Nogomet 2009/2010

poruka: 147
|
čitano: 24.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Ufff, ovaj start Witsela je brutala čista. Nisam znao sa ovaj slučaj...

Samo se nadam da ce se Wenger žaliti i da će Eduardu maknuti kaznu jer su oni doslovce preko noci počeli kažnjavati simulatore...nepošteno!

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Il nek Eduardu skinu kaznu, il nek tako kažnjavaju svakog...

16 godina
Nogomet 2009/2010

Baš sam danas gledau utakmicu Man.City-Arsenal stvarno predivna utakmica i svaka čast  cityu na pobjedi. Ali  jedan detalj s utakmice sam opazio, a ujedno sam bio ogorćen ponašanjem Emanuela Adebayora. Isakaljivao je nekakav  bjes na nogometašima bivšeg kluba, a najbolje je to pokazao trenutak kad je nogom udario Van Persia u glavu i to namjerno, čovjeku je čak izgleda rasjekao jer mu išla krv. Neznam takvo ponašanje prema igraćima, a pogotovo prema bivšim kolegama iz kluba još nisam vidio!

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Adebayor kreten-.gif

Prekršaj za izravni crveni karton-sudija nije vidio, da bi on zabio par minuta poslije gol, pretrčato cijeli teren i počeo provocirati Arsenalove navijače...

Baš se pitam hoće li ga kazniti? ...  NOT!

Već su osvanule nove pjesmice i chantovi koji će se oriti Emiratesom kad dođe opet tamo-da ih sad ovdje podijelim s vama dobio bi trajni ban pa ću bit pristojan. Cool

---

I ne slažem se s činjenicom da je City zasluženo dobio.

Adebayorov namjerni oštar start na Fabregasu, nesuđeni crveni na van Persiju, te nesuđena ruka na Barriju u njihovom 16ercu...

Moglo je na mnogo više načina utakmica završiti... Na stranu naša loša igra...

Idemo dalje...

EDIT: evo i snimke provociranja Primitivca:

E da mu je barem neko uletio u teren i opaučio ga...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 13:44 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan
RE: Nogomet 2009/2010
Gunner_V kaže...

Adebayor kreten-.gif

Prekršaj za izravni crveni karton-sudija nije vidio, da bi on zabio par minuta poslije gol, pretrčato cijeli teren i počeo provocirati Arsenalove navijače...

Baš se pitam hoće li ga kazniti? ...  NOT!

Već su osvanule nove pjesmice i chantovi koji će se oriti Emiratesom kad dođe opet tamo-da ih sad ovdje podijelim s vama dobio bi trajni ban pa ću bit pristojan. Cool

---

I ne slažem se s činjenicom da je City zasluženo dobio.

Adebayorov namjerni oštar start na Fabregasu, nesuđeni crveni na van Persiju, te nesuđena ruka na Barriju u njihovom 16ercu...

Moglo je na mnogo više načina utakmica završiti... Na stranu naša loša igra...

Idemo dalje...

EDIT: evo i snimke provociranja Primitivca:

E da mu je barem neko uletio u teren i opaučio ga...

utakmicu nisam gledao tako da ne znam sto reci

ovog 1. videa više nema, ali sudeci po ovoj slici i 2. videu sve sto mogu reci je da je togoanski primitivac

da nije arsenala i wengera nitko nebi cuo za njega, a on ovako uzvraca....

mizerno...

17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Ne znam jel već pisalo, ali Chealseau je zabranjeno dovoditi nove igrače i vraćati igrače s posudbe u iduće 2 godine...

Citat Index: "FIFA je izrekla kaznu londonskom klubu zbog nezakonitog vrbovanja maloljetnog Francuza Gaëla Kakute iz Lensa prije dvije godine."

Bit će veselo za njih ako uzmemo u obzir da nemaju previše mladih nada, a da Fat Frank & Co. imaju već dosta godina, pa kad  im dodamo još 2 na grbaču...

---

Kaj se tiče Adebayora, pojavile su se informacije da će proučiti gaženje Fabregasa, gaženje van Persija i slavlje, a da samo za gaženje Robina može dobiti kaznu od čak 6 tekmi. Da vidimo pravdu na dijelu.

A u bijesu Arsenalovih navijača koji su pokušali ući u teren i obračunat se s Adebayorm, ozlijeđeno je nekoliko redara (jedan u nesvjesti)-da su ih pustili, ne bi Ade više igrao...

Heh, na Emiratesu bi ih mogli par "slučajno pobjeći" u teren... Cool

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Faul na Fabregasu je još i mogao biti slučajan, ali onaj na Van Persieu definitivno nije. Ade je promijenio putanju tijela, namjerno je ono napravio.

Slavlje je jednostavno bezobrazno i krajnje neprofesionalno.
Tako se ponašati prema klubu i bivšim suigračima koji su ga napravili nogometašem kakav je danas.

Nikako mi nije žao što je jedan Adebayor otišao, takvi igrači ni ne trebaju Arsenalu.

S druge strane, jako mi je žao što je otišao Toure, jer mi je bio najdraži nogometaš. Doduše još uvijek je.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

žao mi je sto chelsea nece moci dovoditi igrace samo zbog jednog razloga

a to je taj da je mladi vratar intera mario delač blizu prelaska u "plave" i to za cifru od milijun eura

prelazak

lijecnicki

čini se da će se chelsea žaliti na Uefinu odluku tako da možda i ove zime Delač ode put Londona.

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Ma Adebayor je pohlepno djubre koje nije od Arsenala dobio vise para pa je odmah se pokupio i otisao u City...sad se vidi kakav je covek i sta misli o bivsim saigracima i navijacima Arsenala...

He who dares, wins
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Kaj se tiče slučaja Delač i Chelsea, mislim da se to može napraviti, jer će on potpisati tek za 2 godine ak sam ja dobro shvatio, tak da je on van te kazne.

Al ne znam kaj je ovo u zadnje vrijeme... Sad baš maloprije pročitao: Schweinsteiger gazi tamo nekog, Beckham davi tamo nekog, Adebayor također gazi...

Šta se događa? Gdje je tu profesionalizam?

Can't find a better Jam!
17 godina
Nogomet 2009/2010
FOR THE HORDE!!!
16 godina
Nogomet 2009/2010

Evo

u akciji! Cool

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Sitnicu da kažem o Real Madridu i Barceloni.

Gledao sam od početka sezone sve utakmice Reala i Barcelone i sa sigurnošću mogu reći da s lovom nisu ništa postigli! Real je možda dao dosta golova no nisu igrali s nikim malo jačim iz primere kao npr. Barca s Atletico Madridom.Upravo gledam prjenos Real-Villareal i Real igra totalno retardirano,obrana im je nesigurna skoro su si zabili autogol ne stvaraju šanse i igra im nije tečna kao Barcelonina.Ronaldo puno solira i makar vode 1-0 igra im je 10 puta slabija od Barcelonine.

Jučer sam jednostavno otvorio usta i u nevjerici gledao Barceloninu igru uzeli su loptu Racingu u 19 minuti pune 3 minute su kombinirali i u 22 minuti nakon hrpe brzih i tečnih dodavanja zabili,jednostavno sam zapanjen gledao kako je moguće tako lagano igrati.Dokaz je da lova ne kupuje igru

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 20:47 (Arnold Šrafncinger).
16 godina
Nogomet 2009/2010

Lol, nadam se da niste vidjeli kako je Kim Christensen suzio vratnice

.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

.

haha, procitao sam ovo negdje, ali nisam vidio video.

bas me zanima hoce li ga kazniti za ovo, a ne znam odakle mu je to palo na pamet uopce...

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

.

I ajde da je to jednom napravio.. Koji kralj.. heheheheSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

.

zato su oni medu prvima u svojoj ligiBelji se

odbrojavamo do 10.11.2009.
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

WTF?! Zasto HRT je prenosi utakmicu LP-a?

This is what hiphop is all about! - http://www.youtube.com/watch?v=mtDJUMeGMw0
16 godina
VirtUoso kaže...

WTF?! Zasto HRT je prenosi utakmicu LP-a?

U utorak prenosi nova, a u srijedu HRT. To je zato jer je i nova kupila licensu  za emitiranje lige prvaka, pa sad su se HRT i nova dogovorili kada će ko emitirati LP.

16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Zasad monotona tekma.U drugom poluvremenu će Grci puknuti i Arsenal će realizirati.Pohvale Nikopolidisu.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Nogomet 2009/2010

Ovdje možete složiti svoju momčad

http://www1.uefa.com/fanzone/teamoftheyear/index.html

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Sitnicu da kažem o Real Madridu i Barceloni.

Gledao sam od početka sezone sve utakmice Reala i Barcelone i sa sigurnošću mogu reći da s lovom nisu ništa postigli! Real je možda dao dosta golova no nisu igrali s nikim malo jačim iz primere kao npr. Barca s Atletico Madridom.Upravo gledam prjenos Real-Villareal i Real igra totalno retardirano,obrana im je nesigurna skoro su si zabili autogol ne stvaraju šanse i igra im nije tečna kao Barcelonina.Ronaldo puno solira i makar vode 1-0 igra im je 10 puta slabija od Barcelonine.

Jučer sam jednostavno otvorio usta i u nevjerici gledao Barceloninu igru uzeli su loptu Racingu u 19 minuti pune 3 minute su kombinirali i u 22 minuti nakon hrpe brzih i tečnih dodavanja zabili,jednostavno sam zapanjen gledao kako je moguće tako lagano igrati.Dokaz je da lova ne kupuje igru

Lova ne kupuje igru, lova kupuje igrace, igraci trebaju vremena i dobrog trenera ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Kakve su prognoze za premiership ove nedelje

porstmounth-liverpool

fulham-man utd

arsenal-hull

aston villa-stoke

i budes ligu:

bayern-herta

eintracht-wolfsburg

dortmund-freiburg

bayer04-borussia menhengladbah

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

ajmo malo ožvit temu

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Uzaludno, ne prate Bugovci sport... :P

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Nogomet 2009/2010

Prate,prate ako se radi o omiljenom klubu i igraču :)

Arsenal 4EVER
17 godina
Nogomet 2009/2010

Ne vidim teme o Europskoj Ligi pa evo mega, mega ultra gol našeg Petrića od sinoć:

Ovog se šuta nebi posramili ni Carlos i Bekem skupa Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice