Kovačić zvijerka malo je igrača koji mogu onako iznijeti loptu.

Nije baš da nema igru, ali mislimda se danas, zbog toga što je igrano gdje igrano, pokušavalo namjestiti Ronaldu da zabije.
Onih par puta kad bi se brzo iznijela lopta, u nekoj drugoj utakmici to bio bili golovi, danas se kompliciralo jer je bilo nebitno, očekivala se lagana pobjeda.
Vidjeli smo onih par minuta kad je izjednačeno, potpuno drugačiji Real.
Šteta samo što još fali pola momčadi tu, igra sa Ronaldom u špici je dobra u teoriji, al ne baš tako u praksi, jer se vidi da mu nije u navici to igrati. nekoliko puta se vidjelo da se na tim pozicijama od njega odbija lopta kad je prima. Benzema bi to puno bolje odradio, ili čak i Morata.
Ali sve u svemu, kad se vrate ozljeđeni igrači, moglo bi biti svega, jedino mi je žao Jamesa, trebalo je i njega danas malo baciti u vatru, pogtovo jer je Isco "ostao doma" danas.
Ono ubacivanje Coentraoa je samo napravilo veće sranje, ja tog čovjeka više nebi ni u Dinamu htjeo vidjeti...
Lako je biti general nakon bitke. Što da se Marcelo ozljedio, onda bi bilo što ga nije vadio :)
Za Kovačića je možda i bolje da igra defanzivnog veznog, jer tako ima manje šansi da ga vadi van. Više ne gubi lopte na svojoj polovici, a kraj sebe ima najbolje mentore na svijetu, Modrića i Kroosa. U Interu sigurno s nevjericom gledaju kakvog su igrača pustili. BD jučer maestralno 8:4. Al će biti golova zadnje kolo
Lako je biti general nakon bitke. Što da se Marcelo ozljedio, onda bi bilo što ga nije vadio :)
Za Kovačića je možda i bolje da igra defanzivnog veznog, jer tako ima manje šansi da ga vadi van. Više ne gubi lopte na svojoj polovici, a kraj sebe ima najbolje mentore na svijetu, Modrića i Kroosa. U Interu sigurno s nevjericom gledaju kakvog su igrača pustili. BD jučer maestralno 8:4. Al će biti golova zadnje kolo
Baš gledam, umjesto da ga hvale za nedavne igre, likovi prigovaraju jer je simulirao jučer i "sretni su jer su ga se riješili". XD
Uklet klub, šta reći?
http://forzainterforums.com/showthread.php?11379-Mateo-Kovai&p=1562668#post1562668
Je bilo uopće kakvog udarca ili ne? Nije baš da je Kovačić Ronaldo 2.0 pa da je uobičajeno da simulira. Nije baš iz ovog ugla na toj low rez snimci koja se vrti jasno dal je bilo udarca. Je da je potencirao snagu istog, ali udarac je udarac. A i pomoćnik je bio pola metra dalje.
Bale je otpao za Barcu.
Kova po navijačima Marce MOTM
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2016/11/23/5835b4dcca474180168b466b.html
http://www.24sata.hr/sport/real-je-pretrpio-tezak-udarac-gareth-bale-nema-u-el-clasicu-500490 do 3 mjeseca out,katastrofa
Nema tko se nije ozlijedio ove sezone. Kad misliš da će nam krenut na bolje, eto ozljede.
Anyway, Real ide dalje neporažen, a pol klupe nam u prvih 11. Imamo vrhunske zamjene, šta reći?
Volio bih da James dobije priliku koju sada, nisu mi se Vazquez i Asensio baš pokazali u zadnjih par utakmica. Vazquez je hrpu lopti izgubio protiv Sportinga i Atletica.
ne kužim, ni blizu polovice sezone smo a bolnica radi punom parom..
baš nas prati peh s tim ozljedama i ako se nakon svega izvučemo neokrznuti to bude super uspjeh
Čop pokazao kako se izvode penali :D
Kova je bio odličan danas
ali tako se osvajaju prvenstva iako se odigra losa utakmica pobjedi se barca svaku losu koju je odigrala kiksala tj nije svaku ni toliko lose odigrala koliko u gol nece lopta ali nema veze ima jos puno do kraja vidit cemo sta ce bit
Koliko god je Real loš, Barca je gora.
Mislim da ove godine Real osvaja prvenstvo, a ja ću prvi ovdje doći čestitati jer ekipa ima karakter, koliko je puta samo preokrenula rezultat pod Zidaneom, svaka čast.
Koliko god je Real loš, Barca je gora.
Mislim da ove godine Real osvaja prvenstvo, a ja ću prvi ovdje doći čestitati jer ekipa ima karakter, koliko je puta samo preokrenula rezultat pod Zidaneom, svaka čast.
Trebao bi gledat sezonu sa capellom, ono je bio jos veci show :D
Današnja Copa del Rey ekipa:
Goalkeepers: Casilla and Rubén Yáñez.
Defenders: Carvajal, Pepe, Varane, Nacho and Tejero.
Midfielders: James, Casemiro, Kovacic, Asensio, Isco, Odegaard and Enzo.
Attackers: Lucas Vázquez and Mariano.
Igra se navečer u 19h.
Kao što vidite, većina važnijih igrača je pošteđena -> Marcelo, Ramos, Modrić, Ronaldo, Benzema, Navas.
Real ima veliku prednost jer je prvu utakmicu pobjedio 7:1 i bilo bi zaista čudo da to nadoknade.
Ajd napokon da vidimo i ove mlade snage. Kovačića bi bilo dobro poštedjeti ak se može. A za ovog Odegaarda se samo čuje da je flop, baš me zanima dal će išta odigrati.
enzo je propo ko grčka, jedini koji vrijedi je mayoral iz te skole