to moram na komp instalirat?
ja trebam nesto neovisno o pcu.
to moram na komp instalirat?
ja trebam nesto neovisno o pcu.
jordan clarkson definitivno steal godine
Pa imas XBMC (sad se zove Kodi) za iOS i Android identican port.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Ja na storu nalazim samo aplikacije koje glume daljinski za xbmc.
Ja na storu nalazim samo aplikacije koje glume daljinski za xbmc.
Za iOS moras imat JB
naravno da se prati, po meni dosta lose. curry lose gado trice, premala razlika s obzirom da je gsw najbolja momcad lige, samo 7 razlike pobjeda. ocekivo sam da ce ih razbit.
no nastavljamo dalje, sad su bullsi.
inace, neki likovi na fejsu nude league pass za playoff za 50 kn, pa ako neko zeli nek se javi na pp pa mu kazem ime stranice.
NBA Balkan to nudi
naravno da se prati, po meni dosta lose. curry lose gado trice, premala razlika s obzirom da je gsw najbolja momcad lige, samo 7 razlike pobjeda. ocekivo sam da ce ih razbit.
inace, neki likovi na fejsu nude league pass za playoff za 50 kn, pa ako neko zeli nek se javi na pp pa mu kazem ime stranice.
Nisu gsw najbolja momcad lige....ja kazem da bi njih spursi razbili u seriji od 6.
Bogut je ziva voda kad imas dobru 4. i 5., Draymond Green jedini igrac koji igra vrhunsku obranu uz Iggya, imaju solidnu klupu ali nemaju igraca (osim Currya ali ni on uvijek) koji ce donijeti prevagu...
Spursi zato imaju izrazito mocnu dvoranu, Parkera, Leonarda i Duncana koji u prve dvije cetvrtine mogu razbit tekmu, Leonard i kasnije.
West je izrazito zanimljiv, ali takoder mislim da bi mogao Boston iznenadit, kao i netko izbaciti Atlantu vec u drugoj rundi koja ne djeluje premocno.
Nisu gsw najbolja momcad lige....ja kazem da bi njih spursi razbili u seriji od 6.
Bogut je ziva voda kad imas dobru 4. i 5., Draymond Green jedini igrac koji igra vrhunsku obranu uz Iggya, imaju solidnu klupu ali nemaju igraca (osim Currya ali ni on uvijek) koji ce donijeti prevagu...
Spursi zato imaju izrazito mocnu dvoranu, Parkera, Leonarda i Duncana koji u prve dvije cetvrtine mogu razbit tekmu, Leonard i kasnije.
West je izrazito zanimljiv, ali takoder mislim da bi mogao Boston iznenadit, kao i netko izbaciti Atlantu vec u drugoj rundi koja ne djeluje premocno.
po omjeru u sezoni su najbolji, to sam mislio.
za atlantu se slazem, meni uopce ne djeluju mocno. mislim da ce u finale s easta ili cavsi ili bullsi. sa zapada mislim da ce ili gsw ili spursi.
Po meni gsw moze dobit cavse u finalu, nemaju cavsi dubinu, imaju irvinga i lovea koji su prvi put u playoffu, znaci iskustva nula imaju, imaju lebrona al mislim da to nije dosta protiv odlicnog currya i klaya i jako dobre obrane i klupe gswa
Zato sta nemaju klupu i kvalitetnog krilnog igraca, eto sad su im proigrali Rivers i Spencer Hawes, doduse Riversu je cak i lako kraj Hardenove obrane jer opet igra preko k obranu. Svaka njima cast jer ipak su prosli Spurse i sad gaze Rocketse ali jos uvik smatram GSW i Memphis kvalitetnjim i kompletnijim momcadima. Navijam za Memphis na zapadu zabavno mi je gledat kako se bore za svaku loptu i poziciju.
Tko god izade ih Istoka nema sanse protiv ovih s zapada, jucer sam gleda CHI-CLE pa oni jedva stoje na nogama, Butlera vjerovatno nakon svake utakmice ozivljavaju koliko se istrosi u obrani na Jamesu, a James bice ne izlazi iz one komore jer apsolutno svaki napada ide preko njega da ne govorim o ozljedama, jucer su se lakse ozljedili LBJ, Shumpert, JR i Taj Gibson + Irving jedva hoda, jebes ti plejof kad stave 4 utakmice u 7 dana, bitno da za all-star imaju 7-8 dana pauze...
Koliko god je Istok los, dok netko od njih dode do finala bit ce totalno osakacen, ATL nema ozljede ali zato ni nemaju nekog tko ce ih povuc jer kako je reka Barkley (obozavan ga) zivis od suta i umires od suta, a ATL nemoze bazen pogodit. WAS bez Wall-a neznam koliko moze, a jucer sam procita da vjerovatno nece moci nastavit. CLE-CHI e tu navijam za Cleveland jer nemogu onog Noah nacrtanog vidit, nemogu opisat mrznju prema tom klaunu...non-stop trash talk pogotovo kad igra protiv LBJ-a a ovi ga uredno izbaci iz PO-a skoro svake godine.
Ugl nadam se da Memphis osvaja ove godine, Grit&Grind i Grindfather su mi vrh!
Zato sta nemaju klupu i kvalitetnog krilnog igraca, eto sad su im proigrali Rivers i Spencer Hawes, doduse Riversu je cak i lako kraj Hardenove obrane jer opet igra preko k obranu. Svaka njima cast jer ipak su prosli Spurse i sad gaze Rocketse ali jos uvik smatram GSW i Memphis kvalitetnjim i kompletnijim momcadima. Navijam za Memphis na zapadu zabavno mi je gledat kako se bore za svaku loptu i poziciju.
Tko god izade ih Istoka nema sanse protiv ovih s zapada, jucer sam gleda CHI-CLE pa oni jedva stoje na nogama, Butlera vjerovatno nakon svake utakmice ozivljavaju koliko se istrosi u obrani na Jamesu, a James bice ne izlazi iz one komore jer apsolutno svaki napada ide preko njega da ne govorim o ozljedama, jucer su se lakse ozljedili LBJ, Shumpert, JR i Taj Gibson + Irving jedva hoda, jebes ti plejof kad stave 4 utakmice u 7 dana, bitno da za all-star imaju 7-8 dana pauze...
Koliko god je Istok los, dok netko od njih dode do finala bit ce totalno osakacen, ATL nema ozljede ali zato ni nemaju nekog tko ce ih povuc jer kako je reka Barkley (obozavan ga) zivis od suta i umires od suta, a ATL nemoze bazen pogodit. WAS bez Wall-a neznam koliko moze, a jucer sam procita da vjerovatno nece moci nastavit. CLE-CHI e tu navijam za Cleveland jer nemogu onog Noah nacrtanog vidit, nemogu opisat mrznju prema tom klaunu...non-stop trash talk pogotovo kad igra protiv LBJ-a a ovi ga uredno izbaci iz PO-a skoro svake godine.
Ugl nadam se da Memphis osvaja ove godine, Grit&Grind i Grindfather su mi vrh!
slazem se sa svime napisanim, samo bi htio dodat da sam ja za bullse protiv cavsa iako isto mrzim noaha, kreten ne moze pogodit nista a najvise sere. a za naslov bi mi bilo najdraze da ode gswu al ako i clippersi osvoje, bit ce totalno zasluzeno jer proc spurse, malo tko je na zapadu bio sposoban za to.
Cleveland ušao u finale Istočne konferencije
Bas me zanima kakve ce Bullsi imat isprike ovog puta....zadnja tekma i to doma i bude blowout i to bez pomoci sudaca...
A o LAC da ne pricam lol...sta su oni napravili u 4q to samo bog zna, a Doc Rivers je budala...umjesto da zove timeout na tie ili prvom preokretu on budala sjedi i gleda
tu je razlika izmedu CP3 i Lebrona...lebron bi sam usao na parket i pokusao napravit razliku
Bas me zanima kakve ce Bullsi imat isprike ovog puta....zadnja tekma i to doma i bude blowout i to bez pomoci sudaca...
A o LAC da ne pricam lol...sta su oni napravili u 4q to samo bog zna, a Doc Rivers je budala...umjesto da zove timeout na tie ili prvom preokretu on budala sjedi i gleda
tu je razlika izmedu CP3 i Lebrona...lebron bi sam usao na parket i pokusao napravit razliku
Ma najveci krivac je Doc Rivers, on je i GM i trener i slagao je ovu ekipu koja nema klupu i jako su tanki na krlnim pozicijma, srecom nema Duranta u PO i LeBron igra na istoku inace bi odavno ispali, al stvarno neznam ko me vise zivcira GSW/HOU/LAC najrade bi da HOU i MEM produ pa da ZBo i Gasol razvale HOU.
Ma Bullsi nemaju nikakvu ispriku, jedino pozitino su im Rose i Butler. Thibsu vjerovatno ide otkaz i po meni mogu slobodno trejdat pola ekipe...mislim ako ih LeBron s ovakom osakacenom momcadi moze izbacit bez po muke onda oni nemaju sto trazit. Jedino po cemu ce ostat u sjecanju je to da ih je LeBron uredno izbaciva iz PO-a.
Mitch pa i cp3 je pokuso preokrenut to, al ostalo je samo na pokusaju. Usporedba uopce jednog lebrona i cp3 ne stoji, lebron je jedan od najboljih all around igraca lige, iako je cp3 odlican ipak nije na tom nivou. Nisam fan lebrona, nisam ni hater al neke stvari mu se moraju priznat, ima ono u sebi sto je imo jordan i kobe, ono da sam dode i rjesi utakmicu iako mu suigraci nisu dobri(u toj tekmi). To nesto ima malo tko danas, kd je isto takav, kad krene nebi ga najbolja obrana zaustavila.
Bullsi, a sto reci, uopce nemaju losu momcad, niti klupu, ovo je roster za naslov sigurno, rose koji igra vrlo vrlo dobro, butler koji je all around odlican, a ostali su jednostavno iz nekog razloga pali u playoffu, npr onaj klaun noah, ja bi ga odma trejdo, ta budala bahata ih je samo pokopala jos dublje. Prosle godine je briljiro u obrani ove godine je kritican. Po meni bi se trebali rjesit i njega i gasola i uzet nekog odlicnog centra ili cetvorku preko trejda.
salary cap se povećava sa 67 mil na 90 mil dolara, dobra vijest za navijače bogatih klubova
salary cap se povećava sa 67 mil na 90 mil dolara, dobra vijest za navijače bogatih klubova
jel nije to tek od sljedeceg ljeta?
da, za 2016-17 sezonu kad je durant free agent
Ko se oce kladit sa mnom da ide u Knickse te sezone
Vjerujem da onaj insajder o kojem sam pisao prije i dalje stoji
zivi bili pa vidjeli
ma nek ga voda nosi skupa sa bynumom tamo, nadam se samo da će mi se lakersi pojačat
ma nek ga voda nosi skupa sa bynumom tamo, nadam se samo da će mi se lakersi pojačat
hahaha
Ma Lakersi ce sigurno upiknut superstara na 1. i 4./5.
Ostatak ce sa tradeovima rjesit
Ja mislim da ce to biti Wall/Rondo i Anthony Davis.
Ko se oce kladit sa mnom da ide u Knickse te sezone
Vjerujem da onaj insajder o kojem sam pisao prije i dalje stoji
zivi bili pa vidjeli
moze oklada, ja kazem da ostaje u okc-u.
i ja se toplo nadam, najbolje bi bilo da sad draftamo townsa i ostatak rjesit preko free agencya jer ionako imamo dosta capa. valjda necemo produzit one debile sto smo uzeli iz d lige i ko zna otkud sve. lina bi bilo dobro produzit za jedno 3 milje kao zamjenskog pleja, za to nije los.
hahaha
Ma Lakersi ce sigurno upiknut superstara na 1. i 4./5.
Ostatak ce sa tradeovima rjesit
Ja mislim da ce to biti Wall/Rondo i Anthony Davis.
da bar AD dode, covjek ce za 2-3 godine vladat ligom sto posto.
ja ipak mislim da mi lovea potpisujemo ovo ljeto.
Kyrie out 3-4 mjeseca i Lebron ostaje sa 2007 Cavaliersima manje vise...