Poklonimo se.
Hala Madrid
tito vampir! Bog I Hrvati!
Poklonimo se.
Hala Madrid
tito vampir! Bog I Hrvati!
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Sad je problem i uzbuna u Kataloniji, nestašica infuzije se očekuje, komplet Katalonija je na aparatima. 
Sad je problem i uzbuna u Kataloniji, nestašica infuzije se očekuje, komplet Katalonija je na aparatima. 
A i ti si za nekih aparata ili tableta ako ne mozes slavit Realove pobjede bez spominjajna njih...
Hoće i Karijes dobiti zlatnu medalju?
Onakvi potezi su raritet i za seoske nogometne lige.
Mislim da je većina Liverpoolovih navijača imala ovakve i slične reakcije na bravure dotičnog golmana...
.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
A i ti si za nekih aparata ili tableta ako ne mozes slavit Realove pobjede bez spominjajna njih...
Pojma ti ljudino nemaš ...
Real vlada nogometnim svijetom i Europom, ali ne može Španjolskom. Jer tamo mora igrati protiv korumpiranih sudaca.
Čestitam! Zasluženo i očekivano.
Zao mi je Lovrena jedino, odigrao je tekmu za cistu 10ku, nadam se da imati jos prilika. Real ko Real, nema se tu sta puno reci, najbolji i to je to.
Zahtjevam da se odmah ispravi originalan prvi post, tj. stavi 13 umjesto 12 titula LP. 
Titulu je uzela zrelija ekipa.
Zasluženo.
Mislim da će ovo uz finale LP 2005. biti jedno od najpamtivljijih finala u novijoj povijesti nogometa. Nema što nismo vidjeli; dominacija Liverpoola do 30. minute i ozljede Salaha, ozljeda Carvajala, dominacija Reala u drugom poluvremenu i nevjerojatna pogreška golmana Liverpoola, brz povratak Liverpoola, gol Balea - jedan od najljepših ikad u finalima nekog natjecanja, drugi gol Balea sa 30ak metara.
Uglavnom sadržajno finale, upravo onakvo kakvo se očekivalo i zaslužena pobjeda Real Madrida.
Žao mi je Salaha, možda neće ni na SP ići ako je točno ovo šta se piše trenutno. Ali Liverpool je danas pokazao koliko ovisi o njemu. Sa njime su čak i nešto pokazali i bili bolji od Reala, a poslije se sve raspalo. Kad im on ode ovo ljeto, a vrlo teško će ga zadržat Liverpool će opet bit prosječna momčad kakva je dosad bio. Iskreno, drugačiji ishod od ovoga je bilo teško za očekivat s obzirom na kvalitetu Realove momčadi. Imaju kvalitetu, iskustvo, pobjednički mentalitet... Jednostavno su nedodirljivi. Kad ne radi Cristiano, radi Bale ili Asensio, ili Isco ili netko treći. Imaju široku klupu i uvijek neki as u rukavu. Sasvim zasluženo su uzeli 4. LP u 5 godina, nešto što vjerojatno nitko u povijesti neće napravit. Kapa dolje momci !
Real igra najbolji najlosiji nogomet - i pobjeduje u kljucnim trenucima u natjecanjima gdje nije potrebno pokazati konstantu.
Realno je za reci da su u ovoj utakmici rezultatsku raziliku iskljucivo napravili katastrofalnim greskama golmana Redsa.
No, to ne umanjuje cinjenicu da su protiv jednog solidnog Liverpoola bili u stanju odigrati podjednak nogomet s vise posjeda.
Outcome je takav kakav je.
Sjajan klub, ne igra najbolji nogomet, ali nize trofeje u LP - nesto sto se na kraju, ipak, vise pamti.
Tesko mi je reci sere li ih ili su stvarno tako dominantni.
Tko je sad pak taj Bale?! Kad je on potpisao? :)
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Pronađi život
Pronađi život
Vidim li samo ja ironiju u ovom postu?
Jos jedan i imat cemo duplo vise od drugog plasiranog milana koji ima 7 komada :D
Zahtjevam da se odmah ispravi originalan prvi post, tj. stavi 13 umjesto 12 titula LP. 
Neda mi se. Procedura je s tim ispravcima, pričekat ću slijedeću godinu pa odmah promijeniti u 14.
Nije lako biti navijac Barcelone danas. Imas najuspjesniji period u povjesti kluba, Ronaldinho, Messi, Inesta, Xavi, Pep, Enrique, La Masia, ovo ono... Sve ko nesto naj ovo i ono i onda na kraju te cijele balade Real Madrid uzme 4x LP, od cega 3x za redom, brutalno. To je onaj knockout kada se dignes, pa onda pocnes teturati i zaljepis se licem od pod i ne dizes se prije bolnice.
HVALA MADRID!!!
Nije lako biti navijac Barcelone danas. Imas najuspjesniji period u povjesti kluba, Ronaldinho, Messi, Inesta, Xavi, Pep, Enrique, La Masia, ovo ono... Sve ko nesto naj ovo i ono i onda na kraju te cijele balade Real Madrid uzme 4x LP, od cega 3x za redom, brutalno. To je onaj knockout kada se dignes, pa onda pocnes teturati i zaljepis se licem od pod i ne dizes se prije bolnice.
HVALA MADRID!!!
Bio navijac Barce ili Reala ili bilo kojeg drugog kluba, svatko zna da se ovaj Real i Pepova Barca ne mogu usporediti.
I ovdje se vidi razlika izmedju Reala i drugih klubova. Sjecam se kad je pep govorio da se barca zasitila trofeja, da nemaju vise onakav motiv, draz, motitaciju, dok evo real 3 lp zaredom i opet motivacija nikad ne prestaje, Igrali su kao da tek moraju prvu LP osvojit. Nisu se opustili, to je ta razlika kad klub i igraci imaju pobjednicki mentalitet i sad nakon 13. LP nece stat i rec "dovoljno je, sad cemo laganije" nego odma se spominje 14ta i proces krece ispocetka
HVALA MADRID!!!
Bio navijac Barce ili Reala ili bilo kojeg drugog kluba, svatko zna da se ovaj Real i Pepova Barca ne mogu usporediti.
Naravno da ne moze, oni nisu mogli da osvoje 2 puta za redom LP, a ovaj Real osvoji 3 puta.
ako netko gleda live prijenos sa trga mislim da je sigurno da Bale odlazi
Šteta, kad je zdrav i u formi lako ulazi u top 10. Ali ne može na temelju jedne utakmice očekivati da će se netko pouzdati u njega kad smo svi svjedoci da nije pouzdan. Gol u finalu kupa protiv Barcelone i škarice protiv Liverpoola će svatko tko je gledao pamtiti do kraja života tako da mi je drago što je bio dio ove generacije, ali ako nije spreman grijati klupu nek ide i sretno mu bilo.