- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kamo bolji oproštaj od Vicente Calderona od ovog. I napokon smo uspjeli zadržati nulu. Realno nisu zaslužili tako visok poraz, ali tako je to. Šteta da Modrić nije zabio ono glavom.
Odličan rezultat i utakmica.
Hala Madrid
Najbolje mi je bilo pitali predsjednika at madrida dal bi volio pobjedu, ujedno kao i osvetu za LP a ironije li nisu nam se osvetili ni za prvu, a kamoli za drugu :D
Fenomenalna partija Reala, možda smo malo pali tempom u prvih 15-20 minuta drugog poluvremena,al brzo je to došlo na svoje. Dečki svaka čast, Nacho i Varane neprelazni, Kovačić dobar,Luka malo nesiguran u nekim dodavanjima, Isco me oduševio posebno . Penal opravdan vidi se na usporenoj snimci da je kontakta bilo tako da tu nema dvojbi, pobjeda zaslužena i očekujem nakon El Classica +7 jer Barcelonin vezni red se ne može ni po čemu mjeriti s našim koji je naravno iznad njihovog. S druge strane danas na Camp Nou sudačka nadoknada 4 minute ,a još se igralo u 98+ tako da to opće nema smisla komentirati, pokušava se pomoći njima na sve moguće načine ,ali ni to ne uspijeva, toliko su loši i bezidejni da ni sa 2 igrača više ne mogu pobjedit na svojem terenu pred svojim "navijačima". Sad se čekaju komentari boxica tipa " Kad messi ne igra nema barce " ili tako nešto ,ali to je normalno za njegov kvocijent inteligencije. Kameni je istina bio vrhunski danas. Uglavnom nakon El Classica će se stvari bolje znati. LP
A ne komentiraš to što je Barci poništen čist gol i nije sviran čist penal?
Bitno je to da nisi gledao utakmicu a komentiraš ko najveći klaun a ne znaš o čemu se radilo.
Golman malage je primao pomoć minimalno 4. minute a da ne govorim o cijeloj utakmici koja je prošla u zadržavanju.Sudac je malo i produžio.
A penal Ronlada je smiješan , čovijek promašio klizeći a ovaj namjerno zapeo od njega.
Ali znam da si pod euforijem jer je Ronaldo zabio hattrick iako ni on nezna kako.
Uživaj!!
A ne komentiraš to što je Barci poništen čist gol i nije sviran čist penal?
Bitno je to da nisi gledao utakmicu a komentiraš ko najveći klaun a ne znaš o čemu se radilo.
Golman malage je primao pomoć minimalno 4. minute a da ne govorim o cijeloj utakmici koja je prošla u zadržavanju.Sudac je malo i produžio.
A penal Ronlada je smiješan , čovijek promašio klizeći a ovaj namjerno zapeo od njega.
Ali znam da si pod euforijem jer je Ronaldo zabio hattrick iako ni on nezna kako.
Uživaj!!
Ajde ajde kme kme , znam da ovu noć neces spavat .
Ko zna možda te i na tvojem Camp Nou dočeka Calma heheeh
Pa tebe proždire činjenica da je Ronaldo zabio 3 komada Atletiku za koji si navijao cijelim srce tijekom ovog derbija hahaha kakav si ti pacijent hahaha
Daj nemojte citirat boksica, koliko puta treba napisat..zar niste dosad skuzili da covjek ima psihickih problema, i zapravo je on jedan veliki navijac reala samo ni on toga nije svjestan..on vise "mrzi" nas nego sta voli barcelonu, znaci to ga cini nasim hahaha :D
Daj nemojte citirat boksica, koliko puta treba napisat..zar niste dosad skuzili da covjek ima psihickih problema, i zapravo je on jedan veliki navijac reala samo ni on toga nije svjestan..on vise "mrzi" nas nego sta voli barcelonu, znaci to ga cini nasim hahaha :D
Pa ponekad mi dođe volja da se nasmijem i onda ulazim u raspravu s njime čisto da vidim na kojoj je razini inteligencije.
A Rona opet tome klaunu pokazao da zabija samo malim ekipama
Najbolje šuti i pusti Boxića nek pati i spamma zbog poraza svoje ekipe i pobjede najvećeg rivala.
Btw, nisam očekivao 3:0, a kamoli hattrick ronalda i clean sheet. Stvarno savršena večer, a čujem da je i ovo oproštaj od Atleticovog starog stadiona ili zadnji debi na tom stadionu, uglavnom to me podsjeća na prošlosezonsku utakmicu protiv Barce i oproštaj od Cruyuffa.
Simeone će otić u Inter još malo, a oni će se polako vratit na staro. To će biti kraj Atleticove možda najbolje generacije, koju je uništio Real pobjedivši ih dva puta u Finalu Lige prvaka i jednom u četvrtfinalu. Sada ih još dobili na zadnjem derbiju koji će biti odigran na Vincente Calderonu i to bez pola prvotimaca. Jao!
I konačni omjer pobjeda, poraza i remija u derbijima na Vincente Calderonu.
no lessi, no party...mene zanima sta ce se barci desit jednom kad messi ode? naravno imamo i mi ronalda, al mislim da cemo mi nekako se vec snac kad on jednom ode umorivo se...a i fala bogu novca imamo pa mozemo dvest prakticki koga god, al mene zanima sta ce oni jednom kad messi ode, dal je ovo danas bila utamica odraz onog sta ih ceka? jer neymar nemoze sve sam, a i suki nema 20 godina tako da ono..
Nemam za čim puno žaliti jer je Real bio bolji i pobjedio.Barca igra loše od početka sezone i mi to odavno govorimo iako nismo imali nimalo sreće jer smo zaslužili koji bod više.
Jedino mi je žao što svi današnji školarci imaju mobitele pa mogu pisati gluposti na internetu.
Trebalo bi uvesti pravilo da se na forum registrira preko OIB-a pa nebi imali ovakve rasrpave koje vodim sa dežurnim klincima poput Fakea,Mazy i ostalih.
Neznam zašto mislite da je Real toliko bogatiji od ostalih a tako i Barce.
Inače Barca je prodala najviše dresova prošle ili predprošle sezone ima bolji ugovor sa sponzorom od Reala.Također je potpisan i ugvor sa nike-om koji je rekordan.
Po svim kriterijima smo se približili ako ne i prestigli Real a imamo još i pravo na prodaju imena stadiona koji će također biti rekordan.
Messi će ostati barem još 4 godine.
A u 4 godine se mogu postaviti temelji za novu momčad koja može dominirati uz vodstvo Neymara.
Mazy, jedini kompleksaš ovdje si ti. Ajd sad brisanje zadnjih 10 postova.
Zidaneu svaka čast na postavi bez Benzeme. Na kraju 'najtanji' dio momčadi obrana, najbolje odigrao. Dok nekom ne smrkne, nekom ne svane. Kovačić je uz sve te silne izostanke stekao samopouzdanje i povjerenje da će trener imat slatkih muka kad svi ozdrave. Treći gol je Baleov. Mislim da bi svakog igrača s loptom stigli osim njega.
Mazy, jedini kompleksaš ovdje si ti. Ajd sad brisanje zadnjih 10 postova.
Zidaneu svaka čast na postavi bez Benzeme. Na kraju 'najtanji' dio momčadi obrana, najbolje odigrao. Dok nekom ne smrkne, nekom ne svane. Kovačić je uz sve te silne izostanke stekao samopouzdanje i povjerenje da će trener imat slatkih muka kad svi ozdrave. Treći gol je Baleov. Mislim da bi svakog igrača s loptom stigli osim njega.
Isti gol protiv Bayerna 2014., samo je Bale bio s desne strane.
Carlo bi danas forsirao Benzemu i Ramosa i vjerojatno popušio. Sviđa mi se Zidane jer nije zadrt kao Carlo, te je već je par puta pobjedio kada su svi mislili da ćemo popušit. Makar bih ipak rekao da smo najbolje igrali u drugoj polovici sezone 2013/14 i u prvom dijelu sezone 2014/15. Međutim Zidane ima generalno bolji učinak jer lik jednostavno ne gubi.
Vidim u Bayernu se već neki žele riješit Carla, imaju također problem sa forsiranjem jedne te iste ekipe/postave.
His work was commendable and there are the data: Kovacic was the third player who ran more of Madrid, 10.64 kilometers, behind Lucas Vázquez and Carvajal, and at the time of delivery game, left a 90% effectiveness in the pass And recovered seven balls.Modric, meanwhile, signed a 89% of effectiveness in the pass and was the Madrid soccer player who recovered more balls, with nine.With more obligations in the rear of the usual, came less to the area but did always with danger, especially with a cross shot that Oblak stopped.
Ne znam odkud si ti Mazy sad iskočio, ali jbt prestani citirati ovog bisera. Ubuduće ću ti pobrisati sve postove.
Ancelotti jednostavno nije lik za lige,znači on je dosad u svojoj karijeri osvojio svega 2 nacionalna prvenstva,ali zato ima 3 LP.
Nebi me čudilo da čak ni s Bayernom ne osvoji prvenstvo
Evo do cega je real dosao, da snajperist nam drzao igrace na nisanu od 2014te, kao da bi dokazao sigurnosne propuste uz to i naseg predsjednika, i sve vece zvjezde kluba, pa cak i kralja spanjolske :D Kantalonija i ostatak spanjolske na aparatima povodom 11te lige prvaka da bi i atentate izvrsili na nase igrace :D
Evo do cega je real dosao, da snajperist nam drzao igrace na nisanu od 2014te, kao da bi dokazao sigurnosne propuste uz to i naseg predsjednika, i sve vece zvjezde kluba, pa cak i kralja spanjolske :D Kantalonija i ostatak spanjolske na aparatima povodom 11te lige prvaka da bi i atentate izvrsili na nase igrace :D
ne valja konzumirat mokru spidaru
ne valja konzumirat mokru spidaru
Ocito si ti probao pa znas iz osobnog iskustva..ajde mani me se i ti i onaj boksic..i ti pratis rm temu, i o tebi to dovoljno govori. Vecinom pricam sa koliko toliko normalnim ljudima, vi niste medju tim, budes i ti zavrsio na ignoreu.
Sad ide block i ignore :D
Tek sad? :P
Meni vec duze vrijeme ovako izgleda njihova tema
Hahaha ti si otisao u drugu krajnost, sve zive blokirao :D ja boksica, i sad del boja :D mitch i ovi drugi su ok iako su za barcu, al ovo dvoje prednjaci u glupostima..upoetku je bilo zanimljivo i smijesno..al sad je pak tuzno da takvi ljudi imaju pristup internetu :)
Sad ide block i ignore :D
Tek sad? :P
Meni vec duze vrijeme ovako izgleda njihova tema
Hahaha ti si otisao u drugu krajnost, sve zive blokirao :D ja boksica, i sad del boja :D mitch i ovi drugi su ok iako su za barcu, al ovo dvoje prednjaci u glupostima..upoetku je bilo zanimljivo i smijesno..al sad je pak tuzno da takvi ljudi imaju pristup internetu :)
Mislim da je to bilo prosle ili pretprosle godine, kada su svi ovi sa slike + DelBoy dolazili tu i namjerno samo trolali i pisali gluposti, al ono bas hardcore gluposti. Od tad ih duze vrijeme nisam vidio ali svejedno su ostali na listi
U drugim temama otvaram njihove postove, ali neka je barem ova tema čista od nametnika
I da, onaj udarac glavom ronalda koji je oblak skinuo sa crte ustvari je gol, na zumiranoj i usporenoj snimci na djelic sekunde lopta cijela proalzi cijelu crtu, znaci cijela je sa unutrasnje strane, al to je tako brzo i tako blizu da logicno okom nemoguce za tocno vidit.
Ali bitno da se pojedinci iz susjedne teme i dalje izjašnjavaju da se njihov klub "krade"

Kovačiću Zidane treba dignuti spomenik. Da je kojim slučajem otišao preko ljeta, zizu nebi doživio božić na klupi reala. Ako ga ne uništi neka strašna ozljeda, on će biti jedan od najboljih svjetskih igrača kroz 2-3 godine.