NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 727.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NBA liga

Vecina trenera koje sam imao su govorili da obrana pobjeduje utakmicu, a istina vise gledam europsu kosarku. NBA iz godine u godinu postaje "meksi" i sve se manje dopusta tvrda igra, kad pogledam neke stare utakmice nevjerovatno je koliko se kontakta izgubilo. 

Inace sam navijac Bostona, isplati se pogledat njihove utakmice? Imaju lijepu igru? Pogledam highlightse svake njihove utakmice i bude tu lijepih akcija i suteva, a i po koja blokada. Nadam se da cu ih sljedecu godinu ili ako ne onda za dvije gledat sa trofejom 

011000110010.
15 godina
NBA liga
Boston igra odličnu timsku košarku, nema onog forsiranja jednog ili dvojice igrača kako to često zna biti slučaj kod Amera. Recimo da su kao mini Spursi, prava timska košarka sa odličnim trenerom i dosta podcijenjenih igrača u ekipi.

Još dodaj tome da imaju brdo opcija za budućnost, već ovo ljeto imaju najveće šanse za 1. pick na draftu. Trebali bi se boriti za naslov kroz sljedećih par godina, a već sada igraju odličnu košarku.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
Boston igra odličnu timsku košarku, nema onog forsiranja jednog ili dvojice igrača kako to često zna biti slučaj kod Amera. Recimo da su kao mini Spursi, prava timska košarka sa odličnim trenerom i dosta podcijenjenih igrača u ekipi.

Još dodaj tome da imaju brdo opcija za budućnost, već ovo ljeto imaju najveće šanse za 1. pick na draftu. Trebali bi se boriti za naslov kroz sljedećih par godina, a već sada igraju odličnu košarku.

Cini mi se da njima fali jedan pravi centar i netko uz IT-a da je dobar i konstantan, neko konkretno ime. Ok je Bostonov sastav ali ako se IT ozlijedi mislim da tu nema nitko da vodi igru, cini mi se da je bio propustio par utakmica i tad je boston pao s drugog na trece mjesto. 

Sta rec o Spursima, oni su sad di je Boston bio kad je otisao Ray Allen (Duncan), pa onda Garnett (Ginobili) i onda Pierce (Parker). Na svu srecu imaju Popovicha koji mislim da nece dopustit da Leonard zavrsi kao Rondo a da se Spuris moraju gradit ispocetka. 

011000110010.
16 godina
NBA liga

da samo sto su spursi u puno boljoj situaciji, imaju leonarda koji je vrh lige, top obrambeni igrac i odlican napadac, a i parker i ginobili nisu prestali igrat nego jednostavno su stari. zato su i doveli lamarcusa. ja bas navijam da cp3 potpise za njih sad jer bili bi top contenderi tada.

16 godina
mar123 kaže...

da samo sto su spursi u puno boljoj situaciji, imaju leonarda koji je vrh lige, top obrambeni igrac i odlican napadac, a i parker i ginobili nisu prestali igrat nego jednostavno su stari. zato su i doveli lamarcusa. ja bas navijam da cp3 potpise za njih sad jer bili bi top contenderi tada.

Znam da nisu prestali igrat ali budu uskoro, nadam se da ce se i tu stvorit lijepa ekipa koja ce razvaljivat GSW zajedno s Bostonom

011000110010.
10 godina
neaktivan
NBA liga

Ouch, Spursi doma izgubili +20 razlike. Bit ce napeto i moglo bi ici u 7 tekmi, ali Rocketsi trice ubacili 22-50!!!

artuditu
15 godina
NBA liga

ma ludnica covjece
popp skoro srcani dobio

Ne znam je li se ikad toliko derao

You have to be odd to be number one
16 godina
NBA liga

iznenadili ih rocketsi, spursi su igrali s krivom postavom, uz to nisu mogli pogodit more iz camca, nijedan igrac na razini. bit ce bolje u drugoj tekmi.

12 godina
NBA liga

Houston ima strasnu ekipu i odlicnu klupu, prvenstveno Gordon-Williams koji ako im je dan mogu svima utrpati svaki po 15-20 poena. Mislim da ce oni proci Spurse i da cemo gledati odlicnu seriju protiv Warriorsa ali i dalje su po meni Warriorsi veliki favoriti protiv njih. Vidjet cemo kakav ce posao Houston napraviti na ljeto jer iduce sezone mogu postati ekipa za borbu sa Clevelandom i GSW.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 13:42 (jopaa991).
16 godina
NBA liga

meni se sve nekako cini da ce cavsi uzet back to back naslov, lebron i irving lagano saltaju u vecu brzinu. da im se hoce, mogu pomest i toronto bez problema.

16 godina
mar123 kaže...

meni se sve nekako cini da ce cavsi uzet back to back naslov, lebron i irving lagano saltaju u vecu brzinu. da im se hoce, mogu pomest i toronto bez problema.

Boston ce rastavit Cavse na djelove u finalu 

(samo mala sala, iako navijam za to)

011000110010.
16 godina
NBA liga

da imaju skok to bi onda bilo posve moguce, ovako bez skoka nemaju sto radit s cavsima. boston bi bio elitna momcad da moze kontrolirat skok, vidjeli smo da im je protiv bullsa to bio veliki problem, no nadoknadili su ga pametnijom igrom i boljim suterskim sposobnostima(thomas je ipak napadacki vrh).

daj boze da neko s cavsima napravi dobru i zanimljivu seriju, ja bi to prvi gledo, ali nazalost povijest ce se vjerojatno ponovit i lebron ce odsetat do finala.

12 godina
NBA liga

pa bostona ce i washington pobjedit, nema teorije da se ponove onakve suterske veceri horforda i crowdera

16 godina
Del_Boy97 kaže...

pa bostona ce i washington pobjedit, nema teorije da se ponove onakve suterske veceri horforda i crowdera

u tom i je car kosarke, svaku tekmu svakom se moze dogodit da ga krene sut. pa evo nene iz houstona protiv okca imo 12-12 sto je izjednacilo rekord nba u playoffu mislim. ne mozemo tako analizirat utakmice govoreci ma nema sanse da opet tako dobro sutiraju jer isto se moze rec za juceranjsnje spurse, nema sanse da opet tako lose sutiraju.

meni se cini da bi celtics i wizardsi lako mogli u 7 tekmi, obje momcadi su mi super za gledat, pogotovo john wall koji je po meni najbolji plej(u pravom smislu te rijeci) istoka.

16 godina
Del_Boy97 kaže...

Samo cu rec ovo, zadnji put kad je Boston bio prvi na istoku su dobili Lakerse 4-2 u finalu 

011000110010.
16 godina
NBA liga

isto tako sad su imali i najgore otvaranje playoffa(0-2) kao 1st seed u povjesti nba-a.

12 godina
michael kaže...
Del_Boy97 kaže...

Samo cu rec ovo, zadnji put kad je Boston bio prvi na istoku su dobili Lakerse 4-2 u finalu 

a i ti poredis momcad koja je od pocetka sezone bila favorit i maltene supermomcad sa allenom truthom kgom i rondom u naponu snage i one man army isaiaha thomasa koji to sve nosi 

16 godina
Del_Boy97 kaže...
michael kaže...
Del_Boy97 kaže...

a i ti poredis momcad koja je od pocetka sezone bila favorit i maltene supermomcad sa allenom truthom kgom i rondom u naponu snage i one man army isaiaha thomasa koji to sve nosi 

tocno, zapravo iz tog sto si napisao se totalno vidi kolko je dobar igrac thomas, covjek je doveo momcad na 1. mjesto konferencije(da ga nema pitanje dal bi oni playoff uopce ulovili, ako i bi bili bi 7.-8. maksimalno) i nije ni u top 5 razgovoru za mvpa, sramota.

16 godina
Del_Boy97 kaže...
michael kaže...
Del_Boy97 kaže...

To je bila samo mala sala, ali ja kao navijac se nadam tituli dok realno tesko da ce i cavse proc. Ukoliko njih i produ onda mislim da mogu i tko god bude s druge strane. Ali playoff jos nije gotov, niti su cavsi niti boston prosao

011000110010.
15 godina
NBA liga
Ne slažem se bas da je Boston one man army. Da, Isaiah je najbolji igrač ali ima tu nekoliko odličnih igrača. Avery Bradley je vjerojatno najpodcijenjeniji igrač lige, jedan od najboljih obrambenih igrača u ligi i solidan u napadu. Horford stalno na granici triple double učinka i pomaže puno u napadu itd. Pa Marcus Smart koji radi puno toga što ne ulazi u statistiku...

Cavsi će sigurno u finale i ove godine ali Boston je solidna ekipa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
NBA liga

Kakva uzivancija je gledati ovog Walla

10 godina
neaktivan
NBA liga

Imamo dvoboj dva top igraca koji su tokom sezone lagano bili u sjeni iz svih kuteva favoriziranih GSW-a i Cavsa te MVP fajta Harden vs Westbrook, a radi se od Wallu i Isaiah Thomas. Jednostavno ih je uzitak gledati. Iza Irvinga, Wall ima najjaci ball control u ligi! Sada njih dvojica dobivaju svojih 5 minuta. Kaj se tice Bostona, vjerujem da dolazi nova era. Nemojte ih uspoređivati sa starim Celticsima u kojima su dominirali Paul Pierce, Kevin Garnett i Ray Allen, po mnogo tome su drugaciji, ali Thomasu skidam kapu!!!!

artuditu
15 godina
NBA liga
Isaiah Thomas nije normalan. Najbolji clutch igrač u NBA, bez premca. Što je samo izvukao noćas. A ne treba zaboraviti da je izgubio sestru u prometnoj nesreći prije samo nekilko dana i svejedno je dovoljno fokusiran da pruža ovakve partije. Zbilja čudesno.
16 godina
NBA liga

meni je fascinantno bilo kako je izgubio zub u prvoj tekmi protiv wizardsa, zub mu izleti na teren i nakon tog zabije dvije trice. a covjek i mjenja sve "zakone" kosarke, jer igrac od 175 cm zabija 50 plus poena u drugoj rundi nba playoffa.

16 godina
NBA liga

Vi koji pratite Euroligu, sto mislite tko ce osvojit ove godine? I zasto?

1 Fenerbahce
2 Real Madrid
0 CSKA
0 Olympiacos
011000110010.
10 godina
neaktivan
NBA liga

Imamo 2 jednosmjerna para i 2 jako zanimljiva para. Ipak na kraju kvaliteta pojedinaca odlucuje i zato recimo Cavsi prelako dolaze od 4-0. Kaj se tice Spursi vs Rocketsi, tu svakako zelim vidjeti Kawhi Leonarda u finalu, dok u tekmi Celticsi vs Wizardsi i Thomas i Wall su mi top igraci i koji god uđe u finale bit cu zadovoljan

artuditu
12 godina
NBA liga

Nadam se da Wizardsi prolaze u finale konferencije jer mislim da protiv Clevelanda mogu pruziti dosta vise od Bostona. Da se razumijemo, Cleveland i James su svijet za sebe na Istoku ali nekako mi petorka Wizardsa izgleda dosta bolje od Bostona, pogotovo Wall i Beal. Wall je definitivno jedan od najboljih igraca lige i volio bi ih vidjeti u finalu protiv Clevelanda. Boston jako puno ovisi o Thomasu koji im je sam donio pobjedu u game 2 kad je zabio 53 poena. Sto se tice Walla, vidjelo se sinoc kakva je klasa kad je nakon 0-9 uzeo stvar u svoje ruke i pogotovo kad su Wizardsi napravili seriju od 26-0 ili koliko vec.

S druge strane Houston i San Antonio bi mogli otici u 7 jer nekako sumnjam da ce se rijesiti u iduce dvije i tko god prodje bit ce zasluzeno jer su totalno podjednake ekipe.

16 godina
NBA liga

problem ovog playoffa je sto uopce nije konkurentan, pa u svakoj seriji do sad je favorit proso, ajde za prvu rundu ali i druga je totalno nekonkurentna osim runde spurs vs rockets. gsw s pol snage ubija utah, to uopce nisam ocekivo, gledam tekmu i ovi se sprdaju, bas lagano igraju. lebron u pohodu nezaustavljiv, igra playoff zivota, svaki segment mu je na vrhu, nikad niko nije bio ovoliko dominantan, mozemo to i pripasat slaboj konkurenciji, ali on se seta kroz ligu. a runda celtics i wizards je onako, polu zanimljiva, volim i thomasa i walla podjednako i kao sto kolega veli, drago ce mi bit i za jedne i druge, mozda vise za wizardse jer nisam bas obozavatelj celticsa.

samo se nadam da ce finale u 7 tekmi i da bude sto zanimljivije.

9 godina
neaktivan

U subotu sam naišao na dobru statistiku, pa ako LeBron igra playoff života i nitko nije bio ovako dominantan kako češ na ovo odgovorit.

Kawhi Leonard is playing out of his mind!

-He is ranked 1st for PER (5.5 points higher than 2nd LeBron James)

-He is ranked 1st for TS% with 73%

-He is ranked 1st for win shares with 2.5

16 godina
NBA liga

vrlo jednostavno cu odgovorit. kosarka se ne gleda prema statistici, bar ju ja tako ne gledam. evo ti primjer, dal bi zadnji sut dao kobeu ili lebronu? lebron je statisticki bolji, ali kome bi stvarno dodo tu zadnju loptu?

isto tako, kawhi se sa spursima muci u playoffu, nisu dominantni. cavsi su pomeli raptorse od kojih se ocekivali da uzmu bar jednu tekmu, lebron ih je pojeo. moras uzet u obzir da lebron ima jos tu irvinga i lovea koji su jako korisni i naravno da je lebronu PER nizi(i opet drzi drugo mjesto). uzmi si u obzir i statistiku da je westbrook ove sezone imo najvisi PER i po statistikama je najbolji clutch igrac lige i to daleko najbolji. svako ko prati kosarku zna da russell nije ni blizu najboljeg clutch igraca lige(al eto statistika veli da je).

zato ja inace ne volim ulazit u rasprave sa statisticarima koji pogledaju highlightse i procitaju statse(ne kazem da si to ti nego opcenito pricam).

ja iskreno nisam bio neki fan lebrona, jednostavno mi nikad nije sjeo ko ostalim fanovima valjda, al postujem ga jako. on je najbolji all around igrac ikada, i tu nema rasprave(mozemo samo raspravljat ko je najbolji opcenito). ne volim ni to sto takav igrac u nekim situacijama se ponasa ko pickica i trazi svasta da mu se sudi, radi korake i tako. ista situacija s durantom, sad napravi pickast potez u tekmi i dobije tehnicku i kaze "thats why they say our league is soft", pa sinko soft je jer igraci poput tebe prelaze u all star momcadi zbog prstena, nije soft zato sto ti se sudi tehnicka zbog namjernog guranja igraca jer si malo zivcan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice