Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Sudac se pogubio...
Will Smith: If you are not making someone else's life better then you are wasting your time
Sudenje na razini 2. HNL kad Gorica ima vecu kvotu
Barcelona ima velike probleme u obrani.
Sudac se pogubio,ali dobro pobijeda je tu
jadnoj Barci ni suci nisu joj uspijeli pomoći haha .
Nepostojeći penal za Barcu, Realu poništen čisti gol, nije dosuđen penal i svejedno 1:3
Da sudac nije navijač Barcelone, ovo bi bio potop usred Nou Campa.
Cestitke pravim navijacima na pobjedi. Nema se sta reci, zasluzeno.
Odlična tekma nakon bezvoljnog prvog poluvremena. Sudac se pogubio žestoko, ali ne bi to bilo to da nema repova. A i na neki način je ovo kazna Ronaldu za svako preglumljavanje u karijeri.
Treba i Asensiu povisiti release fee ako je nizak :).
Kovačić odigrao odlično danas. Massi je bio skoro nevidljiv sve dok Kova nije morao van iz igre. Treba ga zadržati bez obzira na sve.
This time next year we'll be millionaires
Htjeli to ovi iz Barce priznati ili ne, Barca j u gadnim problemima.
Osječaj je takav da je Real s njima igrao kao da igra protiv Getafea ili nekog takvog tima. Odigrali taman onoliko koliko moraju da odigraju, bez pretjerane agresive.
Casemiro je napravio jedan oštar prekršaj na početku (dobio žuti), i ostatak meča su se doslovno poigravali s njima. Promašaj Carvajala, pa onda Ronaldo nešto pokušava s škaricama...
Jbg očekivalo se da će se igrači Barce početi bacati kad tad, ali nisam mogao vjerovati da će sudac onako lako povući penal za njih, pogtovo što nije bilo teoretske šanse da Suarez zabije iz one prilike.
I onda Ronalda, koji ide po sredini gola, i pada nakon postavljene noge (doduše udar u nogu je dobio prije 16 metara) i ruke na leđima, dobiva crveni karton 
Uz to sve treba uzeti u obzir, ma koliko Kovačić bio dobar sinoć, igra s Modrićem je barem klasu bolja kod Reala.
I to je ono što treba zabrinuti Barcu, da je Real bez praktički pravih pojačanja, trenutno i sa osakačenim timom, za klasu iznad Barce, i da sudac nije napravio ono što je napravio, moglo je gadno završiti po njih.
Još je veći problem što im nema rješenja na vidiku, ovi dečki iz njihove škole jednostavno nisu dorasli da igraju s Messijem i Suarezom, a onaj tko misli da je Paulinho rješenje problema, je na gadnim drogama.
U realu jedino Bale malo slabija točka, ali vjerovatno će mu trebati još malo da se vrati na staru formu, iako bi ja ga po hitnom postupku prodao ako netko nudi 80+mil za njega.
Ostali odlični, obrana na razini, blokiranje Messia prije nego postane opasan, bilo s Kovačićem, bilo s Casemirom, odvajanje Suareza, pritisak na Busquetsa, ma sve odrađeno vrhunski.
A da ne spominjem napad kad bekovi stoje gotovo na korner zastavici bez obzira gdje lopta, čime se Barcelona doslovno natjerala da bude kompletna iza lopte, a Bez Neymara, to znači da im je kontra totalno uništena.
A Real opet pokazao koliko ima ubojite kontre, oba gola pala nakon gotovo iste akcije. Jadni Pique vjerovatno je plakao cijelu noć, sva tri gola su pala na njemu, jedan je sam zabio, jedan mu je Ronaldo zavukao s desne strane, a Asensio s lijeve.
Kad smo kod Asensia, ne treba Real tražiti nasljednika Ronaldu u Monacu ili Chelseau, imaju najboljeg kandidata na klupi 
Sve u svemu, Real izgleda zastrađujuće, i onaj meč s Manchesterom je to pokazao kad se vidi kako jedan Manchester zapravo igra u Premier ligi gdje je jučer rastavio Westham na proste faktore, a protiv nas se nije vidio do zadnjih 10-15 minuta.
Čini mi se da će nam jedini protivnici za ligu prvaka ove godine biti PSG (gdje Neymar igra odlično, by the way), te Bayern i Juve.
nadajmo se da samo Perez neće usrati nešto s transferima....
Edit: još treba samo dodati onaj šugavi potez Paca kad je uzeo loptu dok su svi čekali da se dignu igrači oba tima (!!??) sa zemlje i šupački krenuo u kontru. Barca se riješila jednog cigana, mogla bi lagano i ovog negdje poslati...
This time next year we'll be millionaires
Premalo pokazanog i puno prekasno, kada je puno toga već bilo učinjeno i pokazano od strane gostiju
!
ATJ Lučko
Barca je gotova, treba je uzdrmat skroz da bi se nešto promijenilo. U Barci nema razgovora o konstantama.
Real ima sadašnjost prošlost i budućnost to je činjenica.
Kupili su sve što valja, zadržali sve što valja i igraju onakav nogomet kakav se treba igrat. Pusti protivnika da se muči i onda brzu kontru, dobri prekidi itd.
Barcelona pod ovom upravom neće dugo dugo osvojit išta. Žao mi samo Messija i Inieste u toj ekipi, zaslužili su bolju upravu.
Pa Barca je kupila mrtvog Paulinha za 40 milijuna €, samo da Bartomeu dobi natječaj za najveću kinesku luku. Nevjerojatno što se tamo događa.
Drago mi za Kovu i Modrića da igraju u najboljem klubu, makar navijam za rivala.
Piket je lumen za Ramosa, tako kazu barcelonasi. 

Tek je prva tekma, netreba previse dizat euforiju. Barca je tu bez obzira na pojačanja kakva god bila. Opet će nam biti vjerovatno jedini protivnici u Ligi.
Ja sam iznenanđen našima, da bez ijednog pojačanja ovako odlično funkcioniramo, a to je plod uigrane ekipe bez previše novih igrača odjednom i pametnih kupovina ( što je za Real nešto novo, jer prije se lova trošila kapom i šakom na sve i svašta ).
Bit će teška sezona i zamjene će morat biti top ako se hoće uzet trofej.
A Barca će se sigurno dignut bez obzira dal još kupili nekog ili ne. I opet budu jedni od glavnih konkurenata za trofej na svim poljima.
Ovaj PSG će potrošit najmanje jedan Realov ili Barcin proračun na transfere, što je fakat zvuči zastrasujuće.
Al na kraju će se vidjet koliko je to bio dobar potez.....ali s obzirom da imaju love na ''bacanje'', neće im teško past ako i ništa ne osvoje.
Izgleda da je Barca novac od Neymarovog transfera uložila u suce.
Sa ovakvim suđenjem pobjeda 3 : 1 lol
Htjeli to ovi iz Barce priznati ili ne, Barca j u gadnim problemima.
Osječaj je takav da je Real s njima igrao kao da igra protiv Getafea ili nekog takvog tima. Odigrali taman onoliko koliko moraju da odigraju, bez pretjerane agresive.
Casemiro je napravio jedan oštar prekršaj na početku (dobio žuti), i ostatak meča su se doslovno poigravali s njima. Promašaj Carvajala, pa onda Ronaldo nešto pokušava s škaricama...
Uz to sve treba uzeti u obzir, ma koliko Kovačić bio dobar sinoć, igra s Modrićem je barem klasu bolja kod Reala.
I to je ono što treba zabrinuti Barcu, da je Real bez praktički pravih pojačanja, trenutno i sa osakačenim timom, za klasu iznad Barce, i da sudac nije napravio ono što je napravio, moglo je gadno završiti po njih.
Još je veći problem što im nema rješenja na vidiku, ovi dečki iz njihove škole jednostavno nisu dorasli da igraju s Messijem i Suarezom, a onaj tko misli da je Paulinho rješenje problema, je na gadnim drogama.
U realu jedino Bale malo slabija točka, ali vjerovatno će mu trebati još malo da se vrati na staru formu, iako bi ja ga po hitnom postupku prodao ako netko nudi 80+mil za njega.
Ostali odlični, obrana na razini, blokiranje Messia prije nego postane opasan, bilo s Kovačićem, bilo s Casemirom, odvajanje Suareza, pritisak na Busquetsa, ma sve odrađeno vrhunski.
A da ne spominjem napad kad bekovi stoje gotovo na korner zastavici bez obzira gdje lopta, čime se Barcelona doslovno natjerala da bude kompletna iza lopte, a Bez Neymara, to znači da im je kontra totalno uništena.
Kad smo kod Asensia, ne treba Real tražiti nasljednika Ronaldu u Monacu ili Chelseau, imaju najboljeg kandidata na klupi 
Sve u svemu, Real izgleda zastrađujuće, i onaj meč s Manchesterom je to pokazao kad se vidi kako jedan Manchester zapravo igra u Premier ligi gdje je jučer rastavio Westham na proste faktore, a protiv nas se nije vidio do zadnjih 10-15 minuta.
Čini mi se da će nam jedini protivnici za ligu prvaka ove godine biti PSG (gdje Neymar igra odlično, by the way), te Bayern i Juve.
nadajmo se da samo Perez neće usrati nešto s transferima....
Malo si sad pretjerao, Barcelona nije bila tolik losa. Bilo je tu i dobrih prilika s njihove strane ali im je falio zavrsetak. Takoder je Navas jako dobro branio i to se mora rec jer nitko nije, te je napokon na razini koja je potrebna Realu.
Kovačić je bio odličan i uz njega i neke druge ne moramo strahovat za vezu, a treba ih koritit sto vise jer i Modrić ima rok trajanja.
Sinoc nisam opazio Balea previse ali mislim da ce se i on popravit ako ne bude opet ozljeda.
A Perez nece napravit tako nesto, sinoc se vidjelo koliko je sretan kod golova i svjestan je da ima dobru ekipu, ako sta napravi dovest ce nekoga.
Tek je prva tekma, netreba previse dizat euforiju. Barca je tu bez obzira na pojačanja kakva god bila. Opet će nam biti vjerovatno jedini protivnici u Ligi.
Ja sam iznenanđen našima, da bez ijednog pojačanja ovako odlično funkcioniramo, a to je plod uigrane ekipe bez previše novih igrača odjednom i pametnih kupovina ( što je za Real nešto novo, jer prije se lova trošila kapom i šakom na sve i svašta ).
Bit će teška sezona i zamjene će morat biti top ako se hoće uzet trofej.
A Barca će se sigurno dignut bez obzira dal još kupili nekog ili ne. I opet budu jedni od glavnih konkurenata za trofej na svim poljima.
Ovaj PSG će potrošit najmanje jedan Realov ili Barcin proračun na transfere, što je fakat zvuči zastrasujuće.
Al na kraju će se vidjet koliko je to bio dobar potez.....ali s obzirom da imaju love na ''bacanje'', neće im teško past ako i ništa ne osvoje.
Pa je prva tekma je ali se vidi ogromna razlika izmedu one igre u pripremama i dvije zadnje utakmice. Dobro je da se ne ulazi u sezonu preostro i sto ima uskoro jedna praznina da se igraci jos bolje pripreme.
Mozda je doslo vrijeme da Real osvoji trostruku krunu. U svakom slucaju nas ceka dobra sezona.
Koliko mislite da ce Ronaldo dobit utakmica suspenzije?
| 6 | 4/5 |
|---|---|
| 2 | 6/7 |
| 0 | 8/9 |
| 0 | 10/11 |
| 0 | 12 |
| 3 | Nece |
trebalo bi sudca kaznit a ne ronalda za ono kriminalno suđenje...i zabranit mu prilaz stadionu dok se igra clasico...
trebalo bi sudca kaznit a ne ronalda za ono kriminalno suđenje...i zabranit mu prilaz stadionu dok se igra clasico...
Ronaldo si je sam kriv sto je skido Dres(za 1 zuti) i pokazivo svoje misice HAHAHA da ga komadi gledaju"Mos mislit" tako mu i treba!
meni ne ide u glavu da si jedan takav sportas to dopusti,je sudac je sj****,ali pa ako si takav profesionalac kontroliraj se jbmu...ovako bi dobio vjerovatno utakmicu kazne i to je to...
Real je pokazao da je sasvim dobar bez njega.
Uzvrat bale out, asensio, isco i benzema, lucas...asensio vise napravio z 5 min nego bale cijelu tekmu..prodat ga man unitedu za 80 milja i cao...nista od njega...vise ni trcat nezna, nemoze prec pikea