Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.013.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Re: Real Madrid C.F.
toma20 kaže...
Hahha pa jel moguce da nece iskoristiti sansu da se sada odvoje...a za Navasa vise nemam rijeci on i sam zna da je gotov na ljeto

Eto Navas spasio 3 boda . 

14 godina
kbenzema kaže...
A tek drugi žuti za betis...pa te sve suce treba suspendirat na par mjeseci. Al mislim da je to nemoguće jer vjerojatno iz vrha dolaze naredbe da Real mora bit prvi ove godine kaj je stvarno žalosno da takav klub mora imat tolku pomoć.

+ Ronaldov chip je bio regularan gol tako da...

13 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...
kbenzema kaže...
A tek drugi žuti za betis...pa te sve suce treba suspendirat na par mjeseci. Al mislim da je to nemoguće jer vjerojatno iz vrha dolaze naredbe da Real mora bit prvi ove godine kaj je stvarno žalosno da takav klub mora imat tolku pomoć.

+ Ronaldov chip je bio regularan gol tako da...

Sudac komedija, crveni je trebao dobit navas i onaj faul na ronaldu+ ponisten regularan gol i sta sve ne...komedija od suđenja.

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Real Madrid C.F.

Iskupio se Navas na kraju. Kandidat za obranu sezone.

Na kraju balade: Navas trebao dobiti crveni, poništen sam čisti gol i nije dosuđen čisti penal. Tri boda su tu, opet smo na vrhu i ovisimo isključivo sami o sebi. S obzirom koliko osciliramo, tko zna koliko će to trajati.

Kroos je večeras bio posebno kriminalan, prodao je hrpu lopti u opasnoj zoni. Al šta je da je, opet je njegov korner donio pobjedu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
mislis da ce mu to pomoci pa ako se Perez onako rijesio legende Ikera onda ce i njega sigurno
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Nek ste pobjedili uvijek se bore do kraja realovci ali da neka ekipa ima ovliko sreće to nije normalno.Kad vam jednom krenu kola nizbrdo bit će svega.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
toma20 kaže...
mislis da ce mu to pomoci pa ako se Perez onako rijesio legende Ikera onda ce i njega sigurno

Naravno da ne. Pretpostavljam da je De Gea već dogovoren. Iako bih ja radije Donarummu.

Ali što je da je, čovjek je zeznuo, ali se na kraju i iskupio. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Prica se za Hazarda i De geu, vidit cemo..al mislim da Perez ide u pohod ovo ljeto..nije dugo :D

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

De Gea će vam doći ali nema šanse da Hazard ode iz Chelsea nakonkavke sezone plus što njima ne trebaju novci.Malo realnosti.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

De Gea će vam doći ali nema šanse da Hazard ode iz Chelsea nakonkavke sezone plus što njima ne trebaju novci.Malo realnosti.

Ali Chelsea nije Real :) Nije isto igrat za Chelsea i Real Madrid :) To zna svaki igrac :)

11 godina
protjeran

Logično da nije ali mislim da ipak Chelsea dogodine napada Ligu Prvaka i da neće biti shopinga u Londonu.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.
16 godina
Real Madrid C.F.

Također nije ni Premier i LaLiga isto, tak da sumnjam za Hazarda.

btw. Kupio sam si u Roses Outlet prošlogodišnji bjeli dres. 199kn

13 godina
neaktivan

Procitao da je navodno sarkozi bio u lozi na camp nou na tekmi barca psg i da je navodno nakon cavanijevog gola poceo uzvikivat "hala madrid" hahaha...ako je stvarno istina legenda je :D treba mu dat pocasno clanstvo i u realu :D

17 godina
TheDarkSide kaže...

Procitao da je navodno sarkozi bio u lozi na camp nou na tekmi barca psg i da je navodno nakon cavanijevog gola poceo uzvikivat "hala madrid" hahaha...ako je stvarno istina legenda je :D treba mu dat pocasno clanstvo i u realu :D

I onda se pobrao doma

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...

I onda se pobrao doma

Da, valjda su ga istjerali nakon toga kako pise, al ako je istina, legenda hahah...to moras bit bas budala da se to sjetis radit :D

12 godina
Kako Monaco igra bas bih volio da produ,a Real bih trebao kupiti ovog Mbappea za jedno 2 god pogotovo kad se zna da je navijac Reala :)
13 godina
neaktivan

Bolje da nam monaco ne podleti, bit ce svega..

14 godina
Eto da barcina djeca ne kazu da se nama namjesta, najteži protivnik nam dosao - Bayern,prva u gostima.
13 godina
neaktivan

Bit ce svega, pogotov s nasom igrom, al ajd bar druga je kod nas, treba izprve izvuc pozitivan rezultat pa onda se doma vidit sta se moze napravit :)

11 godina
protjeran

Nakon5 godina bio je i red da ne dobijete najslabijeg protivnika.

14 godina
Prekini s*at molim te , 14ta juve bayern atleti finale
15ta juve ispali
16ta city psg ajde ovo su najslabiji ako se tako može reci
Zanima me sto ces reci ako real prode .

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Znači izvukli ste Wolfsburg i Romu do polufinala zatim od Bayerna,Atletica i City izvučete najgori City ikad gdje je onaj panj skoro prokockao 4. mjestu u prvenestvu.

Ne da mi se guglati dalje ali znam i te 2015 da od Bayerna,Juvea i Barce Juve je opet bio najslabija karika tako da ti priča ne drži vodu.

Grupe nemoj spominjati jer nemaju veze sa ičim.

16 godina
Real Madrid C.F.

te 2015 je Barci u finalu protiv Juventusa bila poklonjena pobjeda. Jer nisu svirali penal za Juve a odmah u sljedećoj kontri je Barca zabila

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 12:33 (bruno03).
13 godina
neaktivan

Lako moguce da ispadnemo, jer ce trazit osvetu za onih 0:4, al i i juve bi mogao isto proc. Nitko nije za bacit, a i lester bi mogao zadat problema at madridu, a bome i borusia i monaco isto bi moglo bit svega.

11 godina
protjeran

Ne laži. Prvo je bio faul na Alvesu jer ga je Pogba čupao a tek onda povlačenje Alves an pogbi.Toje bila nogometna dominacija bez sudačke pogreške unatoč kompleksima realovaca.

Nemoj se sramotit te bajke možeš pričati svojim vršnjacima u 8. B.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ne laži. Prvo je bio faul na Alvesu jer ga je Pogba čupao a tek onda povlačenje Alves an pogbi.Toje bila nogometna dominacija bez sudačke pogreške unatoč kompleksima realovaca.

Nemoj se sramotit te bajke možeš pričati svojim vršnjacima u 8. B.

Vjetrenjace su u drugoj temi

13 godina
neaktivan

April 9: Real Madrid Vs Atletico Madrid
April 11/12: Bayern Vs Real Madrid
April 18/19: Real Madrid Vs Bayern
April 23: Real Madrid Vs Barcelona

Bit ce sranja, i to debelog :D

13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Bojim se da će Real s ovakvom igrom srušiti onaj barcelonin rekord kad su izgubili 7-0 od Bayerna

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice