Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.362
|
čitano: 1.025.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Poklonimo se.

Hala Madrid

tito vampir! Bog I Hrvati!
15 godina
Re: Real Madrid C.F.
Čudesan poduhvat. Za povijesne knjige.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sad je problem i uzbuna u Kataloniji, nestašica infuzije se očekuje, komplet Katalonija je na aparatima. 

16 godina
Emirthestroj kaže...

Sad je problem i uzbuna u Kataloniji, nestašica infuzije se očekuje, komplet Katalonija je na aparatima. 

A i ti si za nekih aparata ili tableta ako ne mozes slavit Realove pobjede bez spominjajna njih... 

011000110010.
12 godina
Real Madrid C.F.

Hoće i Karijes dobiti zlatnu medalju?

Onakvi potezi su raritet i za seoske nogometne lige.

Mislim da je većina Liverpoolovih navijača imala ovakve i slične reakcije na bravure dotičnog golmana...

.

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2018 22:52 (m77).
15 godina
Medalju i otkaz
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
michael kaže...
Emirthestroj kaže...

A i ti si za nekih aparata ili tableta ako ne mozes slavit Realove pobjede bez spominjajna njih... 

Pojma ti ljudino nemaš ... 

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Real vlada nogometnim svijetom i Europom, ali ne može Španjolskom. Jer tamo mora igrati protiv korumpiranih sudaca.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
10 godina
Real Madrid C.F.

Čestitam! Zasluženo i očekivano. 

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Zao mi je Lovrena jedino, odigrao je tekmu za cistu 10ku, nadam se da imati jos prilika. Real ko Real, nema se tu sta puno reci, najbolji i to je to.

Eye In The Sky
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Medalju i otkaz

Zahtjevam da se odmah ispravi originalan prvi post, tj. stavi 13 umjesto 12 titula LP. 

13 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Titulu je uzela zrelija ekipa.

Zasluženo.

9 godina
Real Madrid C.F.

Mislim da će ovo uz finale LP 2005. biti jedno od najpamtivljijih finala u novijoj povijesti nogometa. Nema što nismo vidjeli; dominacija Liverpoola do 30. minute i ozljede Salaha, ozljeda Carvajala, dominacija Reala u drugom poluvremenu i nevjerojatna pogreška golmana Liverpoola, brz povratak Liverpoola, gol Balea - jedan od najljepših ikad u finalima nekog natjecanja, drugi gol Balea sa 30ak metara.

Uglavnom sadržajno finale, upravo onakvo kakvo se očekivalo i zaslužena pobjeda Real Madrida.

16 godina
Real Madrid C.F.

Žao mi je Salaha, možda neće ni na SP ići ako je točno ovo šta se piše trenutno. Ali Liverpool je danas pokazao koliko ovisi o njemu. Sa njime su čak i nešto pokazali i bili bolji od Reala, a poslije se sve raspalo. Kad im on ode ovo ljeto, a vrlo teško će ga zadržat Liverpool će opet bit prosječna momčad kakva je dosad bio. Iskreno, drugačiji ishod od ovoga je bilo teško za očekivat s obzirom na kvalitetu Realove momčadi. Imaju kvalitetu, iskustvo, pobjednički mentalitet... Jednostavno su nedodirljivi. Kad ne radi Cristiano, radi Bale ili Asensio, ili Isco ili netko treći. Imaju široku klupu i uvijek neki as u rukavu.  Sasvim zasluženo su uzeli 4. LP u 5 godina, nešto što vjerojatno nitko u povijesti neće napravit. Kapa dolje momci !

17 godina
Meni je vise zao Modrica.

Fenomenalan pothvat, 3 lige prvaka zaredom, 4 ukupno, a ne sjeca se nijedne...
12 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Real igra najbolji najlosiji nogomet - i pobjeduje u kljucnim trenucima u natjecanjima gdje nije potrebno pokazati konstantu.
Realno je za reci da su u ovoj utakmici rezultatsku raziliku iskljucivo napravili katastrofalnim greskama golmana Redsa.
No, to ne umanjuje cinjenicu da su protiv jednog solidnog Liverpoola bili u stanju odigrati podjednak nogomet s vise posjeda.
Outcome je takav kakav je.
Sjajan klub, ne igra najbolji nogomet, ali nize trofeje u LP - nesto sto se na kraju, ipak, vise pamti.
Tesko mi je reci sere li ih ili su stvarno tako dominantni.

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Tko je sad pak taj Bale?! Kad je on potpisao? :)

Only real programmers collect their own garbage.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 1:27 (hrvooje).
16 godina
Real Madrid C.F.

.

16 godina
Imao sam ok misljemje o Ronaldu. Nakon onog sinoc postao mi je najomrazeniji igrac. Naprosto mi se gadi. Tako mala dusa da moze bit je naprosto neshvatljivo. Ici reci da odlazi u onom trenutku je vise nego ljigavo. Nije zabio gol pa da svu paznju prebaci na sebe jer ipak je najbitniji on a ne trofej. Puj smece jedno
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 12:20 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Znam da si nogometni antitalent ali pogledaj pa pričaj.

Izgleda da je rezultat sinoćnjeg meča teže pao navijačima Farselone nego navijačima Liverpula - što naravno trijumf Reala čini još dražim!

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
11 godina
protjeran

Pronađi život

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pronađi život

Vidim li samo ja ironiju u ovom postu?

tito vampir! Bog I Hrvati!
13 godina
neaktivan

Jos jedan i imat cemo duplo vise od drugog plasiranog milana koji ima 7 komada :D

Origin ID: ReaLazio
15 godina
Emirthestroj kaže...

Zahtjevam da se odmah ispravi originalan prvi post, tj. stavi 13 umjesto 12 titula LP. 

Neda mi se. Procedura je s tim ispravcima, pričekat ću slijedeću godinu pa odmah promijeniti u 14.

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Nije lako biti navijac Barcelone danas. Imas najuspjesniji period u povjesti kluba, Ronaldinho, Messi, Inesta, Xavi, Pep, Enrique, La Masia, ovo ono... Sve ko nesto naj ovo i ono i onda na kraju te cijele balade Real Madrid uzme 4x LP, od cega 3x za redom, brutalno. To je onaj knockout kada se dignes, pa onda pocnes teturati i zaljepis se licem od pod i ne dizes se prije bolnice.  

HVALA MADRID!!!

Eye In The Sky
17 godina
Evil Access kaže...

Nije lako biti navijac Barcelone danas. Imas najuspjesniji period u povjesti kluba, Ronaldinho, Messi, Inesta, Xavi, Pep, Enrique, La Masia, ovo ono... Sve ko nesto naj ovo i ono i onda na kraju te cijele balade Real Madrid uzme 4x LP, od cega 3x za redom, brutalno. To je onaj knockout kada se dignes, pa onda pocnes teturati i zaljepis se licem od pod i ne dizes se prije bolnice.  

HVALA MADRID!!!

Bio navijac Barce ili Reala ili bilo kojeg drugog kluba, svatko zna da se ovaj Real i Pepova Barca ne mogu usporediti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 19:49 (Mitch).
13 godina
neaktivan

I ovdje se vidi razlika izmedju Reala i drugih klubova. Sjecam se kad je pep govorio da se barca zasitila trofeja, da nemaju vise onakav motiv, draz, motitaciju, dok evo real 3 lp zaredom i opet motivacija nikad ne prestaje, Igrali su kao da tek moraju prvu LP osvojit. Nisu se opustili, to je ta razlika kad klub i igraci imaju pobjednicki mentalitet i sad nakon 13. LP nece stat i rec "dovoljno je, sad cemo laganije" nego odma se spominje 14ta i proces krece ispocetka

Origin ID: ReaLazio
9 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

HVALA MADRID!!!

Bio navijac Barce ili Reala ili bilo kojeg drugog kluba, svatko zna da se ovaj Real i Pepova Barca ne mogu usporediti.

Naravno da ne moze, oni nisu mogli da osvoje 2 puta za redom LP, a ovaj Real osvoji 3 puta.

Eye In The Sky
12 godina
Real Madrid C.F.

ako netko gleda live prijenos sa trga mislim da je sigurno da Bale odlazi 

10 godina
neaktivan

Šteta, kad je zdrav i u formi lako ulazi u top 10. Ali ne može na temelju jedne utakmice očekivati da će se netko pouzdati u njega kad smo svi svjedoci da nije pouzdan. Gol u finalu kupa protiv Barcelone i škarice protiv Liverpoola će svatko tko je gledao pamtiti do kraja života tako da mi je drago što je bio dio ove generacije, ali ako nije spreman grijati klupu nek ide i sretno mu bilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 3:59 (ks95hr).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice