- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na SK1 je rekao Vela da se priča da Morata ide ako dolazi Mbappe. Pa to je svima jasno cijelu polusezonu, ne znam zašto bi to sad bilo iznenađenje. Odličan igrač u najboljim godinama grije klupu. Ako je pametan, otići će.
Inače, Mbappe kontra Lilla :)
*Nacho ne igra radi žutih. Znači igramo na 3+, oba daju gol
**edit2: Perez riješio da Nacho ipak igra. Kakav kralj :)
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/05/17/591c2f95e5fdea27518b4657.html
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Nacho ipak tu i Marcelo nazad, vjerojanto ovaj put udarni sastav. Jedno je sigurno, Ronaldo pocinje kako je Zidane najavio
Za rezultat kao ni zadnji put nema opcije poraz
| 0 | 0:1 |
|---|---|
| 1 | 1:1 |
| 1 | 0:2 |
| 1 | 1:2 |
| 0 | 2:2 |
| 2 | 0:3 |
| 1 | 1:3 |
| 0 | 2:3 |
| 1 | 0:4 |
This time next year we'll be millionaires
Sad te ne sprdam nego, ajde reci mi zasto je zasluzio zuti?
Na brisanje zutog Nachou jer inace bi propustio utakmicu sutra, a uz Danila i Coentra (koji us igrac manje) kraj Nacha ne postoji prava zamjena za Carvajala
A u ku*ac i sve ako bez jednog Nacha ne možemo dobiti/remizirati Celtu bez motiva u za nas najvažnijoj utakmici sezone. Nek se komotno svi po redu ostave nogometa, ako i ove godine ispustimo prvenstvo koje smo već odavno trebali osigurati.
Mislim da bez obzira mozemo, ali bez njega se povecava sansa za gol Celti je svi znamo kakvi su Coentrao i Danilo. Sto smo nekoliko puta spominjali da nam fali jedan obrambeni i onda zamjene za Marcela i Carvajala. Na svu srecu da je tu Nacho koji je sposoban sve te pozicije sposoban zakrpat
Iz perspektive simpatizera Barcelone., smatram da će ovo biti rutinska utakmica za Real. Čini mi se da je Celta možda nešto i mogla napraviti u veljači, ali sada mi djeluju potpuno ispuhani (valjda im je i Europska liga uzela danak), tako da mislim da mora biti senzacija nad senzacijama da Real Madrid u ovoj utakmici uopće pogubi bodove, a kamoli izgubi.
Bez kako se kaže 'pile naopako', mislim da se svi slažu, da je ovo stvarno zicer prilika za Real da osvoji naslov.
Pozz.
Igrac za male utakmice. 
Real je najsretnija ekipa u povijesti...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
CR7 JE NAJBOLJI NOGOMETAS SVIH VREMENA!!! NEMA DALJE!!! KRALJ!!! 

Sad stvarno treba čudo da ovo ispustimo u nedjelju.
Sad stvarno treba čudo da ovo ispustimo u nedjelju.
Real je prvak. To je to. Gotovo je.
CR7 JE NAJBOLJI NOGOMETAS SVIH VREMENA!!! NEMA DALJE!!! KRALJ!!! 

https://www.facebook.com/CroatianTrollFootball/videos/743312662514796/
hahahahahhaahahhaah
To mu jedino i preostaje.
Bolje mu je neg krene trazit novog messija po la masiji jer ja sam mislio da barca ne kupuje a kad odem u temu samo vidim lude cifre ...
Te price da barca ima "svoje" igrace i da ne trose, i da je real grupa galaktikosa itd itd, zapravo statisticki nisu nimalo daleko od nas po trosenju. Suki, Neymar i dosta jos ostalih igraca nisu dosli za kikiriki i imaju basonovne place, tako da te price kako barca "zivi" od svoje skole a real ne pa mora kupovat ne drzi tu vodu. Njema se potrefila ajmo rec zlatna generacija s amesijem, puyolom, iniestom i xaviem, i sad pitanje kad ce opet, ako i bude, tako da prakticki postat ce kao mi, morat ce kupovat jer njihova skola sigurno nece izbacit novog xavia ili messia svake dve godine. Vec se polako i vidi ta razlika kad su ti igraci iz zlatne generacije poceli polako odlazit, ili jednostavno nemogu vise igrat na razini kao prije, i to ce se sve vise vidit.
Sad pitanje je dal ce oni to moc nadomjestit adekvatno, al jos vece pitanje je, dal ce moc financiski, jer nemaju kupovnu moc kao mi. Nikad se nezna moze im se desit scenariji milana, intera, man uniteda i tako nekih klubova koji su nakon svojih nazovimo to zlatnih generacija jednostavno malo po malo potonuli i sad su di jesu. Man United trosi kao lud al nikako da se sastave kako treba, milan i inter netreba ni pricat, nisu ni sjena sebe. Al mislim da je to ciklus koji prolazi vecina klubova, da padnu, pa se opet dignu gore, i tako u krug, pitanje je samo koliko ce ce se zadrzat nakon svakog pada i uzdizanja al nije nemoguc scenariji da barca jednom postane novi milan ili inter, naravno nemoraju u tolikoj mjeri da nisu vise ni u ligi prvaka ili da su neznam na zacelju spanjolske lige, al toliko da jednostavno se muce na svim frontovima kao naprimjer Man United zadnjih godina.
Barcelona ce bit jednog dana u velikim problemima kad ode Messi, kao navijac Reala priznajem da bolji od Ronalda, ali za 4, 5 sezona njega ce pocet gazit godine. Iako je mladi od Ronalda, Ronaldo ima fizicke predispozicije da duze drzi svoju razinu. Koliko god neki govorili da Barca moze bez Messia kad je on na klupi, ali svi znamo koliko ih je puta spasio samo ove sezone. Da li ce im se dogodit slucaj Intera ili Milana ne bi rekao, par sezona unazad su bili bolji od Reala generalno, ali su se okrenule strane najvise zbog toga sto nije se dovodilo kvalitetnih igraca, a pustalo neke da odu a nosili su tim.
Dok sa druge strane Real ce dat hrpu novca da dovede nekog galaktikosa pa makar on i ne ispao vrhunski igrac kroz par sezona. Recimo Ronaldo je opravdao svoj novac dok imamo Balea koji nije (iako i dalje nije los igrac, ozljede j*bene). Real ce dat novce, dovest nekoga pa makar imao 2 ili 3 dobre sezone od 5, a u meduvremenu dovest nekog novog. Prvi put kad se islo na to nije dobro ispalo jer je bilo par krivih prodaja i kupovina, ali ovaj put je to puno bolje napravljeno. Uz inozemne igrace i neke domace te dobra balas starijih i mladih je napokon slozio vrhunsku ekipu, a bome i klupu. Ima tu mjesta za jos kojeg igraca, prije svega branica, a onda mozda i napadaca.
Uglanvom, liga je vjerojatno nasa. Juventus je uzeo i talijanski kup, sad imaju 2 dva trofeja sigurno ce ic lovit i trostruku krunu sa svim sto imaju. Jedna mala prednost mozda na strani Reala je to sto nasi igraci imaju tjedan dana vise za odmor. Real igra protiv Malage 21. dok Juventus igra protiv Bologne 28 ali vjerojatno ne bude vecina igraca koji ce igrat finale. Ovo je Realovo natjecanje i idemo u Cardiff pokazat zasto smo najbolji!!!
*Balea bi htio u finalu gledat jer se igra kod njega doma, u njegovom gradu tako da vjerujem da bi dao sve od sebe pa makar pokidao sve ligamente.
**Gledam na wikipediji malo u Juventusu i na kraju sam se spustio na listu posudenih igraca. Ne znam da li postuju klub koji ih ima vise
Realno.
Sinoc je Celta pokradena glatko, ono sto je Ramos napravio je cisti penal, tu se previse nema o cemu diskuirati.
Casemiro je opet imao srece vise nego pameti jer je i on trebao izletiti.
Brijem da je onom sucu to bila zadnja tekma, necemo ga vidjeti jedno duze vrijeme.
Suđenje je bilo ok osim onog drugog žotog igraću celte i onog starta za crveni na igraću reala, u kasnijem djelu utakmice, kad je sudac pustio prednost te je modrić pucao po golu
Realno.
Sinoc je Celta pokradena glatko, ono sto je Ramos napravio je cisti penal, tu se previse nema o cemu diskuirati.
Casemiro je opet imao srece vise nego pameti jer je i on trebao izletiti.
Brijem da je onom sucu to bila zadnja tekma, necemo ga vidjeti jedno duze vrijeme.
Kontakta je definitivno bilo jer je Ramos idiot, ali baš da je čisti penal dalo bi se raspravljati. Puštao je sudac na tekmi i žešće prekršaje od toga. Kriterij je bio katastrofa. Aspas je jedva čekao da može pasti i malo je potencirao faul, ali to nikako nije za žuti karton. Pogotovo isključujući.
Casemiro glup po i inače, ono kršenje s leđa u opasnoj zoni bez ikakvog razloga kad je dobio žuti... Šta reći na to.
Mogli su i igrači Celte popiti još koji drugi žuti, da se sudac nije skroz pogubio u drugom poluvremenu.
Sve u svemu, moglo je biti svega da nije bilo sudačkog poguranca, ali ne vjerujem da bi prosuli sve bodove.
Valencija izgubila od Villareala pa ak je i bilo neke nade da će se Malaga boriti za to 11. mjesto sad im ni to nije bitno. Treba fino ovako ko Rijeka, u 15. minuti 2:0 za njih i fuck off Dinamo.