- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ide Chicago-va klupa, kao čudovišta.
Inače, meni se sviđa Green Machine :D
Kako ide Chicago-va klupa, kao čudovišta.
Inače, meni se sviđa Green Machine :D
Imaju najjaču klupu u NBA ligi što im skor zorno pokazuje. Vidićemo ih u play-offu kad je najvažnije.
Pobijediše Heat bez Rosea a Lucas odigrao utakmicu života.
Jel prati tko March Madness ?
Jel prati tko March Madness ?
ja pogledam često na espnu prije spavanja bude neka utakmica ali nisam u toku ko prolazi, ko je favorit itd. :D
D'Antoni ode iz Knicksa i oni isti dan dobiju Portland 42 razlike
Jeli tko pratio zbivanja danas ?
Howard-drama je napokon zavrsila i ostaje jos godinu dana u Orlandu, iako su mu po meni vlasnici Orlanda dali previse slobode. Portland (nemogu opisat koliko mi je za ove franzise jednostavno nemaju srece) je totalno rasutrio momcad, Wallace osao u Netse, Camby je mislim otisao negdje i dali su otkaz treneru. Jedino nisu uspjeli utopit Feltona, pretpostavljam da je sljedeci korak rebuilding oko LaMarcusa Aldriga.
Captian Jack se vratio u SA a RJefferson umjesto njega u GS Warriorse. D-Fish u Houston za pickove.
I sad najludi trade McGee u Denver za Nenea, Nick Young u Clipperse. Totalno nepojmljivo zasto McGeea za Nenea !? Jer ako se dobro sjecam molili su Nenea da se vrati na pocetku sezone a sad ga mjenjaju za tempiranu bombu u svalcionici, Denver mi je jako draga franzisa ali ovo mi se nimalo ne svida.
Jos dosta toga se izdogadalo imate sve tradeove ovdje.
Howard-drama je napokon zavrsila i ostaje jos godinu dana u Orlandu, iako su mu po meni vlasnici Orlanda dali previse slobode. Portland (nemogu opisat koliko mi je za ove franzise jednostavno nemaju srece) je totalno rasutrio momcad, Wallace osao u Netse, Camby je mislim otisao negdje i dali su otkaz treneru. Jedino nisu uspjeli utopit Feltona, pretpostavljam da je sljedeci korak rebuilding oko LaMarcusa Aldriga.
Captian Jack se vratio u SA a RJefferson umjesto njega u GS Warriorse. D-Fish u Houston za pickove. + Hill
I sad najludi trade McGee u Denver za Nenea, Nick Young u Clipperse. Totalno nepojmljivo zasto McGeea za Nenea !? Jer ako se dobro sjecam molili su Nenea da se vrati na pocetku sezone a sad ga mjenjaju za tempiranu bombu u svalcionici, Denver mi je jako draga franzisa ali ovo mi se nimalo ne svida.
Jos dosta toga se izdogadalo imate sve tradeove ovdje.
Evo za Mcgeea video, a i jedna ispravka gore :D
Mislim da su Lakersi dobro treadali dobili su mladog pg-a, možda nisu trebali dirati Fishera zbog te hemije u ekipi ali dobro...
Neki tradeovi mi totalno nemaju smisla (Nuggets-Wizards, rasturanje Blazersa) i definitivno sam očekivao da Howard ode iz Magicsa u Lakerse za Bynama ili Gasola.
Čudno, očekivao sam bar jedno dvije bombe od prelazaka ali eto nek se više i to sve završilo. Barem više nećemo slušati razne teorije oko prelazaka bar na neko vrijeme.
Kraj jedne od najvećih era ikada u LA
Bullsi izgubiše od raspadnutih Blazersa što samo potvrđuje kako je ova NBA liga nepredvidljiva.
Odlična pobjeda Bullsa i to opet bez Rosea. Boozer i Lucas opet bili najbolji.
Rasturaona Bullsa.
Nego brine me Rose, stvarno nema sreće s ozljedama.
Da, ove sezone je previše puta bio povrijeđen. Valjda će biti zdrav kad krene play-off.
Rose ima ozljedu prepona i nemoze trcat, a Tibs ga ne zeli forsirat.
Jeli tko gleda preporodene Knickse, navodno su Melo i Amaree poceli igrat obranu, morat cu ih pogledat da vidim na sta to lici sad.
Grizzlies sign guard Gilbert Arenas
ovi me Lakersi samo razočaravaju, evo izgubiše od Rocketsa...
ima sada za vikend zanimljivih utakmica sa meni odgovorajućim terminom, u subotu u 01.30 SA - Dallas, u subotu 20.00 Memphis - Clippers(meni nezanimljiva utakmica, ali sigurno ću baciti oko) i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami
... i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami
Ali neigraju u 02.00 ? Bar mi tako kaze NBA Game Time app na mobu.
u 2 je tekma, da
u 2 je tekma, da
Moguce da je u 03.00 u subotu se vrijeme vraca na ljetno racunanje vremena a amerima je to bilo prije koji tjedan.
u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D
Lets Rooooooooooooock
u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D
Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".
Ma bit ce SopCast streamova za OKC - MIA, ja sam jucer gledao MIA - PHX na odlicnom streamu. Jedini problem je tko ce docekati 03.00, da je u 02.00 ajde jos nekako.
Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".
ima dosta fula, ali navikao sam na njih, pa tako kad pogriješe ne nerviram se nego se smijem, ali npr. na areni sport sam pogledao jednom špansku košarku, užas komentator, tačnije nisu svi, nego samo taj, pa čovjek samo melje, melje i melje, ali odoh ja u off topic...
inače, zanimljiva će biti utakmica, mnogi nagoviještavaju ova dva tima u finalu, ali vidjet ćemo...
Jel se meni čini ili je McGee dobio utakmicu?
Mislim da McGee nije ni sam svjestan toga :)