NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NBA liga
bobo rastur kaže...
Hrvojeee kaže...
bobo rastur kaže...

Ne kontam kako nisu dali Allenu zadnji šut.

Tu i tamo može i Pierce puknuti, ipak je on glavni u Bostonu već godinama.. :-)

Npr. prošli tjedan protiv Knicksa je pogodio preko ruke tricu za produžetke.. A i prije toga par ključnih šuteva..

Pa znam, ali meni se čini da je Allen bio praktički kraj Ronda, al neka, šta je je.

na samom početku napada je bio plan da se napravi pick i Allen izađe na šut,ali je Gasol to majstorski pročitao i zatvorio ga. Samim time Celticsi su ostali zbunjeni,nisu znali što dalje. Jedino mi je nelogičan taj šut Piercea preko toliko ruku 5 sskundi prije kraja,takav šut se mogao uputiti i u zadnjoj sekundi jer gora pozicija od toga nije mogla biti, Na kraju je još i ispalo dobro jer je Rondo ostao sam na šutu,ali znamo svi da Rondo nije baš neki šuter.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

T.J. Ford najvjerojatnije zavrsio nba karijeru.

15 godina
neaktivan

Bullsi pobijedili Knickse, Rose 32 poena i 7 asistencija. Bullsi ponovo bez Denga, Watsona i Hamiltona.

Baš me zanima koliko su puta ove sezone svi bili na okupu.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

kada bi trebao biti održan draft class 2012 ? koji mjesec otprilike, ne treba mi tačan datum?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan

Piše 28. juna na službenim stranicama, ali da nije još ništa potvrđeno pa je moguće da će ga mijenjati.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Dali se već znaju koje bi mogle biti zvijezde drafta?

Jer sjećam se Rosea i Lovea još dok nisu bili ni u planu za draft pa se je o njima pričalo već naveliko.

15 godina
neaktivan
NBA liga

mogao bi da se prijavi jedan bh. igrač a to je Mirza Teletović, smatram da bi mogao da prođe veoma dobro...

15 godina
neaktivan

Teletović je super igrač samo mislim da se ne mora prijavljivati na draft jer ima više od 24 godine, ili ono bješe 22 kao granica kad se moraš prijaviti za draft jer nakon tog te klubovi sami mogu izabrati bez prijave.

16 godina
neaktivan

Svi igraci koji nisu amerikanci tj. internacionalci nemaju dobnu granicu za prijavu na draft :D

Ponosni ljevak (po ruci mislim xD)
15 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...

Svi igraci koji nisu amerikanci tj. internacionalci nemaju dobnu granicu za prijavu na draft :D

mislim da je ovako, ma i ne mora ići na draft samo neka ide u nba :D

15 godina
neaktivan

Bolje mu je igrati u Evropi, manje je zahtjevno. Iako mislim da on ima talenta i znanja za igrat u NBA ligi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 10:09 (Linkosaan).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ak igra Peković u NBA može i on.

15 godina
neaktivan
NBA liga

17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Hahaha umiren kako se rugaju Charlesu radi Iversona.

Barkley: "I pick James Worthy!"

Ostali: "Another player Iverson won't pass to."

Prejaka emisija, sta bi tek bilo da je Shaq tada bio dio ekipe. Stvaron su legendarni.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:36 (JackD).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 16:52 (bobo rastur).
15 godina
NBA liga

D'Antoni out konacno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:03 (Hrca24).
15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

pogledao sam je danas, strašna emisija hahaha :D

kao što neko komentarisa na yt, reggieva ekipa je najbolja, isto meni je i steve carr-ova dobra..

15 godina
neaktivan
NBA liga

Kako ide Chicago-va klupa, kao čudovišta.

Inače, meni se sviđa Green Machine :D

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Kako ide Chicago-va klupa, kao čudovišta.

Inače, meni se sviđa Green Machine :D

Imaju najjaču klupu u NBA ligi što im skor zorno pokazuje. Vidićemo ih u play-offu kad je najvažnije.

Pobijediše Heat bez Rosea a Lucas odigrao utakmicu života.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Jel prati tko March Madness ?

15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Jel prati tko March Madness ?

ja pogledam često na espnu prije spavanja bude neka utakmica ali nisam u toku ko prolazi, ko je favorit itd. :D

15 godina
neaktivan
NBA liga

D'Antoni ode iz Knicksa i oni isti dan dobiju Portland 42 razlike{#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

Jeli tko pratio zbivanja danas ?

Howard-drama je napokon zavrsila i ostaje jos godinu dana u Orlandu, iako su mu po meni vlasnici Orlanda dali previse slobode. Portland (nemogu opisat koliko mi je za ove franzise jednostavno nemaju srece) je totalno rasutrio momcad, Wallace osao u Netse, Camby je mislim otisao negdje i dali su otkaz treneru. Jedino nisu uspjeli utopit Feltona, pretpostavljam da je sljedeci korak rebuilding oko LaMarcusa Aldriga.

Captian Jack se vratio u SA a RJefferson umjesto njega u GS Warriorse. D-Fish u Houston za pickove.

I sad najludi trade McGee u Denver za Nenea, Nick Young u Clipperse. Totalno nepojmljivo zasto McGeea za Nenea !? Jer ako se dobro sjecam molili su Nenea da se vrati na pocetku sezone a sad ga mjenjaju za tempiranu bombu u svalcionici, Denver mi je jako draga franzisa ali ovo mi se nimalo ne svida.

Jos dosta toga se izdogadalo imate sve tradeove ovdje.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Howard-drama je napokon zavrsila i ostaje jos godinu dana u Orlandu, iako su mu po meni vlasnici Orlanda dali previse slobode. Portland (nemogu opisat koliko mi je za ove franzise jednostavno nemaju srece) je totalno rasutrio momcad, Wallace osao u Netse, Camby je mislim otisao negdje i dali su otkaz treneru. Jedino nisu uspjeli utopit Feltona, pretpostavljam da je sljedeci korak rebuilding oko LaMarcusa Aldriga.

Captian Jack se vratio u SA a RJefferson umjesto njega u GS Warriorse. D-Fish u Houston za pickove. + Hill

I sad najludi trade McGee u Denver za Nenea, Nick Young u Clipperse. Totalno nepojmljivo zasto McGeea za Nenea !? Jer ako se dobro sjecam molili su Nenea da se vrati na pocetku sezone a sad ga mjenjaju za tempiranu bombu u svalcionici, Denver mi je jako draga franzisa ali ovo mi se nimalo ne svida.

Jos dosta toga se izdogadalo imate sve tradeove ovdje.

Evo za Mcgeea video, a i jedna ispravka gore :D

Mislim da su Lakersi dobro treadali dobili su mladog pg-a, možda nisu trebali dirati Fishera zbog te hemije u ekipi ali dobro...

15 godina
neaktivan

Neki tradeovi mi totalno nemaju smisla (Nuggets-Wizards, rasturanje Blazersa) i definitivno sam očekivao da Howard ode iz Magicsa u Lakerse za Bynama ili Gasola.

Čudno, očekivao sam bar jedno dvije bombe od prelazaka ali eto nek se više i to sve završilo. Barem više nećemo slušati razne teorije oko prelazaka bar na neko vrijeme.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Kraj jedne od najvećih era ikada u LA

15 godina
neaktivan

Bullsi izgubiše od raspadnutih Blazersa što samo potvrđuje kako je ova NBA liga nepredvidljiva.

17 godina
neaktivan
NBA liga

rubio car :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 21:35 (al zagorec).
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

rubio car :D

Šteta što se povrijedio.

15 godina
neaktivan

Odlična pobjeda Bullsa i to opet bez Rosea. Boozer i Lucas opet bili najbolji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice