Mitch pa i cp3 je pokuso preokrenut to, al ostalo je samo na pokusaju. Usporedba uopce jednog lebrona i cp3 ne stoji, lebron je jedan od najboljih all around igraca lige, iako je cp3 odlican ipak nije na tom nivou. Nisam fan lebrona, nisam ni hater al neke stvari mu se moraju priznat, ima ono u sebi sto je imo jordan i kobe, ono da sam dode i rjesi utakmicu iako mu suigraci nisu dobri(u toj tekmi). To nesto ima malo tko danas, kd je isto takav, kad krene nebi ga najbolja obrana zaustavila.
Bullsi, a sto reci, uopce nemaju losu momcad, niti klupu, ovo je roster za naslov sigurno, rose koji igra vrlo vrlo dobro, butler koji je all around odlican, a ostali su jednostavno iz nekog razloga pali u playoffu, npr onaj klaun noah, ja bi ga odma trejdo, ta budala bahata ih je samo pokopala jos dublje. Prosle godine je briljiro u obrani ove godine je kritican. Po meni bi se trebali rjesit i njega i gasola i uzet nekog odlicnog centra ili cetvorku preko trejda.

zivi bili pa vidjeli
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm