Evo ako ima netko tko voli i prati nba kao ja,što mislite tko će pobjediti i koji su vam favoriti?Za mene je najbolji klub Cleveland Cavaliers i jasno je da oni osvajaju prsten jer je Lebron nezzaustavljiv ali bi moglo biti svašta ako Wade poludi!I gdje ćete vi pratiti tekme,na kojem programu?
inace najdrazi klubovi su mi huston rockets i new york knick zbog t-maca i nate robinsona ... a sad u play ofuu sam isto za clevland a pratim na obn-u u kasnim satima su tekme..
Od vremena AIR-a, navijam za Bullse i sad ću al se bojim da i nemaju neke šanse protiv Celticsa iako su dobili prvu tekmu!
Prvaci Lakersi.
Oduvijeka za LA Lakerse i Kobe B
Od vremena AIR-a, navijam za Bullse i sad ću al se bojim da i nemaju neke šanse protiv Celticsa iako su dobili prvu tekmu!
Prvaci Lakersi.
Ja sam za Atlantu jer tamo igra Josh Smith, a s druge strane za Lakerse.
Ja sam za Atlantu jer tamo igra Josh Smith, a s druge strane za Lakerse.
Ma Johnson je legenda, ali Josh Smith mi je ipak najdrazi igrac u NBA-u uz Barona Davisa, ali ipak vise volim Atlantu nego Clipperse, draze mi je bilo dok je igrao za Warriorse.
Boston
Ja sam oduvijek favorizirao Sunse..No pošto se nisu plasirali u playoff mislim da bi Lakersi ili Magicsi osvojiti prsten ove godine.
Boston je znatno pao,Cavaliersi previše ovise o Jamesu, a ostatak Zapada mislim da nema pretjerane šanse.
Mislim da svi znaju da su glavni klubovi Boston,Cleveland,Orlando i LAL ali glavni favoriti ove godine za naslov su Cavsi ili Lakersi,iako su meni draži Cavsi
Cleveland sigurno osvaja !
Cleveland sigurno osvaja !
Nisam siguran..može bit svašta!!
Od Atlante,Orlanda pa čak i Philly-a
Ali i kad Wade poludi Miami je opasan jako!
LA Lakersi prvaci.Boston bez KG-a nema sanse za obranu naslova.Chicago bi mogo također iznenadit.Rose je ODLICAN i vec mlad je vođa ekipe
Daj samo neš recite,gdje vi gledate,znam da ima na OBN-u al to je prekasno a na nekim kineskim stranicama je stream preloš?
Daj samo neš recite,gdje vi gledate,znam da ima na OBN-u al to je prekasno a na nekim kineskim stranicama je stream preloš?
Mogli bi sixersi iznenadit...Igoudala je stvarno odličan ali nesmijemo zaboravit ni Howarda...
Mislim da su u finalu lakersi i cavsi, navijam za cavse dugo vremena i mislim da bi nakon one metle od spursa u finalu ovo mogli dobit(napokon su doveli kvalitetnog suigrača za jamesa- mo williams).. boston možda prođe chicago ali tamo im je kraj jer ipak garnett njima puno znači. isto tako hawksi bi mogli proći heat (ako uspiju zaustaviti wade-a) jer ako ste gledali tekmu vidjeli ste da su forsirali wade-a i mislim da najviše ovise o njemu. to se vidi od prošle sezone kada je bio ozljeđen oni su bili u pm.
pa znam da neogu gledat ono što nije počelo,imam4 mbps...
pa znam da neogu gledat ono što nije počelo,imam4 mbps...
Najbolje ti se pretplatit pa gledaš što hoćeš na najboljoj kvaliteti ;)
http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2009/04/20/nba_chi_bos_0040800112_recap.nba/index.html
Strava utakmica, gledao sam uzivo prvo poluvrijeme i sad mi je zao sto sam isao spavati na stanci.
Kako Allen donosi pobjedu...ccc...