NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 728.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
antimadridista kaže...

nego, nema baš veze sa NBA, ali sveučilišna košarka. Jeste vidjeli onu ozljedu igrača Louisvillea? otvoren prijelom noge nakon običnog skoka, najgora ozljeda koju sam ikad vidio u sportu. Samo neka se dečko što prije oporavi, prestrašno. Ne želim stavljati video jer nikome ne preporučujem to gledati, ja sam nažalost pogledao pa ne mogu izbaciti tu sliku iz glave, stvarno je uznemirujuće...

Upravo sam pogledao snimak, sadrzaj je bas uznemirujuci, nije preporucljivo za one koji su slabi na ovu temu povreda ljudskog tijela.

I nije mi jasno kako se ono desilo uopce, po nekom razumnom razmisljanju nema sanse da kost onako pukne.

17 godina

meni je isto apsolutno nejasno, kako tako moze puci kost... strasno... mislim da je to 1 of a million shot da se tako sto dogodi... doslovno

MuWu
14 godina
NBA liga

Kako mi je drago radi Memphisa brate mili! Još im je Gay na odlasku, a dobiju futave Spurse

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
kuleee kaže...

Kako mi je drago radi Memphisa brate mili! Još im je Gay na odlasku, a dobiju futave Spurse

rudy gay na odlasku? hhh, majstore 2 mj gay ne igra za grizzliese, a spursi su igrali bez duncana i manu ginobilija ... do your homework

al svakako super tekma

MuWu
14 godina
protjeran
MujagaWudakhi kaže...

meni je isto apsolutno nejasno, kako tako moze puci kost... strasno... mislim da je to 1 of a million shot da se tako sto dogodi... doslovno

a čuj zvuči teško al kad uzmeš u obzir opterećenje koju kost podnosi (košarkaši su vrlo teški bez obzira na visoke skokove i to što se doimaju tanji), tako da kad je doskočio samo malo izvan ravnoteže opterećenje je jednostavno bilo preveliko na samo jednu nogu i pukla je. i zato se tijelo gradi "prema nba standardima" da se ojačaju mišići i tetive koje drže noge stabilnima i da podnesu još više opterećenja.. ncaa nije nba pa ni ne izgrađuju tijela još na tom stupnju ko za nba al bi trebali počet jer je i to košarka na vrlo visokoj razini, zadnjih godina posebno

i istina je da je to "jedan od milijun" i teško za povjerovat da sam tak pukne, a opet kad se pogleda malo fizički tu je ogromno trzajno opterećenje (gdje se težina višestruko povećava) i logično da je teško podnjet puno takvih u utakmici

17 godina
novak92 kaže...
MujagaWudakhi kaže...

a čuj zvuči teško al kad uzmeš u obzir opterećenje koju kost podnosi (košarkaši su vrlo teški bez obzira na visoke skokove i to što se doimaju tanji), tako da kad je doskočio samo malo izvan ravnoteže opterećenje je jednostavno bilo preveliko na samo jednu nogu i pukla je. i zato se tijelo gradi "prema nba standardima" da se ojačaju mišići i tetive koje drže noge stabilnima i da podnesu još više opterećenja.. ncaa nije nba pa ni ne izgrađuju tijela još na tom stupnju ko za nba al bi trebali počet jer je i to košarka na vrlo visokoj razini, zadnjih godina posebno

i istina je da je to "jedan od milijun" i teško za povjerovat da sam tak pukne, a opet kad se pogleda malo fizički tu je ogromno trzajno opterećenje (gdje se težina višestruko povećava) i logično da je teško podnjet puno takvih u utakmici

da slazem se..sve mi je to jasno ali opet... weeeiird :S... jadan momak..

MuWu
17 godina
NBA liga

kakav road win osakaćenih bullsa nad brookylnom... prava nba poslastica.. :)

MuWu
14 godina
protjeran
NBA liga

nisam gledo :(

jel igro rose napokon? jer vratio se već treninzima

17 godina
novak92 kaže...

nije igrao, stalno je oko njega drž-nedaj... hoće igrati ili ne... tko to zna... mislim da je sada već velika šansa da propusti cijelu sezonu jer je samo na njemu da odluči kada će se vratiti, gledao sam interview, gdje kaže upravo to, i kaže da je sve super i da ga nitko ne požuruje ,niti bullsi kao asocijacija niti trener niti nitko, ima potpuni support i ako treba neka pričeka cijelu sezonu i potpuno zacijeli mentalno i fizički.... a možda ipak zaigra u playoffu... :)

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 13:46 (MujagaWudakhi).
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
novak92 kaže...

nije igrao, stalno je oko njega drž-nedaj... hoće igrati ili ne... tko to zna... mislim da je sada već velika šansa da propusti cijelu sezonu jer je samo na njemu da odluči kada će se vratiti, gledao sam interview, gdje kaže upravo to, i kaže da je sve super i da ga nitko ne požuruje ,niti bullsi kao asocijacija niti trener niti nitko, ima potpuni support i ako treba neka pričeka cijelu sezonu i potpuno zacijeli mentalno i fizički.... a možda ipak zaigra u playoffu... :)

Fizicki je on potpuno spreman, samo sto ima psihicku blokadu. Snimali su ga nekoliko puta prije utakmice kad se zagrijava i jos niti jednom nije od/doskocijo na ozljedenu nogu. Upitno je kakav ce to Rose bit kad se vrati. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
JackD kaže...
MujagaWudakhi kaže...
novak92 kaže...

Fizicki je on potpuno spreman, samo sto ima psihicku blokadu. Snimali su ga nekoliko puta prije utakmice kad se zagrijava i jos niti jednom nije od/doskocijo na ozljedenu nogu. Upitno je kakav ce to Rose bit kad se vrati. 

da, upravo to, zato je mozda bolje da priceka cijelu sezonu... 

MuWu
14 godina
protjeran
NBA liga

nebitno kolko će čekat glavno da se vrati onaj stari da mu ne bi bilo ko da silvi u arsenalu

17 godina
novak92 kaže...

nebitno kolko će čekat glavno da se vrati onaj stari da mu ne bi bilo ko da silvi u arsenalu

tačno!

MuWu
15 godina
NBA liga

Lakersi očajni, sinoć ih nekako izvukao Kobe sa sjajnom zadnjom četvrtinom. Biti će njima do zadnje utakmice borba za playoff.

Knicksi u zadnjih mjesec dana strašni, Melo je nezuastavljiv. Nadam se okršaju Celticsa i Knicksa odmah u prvoj rundi playoffa {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 17:07 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Knicksi u zadnjih mjesec dana strašni, Melo je nezuastavljiv. Nadam se okršaju Celticsa i Knicksa odmah u prvoj rundi playoffa {#}

Ja pomno pratim Knickse, u ovoj seriji im su se poslozile mnoge stvari, igraju igru kao na pocetku sezone kad su imali omjer 18-5, protok lopte, odbrana, nesebicnost, visok procenat suta. Medjutim veceras ce se niz od 13 pobjeda vjerovatno prekinuti, Chicago odlicno brani sut za 3 poena koji je njihovo najvece oruzje, a Knicksi nemaju ama bas nijednog visokog igraca da to kompenziraju igrom u reketu i da cuvaju Boozera i Nou. Chandler, Martin, Amare, Camby, Thomas, Wallace, sve povrijedjeno.

Melo igra vanserijski. Poslije Bernanda Kinga prvi igrac Knicksa koji je nanizao 5 tekmi sa min. 35 poena. Miamiu ubacio 50 i odmah sljedecu noc Atlanti 40, 2 dana poslije Bucksima 41. Vjerovatno ce osvojiti scoring titulu, skinuo je Lebrona se prvog mjesta po prodaji dresova, ali nazalost mislim da za MVP nema velikih sansi.

Smith ce vjerovatno osvojiti 6th man award, New York ce zavrsiti na 2 poziciji na Istoku, u lijepoj su formi pred ulazak u playoff, Chandler i Martin ce se do pocetka vratiti. Sve lijepe stvari za Knickse, digli su prasinu i usutkali kriticare i novinare pobjedom OKC-a u gostima, vidim i polemise se posvuda da li mogu dobiti seriju protiv Heata u playoffu. Ja bi rekao da imaju sanse jedino u slucaju da igraju kosarku kao zadnjih 10-tak tekmi zajedno sa zdravim Chandlerom, Martinom i Amareom.

17 godina
NBA liga

veliki sam fan NBA lige opcenito i zao mi vidjeti da je kobe ovako zavrsio, totalni shame...al jbg... prosle godine rose u prvom krugu, ove godine on 2 tekme prije playoffa kojeg jos nisu potvrdili...ali bad..steta 

MuWu
16 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

veliki sam fan NBA lige opcenito i zao mi vidjeti da je kobe ovako zavrsio, totalni shame...al jbg... prosle godine rose u prvom krugu, ove godine on 2 tekme prije playoffa kojeg jos nisu potvrdili...ali bad..steta 

6-9 mjeseci do povratka :( Šteta, samo se nadam da će se uspješno vratiti i pokazat kaj još može. Rose, Rondo i sad Kobe, fu*king injuries...

15 godina
NBA liga

Tužan dan u NBA. rijetko ko se vratio na istu razinu nakon strgane ahilove tetive, pogotovo ako imas vec 34 godine

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 0:38 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan

Rijetko tko je poput Kobea. ;)

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Tužan dan u NBA. rijetko ko se vratio na istu razinu nakon strgane ahilove tetive, pogotovo ako imas vec 34 godine

Isiah Thomas se umirovio s 32 godine nakon te ozljede, a Dominique Wilkins (isto s 32g) se vratio i odigrao još dvije All-Star utakmice. Ali ovo je Kobe :)

14 godina
neaktivan
NBA liga

Odem na nba.com pogledat rezultate od sinoc kad ono vidim da je Kobe out for season.

Ali bilo je samo pitanje vremena kad ce se sredit, hebote pa ne može lik od 34 godine odigrat 5-6 utakmica po 47-48 minuta u komadu.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 11:43 (donator_bubrega).
15 godina
donator_bubrega kaže...

Odem na nba.com pogledat rezultate od sinoc kad ono vidim da je Kobe out for season.

Ali bilo je samo pitanje vremena kad ce se sredit, hebote pa ne može lik od 34 godine odigrat 5-6 utakmica po 47-48 minuta u komadu.

Tako je, to što ovaj kreten dantoni nemoze staviti 3 zvijezde da skupa igraju nego je forsiral bryanta

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
NBA liga

Evo ESPN javlja kako se Darijo Saric prijavijo za daft 2013, nadam se da je se samo prijavijo i da namjerava ostat u Europi jos koju godinu. Vide ga negdi izmedu 10-18 picka.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
NBA liga

još treba napredovati i odrasti da bi bio spreman za NBA. Ali nadam se da ćemo za par godina gledati Šarića i Hezonju kako rasturaju u NBA, obojica imaju ogroman potencijal. O Šariću se ipak dosta više priča nego o Hezonji za kojeg osobno mislim da bi mogao biti i bolji igrač od njega jer je trenutno u Barci i tamo će imati bolje mogućnosti za napredak nego npr. Šarić kod nas u Hrvatskoj. Hezonja je već sa 17 godina nastupio za prvu ekipu Barce u Euroligi, praktički čudo za tako mladog igrača. Gledao sam ga nekoliko puta u B ekipi Barce gdje igra i sa starijim igračima od sebe, ali je uvjerljivo najbolji igrač ekipe. A evo npr. video kad je igrao isključivo sa svojim vršnjacima, oni svi izgledaju kao djeca pored njega :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 23:25 (antimadridista).
15 godina
NBA liga

T-Mac se vraća u NBA, potpisao za Spurse {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

T-Mac se vraća u NBA, potpisao za Spurse {#}

On je bio prava igracina u svoje doba ali bas ona prava, imao je onaj Jordanov mentalitet, nikoga se nije bojao, imao m*uda za osutat bilo kad preko bilo koga, da ne govorim o 13 poena za 33 sekunde.

Zelim mu sve najbolje, nadam se da ce se znatno popraviti u Spursima, oni uz Bullse imaju tu konstantnu tendenciju da poboljsavaju igrace kad dodju kod njih.

17 godina
NBA liga

sheed retires... bogami knicksi ce imati bed sa visokima u playoffu ako im se slucajno chandler ozljedi opet.... kurt thomas je pušten, camby isto u banani.. no, vidjet cemo..

MuWu
15 godina
NBA liga

eto gotov je regularni dio sezone i sad kreće ono pravo :)

Istok 1.runda

Miami Heat - Milwaukee Bucks

Brooklyn Nets - Chicago Bulls

Indiana Pacers - Atlanta Hawks

New York Knicks - Boston Celtics

Zapad 1.runda

Oklahomy City Thunder - Houston Rockets

LA Clippers - Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs - LA Lakers

Denver Nuggets - Golden State Warriors

obavezno se prati sve utakmice iz serija BOS - NYK

DEN - GSW

MEM - LAC

a ostalo što uhvatim {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 9:02 (antimadridista).
17 godina
NBA liga

mislim da ce biti i bulls vs nets vrlo vrlo dobra serija...bez obzira vratio se nekim cudom rose ili ne... takodjer... thunder vs rockets bi moglo biti zanimljivo..

ovo sve sto si naveo bez sumnje bi trebale biti prave tekme...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 10:48 (MujagaWudakhi).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma svi susreti će biti zanimljivi osim možda Miamia i Indiane koji neće imat baš prevelikih problema. OKC vs HOU, Harden bude na prosjeku 40+ {#} Knickse i Celticse te Spurse i Lakerse obavezno pratim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice