freeway - look around
Thnx!
Freeway- Look Around
EDIT: malo kasnim..nisam ni vidio 2. stranicu :P
Jos malo i pocinje Atlanta-Miami na OBN-u. Goooooo ATLANTA.
Jel ima danas repriza i u koliko sati?
Snimka ti je u ponoc i 40 minuta, al to je stvarno prekasno za snimku, nisu normalni.
Baš sam sad vidio,da.Ima sad na NOVA SPORT u 3 i 10 Atlanta-Miami ali moram za 15 min na vjeronauk pa nemogu gledat
la lakersi i cavsi ce igrati finale

Na istoku navijam za Cavse na zapadu za Denver i volio bih da oni igraju finale, mada mislim kako će Lakersi zasmetati Nuggetsima na putu do finala.
la lakersi i cavsi ce igrati finale

Ljudi,ljudi,kaj vam nije jasno da je LeBron bolji od Kobe-a(svaka čast #24 ali ipak :)) )Mislim da James može igrati bilo koju poziciju (i centra,da,iako bi se teže snašao tamo)Uzmite u obzir igru Williamsa koji je predobar u kombinaciji s Jamesom tako da
GO CAVS!Evo jedan desk s kraljem:
Link za wall i temu(ako je za xp)
Link za wall i temu(ako je za xp)

A hvala ti od SRCA ;)
Hoćeš i ti "kupit" temu?
Ma necu,drzim se royala
Gledo sinoc Philadelphia-Orlando. Vrlo tijesno, ali Philadelphia zasluzeno pobjdjuje na kraju.
Gledo sinoc Philadelphia-Orlando. Vrlo tijesno, ali Philadelphia zasluzeno pobjdjuje na kraju.
Bio je očigledan faul za 76erse a igralo se u njihovoj dvorani a faul nije sviran....
Evo dupli post da se vidi da je nova poruka-besla hellraiser.ako ste u mogućnosti pratiti OBN sad još malo (oko 1) je Miami - Atlanta pa uživajte
Evo dupli post da se vidi da je nova poruka-besla hellraiser.ako ste u mogućnosti pratiti OBN sad još malo (oko 1) je Miami - Atlanta pa uživajte
Drago mi je da se većina slaže sa mnom u vezi Jamesa i Cavsa!
Danas sam gledao 2 tekme. Chicago-Boston, Boston se jako muci, a i ja sam vjerovao u njih tako da sam se kladio i oni su me iznevjerili nakon 2 produzetka. Detroit-Cleveland, uvjerljiva pobjeda Cavsa i James je strasan stvarno je nadmocan u igri i nitko ga ne moze zaustaviti.
freeway - look around
lakersi 3:1 utah
Denver 2:1 hornets
dallas 3:1 san antonio
houston 3:1 blazers
cavaliers 4:0 pistons
chicago 2:2 boston
sixers 2:2 orlando
miami 2:1 bobcats
I jel zakucavaš
da ziher pa nisam bog!!!!
da ziher pa nisam bog!!!!