NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 728.550
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
NBA liga

{#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Lijepo, pohvala Knightu što je uopće skočio, koliko bi se i većih mrga samo maknulo.

17 godina
NBA liga

bogami lijepo su legendarni SPURSI očitali mladićima iz OKCa košarkašku lekciju i to bez injured parkera.... prekrasna košarka ekipe iz san antonia, čak je bilo i nekoliko čudnih faula u korist OKCa, no ni to ih nije poljuljalo, iako su srljali zadnjih par minuta sa brzim napadima na što je coach POP pi*dio ...

al mislim da bi ove godine mogli biti itekako biti spremni za OKC ako se nadju u playoffu , a vjerujem da bi mogli... 

veteran teams ftw :D

MuWu
15 godina
NBA liga

Spursi su im baš očitali lekciju, obožavam gledati takve ekipe koje igraju timski, sa srcem, kakva košarka i treba biti.

Oklahoma je potpuna suprotnost, čisto umjetna ekipa na silu, a takvi su samo zbog onog Westbrooka, a i Durant zna pretjerati ponekad, iako naravno ni blizu kao Westbrook. Ne mogu podnijeti takve "playmakere" koji su to samo na papiru, a zapravo je lik ništa, nikakav playmaker. Samo uzima isforsirane šuteve, nema nimalo mozga u glavi. I onda njega proglašavaju "igračinom" kad zabije 30 poena u utakmici iz isto toliko šuteva, a ono što bi trebao raditi i što bi mu trebala biti zadaća na terenu, to nikad nije ni radio. 

Da se razumijemo, meni je jasno da postoje playmakeri koji uzimaju više šuteva i imaju bolji šut, ali ovo što radi Westbrook je stvarno previše, lik je uzeo 27(!) šuteva večeras. Recimo D. Williams je za njega izmislio košarku, i on voli uzeti više šuteva, ali u svakom segmentu čovjek briljira i to je igrač na kojeg bi se Westbrook mogao ugledati, ali meni se čini da se taj nikad neće promijeniti. A najgore od svega je to što je u pojedinim utakmicama pokazao da može kad hoće i uvijek mislim opametit će se, ali nema ništa od toga, jednostavno je takav igrač i to je to, a ja stvarno ne mogu razumjeti kakve veze njegova igra ima sa košarkom i tko to može gledati i trpiti.

Oklahomi bi trebao jedan play koji uistinu i radi taj posao, klasičan play. Bili bi i još efikasniji nego trenutno, a bome bi ih bilo i ljepše za gledati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 5:46 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Spursi su im baš očitali lekciju, obožavam gledati takve ekipe koje igraju timski, sa srcem, kakva košarka i treba biti.

Oklahoma je potpuna suprotnost, čisto umjetna ekipa na silu, a takvi su samo zbog onog Westbrooka, a i Durant zna pretjerati ponekad, iako naravno ni blizu kao Westbrook. Ne mogu podnijeti takve "playmakere" koji su to samo na papiru, a zapravo je lik ništa, nikakav playmaker. Samo uzima isforsirane šuteve, nema nimalo mozga u glavi. I onda njega proglašavaju "igračinom" kad zabije 30 poena u utakmici iz isto toliko šuteva, a ono što bi trebao raditi i što bi mu trebala biti zadaća na terenu, to nikad nije ni radio. 

Da se razumijemo, meni je jasno da postoje playmakeri koji uzimaju više šuteva i imaju bolji šut, ali ovo što radi Westbrook je stvarno previše, lik je uzeo 27(!) šuteva večeras. Recimo D. Williams je za njega izmislio košarku, i on voli uzeti više šuteva, ali u svakom segmentu čovjek briljira i to je igrač na kojeg bi se Westbrook mogao ugledati, ali meni se čini da se taj nikad neće promijeniti. A najgore od svega je to što je u pojedinim utakmicama pokazao da može kad hoće i uvijek mislim opametit će se, ali nema ništa od toga, jednostavno je takav igrač i to je to, a ja stvarno ne mogu razumjeti kakve veze njegova igra ima sa košarkom i tko to može gledati i trpiti.

Oklahomi bi trebao jedan play koji uistinu i radi taj posao, klasičan play. Bili bi i još efikasniji nego trenutno, a bome bi ih bilo i ljepše za gledati.

sa svime se slažem... ali neka, zato  u nba igraci pratkicki sazriju sa oko 30tak godina... manje vise... imaju vremena... :)

MuWu
15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
antimadridista kaže...

sa svime se slažem... ali neka, zato  u nba igraci pratkicki sazriju sa oko 30tak godina... manje vise... imaju vremena... :)

Mislim da ce prije svojim rastrosnim stilom igre fasovati neku povredu koja ce ga prepoloviti, mada eto{#}

A sto se tice ovog zakucavanja, vidim da trenutno svi otkidaju na to i vec ga opisuju kao dunkom sezone. Dobar jeste ali meni se ne cini nesto pretjerano impresivno kad centar zakuca preko playmakera koji je 20 cm nizi i 35 kg laksi. Jos treba i napomenuti herojski potez Knighta sto je uopste skocio (i bio je veoma blizu da dohvati loptu), mnoge 4ke i 5ce "bjeze" kad slijedi lob za Jordana i Griffina, a on nije htio da se izmakne i ne odigra odbranu bez obzira sto mu je tim odradio lose preuzimanje i sto je on ostao na Jordanu i uprkos sto je znao da su mu velike sanse za poster. Nazalost kod 99% fanova u ovom slucaju je on samo predmet ismijavanja, rijetko ce ko vidjeti pravu situaciju. Igraci Clippersa su takodjer regovali kao da je lob bio preko Howarda ili nekoga slicnog.

15 godina
NBA liga

Rubio ostvario triple-double protiv Spursa (21 koš, 13 sk, 12 as)

svaka čast, bijeli Rondo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Jel ima neki HD strem preko kojeg gledate utakmice nba??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Kobe  ozlijedio  gležanj  i  nezna  se  do  kad  će  izbivati,  ali  izjavio  je  da  mu  je  ovo  poput  ozljede  iz  PO 01'.

http://youtube.com/watch?v=mP2rsWrtCQk

15 godina
NBA liga

20 and counting.

14 godina
x18x05x kaže...

Jel ima neki HD strem preko kojeg gledate utakmice nba??

Ja rokam tu i joštu

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan
mystik kaže...

20 and counting.

Moglo bi se to nastavit još neko vrijeme... Idućih 5 utakmica Raptorsi, Pistonsi, Charlotte, Cleveland, jedino bi im Boston mogao problem biti...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
mystik kaže...

20 and counting.

Moglo bi se to nastavit još neko vrijeme... Idućih 5 utakmica Raptorsi, Pistonsi, Charlotte, Cleveland, jedino bi im Boston mogao problem biti...

Milwaukee? Mislim da su oni slijedeći.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Može li ovo proći?

-Toronto Raptors – [b]Miami Heat[/b] – 1,30

-K. Durant (28.5) [b]više [/b]– 1,85

-C. Paul (18.5) [b]više[/b] – 1,85

-B. Griffin (19.5) [b]više [/b]– 1,85

-JR Smith (18.5) [b]više [/b]– 1,85

-M. Ellis (21.5) [b]više [/b]– 1,85

-D. Howard (19.5) [b]više [/b]– 1,85

Ulog je 20 kn.

Dobitak je:

-7/7 622,06 kn

-6/7 67,08 – 95,46 kn.

Supesport kladionica

16 godina

U 18:00 Heat - Raptors.

Nadam se nastavku niza.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Lik točno pogađa onak kak je {#}.

NBA Impersonations

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 17:00 (al zagorec).
15 godina
NBA liga

22 and counting. {#}

15 godina
NBA liga

nadam se da će im večeras završiti taj niz {#}

15 godina
NBA liga

što radi Green u prvom poluvremenu {#}

Celticsi uništavaju Miami zasad.

edit. Miami se približio pred kraj poluvremena, biti će zanimljivo do kraja...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 2:24 (antimadridista).
17 godina
NBA liga

ajmo kelti!

EDIT: e *ebiga, i kelti legli a bogami i bullsi (super tekma vs denver) 

kakav dunk mcgeea majko issusova... monstruozno

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 4:16 (MujagaWudakhi).
15 godina
NBA liga

{#}

23. je tu.
Heat
17 godina
mystik kaže...

{#}

23. je tu.
Heat

bogami su ih zasluzeno dobili, pribojavao sam se toga kada su kelti imali +10 ali heat mašina melje i dalje, i mislim da nece stati još neko vrijeme... boston je mozda bilna nateza utvrda, sada slijede opet 4 relativno lagane tekme... do chicago-a

MuWu
14 godina
neaktivan
NBA liga

:)

15 godina
Zeromaxy21 kaže...

meni ovaj dunk nije ništa specijalno, ostali su 3 na 1 iz greške Terrya i onda su mogli što žele preko njega, naravno da takva mrga poput LeBrona može zakucati preko Terrya.

inače, ja sam zadovoljan Celticsima, nedostajalo je malo sreće za pobjedu. Cijelu utakmicu bez Garnetta i naravno bez Ronda su parirali ovakvom Miamiju, većinu utakmice bili i u vodstvu. LeBron je odigrao fantastično zadnjih par minuta i riješio utakmicu...

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

meni ovaj dunk nije ništa specijalno, ostali su 3 na 1 iz greške Terrya i onda su mogli što žele preko njega, naravno da takva mrga poput LeBrona može zakucati preko Terrya.

inače, ja sam zadovoljan Celticsima, nedostajalo je malo sreće za pobjedu. Cijelu utakmicu bez Garnetta i naravno bez Ronda su parirali ovakvom Miamiju, većinu utakmice bili i u vodstvu. LeBron je odigrao fantastično zadnjih par minuta i riješio utakmicu...

Tako možeš spustit apsolutno svaki play osim ako neko ne zakuca nogama ili nešto slično bolesno napravi...

Ja sam zadovoljan utakmicom također, čudilo me što je Pierce dosta fizički išao na LeBrona, ali svakako okršaj dvije velike ekipe sa 2 velika trenera na čelu!

P.S. Začudili su me statsi Celticsa bez Ronda, mnogo su bolji... :/

15 godina
NBA liga

Pa možda sam dunk i nije nešto, al kao cjelokupni play je stvarno impresivan. Od steala do dunka 3-4 sekunde. Cista perfekcija.

Celticsi su gadan tim( kao protivnici). Jučer ih je igri držao samo Jeff Green. Drugi put ce to biti netko drugi.

Inače da, bez Ronda zapravo djeluju bolje, iako jel to uistinu tako je upitno. Prvenstveno zato jer Rondo traži Piercea ili Garnetta da odigraju nešto, dok ovako puno vise sudjeluju role-playeri.

Heatov niz bi se zapravo mogao najlakše prekinuti protiv neke lošije momčadi, tipa Hornetsi ukoliko se  ude u laganijem ritmu. Doduše nadamo se da ce do kraja imat sve pobjede. :D

15 godina
neaktivan
NBA liga

Report: 43% of Heat fans have not been around long enough to have ever seen them lose.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 17:39 (the. Shelby).
17 godina
NBA liga

naletiše heat na pravu obranu , playoff obranu, u chicagu i nisu bogami mogli.... onaj potez lebrona nad boozerom je prejadan... kada se zaleti ramenom u boozera dok je u bloku... BOOZ se nije ni pomaknuo prakticki... hhhh

dobra tekma

MuWu
15 godina
NBA liga

Miami trenutno na početku 4. četvrtine vodi u San Antoniu, a igraju bez Jamesa i Wadea, svaka im čast.

nego, nema baš veze sa NBA, ali sveučilišna košarka. Jeste vidjeli onu ozljedu igrača Louisvillea? otvoren prijelom noge nakon običnog skoka, najgora ozljeda koju sam ikad vidio u sportu. Samo neka se dečko što prije oporavi, prestrašno. Ne želim stavljati video jer nikome ne preporučujem to gledati, ja sam nažalost pogledao pa ne mogu izbaciti tu sliku iz glave, stvarno je uznemirujuće...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 2:52 (antimadridista).
15 godina
NBA liga

Dinosaur, svaka mu cast na clutch trici...

Mogu oni parirati Spursima i bez Lebrona, Wadea i Chalmersa

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice