Koje sramotno suđenje ovog jadnika. Još jednom se dokazuje kako su prvenstvo osvojili zajedno sa sudačkom organizacijom. Vidi se po igračima Farselone da je i njih sramota šta ovaj jado od suca ne vidi. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sudačke pogreške su bile prisutne i na jednoj i na drugoj strani, iako nekako objektivno djeluje da je Real Madrid više oštećen. Jedva čekam vidjeti kako će sljedeće sezone VAR utjecati na ishod ovakvih utakmica.
Neymar potpisuje pred SP. Barcelonasi na aparatima!!!
Oni dovode Griezmanna, šta ih briga za nekog brazilskog pizdeka.
Ja iskreno nebi bas htio neymara, pokazao je da je neozbiljan, i izgleda dosta egocentrican. Bolje da se fokusiraju na druge, a tu primadona nek se uvali nekom drugom ako vec nezeli u PSGu ostat. Vidio je da realu ide dobro, da nize lige prvaka, pa sad bi i on dio kolaca a zna da se ronaldu lagano blizi kraj, pa odma i za zlatnu loptu da ganja. Radje bi Hazarda ili nekog drugog kvalitetnog, al da se mene pita doveo bi Hazarda. To je profil igraca koji mislim da nam treba, iz mentalitet kluba ovdje mislim da bi mogoa ostvarit i pokazat puni potencijal.
Kakav mi gol primimo..
Umjesto ovi mladi sa se dokazu, nista od njih..
Ajd valjda ce izvuci x do kraja.
e-mail: jmnemonic158@gmail.com
Cak bih rekao da je bolje drzat Balea nego uzimat Neymara...ali just my 2 cents..
Ovom Ramosu baš ne idu 11-esterci :D
Idu mu kad ne pokusava nabit loptu i kad ne radi stepovere prije udarca, pa onda tjelo mu ode za iza i automatski kad pogodi loptu ide vise gore nego sta treba. Nek se drzi plasiranih lopti u kuteve, pozeljno nize i zabijat ce svaki, kad golman naravno ne pogodi stranu
Baš tekma za publiku jučer. Šta je da je, Bale od jučer ima mjesto u Realu. 2 world class gola, ukupno 18 ove godine. I sad ti znaj može li on odigrati sezonu u kontinuitetu ili će ozljede ponovno obilježiti godinu.
Bale je igrac tu nema spora, samo je problem tih jebenih ozljeda. Kada bi mogao znati da ce biti zdrav ostavio bi ga mirne duse jos 2-3 godine u Madridu.
Radje bi Hazarda ili nekog drugog kvalitetnog, al da se mene pita doveo bi Hazarda. To je profil igraca koji mislim da nam treba, iz mentalitet kluba ovdje mislim da bi mogoa ostvarit i pokazat puni potencijal.
http://www.skysports.com/football/news/11668/11374258/eden-hazard-waiting-for-chelsea-to-sign-new-players-for-next-season nemojte se previše nadati "One thing I'm sure is that I'm happy here."
I onda netko kaze da je EPL najjaca liga.
Plus svih 5 supercupova
Zinedineov sin Luca brani ;) Šta ti je nepotizam
Nakon 675 utakmica na klupi
Nakon 675 utakmica na klupi
Koliko ja pratim RM na klupi je bio Casilla. Zidane nikad nije bio s prvom momčadi, on je branio za Castillu.
Only real programmers collect their own garbage.
luca je nas valjda treci golman.
Očekujete kakva iznenađenja u prvih 11? Bilo je onih lutanja s Lucasom na RB, Bale je bio solidan zadnjih par tekmi... baš me zanima za koga će se odlučiti.
Kako god završilo, ovo će mi biti jedno od lakših finala za gledanje. L'pool mi je također dosta drag, ove godine stvarno igraju najbolji nogomet u Europi i zaslužili su osvojiti.
Ako budemo igrali kao protiv juvea u proslom finalu nitko nas nece zaustavit. I za juve se govorilo u proslom finalu da ce nas natrpat da nemmao sta radit protiv njih i njihove "granitne" obrane, pa su dobili vise golova u finalu protiv nas nego cijelu ligu prvaka dotad. Lpool ima napad, al obrana i vezni red? Vidit cemo veceras sve :)
Izgleda da ce biti Isco i Casemiro, standardna postava inace, a Bale na klupi.
Ode Salah, nikakav igrac.
Sažetak prvog poluvremena: 2 plakanja, 0 golova
NISAM GEJ ALI BEJL JEBI ME U GLAVU
Ali Liverpool me iznenadio, ne predaju se, imaju srce. Svaka im cast.