NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 726.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: NBA liga
Del_Boy97 kaže...

slusajte debilnog rosea

haha lik spaljen, ako se ne varam bio je 2013. u Zagrebu bas u sklopu adidas toura o kojem prica :D

WoT IG: RavenHR_
12 godina
Intel&ATI kaže...
Del_Boy97 kaže...

slusajte debilnog rosea

haha lik spaljen, ako se ne varam bio je 2013. u Zagrebu bas u sklopu adidas toura o kojem prica :D

upravo to, bio i u drazenovom muzeju i na otvaranju terena na tuškancu

10 godina
neaktivan
NBA liga

Cavsi su u ozbiljnim problemima. Imaju 5-5 skor u zadnjih 10 tekmi. Sinoc su ih Wizardsi nadigrali, a danas/sutra igraju sa Spursima i sumnjam da ce i tu dobro proci. Boston ako dobije sljedecu tekmu ide na #1 iako bi i sada vec trebali bit jer imaju jedan poraz manje. Uglavnom to ne izgleda dobro, ali tako je od pocetka godine i momcad koja bi se trebala boriti za NBA naslov za mene nebi smjela bit na 30 poraza u sezoni

artuditu
15 godina
flpmyslf kaže...

Cavsi su u ozbiljnim problemima. Imaju 5-5 skor u zadnjih 10 tekmi. Sinoc su ih Wizardsi nadigrali, a danas/sutra igraju sa Spursima i sumnjam da ce i tu dobro proci. Boston ako dobije sljedecu tekmu ide na #1 iako bi i sada vec trebali bit jer imaju jedan poraz manje. Uglavnom to ne izgleda dobro, ali tako je od pocetka godine i momcad koja bi se trebala boriti za NBA naslov za mene nebi smjela bit na 30 poraza u sezoni

A i prosle godine nisu imalu bajni regularni dio i onda u playoffu preokret.

Moras uzeti u obzir da ove godine imaju puno ozljeda, zatim nekoliko novih role igraca su nabavili itd.

Al da, izgledaju losije od prosle sezone, pogotovo u obrani.

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 10:50 (Intel&ATI).
16 godina
NBA liga

meni nit cavsi nit gsw trenutno ne lice na nepobjedive momcadi kakve su bili na pocetku sezone. bit ce gadan playoff, cak i na istoku. a na zapadu mi spursi izgledaju ko pobjednici.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Westbrook životinja!!! Zabio zadnjih 13 koševa uključujući fenomalnu 3-cu za pobjedu i novi rekod po triple-double

artuditu
16 godina
NBA liga

Kako dobra tekma je bila. Russ hvata svoj triple double i komentatori se sprdaju s njim govoreci kako samo zeli skupit triple d zbog rekorda, al onda je zabio zadnjih 15 poena sam i tricu za pobjedu. Nakon trice komentatori izjave "ako westbrook do sad nije bio mvp nakon ove veceri ga je osvojio". 

Jedva cekam seriju s houstonom, bit ce to jedna od najgledanijih serija vjerujem. 

15 godina
NBA liga

Što je jučer Cleveland prosuo mislim da to nisam još vidio a imali su 26 razlike na kraju 3. čet., koje gluposti radili uključujući Lebrona makar i suci nisu bili nešto. Ne znam što misliti više o njima, komentator je nešto spominjao da žele izbjeći Bullse u PF-u jer imaju 0:4 protiv njih ove sezone pa moguće da kalkuliraju ali teško da bi se namjerno išli ovako izblamirati.

10 godina
neaktivan
NBA liga

I tako došao kraj regularnom djelu sezone i ulazimo u playoff. Cleveland izgleda dosta loše, sinoć izgubili od Raptorsa za koje sam čak mislio da mogu na 2. mjesto ako dobe Cavse. 

I to sve izgleda ovako:

BOS - CHI           

CLE - IND

TOR - MIL

WAS - ATL

GSW - POR

SAS - MEM

HOU - OKC

UTA - LAC

koje su vaše prognoze?

artuditu
12 godina
NBA liga

3 matchupa bi ja drukcije, CLE,UTA i TOR

15 godina
NBA liga

Rockets vs Thunder, to bude show

10 godina
neaktivan
NBA liga

Cavsi bi mogli tijesno dobiti Pacerse- 6 ili 7 tekmi. 

Spursi razbili Memphis i to mi je najveci sok!

Bucksi, kaj reci..Giannis Antetokounmpo

Clippersi izgubili doma, ali po meni Jazzeri su odlicna ekipa ove sezone i cak i da izbace Clipperse ne bih se cudio iako navijam za Clipperse

artuditu
15 godina
NBA liga

Spursi su "šok" ljudima već godinama, a realno su godinama title contenderi. Po meni igraju najljepšu košarku

Nema prese*avanja, nema hypea, taktika na razini, srce na terenu, igraju obranu

Od Bostona sam očekivao visok rezultat u regularnoj sezoni, no ne baš prvo mjesto istoka.

Odlična organizacija, Brooklynovi pickovi odradili su svoje.

Indiana j*bo te!!! Nadam se da će skinuti Cavse

Spursi, Boston, Toronto, Indiana i Bucksi su ekipe koje obožavam pogledat, ali trenutno me najviše zanimaju Rocketsi i OKC

Odlične prve tekme playoffa krivci su za neprospavanu noć 

You have to be odd to be number one
12 godina
NBA liga

IT-u danas umrla sestra, baš me zanima hoće li igrati i ako hoće kako će reagirati

misljenja sam da bi sad bas zbog toga mogao razvalit danas

16 godina
Del_Boy97 kaže...

IT-u danas umrla sestra, baš me zanima hoće li igrati i ako hoće kako će reagirati

misljenja sam da bi sad bas zbog toga mogao razvalit danas

ja ga bas zbog tog igro manje.

10 godina
neaktivan
NBA liga

Nisu meni Spursi šok, vec pobjeda nad Memphisom od 30 razlike! Malo too high, s tim da je samo Gasol bio na razini sa 32 kosa, a Kawhi isto 32 nije ni ulazio u 4/4. Spursi ce dobit Memphis max 4-1, jednostavno chemistry u Spursima je 11/10 i zelim da dignu naslov!

Neznam kaj da velim za HOU - OKC, htio bi 7 tekmi pa kaj bude, ali Houston nije ekipa gdje Westbrook moze trosit lopte sakom i kapom i ocekivat pobjedu samo tako. Reci cu 4-1 za HOUSTON.

btw, jel ima kakve sanse za Giannis zavrsi u Bostonu? Kada bi se to desilo mislim da bi gazili sve pred sobom. Giannis i Thomas zajedno, daj si zamisli...:)

artuditu
16 godina
NBA liga

ma ja sam uz okc zbog westbrooka pa dok idu, al htio bi da spursi dignu, dragi su mi.

sto se tice giannisa u bostonu, nema od toga nista cini mi se. antetokounmpo zeli ostat u bucksima i gradit momcad, bit voda momcadi(sto vec i je). nisu bucksi uopce losa momcad, da ih ne muce ozljede imali bi oni jos i bolji skor. nadam se da ce izbacit toronto.

jedva cekam danas houston vs okc, nisam dugo ovako iscekivao neku seriju playoffa ko ovu, ne racunajuc finala.

15 godina
NBA liga

Dugo nisam bio ovako nabrijan 

You have to be odd to be number one
10 godina
neaktivan
NBA liga

Isaiah Thomas je I G R A Č I N A!

artuditu
16 godina
NBA liga

tekma portlanda i gswa je bila odlicna, kako se fino portland drzo u igri do samog kraja kad su damea emocije navele na neke glupe radnje. zato je cj stone cold killa.

tekma celticsa i bullsa uzas, kad su zamjene izasle na teren ko da sam gledo a1 ligu. zavrsnica je bila zanimljiva, celticsi s ovakvim skokom nemaju sto trazit u playoffu i ako trener ne napravi neki plan kako bi mogli pojacat skok ispast ce ako ne u prvoj rundi onda u drugoj sigurno. bullsi su jucer dobili tekmu samo zbog skoka. isaiah thomas skidam ti kapu, stvarno si igracina.

12 godina
NBA liga

gledam tog ludog mccolluma i lik je bas hladan ko špricer, niti u jednom trenutku mu se nije promjenio izraz lica

17 godina
neaktivan
NBA liga

Za ovogodišnji draft su se od naših prijavili:
Luka Božić

Lovro Mazalin

Nik Slavica

Leo Čizmić

i Marin Marić koji je bio na Northern Illinois sveučilištu

16 godina
NBA liga

i nijedan od njih nece bit draftan.

nik slavica bi prvo mogo malo u europi ozbiljno zaigrat.

17 godina
neaktivan
NBA liga

ak i ne budu draftani, mogli bi završit tamo, pogotovo sad kad su rosteri prošireni sa 2 up/down mjesta za igrače koji će biti većinu vremena u D-Ligi (odnosno G-Ligi ubuduće). Prvenstveno Slavica koji je slobodan igrač i Božić (22p 6a 6r je intrigantna statistika iako napravljena u klubu gdje je bilo sve njemu podređeno).

Leo Čizmić je nepoznanica (sin Tea Čižmića), Marin Marić je centar (6-11 , 250 u američkim mjerama)koji na sveučilištu ove godine imao 14p 8r

16 godina
NBA liga

d liga po meni nije uspjeh, place su u razini a1 lige u hrvatskoj(mislim da najplaceniji igrac ima 30k dolara godisnje), a moras bit jako dobar da te uzmu u nba momcad.

gledo sam mnogo puta nik slavicu uzivo i taj decko je usprkos odlicnom atleticizmu prezelen za nba, protiv jakih momcadi uvijek igra s nekim strahom a tog u nbau nebi smjelo bit.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

d liga po meni nije uspjeh, place su u razini a1 lige u hrvatskoj(mislim da najplaceniji igrac ima 30k dolara godisnje), a moras bit jako dobar da te uzmu u nba momcad.

ne za ova nova dva mjesta, jer su u isto vrijeme (već) na NBA rosteru i na D-liga rosteru i plaće su veće nego d-liga plaće (prema novom CBA). drugačija im je pozicija nego običnim d-liga igračima

10 godina
neaktivan
NBA liga

Bravo za Jazzere kaj su izbacili Clipperse, a sad da ih vidimo protiv GSW-a

artuditu
16 godina
NBA liga

Nemojte me sad razapet ali prije tjedan ili dva sam pogledao jednnu utakmicu bio GSW protiv mislim trail blazersa. Prije toga nisam pogledao NBA utakmicu dobrih 3 ili 4 godine i tada sam ih stvarno uzivao gledat ali sad kad sam pogledao nisam imao volje za pogledat 1 cetvrt do kraja. Je ta obrana uvijek bila tako kriminalna, tj. obrana ne postoji uopce? Posto pratim rezultate vidim da GSW zabijaju dosta, ali ima dosta zabijaju. Je mozda taj slucaj s obranom samo s njima ili je cijela liga takva?

011000110010.
10 godina
neaktivan
NBA liga

Uglavnom su obrane nikakve, ja bi rekao 95%

artuditu
15 godina
NBA liga

Warriorsi mogu bilo kome utrpati masu poena jer imaju nevjerojatan talent napadački. Imaju najboljeg šutera svih vremena, pa jos dodaj Klay Thompsona i Duranta i znaš na čemu si. S druge strane, ove sezone se dosta traže u obrani jer su se morali riješiti nekoliko važnih igrača (posebno pod košem) kako bi mogli dovesti Duranta. Dakle nemaju više tako široku klupu i nisu jaki pod košem i zato znaju primiti dosta. S druge strane, zabijaju kao nikad jer jednostavno nikad nije.postojala ekipa sa većim napadačkim talentom. Zbog toga na njihovim utakmicama često bude dosta koševa.

Obrana naravno da postoji, eto Jazz - Clippers se baziralo dosta na obrani koliko vidim. Spursi tradicionalno dobri u obrani, Boston zna odigrati odličnu utakmicu obrambeno itd. Ima raznovrsnosti.

Međutim, ako si naviknut na europsku košarku naravno da će izgledati čudno jer je sve masu brže nego u Europi, to su praktički dva različita sporta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 15:38 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice