Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.309.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!

piksic- IQ kao sobna temperatura.

No Pain No Gain
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Fabregas4 kaže...

piksic- IQ kao sobna temperatura.

Kada već zoveš, tvoj je čak i U debelom minusu dude!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

Bože,opet isto{#}

Da se vratimo na topic čini se da Bale neće ni sutra igrati,nadam se samo da će jese startati umjesto njega

15 godina
El_Buitre kaže...

Bože,opet isto{#}

Da se vratimo na topic čini se da Bale neće ni sutra igrati,nadam se samo da će jese startati umjesto njega

Vjerojatnije da će Di Maria.

Što mislite šta napraviti ako Xabi ode na ljeto. Dovest nekoga iskusnoga ili se pouzdat u Illaru da ga već sad zamijeni? Bome će biti gadno ako ode.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Molim boga da produzi jer za njega nema zamjene.Pa kad ga tek oporavljenog od ozljede Del Bosque stavlja protiv Gvineje vec znas o kakvom se igracu radi.Illara me nije bas odusevio do sada,nadam se da ce ga Alonso nauciti kako se igra holder.

14 godina

Nadajmo se da će produžiti xabi,nemože se njega zamijeniti.A za bale što   ne igra,to zbog ozljede opet ili?a ionako ništa posebno,mislim igra toplo - hladno

12 godina
neaktivan

Dobio je udarac na treningu,valjda ce igrati drugi dio sezone na vrhunskoj razini

15 godina

Prije bih rekao da će tek slijedeće sezone igrati na razini koja se očekuje za te pare. Prilagodba ovo ono... A ako neće ni tada, e onda je to već problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Ime koje pod hitno treba doci u Real zove se Luis i traze 80m za njega{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Ime koje pod hitno treba doci u Real zove se Luis i traze 80m za njega{#}

80 su tražili prije nego je postigao 17 golova u 11 tekmi {#}. Možda ak ih uspijemo uvjeriti da Benzema našto valja  pa se odradi trade.

15 godina
neaktivan

Šta nije tek produžio ugovor ili gledate na to kao taktiku za izvlačenje još novca ?

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/luis-suarez-potpisao-novi-ugovor-s-liverpoolom---316238.html

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 13:10 (PLASMAorLCD).
16 godina
neaktivan
Liverpool vjerojatno cilja na cifru od 150ak milijuna s ovim potezom. Mislim, vide s kim imaju posla, haha.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan

Ako su htjeli dovesti suareza onda su ga trebali dovesti ovo ljeto umjesto balea.Nekako mi se čini da je Carlo vise zelio napadaca nego balea

16 godina
neaktivan

Mislim da dok Benzema ne ode napad se neće bitno mijenjati. Jer već sada imaju bolje alternative od njega, ali mi se čini da se benz nekako forsira.

14 godina
vgetik kaže...

Mislim da dok Benzema ne ode napad se neće bitno mijenjati. Jer već sada imaju bolje alternative od njega, ali mi se čini da se benz nekako forsira.

Zidane ga forsira,nema tko drugi.A i bio je odigrao jedno 4-5 dobrih zaredom i sad opet 3-4 ništa.Tako on funkcionira

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Šta nije tek produžio ugovor ili gledate na to kao taktiku za izvlačenje još novca ?

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/luis-suarez-potpisao-novi-ugovor-s-liverpoolom---316238.html

Neće biti ni prvi ni zadnji put da igrač ode iako se obvezao na dugi vremenski period. U slučaju da L'pool uspije izdržati u borbi za naslov do samog kraja ili čak osvojiti BPL, mogao bi ostati tamo. Ako padnu ko i svih prethodnih godina, ne vjerujem da će im biti puno žao ako se za njega izvuće blizu 100 milji.

El_Buitre kaže...

Ako su htjeli dovesti suareza onda su ga trebali dovesti ovo ljeto umjesto balea.Nekako mi se čini da je Carlo vise zelio napadaca nego balea

Pa transfer Balea je od samog početka bila glupost pa je malo vjerojatno da je Carlo inzistirao na tome.

12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
vgetik kaže...

Zidane ga forsira,nema tko drugi.A i bio je odigrao jedno 4-5 dobrih zaredom i sad opet 3-4 ništa.Tako on funkcionira

Ja mislim da benzema ima ovoliko prilika ponajvise zbog pereza,a ne zidanea.Nije on los koliko je fragilan u glavi.On igra ili dobro ili lose.Kod njega nema da odigra 1. poluvrijeme lose a 2. dobro.Šteta jer je decko stvarno imao potencijala da bude najbolji napadac na svijetu.

12 godina
protjeran

NAJBOLJI NAPADAC NA SVIJETU? nemoj biti smijesan

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan

Osobno Suarez mi kao igrac osobnosti ne paše baš...jer voli radit probleme, a i u zadnje vrijeme i vampirizam je poceo a i kanibalizam...al sta je je...zabija kao stroj i to u jednom liverpoolu( da se razumijemo liverpool je super) ali sta bi tek radio u realu di ima vezne kakve mi imamo? Jedino se postavlja jedno pitanje i "problem". U liverpoolu se trazi njega u spici, dok mi tu imamo Ronalda i Balea i pored njih dvoje napadaci imaju manje lopte u posjedu nego inace...tako da Luis nebi bio "target man" kao u Liverpoolu nego bi se sa to manje lopte u nogama sta dobi trebao bolje i ucinkovitije snac, al nekako ne sumljam da bi uspio u tome...u svakom slucaju mislim da bi bio duplo bolji od benzema, a i osim toga, ima tircinu...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina

Barca je pokazala večeras klasu, pa jbg, moramo onda i mi dobiti. S Valencijom nije baš nikad bilo lako, pa neće ni sad. Ako se ponovno izgube bodovi, bit će to već teško dostižan razmak.

Koji vrag je sa Varaneom da je još uvijek ozlijeđen?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 19:29 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Barca je pokazala večeras klasu, pa jbg, moramo onda i mi dobiti. S Valencijom nije baš bilo bikad lako, pa neće ni sad. Ako se ponovno izgube bodovi, bit će to već teško dostižan razmak.

Koji vrag je sa Varaneom da je još uvijek ozlijeđen?

Mogla bi nas Valencia namucit, al nadam se da nece...Bitno da se Ramos skulira i da pocne napokon i zavrsavat utakmice kako spada..a ne pod early bath....

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
Fabregas4 kaže...

NAJBOLJI NAPADAC NA SVIJETU? nemoj biti smijesan

Tko o čemu, navijač barce o nogometu.

14 godina

Kako smo primili drugi gol?gledao sam cijelo prvi i evo od prije 2 minute gledam drugo

14 godina

Lukita asistirao Jeseu za 2:3

16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Kako smo primili drugi gol?gledao sam cijelo prvi i evo od prije 2 minute gledam drugo

Ramos prakticki krivac za oba dva gola.

Btw Benza opet nigdje na tekmi, a "mali" Jese uđe i zabije gol. 

Gol za 1-2 je mislim bio iz zaleđa, neke govore da je ruka stopera Valencije bila ispred ronalda ali džaba to kad se gleda samo onaj dio tijela s kojim se moze zabit gol.

Battlelog: D-Ki11aML
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
sstrmi kaže...

Ramos prakticki krivac za oba dva gola.

Btw Benza opet nigdje na tekmi, a "mali" Jese uđe i zabije gol. 

Gol za 1-2 je mislim bio iz zaleđa, neke govore da je ruka stopera Valencije bila ispred ronalda ali džaba to kad se gleda samo onaj dio tijela s kojim se moze zabit gol.

I mene je to malo "bolilo" ali kad sam vidio da je Mathieu nama da 2. gol a triba je dobit crveni...

15 godina

Provukli smo se jer je moglo završiti i obrnuto. Drugi gol je bio iz zaleđa, ali jbg, jedno od onih koje nije toliko lako za vidjeti. Taj pomoćni nije danas briljirao. I još par zaleđa je loše procijenio. Ramos, Benzema i Ronaldo daleko najlošiji danas. Da smo stavili tri stolice na njihove pozicije, možda bi bilo i više koristi. Luka, Di Maria i Jese najbolji. Tri boda su tu sa dosta teškog gostovanja i jedino to je bitno. Žao mi Valencije, ali tako je to.

EDIT: Mathieu nije trebao dobit crveni, ako mislimo na isto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 23:01 (Hexfire).
14 godina

Xabi je fantasticno odigrao, da nema njega ni na sto ta igra ne bi licila.

Why so serious?
15 godina
Cordas kaže...

Xabi je fantasticno odigrao, da nema njega ni na sto ta igra ne bi licila.

Pa on je standardno odličan svaku tekmu, na*ebali smo ako ne produži.

14 godina

Xabi je odličan igrač i stvarno će biti velika šteta ako ne produži

Ramos je loš ove sezone,benz kao što sam več napisao a tako i je - odigra par dobih i onda serija od par loših i tako to ide umjesto da se od početka da šansa jeseu ili morati,iako je Jese bolji

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice