Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Srećom pa je Barca i večeras bila široke ruke. Koliko bi tek značilo da smo zadržali 1:0. Al ajd, na kraju ispalo bolje nego bi se čovjek nadao.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Greskom umjesto 2€ uplatim 22€ 

17 godina
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...

Srećom pa je Barca i večeras bila široke ruke. Koliko bi tek značilo da smo zadržali 1:0. Al ajd, na kraju ispalo bolje nego bi se čovjek nadao.

Ili Enrique....ne zaslužuje Barca nikako ligu ove sezone jer onda se ne bi stvari promijenile unutar kluba.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Zidane i Enrique se natječu tko će biti lošiji. Za sada ovaj drugi pobjeđuje. Jedan ima Benzemu, drugi Gomesa.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
Real Madrid C.F.

Jucer sam procitao sad ne znam da li tu ili negdje drugo ali se u potpunosti slazem s tim, neka Benzema igra ne smeta mi to toliko ali neka ubaci moratu zadnjih pola sata kad su svi umorni da netko ustvari trci u tom napadu. 

Obrana koja vec dugo nije na nivou,a sad nema ni igrace za to. Svi pricaju o Nachu i kako ce vrjerojanto kiksat, a ja mislim da ce to odradit solidno ako bude Zidaneov izbor (osobno zelim tog igraca vidjet kroz 2, 3 sezone u prvoj postavi jer je izasao iz Realove skole). Igraci koji bi mogli zaigrat na toj pozici su jos i Coentaro i Danilo ili pak Casemiro. Navikli smo na cudne poteze Zidanea pa me ne bi iznenadilo da krene sa 3 obrambena (Marcelo-Ramos-Carvajal), a da vezni red pojaca i da to bude neka 3-4-3 (3-2-2-3) postava.

U Munchenu cemo gol primit i ako bude jedan bit ce drobro, ali mislim da cemo moc i moramo zabit. Mozda je ovo vrijeme da Navas zasja i vrati se u Madrid cistom mrezom   

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.4.2017 10:57 (michael).
13 godina

Sa obranom koja nije bajjna a sad je pitanje i tko ce je uopce igrat kako je krenulo mi moramo ic na dobro staro a to je da moramo zabit vise nego primimo. Al vidit cemo u srijedu trenutak istine.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Sa obranom koja nije bajjna a sad je pitanje i tko ce je uopce igrat kako je krenulo mi moramo ic na dobro staro a to je da moramo zabit vise nego primimo. Al vidit cemo u srijedu trenutak istine.

Da zavrsi 2-1 ili cak 3-2 za Bayern mislim da bi bio solidan rezultat, X bi bio dobar a pobjeda Reala sa 1-0 bi bila savrseno. Kao sto si rekao treba dat vise nego primit, zabit nam sigurno hoce zato treba napad dat sve od sebe da i oni zabiju. Nadajmo se da Zidane zna koju Ancelottijevu tajnu da nam da malu prednost i kojem Ramosovom skoku u zadnjim minutama 

011000110010.
13 godina

Prije sam se nadao X-u ili minimalnoj pobjedi bayerna, pa onda kuci probat pobjedit, al sad kad je i pepe otisao nemam bas neki optimizam u vezi nacha i nemam pojma na sta ce to licit u srijedu. Nadam se da iznenade sve i desi se totalno obratno od trenutno ocekivanog, da pobjedimo i da nam obrana bude kako treba.

16 godina

Mislim da se ne treba oslonit na obranu nego to stisnut i dat 2 gola ili 3 pa makar primili iz kontre koji. Ako bude to neka defanzivna igra nece bit nista od toga.

011000110010.
13 godina

Real se nece branit, nikad nije, nit nece, zato cemo vidit kako ce to sve proc u srijedu, koliko ce nam zabit a koliko cemo mi zabit.

16 godina
Real Madrid C.F.

Sta je na kraju s Pepeom? Hoce li ostati jos ili ipak ide ca?

I sto mislite koga nam ovo ljeto dovodi stricek Perez? Nije dugo doveo neko zvucno ime

011000110010.
13 godina

Sad je manje bitno dal ide ili ostaje, polomio mu kross dva rebra, znaci vjerovatno je sezona gotova za njega. A perez, a vjerovatno ce pokusat dovest hazarda i nekog dobrog golmana, nadam se de geu. Ako pepe ode, treba dovest i stoper, i to dobrog

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sad je manje bitno dal ide ili ostaje, polomio mu kross dva rebra, znaci vjerovatno je sezona gotova za njega. A perez, a vjerovatno ce pokusat dovest hazarda i nekog dobrog golmana, nadam se de geu. Ako pepe ode, treba dovest i stoper, i to dobrog

Sere mi se više od tih kupovina. Ok, De Geu treba dovest. Nek vrati Valleja i imat ćemo opet 4 stopera što je sasvim dovoljno. Varane bi se trebao naoštrit i vratit na onu razinu prije par godina. Bolje da on postane nositelj obrane uz Ramosa nego da dovodimo neke poludokazane stopere kojima će trebat određeno vrijeme prilagodbe, a mi to vrijeme nemamo.

PSN: RayzCRO
15 godina
Rayz00 kaže...

Sere mi se više od tih kupovina. Ok, De Geu treba dovest. Nek vrati Valleja i imat ćemo opet 4 stoperašto je sasvim dovoljno. Varane bi se trebao naoštrit i vratit na onu razinu prije par godina. Bolje da on postane nositelj obrane uz Ramosa nego da dovodimo neke poludokazane stopere kojima će trebat određeno vrijeme prilagodbe, a mi to vrijeme nemamo.

Imat ćeš 4 ku*ca. Imat ćeš samo Ramosa koji je stoper razine Reala. Varane je zadnje vrijeme non stop ozlijeđen, a i kad nema uz sebe nekog iskusnijeg stopera ne igra dobro. Nacho je ok za pokriti obrambene pozicije, ali ne vjerujem da će on ikad biti standardni stoper u Realu. Em je nizak, em nije posebno snažan. I obojica su još relativno neiskusni. Šta nam onda znači dovesti klinca od 20 godina koji se treba još 2-3 kaliti i za kojeg je najbitnije da redovno igra. Ako naprave tako nešto i Ramos se u jednom dijelu sezone ozbiljnije ozlijedi možeš se pozdraviti sa svim trofejima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Ma daj molim te, treba ulagat u Varanea, treba izaći iz svog oklopa nesigurnosti, a to sigurno neće postić gledanjem Nacha s klupe, radije bi riskirao s njim nego bilokojim drugim novim stoperom.
On ima potencijala bit svjetska klasa koliko god vi govorili suprotno.
Ali, mi smo Real imamo pare i boli nas racku, dovest ćemo neku budalu čije cemo kikseve cijelu sezonu opravdavat s tim da se "još nije priviknuo na Realovu igru"...
13 godina

Nema nacho kvalitetu za real, nizak je, nema snage i ne markira kao ramos ili pepe. Real je takav, da trazi rezultate, i to odma, zato se ne oslanja na skolu nego kupuje "gotove" proizvode. Takva politika kluba je vec odavno i nece se promjenit. Treba nam minimalno još jedan vrhunski stoper, jer varane se ozljeđuje, ramos stari. Idealno bi bilo imat 3 vrhunska stopera pa rotirat ih sa ramosom.

13 godina
neaktivan
Krasna nam je politika, sve ti se pokazuje činjenicom da smo doveli Balea jer nismo htjeli povećat Di Mariji plaću, na zasluženu razinu.
Čovjek je pao pod tim pritiskom da je plaćen 100m, ista stvar se događa i Pogbi
Kad bi se riješili ova dva krilna smetala (roki i boki), možda bi igra i ličila na nešto, možda se ne bi uvijek izvlačili na Ramosa i veličinu kluba općenito.
13 godina

Ja prvi nisam bio za dovođenjem balea, a ni jamesa. Trebao je Di Maria ostat, al mislim da nije prodan a niti iko drugi doveden zato jer se nije mogla povecat placa . Zalsuzio je bio decko povecanje place, al perez gleda na to drugacije, na biznis. James je doveden jer je bio "najbolji" na prvenstvu, Bale radi onog protiv Intera ponajvise. Ako perez dovede Hazarda, mislim da ce mu to bit najbolja kupovina nakon ronalda, jer Hazard sta je je pokazuje da je i vise nego dovoljkan materijal za Real. Imamo para, treba uzet stopere, ako se moglo kesirat za jednog jamesa i balea moze se i za stopere, jer ramos nece bit vjecno mlad niti na ovoj razini, varan se previse ozljeđuje.

13 godina
neaktivan
Pare nisu problem kod tate pereza, možda financijski fair play predstavi problem ako ne ode nitko iz kluba (pepe, morata, james).
Hazarda je uvijek bio igračina i po svom stilu odgovara Realu, za njegovo dovođenje se slažem ukoliko je to prvi korak za odlazak Ronalda.
13 godina

Financiski fair play u nasem slucaju nam nije problem. U plusu smo preko 500M eura godisnje. Znaci trebali bi potrosit preko toga, a nikog ne prodat da dodjemo na limit i da se nadjemo u "problemima". Ronaldo nece otic, al Hazard bi trebao bit njegovas buducnost, osim ako dodje i ne bude igrao na CAM. Eventualono stavit onda ronalda na ST Hazarda na njegovu poziciju, bale desno, i to bi trebao bit novi napad. Samo sta sa benzemom tad, isco isto? Dal cemo vratit standardni CAM ili cemo igrat kao sad sa dva CM-a i DM-em. Gubimo u vezi onda ili defanzivnog, ili obicnog, s tim da onda bi modric trebao bit povuceniji. Ima puno mogucnosti kako bi se postavilo da Hazard dodje, a nadam se da bude. uz naravno bar jednog vrhunskog stopera, i vjerovatno golman novi dolazi, samo ja nebi curtoa, radje bi onda pustio navasa, al ako bi de gea mogao doc, zasto ne.

16 godina
Real Madrid C.F.

Danas sam procitao da je Pepe sinoc rekao da ceka na ponudu Reala do zadnje sekunde, cini mi se 30.7. Ja i dalje mislim da njega treba zadrzat i kroz sljedecih godinu do dvije vrtit ga vise sa Varaneom i napravit klasu od njega i onda dat ca Pepea ili zadrzat u klubu da radi sa mladima ili tako nesot ali u svkaom slucaju napravit mu posten oprostaj.

Pocelo se nesto pisat i o Theo Hernandezu koji je na posudbi u Alavesu iz Atletica. Je netko gledao tog igraca? Ja ga se iskreno ne sjecam protiv Reala

011000110010.
11 godina
protjeran

Sličan igrač kao i Filipe Luiz. Jak,dosta visok i brz i igra u oba smjera. Čisto sumnjam da će otići u Real prvo zbog dogovra između njih i Atletica...A drugo čovijek je otišao iz Atletica na posudbu da više igra.A nema nekog smisla da ode Real i grije klupu.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Real Madrid C.F.

Sudac na utakmici protiv Bayerna ce bit Nicola Rizzoli,kad god je on sudio Realu nismo izgubili. U prosjeku daje 4 zuta po utakmici i svaku trecu utakmicu dosudi penal dok crvene jako rijetko pokazuje

011000110010.
15 godina
Ok, kupujemo Dybalu.
16 godina
Hexfire kaže...
Ok, kupujemo Dybalu.

Medi je kroz glavu proslo samo da li Perez sad gleda ovo. Mislim da ce prije on doc nego Hazard

011000110010.
16 godina
Real Madrid C.F.

Sad sam procitao da je Benzema jucer trenirao 40 minuta i onda napustio trening te da ce danas odlucit da li ce igrat. Je zna netko sta je s njim? Hoce li igrat ili ne?

011000110010.
17 godina
Hexfire kaže...
Ok, kupujemo Dybalu.

Hah, veliš ajde Real kupi sve koji su zabili Barci :)

Nije Vam dosta kvazi zvijeza sada bi htjeli i Dybalu ... gdje ste bili kada je igrao u Palermu?

Imali ste i previše igraca s kojima niste znali sto i kako.

16 godina

Kad je igrao u Palermu nije bio zvijezda i bio je rizik.

Logika jednostavna: Kupiš zvijezdu uspije ili ne on se isplati korz marketing. 

17 godina
Real Madrid C.F.

Danas moramo biti na 120% ili nas čeka havarija.....

Ako uzmemo bar x, prolazimo sigurno.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
10 godina
Real Madrid C.F.

Stavljam plaću na hendikep Bayerna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice