Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
12 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.
Trenutno nema nikakve sage oko dolaska novog golmana i jako mi je drago zbog toga te se nadam da ce vratarski kadar ostati isti.

Isto mi je drago da se nitko od udarnih 11 ne spominje u nekim spekulacijama (osim Ronalda al svi znamo da je to pecanje budala)
BBC kadar ce ostati netaknut i mislim da Bale treba dobit jos jednu sezonu.
Morata ili Benz? Po meni jos uvijek benz. Nije toliki kiler kao Alvaro ali zato sjajno igra ledima okrenut od gola. A dok je Zidane trener cisto sumnjam da ce Benz otici.

Mislim da su sva bitna pojacanja dovedena. Jedino mi je Danilo pod upitnikom, kao rezerva je ok al za prvih 11 nije. A ako ode netko ce morat doc. Mozda Cancelo?
10 godina
Real Madrid C.F.

Šta nije nerealno da James vrijedi 70mil a Modrić 50mil?

12 godina
neaktivan
Pa ako pogledas cisto nogometno onda je. Al ak pogledas da je James "superstar" i veliki marketing se oko njega vrti onda nije nerealno.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Možda ima mrvicu veze s tim da jedan ima 31, a drugi 26 godina. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
13 godina

Sluzbeno je, morata oso u chelsea..znaci sprema se i neki veliki transfer kod nas garant. Samo pitanje tko? 

Origin ID: ReaLazio
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Mbappe

...
15 godina
TheDarkSide kaže...

Sluzbeno je, morata oso u chelsea..znaci sprema se i neki veliki transfer kod nas garant. Samo pitanje tko? 

Spominje se čak 80m eura. Ak je istina, svaka čast.

Definitivno je malo vjerojatno da će se ostati samo na Ronaldu i Benzemi. Marijana su isto prodali, ne znam dal ima netko iz mlade ekipe da je spreman uletiti kao zamjena.

A s ovim transferom otpada i ona mogućnost da se kupi Mbappe, ali ostavi u Monacu još godinu dana.

Bilo kako bilo, trebalo bi do kraja ovog mjeseca riješiti sve što se planiralo (napadač i desni bek ako Danilo odlazi) jer bi nam se lako moglo dogoditi da opet kupujemo u zadnji čas. Koliko sam u toku, faksevi nisu puno napredovali od prošle godine...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Navodno Danilo u Man City, a city vec ima 2 desna beka navodno, sta oni pokusavaju igrat hahah :D

Edit: Da moj typo...desni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 23:58 (TheDarkSide).
14 godina
Pa Danilo je desni bek.
16 godina
Hexfire kaže...
Koliko sam u toku, faksevi nisu puno napredovali od prošle godine...

Poslat faks psotaje umjetnost. Toliko konverzija da prođe svaki 10. 

14 godina
Real Madrid C.F.

Makar je sa "Ovog.hr" glasila, jedna jako po mojem lijepa vijestica i zato svi čaše u zrak,  !!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/modric-je-nova-realova-desetka-najbolji-klub-svijeta-poklonio-se-svom-hrvatskom-velemajstoru/984143.aspx

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sad mi je drago kaj sam čekao sa nabavom Modrićevog dresa. Vrijeme je da se el pajaro pridruži Ramosu, Ronaldu i Marcelu

16 godina
Real Madrid C.F.

Sto kazete na novu trecu garnituru? I samu ideju da navijaci dizajniraju?

Meni se osobno dopada, razmisljam ga uzet sa novim Lukinim brojem.

Ocjenite u glasanju...

0 1/5
0 2/5
0 3/5
7 4/5
2 5/5
011000110010.
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Niš posebno, nije ružan ali nije mi ni nešto previše atraktivan.

Općenito ti treći dresovi su postali eksperimenti da se ugrabi još više od prodaje.

Meni osobno u zadnjih par godina je najbolji bio onaj crveni treći dres.

Od domaćih sezona 11/12 sa zlatnim detaljima.

13 godina

Bome 80 milja za moratu, znaci ako se ne varam negdje 50 milja smo zaradili na njemu cistog profita.

9 godina
protjeran
michael kaže...

Sto kazete na novu trecu garnituru? I samu ideju da navijaci dizajniraju?

Meni se osobno dopada, razmisljam ga uzet sa novim Lukinim brojem.

Ocjenite u glasanju...

Stavili sahovicu, mislim da to nije slucajno, ipak 2 Hrvata igraju u Realu. 

...
13 godina

Oso i Danilo izgleda u Man City..30 milja + bonusi.

14 godina
Real Madrid C.F.
https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
17 godina
Ja ne mogu vjerovati da je netko platio 30 milki ta ovoga Danila.
Nadam se da će doći još neko normalno rješenje u napadu i to je to. Sviđa mi se ova politika Reala u zadnje vrijeme. Dovedeni novi klinci, sačuvani oni koji trebaju biti sačuvani, a James posuđen u vrhunski klub, pa ga se još možda stigne vratiti kao Moratu za godinu dvije. Kad smo kod Morate, njegov odlazak je bio očigledan, on želi biti na prvom mjestu u timu, i rotacije mu ne sjedaju nikako. Uz to, od 9-ke se u realu očekuje da i sudjeluje u igri, i da asistira, i manja doza sebičnosti. I naravno igra nazad, čak je i jedan Ronaldo u zadnje je vrijeme postao aktivan u obrani. Iako ne vidim neko dobro rješenje trenutno za napad, nadam se da to nije onaj dečko iz monaca, jer ako ga se kupi, forsirati će ga se da igra, a to bi moglo teško pasti ostalim igračima. Ne loše rješenje je možda onaj Keita iz Lazioa...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Real Madrid C.F.

Da li se samo meni cini ili se klupa malo oslabila. Ekipa koja je osvojila ligu prvaka je jos uvijek tu, ali prije svega odlazak Pepea i zatim James o kojem mozete pricat sto hocete ali je odlican igrac sa klupe. Dovelo se par mladih igraca koji su ok igraci ali ne znam koliko ce oni biti prave zamjene posebno ako se Ramos ozljedi. Takoder isto vrijedei za Carvajala, moze se uvijek oslonit na Nacha da ce to odradit koliko toliko dobro ali Nije prava zamjena. Takoder ovo je drugo ljeto da nema nekog zvučnog imena koje dolazi u Real. Samo jos da prokletstvo desteke ne prede na Luku onda smo gotovi.

Ma napad je ok, uvijek Ronaldo moze otic naprijed i ima onaj klinac. Benzema nije los igrac tj daleko od toga, pogotovo u kombinacijama sa Ronaldom. Meni najbolje rjesenje za to je da se za sezonu dvije on proda nazad u Francusku i uzme igrac koji ce uc odmah u prvi tim

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 11:47 (michael).
12 godina
neaktivan
Večeras, 23:05 po našem vremenu, na Areni sport 1 ima prenos naših nam dragih "blancosa" protiv Manchester Uniteda.
Stoga zastave, dresove i šalove u ruke i podržimo naše "bijele" u prvoj pripremnoj utakmici sezone. Usput prilika da vidimo nove "dečke" na djelu.
9 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
Ja ne mogu vjerovati da je netko platio 30 milki ta ovoga Danila.
Nadam se da će doći još neko normalno rješenje u napadu i to je to. Sviđa mi se ova politika Reala u zadnje vrijeme. Dovedeni novi klinci, sačuvani oni koji trebaju biti sačuvani, a James posuđen u vrhunski klub, pa ga se još možda stigne vratiti kao Moratu za godinu dvije. Kad smo kod Morate, njegov odlazak je bio očigledan, on želi biti na prvom mjestu u timu, i rotacije mu ne sjedaju nikako. Uz to, od 9-ke se u realu očekuje da i sudjeluje u igri, i da asistira, i manja doza sebičnosti. I naravno igra nazad, čak je i jedan Ronaldo u zadnje je vrijeme postao aktivan u obrani. Iako ne vidim neko dobro rješenje trenutno za napad, nadam se da to nije onaj dečko iz monaca, jer ako ga se kupi, forsirati će ga se da igra, a to bi moglo teško pasti ostalim igračima. Ne loše rješenje je možda onaj Keita iz Lazioa...

Mbappe je zvjer, ako njega ne dovedu onda nek ide sve u 3pm. Trebalo je dovesti i njega i Hazarda i Lukakua i jos par solidnih igraca. 

Problem ovog reala za sezonu 2017/2018 su ozljede, ako Luka i Bale budu zdravi moze se uzeti sve, ako ne.... James je odigrao odlicno prosle godine, ima on kvalitet, tu nema spora, to je isto kada se barca rjesila Pedra, falio je i te kako je falio. Isto ovo sto sam rekao za Jamesa vrijedi i za Moratu. Dosta ovisi o mladosti, Isco je vec igrac i ako zadrzi formu s kraja prosle sezone moze uci u utrku za zlatnu loptu, o ovim drugim ce puno ovisiti, Asensio i Kovacic moraju napraviti jos jedan iskorak, Kovacic prije svega mora ulaziti u vise rizika u igri pa da se vise vidi ili je ili nije.

Biti ce ovo zanimljiva sezona, ne znam sta ocekivati, nadam se najboljem, ali nisam bas nesto pretjerano optimistican. Mrvicu smo igracki ostali pretanki, kvalitet ekipe je bio bolji prosle godine(Morata, James), Ronaldno je stariji, mrvicu sporiji, Luka isto tako...

...
13 godina

Vjerovatno ce doc netko novi, ili mozda cak dva. Morata i Danilo out, to je vec 110M od njih dvoje, uz sav ostali novac koji imamo garant ce perez dovest nekog.

17 godina
Real Madrid C.F.

Sigurno će nekoga dovesti, prije svega jer je Perez biznismen, a tek onda sportski nastrojen.

Ovih 110milki, plus samo bonusi za ligu prvaka i premieru bi trebali biti i više nogo dovoljni za dovesti 2-3 superpojačanja, ali problem je šta bi to napravilo u svlačionici.

Očigledno je da bi Perez pucao u bilo kojem smjeru samo da nekoga dovede, ali imam osječaj da se Zizu ne riskira mir u svlačionici za par više prodanih dresova.

Da se ova djeca iznad pitaju, trenutno bi imali 4 napadača, 6 krila, 5 golmana, i barem 11 veznih. Ali hvala Bogu nije tako.

Iskreno se nadam da će Real biti pragmatičan kao što je bio u doba Zizua, i kupovati ono što treba momčad, a ne što treba perez.

James je vrhunska kvaliteta, i definitivno vanserijski talent, ali problem je što u Realu nije napredovao apsolutno nikako, i to je problem.

Ovako će i dalje ostati u top timu, a ako se kojim slučajem za godinu dvije pokaže da je na pravom putu, real ga može vratiti.

Dolazak Mbappea bi napravio točno ono što je transfer Martiala napravio u ManU-u, preplaćen talent i prevelikim očekivanjima. I jedan i drugi su jako slični, osim što je Mbappe malo fizički jači, a Martial lakši na nogama.

Ako će se bacati preko 100mil na igrača neko to bude aubameyang, jer mislim da njemu nebi bio problem sjesti na klupu s vremena na vrijeme, a čovjek može igrati i desno krilo jednako dobro kao i špicu.

Točno ono desno krilo koje kod nas bi trebao igrati Bale, ali čovjek je nažalost ozljeđen obično 2/3 sezone, pa ćemo ga i ovu sezonu krpati.

Uostalom taj Mbappe je možda talent, ali koliko je bilo samo tih "one season wonder", čekaju da dečko odigra 2-3 sezone na visokoj razini pa ćemo sudit.

Previše se puta Real opekao na tim igračima, pa jedan Danilo, Illara i da ne nabrajam više.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Real Madrid C.F.

Transfer politika mi se definitivno sviđa više nego zadnjih godina sa ovim dovođenjem mladih igrača, ali i dalje nam fali iskusniji stoper po meni. Nadao sam se Bonnuciju, ali to je završilo skroz čudno. Nacho nije ni blizu klasa Carvajala, ali je zaslužio da bude prva zamjena za RB poziciju. Vjerojatno ćemo i ove sezone strepjeti da nam se ne ozlijede ni Carvajal ni Marcelo na dulje razdoblje.

U vezi je sad dovoljno igrača, ali kvalitetniji DMC nije na odmet, pogotovo ako Kovačić odlazi.

Napad je u teoriji ok, ali em je nemoguće da će Benzema cijelu godinu biti u pravoj formi, em je nemoguće da će Bale biti zdrav. Ovo što se traži za Mbappea je apsolutna glupost, ali radije bih doveo i tu nekog mlađeg u odnosu na recimo Aubameyanga.

Ima još dosta do kraja roka i nema šanse da više nitko ne dođe, ali hrpetina je potencijalno odličnih pojačanja i sigurno se teško odlučiti.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...

Transfer politika mi se definitivno sviđa više nego zadnjih godina sa ovim dovođenjem mladih igrača, ali i dalje nam fali iskusniji stoper po meni. Nadao sam se Bonnuciju, ali to je završilo skroz čudno. Nacho nije ni blizu klasa Carvajala, ali je zaslužio da bude prva zamjena za RB poziciju. Vjerojatno ćemo i ove sezone strepjeti da nam se ne ozlijede ni Carvajal ni Marcelo na dulje razdoblje.

U vezi je sad dovoljno igrača, ali kvalitetniji DMC nije na odmet, pogotovo ako Kovačić odlazi.

Napad je u teoriji ok, ali em je nemoguće da će Benzema cijelu godinu biti u pravoj formi, em je nemoguće da će Bale biti zdrav. Ovo što se traži za Mbappea je apsolutna glupost, ali radije bih doveo i tu nekog mlađeg u odnosu na recimo Aubameyanga.

Ima još dosta do kraja roka i nema šanse da više nitko ne dođe, ali hrpetina je potencijalno odličnih pojačanja i sigurno se teško odlučiti.  

jos napadac kojem nece biti problem sjediti na klupi i mislim da je to to od pojacanja,uglavnom ima jos vremena :)

14 godina

Ako ne budi više prodavali treba samo dovesti jednog rezervnog napadača i stopera i to je to

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
Real Madrid C.F.

Za prvu pripremnu tekmu solidno. Prvih 45 minuta igrali su najbolji i vidjelo se da je prva tekma. Glava još uvijek na odmoru, noge teške, bez prevelike želje da se parira Englezima. United je imao jedan fin šut sa 20-ak metara i naravno ovu genijalnost Martiala, ali to je bilo više manje to. Drugo poluvrijeme ulazi novih 11 igrača kod nas, od "poznatih" samo Casemiro, Kova i Casilla. Ostalo sve klinci iz mlade momčadi. 

Bili su rastrčani i željni dokazivanja pa su nadigrali United i bilo je to puno zabavnijih 45 minuta, ali bilo je dovoljno samo za izjednačenje. Nakon toga izgubili na penale sa ukupno 6 ili 7 promašaja. 

Što se tiče ove B postave, Theo se predstavio u dobrom svjetlu. Iznudio penal, konstanto bio u napadu i imao solidnih defanzivnih intervencija. Brz je i prilično jak s obzirom na godine. Onako na prvu, iznos koji smo platili je bagatela. I dopao mi se Oscar, broj 32 sa par odličnih prodora i kontrolom lopte. Ima tu par zanimljivih igrača, ali teško je bilo pohvatati tko je tko baš u svakom trenutku.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Za prvu pripremnu tekmu solidno. Prvih 45 minuta igrali su najbolji i vidjelo se da je prva tekma. Glava još uvijek na odmoru, noge teške, bez prevelike želje da se parira Englezima. United je imao jedan fin šut sa 20-ak metara i naravno ovu genijalnost Martiala, ali to je bilo više manje to. Drugo poluvrijeme ulazi novih 11 igrača kod nas, od "poznatih" samo Casemiro, Kova i Casilla. Ostalo sve klinci iz mlade momčadi. 

Bili su rastrčani i željni dokazivanja pa su nadigrali United i bilo je to puno zabavnijih 45 minuta, ali bilo je dovoljno samo za izjednačenje. Nakon toga izgubili na penale sa ukupno 6 ili 7 promašaja. 

Što se tiče ove B postave, Theo se predstavio u dobrom svjetlu. Iznudio penal, konstanto bio u napadu i imao solidnih defanzivnih intervencija. Brz je i prilično jak s obzirom na godine. Onako na prvu, iznos koji smo platili je bagatela. I dopao mi se Oscar, broj 32 sa par odličnih prodora i kontrolom lopte. Ima tu par zanimljivih igrača, ali teško je bilo pohvatati tko je tko baš u svakom trenutku.

U drugom poluvremenu igrala su petorica iz "Gutijeve škole" tj. četvorica (Oscar, Dani Gomez, Manu Hernando i Franchu) i peti onaj desni bočni Achraf Hakimi koji je igrao i za Castillu a obzirom da ima 18 godina igrao je i za Gutijev Real Madrid Juvenil  prošlu sezonu neke evropske utakmice. 

Theo Hernandez je prema prikazanom ekstra igrač, jak u duelu (čuvao i Lukakua) ne gubi lopte i iznimno brz. Iako ima 19 godina izgleda ozbiljno na terenu. Ako ovako nastavi igrat cijena za koju je doveden je smiješna.

14 godina
Real Madrid C.F.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice