Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Dobra igra, malo losije u drugom poluvremenu. Navas odlican. Trofej je tu! Idemo po sljedeci!!!

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Zidane je zakasnio s promjenama jer se vidjelo da trkački ne možemo parirati nakon ulaska Felainija. I klasika, nismo zabili treći kad smo morali pa ovi zabiju krumpir.

Ali sve u svemu dobro je za prvu ozbiljnu tekmu, ali ipak je to bio 6-7 klub Premiershipa. Posrećilo im se kod gola, a inače su žali bože. Hrpa precjenjenih pojedinaca bez ikakve igre sa trenerom kojeg je vrijeme pregazilo. 

Onaj Lukaku je panjina prve klase. A Evil Access zagovarao tu u temi da ga se dovede .  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...

Zidane je zakasnio s promjenama jer se vidjelo da trkački ne možemo parirati nakon ulaska Felainija. I klasika, nismo zabili treći kad smo morali pa ovi zabiju krumpir.

Ali sve u svemu dobro je za prvu ozbiljnu tekmu, ali ipak je to bio 6-7 klub Premiershipa. Posrećilo im se kod gola, a inače su žali bože. Hrpa precjenjenih pojedinaca bez ikakve igre sa trenerom kojeg je vrijeme pregazilo. 

Onaj Lukaku je panjina prve klase. A Evil Access zagovarao tu u temi da ga se dovede .  

Eto Vazquez je igracina... Obe ekipe lose, nema tu puno potencijala. Real ove geodine nece vidjeti 1/2 lige prevaka, steta. Trebali su doci Mbappe, Hazard i Lukaku. Perez .ebo ti pas mater.

...
13 godina

Mou oce Balea a ovi nasi su pijani ili sta? Prodat im ga za 80 milja, dodat, dovest Hazarda i Mbapea i mirni smo. Benzema, Ronaldo Hazard sredina Isco desno i to je to

Origin ID: ReaLazio
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Hazard moze doci samo ako nam treba nosac vode

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 14:28 (ks95hr).
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Apsolutno se slažem, Morinjov fudbal je truba, a United jedna pravo "bezveze ekipa". Njima se taktika svodi, duga lopta na Fellainija i onda on distribuira lopte lijevo desno .

Bekovi im ne postoje, vezni red "prosječan", s tim što je Nemanja Matić Zidan za Pogbu. Sreća pa ni Pogbu ne dovedosmo, bacili bi pare u bunar. 

17 godina
Mourinhov fudbal je oduvijek bio truba. Drogba ga je stalno spašavao.

Njemu treba 7-8 panjina koji imaju 1.90m. Onda on igra na 10% posjeda, ima brzu špicu, krilo i CAMa koji riješe kontru. Antinogomet. Ne znam zašto se on spominje u top 5 trenera. Portov uspjeh je iznimka.

Mourinho je čovjek koji nema ofenzivne akcije. To se vidi iz aviona. Zato mu i trebaju stalno neki kreativci (prije je to bio Modrić, sad je to Herrera) koji sami slože napad.

A ekipa Manchestera je daleko najprecijenjenija u povijesti nogometa valjda. Teško će biti nadmašiti onaj transfer Pogbe za tako limitiranog igrača.
9 godina
Mourinho je odličan trener, pa Liga Prvaka sa Portom i Interom je jeben uspjeh, a osvojeno španjolsko prvenstvo pored onakve Barcelone je u rangu Lige Prvaka.

Sinoć je Manchester slabo izgledao jer treba vremena da se igrači uigraju ali ja mislim da će to biti dobra ekipa.

Ako je Mourinho truba, tko je onda dobar?
12 godina
neaktivan
Blackstorm kaže...
Mourinho je odličan trener, pa Liga Prvaka sa Portom i Interom je jeben uspjeh, a osvojeno španjolsko prvenstvo pored onakve Barcelone je u rangu Lige Prvaka.

Sinoć je Manchester slabo izgledao jer treba vremena da se igrači uigraju ali ja mislim da će to biti dobra ekipa.

Ako je Mourinho truba, tko je onda dobar?

To mu je prolazilo prije, sad baš i ne prolazi. S onim Manchesterom od sinoć slabo će šta osvojiti. Štoperi kloconje teške, nema kreatora igre,  niti ga on traži da dovede, nema bočnih igrača sposobnih igrati u oba smjera, jedino je golman ok i donekle veza (DMC-eovi). Treba mu još 500 miliona da dovede igrače da bi bio kompetitivan.

Čak i komentator kaže, da stručnjaci u premier ligi svrstavaju ovaj Manchester kao 6-7 momčad PL.

15 godina
Real Madrid C.F.

Modrić je suspendiran za prvu tekmu protiv Barce. Ako Ronaldo starta onda će vjerojatno Isco ići natrag u sredinu, a puno bolje izgledamo u 4-4-2 nego sa BBC. Možda uspiju prodati Balea do onda pa neće biti problema 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Jbg nogomet evoluira kao i ostali sportovi, samo jedno 3 puta brže. Uvijek neka nova taktika iskoči, pa novi princip s igračima.

Nekad je trener trebao biti strog, hebati sve po spisku igračima, istjerati ih van ako treba, ali se znala disciplina. Pa onda je bio trener kao "očinska figura", nešto je je Jose radio odlično, pa igrači su umirali za njega.

A otkako je Zidane preuzeo real, vidimo i treći princip, koji zapravo samo tetoši igrače, i ne pridodaje sebi toliki značaj, a opet se vidi da real uvijek ima tu neku prividnu kontrolu, iako se često nalazi na konopcima.

Da je situacija od sinoć se dogodila prije nekih 3-4 godine ili nazad, bio bih uvjeren da će Real primiti još jedan gol, i strahovao bi do zadnje sekunde. Ali ovaj Zizuov Real ima tu neku "kontrolu u kaosu" i sinoć sam bio siguran da real neće primiti gol, i da i ako ga primi, da će na silu, ako treba, zabiti još jedan.

Uostalom čovjek je posjeo Ronalda na klupu, i još ga uveo u 80-oj, kad se uvode klinci ili oni za mirovinu. I to je Ronaldo prihvatio bez prigovora.

manchester će se vratiti sigurno, uopće ne sumnjam da će biti u top 3 ove sezone u engleskoj, ali stvar je u tome što ta taktika koju Murinho sad ima, i odgovara samo u engleskoj.

Duge lopte, ne primit gol, i nadati se najboljem.

Što se tiče pojačanja za real, samo napadač, nikakvi hazardi i slični, barem krila imamo na bacanje.

Iako me u ovom trenutku nebi uopće čudilo da se ne dovede nitko, opet smo pokriveni na svim pozcijama, ako Ronaldo odluči igrati ove godine samo 9-ku.

Sinoć je pokazao da nema problema uči umjesto Benza, vjerovatno kad bi se njih dvojica mogli izmjnjivati, a bok lijevi dati baleu, a desni Lucas/assensiu, možda bi bilo nešto od toga.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Real Madrid C.F.

Nekako ne vjerujem da će ove godine Real ostati bez "bomba" transfera. Pogotovo jer Barca sad iskače iz paštete nakon transfera Neymara, a Perezu se to sigurno ne dopada.

Definitivno mi se najviše sviđa kombinacija prodati Balea i dovesti Mbappea/Dembelea/Alija/Coutinha/Hazarda, svejedno...

Ali čak i bez toga ekipa je solidna. Eventualni veći problemi bi mogli biti RB i CB. Ostalo se sve da pokrpati.

13 godina

ma prodat Balea, bilo ko da dodje bolji je od konja sa povezom koji samo zna trcat, al doslovno to..i em je od stakla...man u zeli dat neke cifre za njega, treba odma kontaktirat i rijesit ga se, nije to kalibar...a bogme ni zdravlje ga ne drzi...

17 godina
Real Madrid C.F.

AKo se proda Bale onda bi najradije vidio Dybalu.

Iako mi nema smisla prodati Balea ove sezone. Mislim, i ja se slažem da bi ga trebalo prodati, jer staklene nogice ga ubijaju. Ali, jedini razlog odlazka Jamesa je činjenica da ne može igrati s BBC-om.

A ako ode Bale, a Ronaldo se prebaci u sredinu, opet ćemo trebati "desetku", jer iako možemo pokriti jedno krilo (Lucas/Asensio) čisto sumnjam da ćemo imati opet nešto vatreno poput BBC-a, a i treba opet to uigrati.

Odlazak Balea je imao smisla prije 2 mjeseca, pa da se kupilo nešto za uigrati, u novi sustav, ili barem da ga se uvede smisleno u stari.

Ovako kupovanje na silu bi moglo samo naštetit Realu.

Meni nije jasno zašto se tako brzo odustalo od Aubameyanga. Čovjek otvoreno kaže da mu je želja igrati za Real, može igrati desno (Baleovo) krilo (kad je on ozljeđen), može igrati špicu, a i zabijati ako Ronaldo uđe u neku krizu opet.

Jer Bog zna da Benz bolje radi kao martinela ili za odvlačenje igrača i sistema obrane protivnika (gdje mu, by the way, nema ravnog).

Ne vidim smisao recimo dovođenja Dembelea/Alia/Coutinha kad smo upravo prodali vjerovatno najbolju klasičnu 10-ku na svijetu (ili barem top 3), da bi doveli novu koja se i dalje ne uklapa u sistem.

Ili dovesti Hazarda koji je krilo, i igrač koji zahtjeva da se momčad podredi njegovom stilu igre i njemu, i još to uraditi pored Ronalda živog. I još nekako to sve uigrati u 2 tjedna, ili manje.

Što se tiče Mbappea, jesam li ja jedini koji misli da je dečko, koji odigrao jednu dobru sezonu i na početku druge se več ozljedio, suluda kupovina? Barem za tih 150mil (20+- ovisno o izvoru i bonusima)?

Po čemu recimo on vrijedi 150mil a jedan Aubameyang je preskup platiti nekih 80mil? 

Iskreno ni ja ne vidim neku idealnu kupnju u ovom trenutku. Osim možda Manđukića  Napadač, krilo, a može pokriti i bekovske pozicije ako je potrebno 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

AKo se proda Bale onda bi najradije vidio Dybalu.

Iako mi nema smisla prodati Balea ove sezone. Mislim, i ja se slažem da bi ga trebalo prodati, jer staklene nogice ga ubijaju. Ali, jedini razlog odlazka Jamesa je činjenica da ne može igrati s BBC-om.

A ako ode Bale, a Ronaldo se prebaci u sredinu, opet ćemo trebati "desetku", jer iako možemo pokriti jedno krilo (Lucas/Asensio) čisto sumnjam da ćemo imati opet nešto vatreno poput BBC-a, a i treba opet to uigrati.

Odlazak Balea je imao smisla prije 2 mjeseca, pa da se kupilo nešto za uigrati, u novi sustav, ili barem da ga se uvede smisleno u stari.

Ovako kupovanje na silu bi moglo samo naštetit Realu.

Meni nije jasno zašto se tako brzo odustalo od Aubameyanga. Čovjek otvoreno kaže da mu je želja igrati za Real, može igrati desno (Baleovo) krilo (kad je on ozljeđen), može igrati špicu, a i zabijati ako Ronaldo uđe u neku krizu opet.

Jer Bog zna da Benz bolje radi kao martinela ili za odvlačenje igrača i sistema obrane protivnika (gdje mu, by the way, nema ravnog).

Ne vidim smisao recimo dovođenja Dembelea/Alia/Coutinha kad smo upravo prodali vjerovatno najbolju klasičnu 10-ku na svijetu (ili barem top 3), da bi doveli novu koja se i dalje ne uklapa u sistem.

Ili dovesti Hazarda koji je krilo, i igrač koji zahtjeva da se momčad podredi njegovom stilu igre i njemu, i još to uraditi pored Ronalda živog. I još nekako to sve uigrati u 2 tjedna, ili manje.

Što se tiče Mbappea, jesam li ja jedini koji misli da je dečko, koji odigrao jednu dobru sezonu i na početku druge se več ozljedio, suluda kupovina? Barem za tih 150mil (20+- ovisno o izvoru i bonusima)?

Po čemu recimo on vrijedi 150mil a jedan Aubameyang je preskup platiti nekih 80mil? 

Njih sam spomenuo više reda radi jer su "hot" na tržištu, a od dolaska Jamesa Real nije kupio nekoga tko je prava zvijezda. Daleko od toga da mi trenutna transfer politika nije odlična, ali teško da će Perez dati da još jedan rok prođe bez da se čuje za Real.

A sva ta trojica mogu ili pokriti više pozicija od Jamesa ili su mlađi ili čisto da ga metnemo Barci. Nije tu toliko bitno uklapanje u sistem koliko je dovođenje nekog potencijalno odličnog čisto da se isproba kako nam paše. S Jamesom smo vidjeli da ne ide, makar možda i bio najbolja desetka. A mladost ti je i odgovor zašto je tolika razlika između Aubameyanga i Mpabbea. 70m razlike za 10 godina starosti je prihvatljivo, ako su na donekle istoj razini. Da se Aubameyanga upiknulo prije 2-3 godine, super, ali sad je i meni li-la koliko se isplati.

Po jučerašnjoj tekmi ne izgleda da se Baleu traži drugačija pozicija. Niti ne znam koja bi to mogla biti. I dalje luta simo tamo, ali nema učinak koji se očekivao (ok, asistencija jučer, ali u globalu slaba predstava). U svom tom lutanju po terenu previše puta se jednostavno sakrije i nitko živ ga ne pronađe. 

S ovom kupnjom Neymara sve je poprilično otišlo k vragu. Nije da je dosad bilo normalno, ali barem se malo smanjilo nakon što su Kinezi odj*bani. Još samo fali da se pokaže istina da će PSG upiknuti i Mbappea i Oblaka za nekih 250m. Loop hole ftw. Doći ćemo do toga da će se mladi igrači sa par ozbiljnih tekmi u nogama prodavati za 30-40m. Jednostavno se treba priviknuti na nove brojke. Ko kad ti izađe nova ekspanzija za neki MMO pa sad radiš damage koji ti je do jučer bio nezamisliv . Tak da ono, u ovom trenutku Mbappe vrijedi tih 120m koji se najčešće spominju. A čisto nogometno, ne vrijedi ni 70m

13 godina

Neki nasi igraci isto imaju smjesne otkupne klauze, i treba im dizat, ili micat, ramosa, modrica i ove neke se moze dobit za cifre koje izgleda za PSG su dostizne tako da i na to treba racunat, iako mislim da bi teze nekog naseg preoteli s obzirom na sve osvojeno i sta real predstavlja u svijetu nogometa al opet nikad se nezna, i za neymara i za novac se mislio da se nece desit pa su nakraju katari iskesirali. ronaldo i ovi neki navodno imaju miljardu eura otkupnu, a to mislim da ni PSG se nebi usidio platit jer bi vjerovatno nastalo opce negodovanje radi cifre kao takve. Iako zamislite dobit miljardu eura za ronalda, dajem kao primjer :D katarima je to sica a s tim napravis dva nova stadiona i jos ti ostane :D

12 godina
Bas me zanima hoce li Zidane staviti od prve Kovu protiv Barce,bio je najjaci na pripremama
17 godina
toma20 kaže...
Bas me zanima hoce li Zidane staviti od prve Kovu protiv Barce,bio je najjaci na pripremama

Pa budući da Modrić ne smije igrat, mislim da će startat Kova Casemiro Kroos

9 godina
Bale je najbolje izgledao kad je umjesto Ronalda igrao kao lijevo krilo, to mu je prirodna pozicija.

Sve ostale kombinacije umanjuju njegovu kvalitetu i po meni je šteta da ga se proda, osim ako je stvarno stvar do ozljeda i/ili nepravilnog tretmana liječnika Real Madrida.

A Mbappe mi je i dalje one-hit-wonder, apsolutno nepotreban trenutnom kadru, bolje da gledaju nekog zadnjeg veznog u slučaju izostanka Casemira.
15 godina
Real Madrid C.F.

Ali ko klasični LW nam Bale ne treba. A u T'hamu je genijalno igrao na CAM/CF poziciji. Ko što igra i za Wales. Nažalost u Realu to jednostavno ne izgleda dobro kamo god ga se stavi.

Protiv Barce očekujem Kovačića ili Isca ako Ronaldo ide od prve. Najbolje bi bilo Balea na klupu pa da ima mjesta i za Isca i Kovu.

17 godina
Hexfire kaže...

Ali ko klasični LW nam Bale ne treba. A u T'hamu je genijalno igrao na CAM/CF poziciji. Ko što igra i za Wales. Nažalost u Realu to jednostavno ne izgleda dobro kamo god ga se stavi.

Protiv Barce očekujem Kovačića ili Isca ako Ronaldo ide od prve. Najbolje bi bilo Balea na klupu pa da ima mjesta i za Isca i Kovu.

Očekujem ovu drugu soluciju sa Baleom na klupi. BBC je odličan u teoriji, ali taj način igre je funkcijonirao jednu sezonu, sad je već relativno pročitan, barem od boljih protivnika.

Svi več znaju da u tom sistemu samo treba napraviti pritisak na Modrića i Kroosa, i prakički si zatvorio Real.

E sad s dvojicom naprijed i sa Iscom koji luta gdje hoće, još je velik problem za protivnike, pogtovo sa jaaako visoko postavljenim bekovima, gdje se protivnička momčad praktički osudi da se mora kompletna povući iza lopte.

Vidjelo se protiv Uniteda, prvih 10 minuta se nismo sastali s loptom, onda se Isco vratio malo više nazad, otvorio prostor na široko, visoki bekovi, odlazak vezne linije na krila, stvaranje duplih, i od cca15 minute Manchester je izbačen iz utakmice.

Kako će to funkcijonirati protiv barce, sam Bog zna, pogotovo treba vidjeti kako će se odraziti izostanak Neymara. Uz sve poštovanje prema ostalim igračima Barce, protiv Reala je uvijek bio živa napast, i nikad ga nisi mogao čuvati jednim igračem jer nikad ne znaš kad će pasti negdje u 16 ili blizu.

Nekako mi prva utakmica miriši na nerješeno. Baš me zanima hoće li Barca napkon prekinuti onaj Realov strašni niz o postignutom golu u svokoj odigranoj utakmici...

12 godina
Real Madrid C.F.

ak je istina odlicno su napravili,balavac umisljeni

12 godina
Real Madrid C.F.

pa dovoljno mi je ovo na njegovom twitteru vidjet, mali je umisljen do bola

17 godina
toma20 kaže...

ak je istina odlicno su napravili,balavac umisljeni

To je u Španjolskoj oko 32M godišnje ako se ne varam....

16 godina
Ako ga plate 180mil i postave odstetnu klauzulu na 500mil, onda je red i da dobije postenu plaću
Life is great
16 godina
7 naspram 180
Life is great
16 godina
Real Madrid C.F.

Sto kazete na danasnju postavu?

011000110010.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Obistinile se večeras želje navijača Barcelone. Veratti i Neymar u istoj ekipi 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina
Real Madrid C.F.

Očekivano s obzirom da Ronaldo ne igra. Ali baš me zanima kako bi izgledalo da je on u prvih 11.

Ako Kova odigra s mudima ko u prijateljskoj prije par tjedana onda imamo šansu za pozitivan rezultat. 

12 godina
Lose,stavit u drugom Asensia,Vasqueza i Ronalda a ovu dvojicu bacit na tribine hh
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice