Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.343
|
čitano: 1.016.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Koje sramotno suđenje ovog jadnika. Još jednom se dokazuje kako su prvenstvo osvojili zajedno sa sudačkom organizacijom. Vidi se po igračima Farselone da je i njih sramota šta ovaj jado od suca ne vidi.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
12 godina
Real Madrid C.F.

da je Ronaldo ostao u igri dobili bih sigurno..

9 godina
Real Madrid C.F.

Sudačke pogreške su bile prisutne i na jednoj i na drugoj strani, iako nekako objektivno djeluje da je Real Madrid više oštećen. Jedva čekam vidjeti kako će sljedeće sezone VAR utjecati na ishod ovakvih utakmica.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Kakav lik je ovaj Zlatan ;))

Only real programmers collect their own garbage.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Neymar potpisuje pred SP. Barcelonasi na aparatima!!!

Eye In The Sky
15 godina
Real Madrid C.F.

Oni dovode Griezmanna, šta ih briga za nekog brazilskog pizdeka.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.

Ja iskreno nebi bas htio neymara, pokazao je da je neozbiljan, i izgleda dosta egocentrican. Bolje da se fokusiraju na druge, a tu primadona nek se uvali nekom drugom ako vec nezeli u PSGu ostat. Vidio je da realu ide dobro, da nize lige prvaka, pa sad bi i on dio kolaca a zna da se ronaldu lagano blizi kraj, pa odma i za zlatnu loptu da ganja. Radje bi Hazarda ili nekog drugog kvalitetnog, al da se mene pita doveo bi Hazarda. To je profil igraca koji mislim da nam treba, iz mentalitet kluba ovdje mislim da bi mogoa ostvarit i pokazat puni potencijal.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
Real Madrid C.F.

Kakav mi gol primimo.. 

Umjesto ovi mladi sa se dokazu, nista od njih.. 

Ajd valjda ce izvuci x do kraja. 

e-mail: jmnemonic158@gmail.com
17 godina
Neymar je labilan za ozljede...dosta ga trose, vec je sad imao malo jacu ozljedu i uopce se ne pazi. Djeluje mi najmekaniji i najmrsaviji od svih superstar krila.

Cak bih rekao da je bolje drzat Balea nego uzimat Neymara...ali just my 2 cents..
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ovom Ramosu baš ne idu 11-esterci :D

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 22:46 (morbida).
13 godina
neaktivan

Idu mu kad ne pokusava nabit loptu i kad ne radi stepovere prije udarca, pa onda tjelo mu ode za iza i automatski kad pogodi loptu ide vise gore nego sta treba. Nek se drzi plasiranih lopti u kuteve, pozeljno nize i zabijat ce svaki, kad golman naravno ne pogodi stranu

15 godina
Real Madrid C.F.

Baš tekma za publiku jučer. Šta je da je, Bale od jučer ima mjesto u Realu. 2 world class gola, ukupno 18 ove godine. I sad ti znaj može li on odigrati sezonu u kontinuitetu ili će ozljede ponovno obilježiti godinu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Bale je igrac tu nema spora, samo je problem tih jebenih ozljeda. Kada bi mogao znati da ce biti zdrav ostavio bi ga mirne duse jos 2-3 godine u Madridu.

Eye In The Sky
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Evo, zbog ovoga je ova ekipa reala jedna od najvecih u povjesti ove igre. Ljudi su skvadra. 

Eye In The Sky
16 godina
TheDarkSide kaže...

Radje bi Hazarda ili nekog drugog kvalitetnog, al da se mene pita doveo bi Hazarda. To je profil igraca koji mislim da nam treba, iz mentalitet kluba ovdje mislim da bi mogoa ostvarit i pokazat puni potencijal.

http://www.skysports.com/football/news/11668/11374258/eden-hazard-waiting-for-chelsea-to-sign-new-players-for-next-season  nemojte se previše nadati "One thing I'm sure is that I'm happy here."

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2018 12:00 (loky4i4).
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

I onda netko kaze da je EPL najjaca liga.

Eye In The Sky
17 godina
Evil Access kaže...

I onda netko kaze da je EPL najjaca liga.

Plus svih 5 supercupova

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Zinedineov sin Luca brani ;) Šta ti je nepotizam

13 godina
hrvooje kaže...

Nakon 675 utakmica na klupi 

17 godina
neaktivan
funny games kaže...
hrvooje kaže...

Nakon 675 utakmica na klupi

Koliko ja pratim RM na klupi je bio Casilla. Zidane nikad nije bio s prvom momčadi, on je branio za Castillu.

13 godina
neaktivan

luca je nas valjda treci golman.

15 godina
Real Madrid C.F.

Očekujete kakva iznenađenja u prvih 11? Bilo je onih lutanja s Lucasom na RB, Bale je bio solidan zadnjih par tekmi... baš me zanima za koga će se odlučiti.

Kako god završilo, ovo će mi biti jedno od lakših finala za gledanje. L'pool mi je također dosta drag, ove godine stvarno igraju najbolji nogomet u Europi i zaslužili su osvojiti. 

10 godina
neaktivan

Zaista, koja god momčad pobijedi bit će zasluženo. Samo se nadam da neće biti sudačkih repova i da se nekom od naših neće dogoditi ovo:

13 godina
neaktivan

Ako budemo igrali kao protiv juvea u proslom finalu nitko nas nece zaustavit. I za juve se govorilo u proslom finalu da ce nas natrpat da nemmao sta radit protiv njih i njihove "granitne" obrane, pa su dobili vise golova u finalu protiv nas nego cijelu ligu prvaka dotad. Lpool ima napad, al obrana i vezni red? Vidit cemo veceras sve :)

16 godina

Izgleda da ce biti Isco i Casemiro, standardna postava inace, a Bale na klupi.

BE HAPPY 要開心 : )
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ko

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ode Salah, nikakav igrac.

Eye In The Sky
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sažetak prvog poluvremena: 2 plakanja, 0 golova

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
10 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

NISAM GEJ ALI BEJL JEBI ME U GLAVU

9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ali Liverpool me iznenadio, ne predaju se, imaju srce. Svaka im cast.

Eye In The Sky
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice