Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.346
|
čitano: 1.018.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Real Madrid C.F.

Gdje gledate utakmice, tj streamove? Imao sam par stranica što sam gledao zadnjih par godina i evo više nijedna ne radi. Ne znam doslovno gdje bi sutra gledao

12 godina
Re: Real Madrid C.F.
sstrmi kaže...

Gdje gledate utakmice, tj streamove? Imao sam par stranica što sam gledao zadnjih par godina i evo više nijedna ne radi. Ne znam doslovno gdje bi sutra gledao

odes na alibabu i kupis iptv za 15-20 eura i miran si godinu dana,10000 programa

14 godina
sstrmi kaže...

https://bswireless.hr/do-sad-najbolja-iptv-lista-koju-sam-testirao-skrivena-na-aliexpress-u-34e-godisnje/

14 godina
Real Madrid C.F.

Čitam danas na portalima da Chelsea priprema astronomsku (160 milijuna novčanica) tešku ponudu za Vinija. Pošto su odnosi između trenera i njega narušeni, on se u glavi i dalje ne može sastaviti te biti igrač od prije koju sezonu, mislim da je najbolje vrijeme za prihvatiti tu ponudu jer mu ugovor ističe 2027, a ne želi ga barem za sada produžiti. Ovo je lova koja se jednostavno mora uzeti.

14 godina

Bilo bi prva liga, mbappe lijevo, gonzalo napad i rodrygo desno. Endrick će se vratiti s posudbe, i sve pare proslijediti za Vitinhu

14 godina
sstrmi kaže...

Bilo bi prva liga, mbappe lijevo, gonzalo napad i rodrygo desno. Endrick će se vratiti s posudbe, i sve pare proslijediti za Vitinhu

Ne može samo Vitinha riješiti sve naše probleme u veznom redu. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice