Kak točno će mu to pomoći kad se u obzir uzimaju samo glasovi trenera i kapetana repki.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iskreno, ja sam piknuo četvrtu ikonu sa lijeve strane i kada mi je ponudilo popis, ja sam stisnuo na CR-a, gdje je prihvatilo moj VOTE!!!!
ATJ Lučko
Iskreno, ja sam piknuo četvrtu ikonu sa lijeve strane i kada mi je ponudilo popis, ja sam stisnuo na CR-a, gdje je prihvatilo moj VOTE!!!!
Sva pikanja na ovom svijetu mu neće biti dovoljna da bude bolji od najvećeg ikad.. 
Sva pikanja na ovom svijetu mu neće biti dovoljna da bude bolji od najvećeg ikad.. 
Najveceg ikad smatram Ronalda( brazilskog) sa jos nekim legendama....al messi najveci ikad? Nah, ni on ni cristiano ronaldo...
To sta vi "svrsavate" na messia i svaki njegov potez dizete u nebesa skupa sa novinama to je vas problem. Cristiano Ronaldo je vrhunski igrac, vanseriski...al Zidane, Ronaldo, Pele, Maradona i jos ima legendi su ispred njega i messia...
Jedno je hvalit svog konja zato jer je tvoj, a drugo je realnost...
Sva pikanja na ovom svijetu mu neće biti dovoljna da bi bio bolji od najvećeg ikad.. 
Ha, koga točno; Pele-a, Maradone, Kewin Dalglisha, Gerd Mülera, kojeg prika
?!?!
Smatrate ih najvecim ikad samo zato sto su zavrsili svoju karijeru...da se razumijemo svi su bili igracine,ali ni na pribliznom nivou na kakvom su danas Messi i CR,tako da se slazem da je mozda prerano govoriti koji od njih je najbolji ikad,o tome ce se pricat kad zavrse svoje karijere,ali opet cinjenica je da su vec u ovim ranim godinama napravili daleko vise nego ijedan od tih kojih ste naveli
cinjenica je da su vec u ovim ranim godinama napravili daleko vise nego ijedan od tih kojih ste naveli
Osim što nisu...
Da su Pele, Maradona i kompanija imali današnje treninge, suigrace, terene, lopte i sve ostalo...ronaldo i messi im nebi prismrdili, a oni su tad u onim uvjetima radili cuda...sta bi tek da su u današnja vremena? Opet ponavljam, ne hvalite svog konja zato jer je vaš, nađite cijenice zasto je bolji( ne zato jer je vaš)
Jedan Messi i Ronaldo vrijede preko 100M..koliko bi vrijedio onda jedan Pele, Butragenio , Sanchez, Maradona? 300-400??
Pa ako velika vecina strucnjaka,trenera,igraca itd. kaze da su Messi i Ronaldo vjerovatno najbolji ikad to sigurno vise znaci nego sta mi tu pricamo...uzmi i u obzir kakav se nogomet igrao tada,a kakav sada,vrhunski igraci poput ove dvojice godisnje odrade 60-tak utakmica ako ne i vise,i stalno su u top izdanju,rijetko kad zakazu...danas je puno vise konkuretnih igraca koji se ni ne spominju toliko,ostvaruju nevjerovatne uspjehe,a opet ova dvojica su uvijek 2-3 stepenice iznad i to mnogo govori...ako vec razmisljas tako,zamisli samo Messija i Ronalda u njihovo doba,ako je Pele navodno postigao 1000+ golova ne sumnjam da bi ovaj dvojac dvostruko vise postigao jer su po meni bez razmisljanja kvalitetniji igraci
I gdje ja to hvalim samo "naseg konja" kad sam spomenuo i CR-a i Messija
Lijepo molim da odete na Forum.hr, nogomet, tema Pele, Maradona ili Messi i citate postove koristnika Inzenjer. Cisto da svi nesto naucimo.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=143817
ako je porusio sve moguce rekorde ikada postavljene u nogometu logicno da ce mnogi reci da je najbolji ikada.Btw danas citam ovaj podatak da je Messi u prosloj godini imao najvise uspijesnih driblinga 670 dok je njegov prvi pratitelj CR sa 350 ili malo vise...
evo originala:
Messi has dribbled past more than twice as many opponents (675) as anyone else in last 5 La Liga seasons. Ronaldo 2nd with 323 [via @whoscored]
ako je porusio sve moguce rekorde ikada postavljene u nogometu logicno da ce mnogi reci da je najbolji ikada.Btw danas citam ovaj podatak da je Messi u prosloj godini imao najvise uspijesnih driblinga 670 dok je njegov prvi pratitelj CR sa 350 ili malo vise...
evo originala:
Messi has dribbled past more than twice as many opponents (675) as anyone else in last 5 La Liga seasons. Ronaldo 2nd with 323 [via @whoscored]
Naravno kad mora doći do peterca da bi smio pucati po golu. Ronaldu daš loptu bilo gdje i on zabije gol. Dribla samo iz zajebancije.
Btw danas citam ovaj podatak da je Messi u prosloj godini imao najvise uspijesnih driblinga 670 dok je njegov prvi pratitelj CR sa 350 ili malo vise...
Od tih 675 nije napravija niti jednu fintu tipa biciklu ili tako nešto.
evo originala:
A koliko je imao golova, zasigurno manje nego Cristiano Ronaldo
!!!!
Glećte kolega Fabregas, ja nikada nisam kazao da je Mesi loš igrač, mene pere samo idolopoklonstvo koje se pokazuje spram njega, a on je isto samo jedan običan čovjek ispod kože, koji nije čak niti visok recimo 185 centimetara, ili da malo se zblesiram, nije u stanju skočiti udariti loptu glavom u letu, nešto u stilu kao što NBA košarkaši lete po reketu kada zakucavaju!
Ima Lionel nešto odličnih stvari, ali da je Über fusballspiler, NO WAY, fali njemu dost toga, neš više nego Cristiano Ronaldu, za početak, broj postignutih golova u polusezoni Primere sezone 2013/2014, možda i cijeloj sezoni, turnirskom dijelu Lige Prvaka sezona 2013/2014, i tako dalje, i tako dalje, ...
Od posjeda lopte i samih driblinga, slabo se daju golovi
!
Hexfire i Replay razocarali ste me sa izjavama...Zar treba nekome bicikla da bi prosao ako ima vrhunsku eksplzvnost i agilnost...
Hexfire zasto onda nije tako protiv Barcelone uzeo loptu prosao sve vratio se nazad na centar i dao gol???A i vidio sam kako se ispromasivao zadnju utakmicu protiv Osasune.
Kako netko moze reci da nije kako si ti napisao Über fusballspiler.Nakon svega sto je napravio i osvojio i nakon svih tih rekorda i nagrada...
Citiram:
fali njemu dost toga, neš više nego Cristiano Ronaldu, za početak, broj postignutih golova u polusezoni Primere sezone 2013/2014
AAAA na ovo me glava zabolila
Osjetio sam jak udarac u predjelu mozdanog reznja....
Covjek nije igrao pola utakmica cijela polusezona isjeckana ozljedama i on to napise
Svaka cast
Opet ponavljam, sta se tice mojeg osobnog stajalista..cijenim i postujem obadvojcu i ne umanjujem njihove kvalitete, ali nekako mislim da su drugacije vremena, i da sad igraju skupa sa recomo Peleom, Hugom, Butragenio, i tako dalje da ne nabrajam da vjerovatno ih nebi bilo ni u uzem krugu za zlatnu loptu. Ne zato jer im umanjujem kvalitete nego jednostavno mislim( opet ponavljam) moj eosobno mišljenje da Pele i tako neke legende su bolji od messia i cristiana ronalda. Opet kazem, uzivam gledajuci Cristiana Ronalda kao sta sam uzvao gledajuci Raula, Ronalda, Rivalda i jos puno igraca koji su me oduševljavali i kojih ce mi uvijek ostat u pamcenju.
Tu dolazimo i do vjecite današnje polemike..Messi ili Ronaldo...meni osobno Ronaldo...ne zato jer navijam za Real Madrid...nego jednostavno puno više mi se sviđa njegov stil igre i njegova svestranost da covjek doslovno moze zabit di god se sjeti a i nesto slicno ronaldu sam ja igrao u mojim igrackim danima. Messi defnitivno ima bolju kontrolu na manjem i skucenom prostoru i stvarno se dobro snalazi u tim situacijama i svaka njemu cast i ima respekt ali ako uzmemo realno situaciju, obadva igraa su vrhunska, vanseriska, i trebali bi tako i bit po nagradama. Nijanse se nemogu trazit među njima jer ih bas i nema, tako da ono sat sam oduvijek zelio, je da se ravno pravno i dodjeljuju nagrade im a ne da to budu nagrade plod necije mašte ili favorita.
evo vidis ja mislim da sada je nogomet puno fizicki zahtjevniji i da ga pola igraca iz peleovog doba i nama blizih dana nebi mogli igrati.Tesko je goovoriti za Pelea da je najbolji ikada kad nikad nije igrao u Europi - ondje gdje se igra najbolji nogomet.Pa i Neymar je zabio sa svojih 20godina 113 golova u sluzbenim utakmicama i tko zna koliko bi golova dao da je ostao...nekazem da bi bio bolji ali to liga im je stavrno slaba.
Kada biram izmdju Ronalda i Messija biram Messija jer je po samoj statistici bolji igrac a to sto nije visok i lijep kao Ronaldo i sto enradi bicikle i piruete to nije niti malo bitno.
Mislim da pola njih misli da je Messi bolji igrac ali ima se svidja Ronaldo ili Ronaldov ''STIL IGRE''
Trenutno Ronaldo zasluzuje zlatnu loptu ali nevejerujem da bi je dobio da je Messi ostao zdrav i kontinuitetu kao CR.
Btw gdje si igrao?U kojem klubu?Moz eu inbox ako nije neka tajna
Btw danas citam ovaj podatak da je Messi u prosloj godini imao najvise uspijesnih driblinga 670 dok je njegov prvi pratitelj CR sa 350 ili malo vise...
Što dokazuje njegovu agilnost, brzinu i genijalnost. A ne trkeljanje po lopti.
Hexfire i Replay razocarali ste me sa izjavama...Zar treba nekome bicikla da bi prosao ako ima vrhunsku eksplzvnost i agilnost...
Hexfire zasto onda nije tako protiv Barcelone uzeo loptu prosao sve vratio se nazad na centar i dao gol???A i vidio sam kako se ispromasivao zadnju utakmicu protiv Osasune.
Pa dal uopće ima nešto pametno i novo za reći na tu temu? Ne vjerujem, pa pišem bezveze. Par godina se već vode te rasprave i na kraju se uvijek svedu na isto, da svaki ima svoje prednosti i da je šteta što jedan mora biti najbolji, blablabla. I koga vraga onda svako malo opet netko pokrene Ronaldo vs Messi vs netko treći raspravu kad su to gluposti. Najgluplja stvar je kad između njih netko ubaci igrača od prije 50 godina jer je uvrijeđen kak se netko uopće usudio spomenuti ikoga osim prokletih Messija i Ronalda. Šta god netko pričao ne mogu se uspoređivati igrači iz različitih generacija. Nogomet napreduje iz godine u godinu. Napreduje tehologija korištena za treninge, lopte su brže, travnjaci kvalitetniji, oprema udobnija, medicina omogućava da si tjedan dana nakon puknuća noge u prvih 11, svijest o sportskom životu je puno veća i sve ostalo što igrača čini još boljim i boljim napreduje iz dana u dan. Da je Messi rođen 20 godina prije, nikad ne bi bio takav nogometaš, ali bome ne bi ni Ronaldo.
I stoga ne znam kak vam se više da razglabati o jednom te istom kad tu jednostavno nema zaključka. Nekome će Messi biti bolji bez obzira što je ozlijeđen cijelu godinu, nekome će Ronaldo biti bolji jer ima neku drugu osobinu.
A sad bi mogli malo raspravljati dal je bolji iPhone ili Samsung, e ili AMD vs nVidia, to već dugo nije bilo.
Jbli vas messi i ronaldo više.
Pa dal uopće ima nešto pametno i novo za reći na tu temu? Ne vjerujem, pa pišem bezveze. Par godina se već vode te rasprave i na kraju se uvijek svedu na isto, da svaki ima svoje prednosti i da je šteta što jedan mora biti najbolji, blablabla. I koga vraga onda svako malo opet netko pokrene Ronaldo vs Messi vs netko treći raspravu kad su to gluposti. Najgluplja stvar je kad između njih netko ubaci igrača od prije 50 godina jer je uvrijeđen kak se netko uopće usudio spomenuti ikoga osim prokletih Messija i Ronalda. Šta god netko pričao ne mogu se uspoređivati igrači iz različitih generacija. Nogomet napreduje iz godine u godinu. Napreduje tehologija korištena za treninge, lopte su brže, travnjaci kvalitetniji, oprema udobnija, medicina omogućava da si tjedan dana nakon puknuća noge u prvih 11, svijest o sportskom životu je puno veća i sve ostalo što igrača čini još boljim i boljim napreduje iz dana u dan. Da je Messi rođen 20 godina prije, nikad ne bi bio takav nogometaš, ali bome ne bi ni Ronaldo.
I stoga ne znam kak vam se više da razglabati o jednom te istom kad tu jednostavno nema zaključka. Nekome će Messi biti bolji bez obzira što je ozlijeđen cijelu godinu, nekome će Ronaldo biti bolji jer ima neku drugu osobinu.
A sad bi mogli malo raspravljati dal je bolji iPhone ili Samsung, e ili AMD vs nVidia, to već dugo nije bilo.
Jbli vas messi i ronaldo više.
nvidia je bolja od AMD-a tu nema rasprave
nvidia je bolja od AMD-a tu nema rasprave
E tu se slažemo
To dokazuje samo njegove kratke noge i nisko težište. Ja u guranju lopte sastrane i trčanju nevidim genijalnost.
Sta te muci Hex, nesto nisi od volje :D :D
Nekad si bio prvi za rasplamsat stvari ovdje, ocito si se umorio i dosadilo ti :D
To dokazuje samo njegove kratke noge i nisko težište. Ja u guranju lopte sastrane i trčanju nevidim genijalnost.
Onda bi prema tome svaki igrač te visine morao biti kao Messi, ali jbg nije jer Messi jede puno špinata..
On je jedini igrač s kratkim nogama i niskim težištem. Zato je tako dobar. Da, ispričavam se, u pravu ste, gospodine genijalac.
Btw Ibro je ogroman i njegov vjerojatno najbolji dribling je onaj iz Ajaxa kada je sa istim pokretom izbacio 4-5 igrača i golmana. Ništa posebno rekli bi, a zapravo "genijalno". Messi koristi taj pokret i još onu svoju fintu s kojom je izvozao Nanija i mnoge druge + "guranje lopte sastrane i trčanje". Očito mu je dovoljno.
vidi se da igras nogomet samo preko kompa ili PS3 i da nikada nisi igrao sa prijateljima na igralistu u stavrnom vremenu i prostoru
vidi se da igras nogomet samo preko kompa ili PS3 i da nikada nisi igrao sa prijateljima na igralistu u stavrnom vremenu i prostoru
evo i ja igram samo preko kompa, nemam prijatelja i full mi je stvarno vrijeme, a prostor mi bolje odgovara.
Hahaha ovakve su mi izjave najdraže, tako bi ja moga tebi reć da nikad nisi odigra službenu utakmicu i da nemaš pojma o nogometu.
Kad već spominješ igra san u jednom od dva velika hrvatska kluba te protiv par velikih europskih, doduše ne u seniorima al eto valjda to spada u ovo sa prijateljima na igralištu u stvarnom vremenu i prostoru. Mogu li sad dobit dopuštenje za komentiranje o nogometu?
Ja za Messija nisam reka da je loš nego da ja tu nevidim genijalnost te lijep i atraktivan nogomet.
vidis onda da svatko moze samo pretrcati igraca bez finte na utakmici bi iblo 20-ak golova...Isto tako mozes reci da Ronaldove finte u mjestu sa prekoracima i ostalim fintama nisu ucinkovite, te je samo gbljenje vremena...Naravno osim sto je potez za publiku
Cim pises ''igra san'' znaci da si bia u Hajduka.Svaka cast tebi na tome jer nije to mala stvar ali ona izjava...
vidis onda da svatko moze samo pretrcati igraca bez finte na utakmici bi iblo 20-ak golova...Isto tako mozes reci da Ronaldove finte u mjestu sa prekoracima i ostalim fintama nisu ucinkovite, te je samo gbljenje vremena...Naravno osim sto je potez za publiku
Naravno da se nemože samo trčat, Messi radi finte tijelom i to je uglavnom to. Na ronaldove finte ne mislim na one u mjestu (to može bilo ko) nego one u trku okomito na igrača te u sprintu.