NBA playoffs 2009

poruka: 69
|
čitano: 8.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Evo ako ima netko tko voli i prati nba kao ja,što mislite tko će pobjediti i koji su vam favoriti?Za mene je najbolji klub Cleveland Cavaliers i jasno je da oni osvajaju prsten jer je Lebron nezzaustavljiv ali bi moglo biti svašta ako Wade poludi!I gdje ćete vi pratiti tekme,na kojem programu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 13:15 (big_guy).
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

inace najdrazi klubovi su mi huston rockets i new york knick zbog t-maca i nate robinsona ... a sad u play ofuu sam isto za clevland a pratim na obn-u u kasnim satima su tekme..

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
17 godina
RE: NBA playoffs 2009

Od vremena AIR-a, navijam za Bullse i sad ću al se bojim da i nemaju neke šanse protiv Celticsa iako su dobili prvu tekmu!

Prvaci Lakersi.

http://www.nfl.com/
17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Oduvijeka za LA Lakerse i Kobe B

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
16 godina
neaktivan
keki77 kaže...

Od vremena AIR-a, navijam za Bullse i sad ću al se bojim da i nemaju neke šanse protiv Celticsa iako su dobili prvu tekmu!

Prvaci Lakersi.

Ma Celticsi bez Garneta nemaju nikakve šanse za obranu naslova,to je jasno,jeste vidili kak su cavsi sinoć razbili pistonse?
17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Ja sam za Atlantu jer tamo igra Josh Smith, a s druge strane za Lakerse.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ja sam za Atlantu jer tamo igra Josh Smith, a s druge strane za Lakerse.

A zaboravio si Johnsona(#2)
17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Ma Johnson je legenda, ali Josh Smith mi je ipak najdrazi igrac u NBA-u uz Barona Davisa, ali ipak vise volim Atlantu nego Clipperse, draze mi je bilo dok je igrao za Warriorse.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
16 godina
neaktivan

Boston

17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Ja sam oduvijek favorizirao Sunse..No pošto se nisu plasirali u playoff mislim da bi Lakersi ili Magicsi osvojiti prsten ove godine.

Boston je znatno pao,Cavaliersi previše ovise o Jamesu, a ostatak Zapada mislim da nema pretjerane šanse.

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Mislim da svi znaju da su glavni klubovi Boston,Cleveland,Orlando i LAL ali glavni favoriti ove godine za naslov su Cavsi ili Lakersi,iako su meni draži CavsiCool

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 14:24 (big_guy).
16 godina
protjeran
NBA playoffs 2009

Cleveland sigurno osvaja !Smijeh

16 godina
neaktivan
jixx kaže...

Cleveland sigurno osvaja !Smijeh

Tako je!Cavs rules!!
17 godina
neaktivan

Nisam siguran..može bit svašta!!

Od Atlante,Orlanda pa čak i Philly-a

16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Ali i kad Wade poludi Miami je opasan jako!

16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

LA Lakersi prvaci.Boston bez KG-a nema sanse za obranu naslova.Chicago bi mogo također iznenadit.Rose je ODLICAN i vec mlad je vođa ekipe

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Daj samo neš recite,gdje vi gledate,znam da ima na OBN-u al to je prekasno a na nekim kineskim stranicama je stream preloš?

16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009
Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Daj samo neš recite,gdje vi gledate,znam da ima na OBN-u al to je prekasno a na nekim kineskim stranicama je stream preloš?

ATDHE :))
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 15:02 (makaweli).
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
big_guy kaže...

Tu nemogu nikako dobit sliku...I jel se vi stvarno budite u 3 sata u noći da gledate?
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 15:43 (big_guy).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
makaweli kaže...
big_guy kaže...

Tu nemogu nikako dobit sliku...I jel se vi stvarno budite u 3 sata u noći da gledate?

Ne budimse nego ostajem budan heheh

šta je juče Orlando prokockao....20 razlike i Iguodala za pobjedu teški jumpshot preko ruke Turkoglua
Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Mogli bi sixersi iznenadit...Igoudala je stvarno odličan ali nesmijemo zaboravit ni Howarda...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 20:01 (big_guy).
17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Mislim da su u finalu lakersi i cavsi, navijam za cavse dugo vremena i mislim da bi nakon one metle od spursa u finalu ovo mogli dobit(napokon su doveli kvalitetnog suigrača za jamesa- mo williams).. boston možda prođe chicago ali tamo im je kraj jer ipak garnett njima puno znači. isto tako hawksi bi mogli proći heat (ako uspiju zaustaviti wade-a) jer ako ste gledali tekmu vidjeli ste da su forsirali wade-a i mislim da najviše ovise o njemu. to se vidi od prošle sezone kada je bio ozljeđen oni su bili u pm.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 20:38 (Raven).
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
makaweli kaže...
big_guy kaže...

Nemožeš gledati tekme koje nisu počele..a nekad ima i po više linkova za jednu tekmu,pa probaj sve.
Ako imaš spor internet i slabu konekciju nemoj ni pokušavat
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

pa znam da neogu gledat ono što nije počelo,imam4 mbps...

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

pa znam da neogu gledat ono što nije počelo,imam4 mbps...

Ma oni imaju više stream linkova tamo.. od JustinTV-a,Youstreama i ostalih..neki linkovi ne rade neki da..
Moraš imat sreće da proradi :)
17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Najbolje ti se pretplatit pa gledaš što hoćeš na najboljoj kvaliteti ;)

17 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2009/04/20/nba_chi_bos_0040800112_recap.nba/index.html

Strava utakmica, gledao sam uzivo prvo poluvrijeme i sad mi je zao sto sam isao spavati na stanci.

16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Kako Allen donosi pobjedu...ccc...Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 14:09 (big_guy).
16 godina
neaktivan
NBA playoffs 2009

Da li netko zna koja je ovo pjesma iz ovog mix-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice