Ufff, ovaj start Witsela je brutala čista. Nisam znao sa ovaj slučaj...
Samo se nadam da ce se Wenger žaliti i da će Eduardu maknuti kaznu jer su oni doslovce preko noci počeli kažnjavati simulatore...nepošteno!
Ufff, ovaj start Witsela je brutala čista. Nisam znao sa ovaj slučaj...
Samo se nadam da ce se Wenger žaliti i da će Eduardu maknuti kaznu jer su oni doslovce preko noci počeli kažnjavati simulatore...nepošteno!
Il nek Eduardu skinu kaznu, il nek tako kažnjavaju svakog...
Baš sam danas gledau utakmicu Man.City-Arsenal stvarno predivna utakmica i svaka čast cityu na pobjedi. Ali jedan detalj s utakmice sam opazio, a ujedno sam bio ogorćen ponašanjem Emanuela Adebayora. Isakaljivao je nekakav bjes na nogometašima bivšeg kluba, a najbolje je to pokazao trenutak kad je nogom udario Van Persia u glavu i to namjerno, čovjeku je čak izgleda rasjekao jer mu išla krv. Neznam takvo ponašanje prema igraćima, a pogotovo prema bivšim kolegama iz kluba još nisam vidio!
Prekršaj za izravni crveni karton-sudija nije vidio, da bi on zabio par minuta poslije gol, pretrčato cijeli teren i počeo provocirati Arsenalove navijače...
Baš se pitam hoće li ga kazniti? ... NOT!
Već su osvanule nove pjesmice i chantovi koji će se oriti Emiratesom kad dođe opet tamo-da ih sad ovdje podijelim s vama dobio bi trajni ban pa ću bit pristojan.
---
I ne slažem se s činjenicom da je City zasluženo dobio.
Adebayorov namjerni oštar start na Fabregasu, nesuđeni crveni na van Persiju, te nesuđena ruka na Barriju u njihovom 16ercu...
Moglo je na mnogo više načina utakmica završiti... Na stranu naša loša igra...
Idemo dalje...
EDIT: evo i snimke provociranja Primitivca:
E da mu je barem neko uletio u teren i opaučio ga...
Prekršaj za izravni crveni karton-sudija nije vidio, da bi on zabio par minuta poslije gol, pretrčato cijeli teren i počeo provocirati Arsenalove navijače...
Baš se pitam hoće li ga kazniti? ... NOT!
Već su osvanule nove pjesmice i chantovi koji će se oriti Emiratesom kad dođe opet tamo-da ih sad ovdje podijelim s vama dobio bi trajni ban pa ću bit pristojan.
---
I ne slažem se s činjenicom da je City zasluženo dobio.
Adebayorov namjerni oštar start na Fabregasu, nesuđeni crveni na van Persiju, te nesuđena ruka na Barriju u njihovom 16ercu...
Moglo je na mnogo više načina utakmica završiti... Na stranu naša loša igra...
Idemo dalje...
EDIT: evo i snimke provociranja Primitivca:
E da mu je barem neko uletio u teren i opaučio ga...
utakmicu nisam gledao tako da ne znam sto reci
ovog 1. videa više nema, ali sudeci po ovoj slici i 2. videu sve sto mogu reci je da je togoanski primitivac
da nije arsenala i wengera nitko nebi cuo za njega, a on ovako uzvraca....
mizerno...
Ne znam jel već pisalo, ali Chealseau je zabranjeno dovoditi nove igrače i vraćati igrače s posudbe u iduće 2 godine...
Citat Index: "FIFA je izrekla kaznu londonskom klubu zbog nezakonitog vrbovanja maloljetnog Francuza Gaëla Kakute iz Lensa prije dvije godine."
Bit će veselo za njih ako uzmemo u obzir da nemaju previše mladih nada, a da Fat Frank & Co. imaju već dosta godina, pa kad im dodamo još 2 na grbaču...
---
Kaj se tiče Adebayora, pojavile su se informacije da će proučiti gaženje Fabregasa, gaženje van Persija i slavlje, a da samo za gaženje Robina može dobiti kaznu od čak 6 tekmi. Da vidimo pravdu na dijelu.
A u bijesu Arsenalovih navijača koji su pokušali ući u teren i obračunat se s Adebayorm, ozlijeđeno je nekoliko redara (jedan u nesvjesti)-da su ih pustili, ne bi Ade više igrao...
Heh, na Emiratesu bi ih mogli par "slučajno pobjeći" u teren...
žao mi je sto chelsea nece moci dovoditi igrace samo zbog jednog razloga
a to je taj da je mladi vratar intera mario delač blizu prelaska u "plave" i to za cifru od milijun eura
čini se da će se chelsea žaliti na Uefinu odluku tako da možda i ove zime Delač ode put Londona.
Ma Adebayor je pohlepno djubre koje nije od Arsenala dobio vise para pa je odmah se pokupio i otisao u City...sad se vidi kakav je covek i sta misli o bivsim saigracima i navijacima Arsenala...
Kaj se tiče slučaja Delač i Chelsea, mislim da se to može napraviti, jer će on potpisati tek za 2 godine ak sam ja dobro shvatio, tak da je on van te kazne.
Al ne znam kaj je ovo u zadnje vrijeme... Sad baš maloprije pročitao: Schweinsteiger gazi tamo nekog, Beckham davi tamo nekog, Adebayor također gazi...
Šta se događa? Gdje je tu profesionalizam?
Sitnicu da kažem o Real Madridu i Barceloni.
Gledao sam od početka sezone sve utakmice Reala i Barcelone i sa sigurnošću mogu reći da s lovom nisu ništa postigli! Real je možda dao dosta golova no nisu igrali s nikim malo jačim iz primere kao npr. Barca s Atletico Madridom.Upravo gledam prjenos Real-Villareal i Real igra totalno retardirano,obrana im je nesigurna skoro su si zabili autogol ne stvaraju šanse i igra im nije tečna kao Barcelonina.Ronaldo puno solira i makar vode 1-0 igra im je 10 puta slabija od Barcelonine.
Jučer sam jednostavno otvorio usta i u nevjerici gledao Barceloninu igru uzeli su loptu Racingu u 19 minuti pune 3 minute su kombinirali i u 22 minuti nakon hrpe brzih i tečnih dodavanja zabili,jednostavno sam zapanjen gledao kako je moguće tako lagano igrati.Dokaz je da lova ne kupuje igru
WTF?! Zasto HRT je prenosi utakmicu LP-a?
WTF?! Zasto HRT je prenosi utakmicu LP-a?
U utorak prenosi nova, a u srijedu HRT. To je zato jer je i nova kupila licensu za emitiranje lige prvaka, pa sad su se HRT i nova dogovorili kada će ko emitirati LP.
Zasad monotona tekma.U drugom poluvremenu će Grci puknuti i Arsenal će realizirati.Pohvale Nikopolidisu.
Ovdje možete složiti svoju momčad
Sitnicu da kažem o Real Madridu i Barceloni.
Gledao sam od početka sezone sve utakmice Reala i Barcelone i sa sigurnošću mogu reći da s lovom nisu ništa postigli! Real je možda dao dosta golova no nisu igrali s nikim malo jačim iz primere kao npr. Barca s Atletico Madridom.Upravo gledam prjenos Real-Villareal i Real igra totalno retardirano,obrana im je nesigurna skoro su si zabili autogol ne stvaraju šanse i igra im nije tečna kao Barcelonina.Ronaldo puno solira i makar vode 1-0 igra im je 10 puta slabija od Barcelonine.
Jučer sam jednostavno otvorio usta i u nevjerici gledao Barceloninu igru uzeli su loptu Racingu u 19 minuti pune 3 minute su kombinirali i u 22 minuti nakon hrpe brzih i tečnih dodavanja zabili,jednostavno sam zapanjen gledao kako je moguće tako lagano igrati.Dokaz je da lova ne kupuje igru
Lova ne kupuje igru, lova kupuje igrace, igraci trebaju vremena i dobrog trenera ...
Kakve su prognoze za premiership ove nedelje
porstmounth-liverpool
fulham-man utd
arsenal-hull
aston villa-stoke
i budes ligu:
bayern-herta
eintracht-wolfsburg
dortmund-freiburg
bayer04-borussia menhengladbah
ajmo malo ožvit temu
Uzaludno, ne prate Bugovci sport... :P
Prate,prate ako se radi o omiljenom klubu i igraču :)