Možda jedino umjesto Kovačića starta Casemiro, a ostalo mislim da će bit kako si napisao.
Vidio sam da su neke španjolske novine napisale da će Pepe potpisat novi jednogodišnji ugovor, je to istina ili glupost?
Možda jedino umjesto Kovačića starta Casemiro, a ostalo mislim da će bit kako si napisao.
Vidio sam da su neke španjolske novine napisale da će Pepe potpisat novi jednogodišnji ugovor, je to istina ili glupost?
Da, ili Morata umjesto Benzeme. A ova dvojica onda jokeri s klupe.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Koja god postava bila, očekujem dobru igru i nadam se rezultatu iz prve utakmice kupa. Čak bi bilo zanimljivo vidjeti Moratu i Benemu zajedno na vrhu, a Vazqueza (Balea) i Ronalda malo više iza u postavi 4-4-2, ali u nekoj manje bitnoj utakmici
Svaki put kad je Benzema igrao sa jos jednim napadacem u vrhu izgubio bi se..al totalno... ili bi jedan drugom smetali ili bi benzema kao nestao sa terena...
Koliko god zvučalo glupo, imam osječaj da Benz još najbolje igra kad je James na terenu.
Sve u svemu ovo će biti jedno jako teško gostovanje, pogtovo što su oni sad nabrijani nakon onog povratka koji smo napravili u kupu.
Bilo bi dobro,inače bi ostali na 3 stopera
Ne sjećam se baš, kad je bilo zadnji put da je Benzema igrao s nekim u napadau zajendo? Da pogledam malo na šta je to ličilo.
Vjerojatno će ponudit Pepeu novi ugovor jer ako njega Varane zamjeni ne postoji više kvalitetna zamjena sa klupe. Bilo bi najbolje da se dovede neki stoper od 21 do 24 godine na 5 godina i riješi to jer po meni je obrana najkritičnije područje što se tiče zamjena.
Jbg na ljeto se tek može dovesti neko, kad prođe zabrana. A tad kad se dovede, malo je teško odmah ga ubaciti u vatru.
Bilo bi dobro da se Pepeu obnovi ugovor, a za stopera, naći nekoga odmah, i poslati ga na posudbu negdje do ljeta (barca sa Ardom) i onda na ljeto vidjeti jel ima smisla ga dovesti ili ne...
Pisalo se jedno vrijeme da su Kinezi zainteresirani za Pepea, a njihovim plaćama sigurno ne možemo konkurirati.
Ako ode onda nam treba iskusan stoper jer Varane to i dalje nije. Dovedeš nekog klinca od 22 godine i onda se možeš j, ako se Ramos ozlijedi. Nacho korektno obavlja praktički sve role u zadnja 4, ali ne vjerujem da će od njega ikad biti stvarno vrhunski defanzivac. Ne škodi da se i dovede mlađi perspektivan stoper tipa Umtitija, ali nakon što se dovede nekog s pravim iskustvom. Je da će trebat posegnuti u vreću s novcem, ali šta je tu je. Da ne spominjem ovo dugogodišnje šlepanje sa samo jednim pravim LB u ekipi.
Pisalo se dosta o tim kinezima i Pepeu, ali mislim o kome i kinezima se nije pisalo. Iskreno se nadam i mislim da Pepe moze odigrat još 2 možda i 3 sezone, a u tom periodu Varane mora dobivat sve veću minutažu. Nako toga Pepa ako želi još igrat, neka igra negdje drugo ako ne, umirovi se ili mozda da radi sa B momčadi. Kako god bilo zaslužuje pošten oproštaj jer ipak je dao dosta godina Realu.
Ali da treba još jedan dobar i perspektivan stoper treba, a i LB također, ali da sad baš Alaba o kojem se svako malo priča ili netko drugi je pitanje. Isto tako i na drugoj strani iako je Carvajal u odličnoj formi Danilo mora popravit svoju igru.
Što se tiče dovođenja igrača, igreči se mogu dovest, ali ne mogu registrirat. Kad sam vec kod toga, je ste li vidjeli da bi sljdeći tjedan trebao potpisat neki švedski crnac od 17 godina?
Ma Alabu treba dovesti. Riješio bi se problem drugog zadnjeg veznog kojeg može igrati, može igrati stopera, može mjenjati i Marcela.
Pitanje je samo jel bi on htio ikome biti zamjena, kad može biti kralj u bayernu...
Da, dosta čudno na papiru. Možda nekakav 3-5-2 ili 4-4-2 sa Marcelom na LM, a Modrić malo više desno nego inače.
Ma Alabu treba dovesti. Riješio bi se problem drugog zadnjeg veznog kojeg može igrati, može igrati stopera, može mjenjati i Marcela.
Pitanje je samo jel bi on htio ikome biti zamjena, kad može biti kralj u bayernu...
Mislim da bi se naigrao jer ko što veliš može pokriti puno toga. Ali pitanje je koliko je taj transfer izvediv.
Možda bi, nikad se ne zna. Jako puno ovisi o tome koliko bi Real bio spreman ponudit, u svakom slučaju mislim da bi se moglu ostvarit da Real pokaže pravi interes.
Postava ce vjerojatno bit 4-4-2, ali Nacho između veznog reda i odbrane, a Casemiro više naprijed
Navas
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
Modrić-Kroos-Nacho-Casemiro
Benzama-Ronaldo
EDIT: evo slika kako će igrat
Nacho će bit iza Marcela, Carvajal ispred Varanea, nekakav 3-5-2. Jedini je problem što Cesemiro ne zna dodati naprijed, ako će bit ispred Modrića i Kroosa. Uglavnom potpuno drugačije nego u srijedu.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Ima ko kakav dobar HD link??
To sarkazam ili?
Pogledat ću kasnije opet, ali mi se čini da ju je Dani šutnuo u drugu stranu i da je onda pao preko golmana. A i mislim da sudac nije bio u poziciji da vidi da li je golman bio na lopti
Sad nisam siguran za ovo na Ronaldu, to nije faul jer je bi ispred njega?
Ramo,ali u krivu mrežu
JohnnyBlaze Prc
Sad barem neće više razmišljati o tome.A i moraš nekad izgubiti,to je sastavni dio nogometa
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali