Ma znam da je bio jedanaesterac, nema se tu što prigovoriti, nego govorim kako to nije bio nesportski potez, nego čista neopreznost.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
treba vjerovati :)
malo vjerovatno jer Atletico mora kiksati 2x a mi sve pobijediti,ma nek samo osvoje LP i ništa drugo nemoraju
malo vjerovatno jer Atletico mora kiksati 2x a mi sve pobijediti,ma nek samo osvoje LP i ništa drugo nemoraju
Imaju dva teška gostovanja u Valenciji i to baš svako gostovanje iza utakmice sa Chelseajem u LP.Da jednu od te dvije remiziraju i još da Barca dobije ove 4 prije Atletica pa da imaju većeg motiva igrati protiv njih bilo bi zadnje kolo jako zanimljivo jer bi još sve tri momčadi mogle uzeti naslov.Realu je sad najbolje dobiti tih 5 tekmi pa šta bude bit će, bar budu znali da su napravili sve u svojoj moći kad već nisu mogli u međusobnim ogledima pokazati da su bolji.
Marca je napravila kalkulator za ove preostale utakmice pa evo, kome se da igrati. link 
Benz zabija svaki 3. ili 4. žicer, ja se ne bih nadao dobroj realizaciji, ali je zato sposoban za dobre asistencije. 
BTW: otprilike je vrijeme za Modrića da zabije gol (svaka ~2-3 mjeseca).
po meni, modrić se do sada nije iskazao protiv barcelone. vrijeme je da pokaže više ofenzive, tj. ako ancelotti to dopusti.
Benz zabija svaki 3. ili 4. žicer, ja se ne bih nadao dobroj realizaciji, ali je zato sposoban za dobre asistencije. 
BTW: otprilike je vrijeme za Modrića da zabije gol (svaka ~2-3 mjeseca).
po meni, modrić se do sada nije iskazao protiv barcelone. vrijeme je da pokaže više ofenzive, tj. ako ancelotti to dopusti.
Meni se čini kao da je dobio uputu da ne prilazi blizu šesnaesterca, sasvim druga priča je bila u prvom i drugom mjesecu ove godine kada je išao puno bliže golu.
Ne znam, da li se to meni čini ili i vi to primjećujete?
Pa on sad igra ulogu koja mu i najbolje paše, box to box midfielder recimo. Di Maria je najofanzivniji u toj trojci, Xabi defanzivniji, a Luka neki mix. Diktira tempo i razigrava momčad. Možda fali tu i tamo njegov šut prema golu, ali sviša mi se što sad ima loptu puno više u nogama.
Užitak je gledati kako se Luka u svim situacijama nudi i prilazi po loptu. Jedino Di Maria možda previše forsira zadnji pas i preskače igru, ali vjerojatno se još privikava na poziciju.
Why so serious?
Mislim da bi bilo fer da svaki od tih klubova osvoji po jedno (La Liga, LP, kup)
Pa on sad igra ulogu koja mu i najbolje paše, box to box midfielder recimo. Di Maria je najofanzivniji u toj trojci, Xabi defanzivniji, a Luka neki mix. Diktira tempo i razigrava momčad. Možda fali tu i tamo njegov šut prema golu, ali sviša mi se što sad ima loptu puno više u nogama.
Užitak je gledati kako se Luka u svim situacijama nudi i prilazi po loptu. Jedino Di Maria možda previše forsira zadnji pas i preskače igru, ali vjerojatno se još privikava na poziciju.
Najveći gušt je gledati kako mu ne mogu uzet loptu ili kad krene naprijed kroz neprijateljske igrače, prolazi ih kao da ih nema.
Illaramendi i Isco oboje idu više u napad nego on što donekle razumijem, ipak je iskusniji u obrani i prije će on spriječiti napad nego oni kad spuše loptu.
Di Maria stvarno odlično igra u zadnje vrijeme, odličan dribling, šutevi, asistencije i trči ko da je na drogama.
Umro sam na komentar ispod tog teksta: "Cuj nije sigurno hoce past Barca,ali je sigurno da ce past Neymar :)" 
Bez CR-a... Sigurno da će biti teže ali koga nema bez njega se mora. Ako odigraju kako znaju ne sumnjam u pobjedu. Barca je pred totalnim raspadom i sad je vrime za knockout.
Sritno igračima sutra, a i navijačima, da nam ne bude u društvu ko i zadnja 2 puta :D
Karim Benzema je zadnji pogodak zabio 23.3. protiv Barcelone, a od tada je prošlo 6 utakmica e kad bi danas taj panj zabio
Karim Benzema je zadnji pogodak zabio 23.3. protiv Barcelone, a od tada je prošlo 6 utakmica e kad bi danas taj panj zabio
suti nikad se ne zna.na proslom je 2 uvalio.mozda nam se bog nogometa smiluje i ovaj put :D
Uvalio je 2 od 6 koliko je trebao...
U zadnjem je umalo hat trick zabio, a s obzirom da će navodno štoperi biti Adriano i Masche jer se ni Bartra ni Puyol nisu potpuno oporavili, opet bi mogao zabiti glavom nešto.. Sad, kad bi Tata riskirao pa stavio ili Bartru ili Puyola, druga bi priča bila.. Neka bolji pobijedi, pa šta bude...
Mislim da danas dobivate, jer Barca je blago rečeno pred raspadom.
I nemaju trenera...
I nemaju trenera...
Tako je bilo i prošli put, pa su pobijedili.
I nemaju trenera...
Ovo je el clasico, nije to obicna utakmnica, ovo obje ekipe igraju s posebnim žarom tako da je sve moguce, real je mozda na papiru trenutno "jaca" ekipa al nista to ne znaci u el clasicu
http://ronaldo7.net/ najbolja stranica za Realove streamove
3 kornera = penal za Barcelonu
di mariaaaa
Ne moze niko reci da je benz los bio, kako je samo primao i dijelio lopte , jedino ga zavrsnica muci . Ostatak ekipe jako koncentriran jedino sam razocaran pomalo zbog balea -.-
Di maria i isco fantasticni
Ne moze niko reci da je benz los bio, kako je samo primao i dijelio lopte , jedino ga zavrsnica muci . Ostatak ekipe jako koncentriran jedino sam razocaran pomalo zbog balea -.-
Di maria i isco fantasticni
Ovo pred kraj poluvremena je mogao uvalit zatvorenih očiju... Inače, i nisam baš zadovoljan igrom, dvije konkretne prilike i to je to.
eh kad bi mogli zabiti još jedan
Kako oni nama zabiju gol
jao