Rasturaona Bullsa.
Nego brine me Rose, stvarno nema sreće s ozljedama.
Rasturaona Bullsa.
Nego brine me Rose, stvarno nema sreće s ozljedama.
Da, ove sezone je previše puta bio povrijeđen. Valjda će biti zdrav kad krene play-off.
Rose ima ozljedu prepona i nemoze trcat, a Tibs ga ne zeli forsirat.
Jeli tko gleda preporodene Knickse, navodno su Melo i Amaree poceli igrat obranu, morat cu ih pogledat da vidim na sta to lici sad.
Grizzlies sign guard Gilbert Arenas
ovi me Lakersi samo razočaravaju, evo izgubiše od Rocketsa...
ima sada za vikend zanimljivih utakmica sa meni odgovorajućim terminom, u subotu u 01.30 SA - Dallas, u subotu 20.00 Memphis - Clippers(meni nezanimljiva utakmica, ali sigurno ću baciti oko) i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami
... i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami
Ali neigraju u 02.00 ? Bar mi tako kaze NBA Game Time app na mobu.
u 2 je tekma, da
u 2 je tekma, da
Moguce da je u 03.00 u subotu se vrijeme vraca na ljetno racunanje vremena a amerima je to bilo prije koji tjedan.
u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D
Lets Rooooooooooooock
u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D
Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".
Ma bit ce SopCast streamova za OKC - MIA, ja sam jucer gledao MIA - PHX na odlicnom streamu. Jedini problem je tko ce docekati 03.00, da je u 02.00 ajde jos nekako.
Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".
ima dosta fula, ali navikao sam na njih, pa tako kad pogriješe ne nerviram se nego se smijem, ali npr. na areni sport sam pogledao jednom špansku košarku, užas komentator, tačnije nisu svi, nego samo taj, pa čovjek samo melje, melje i melje, ali odoh ja u off topic...
inače, zanimljiva će biti utakmica, mnogi nagoviještavaju ova dva tima u finalu, ali vidjet ćemo...
Jel se meni čini ili je McGee dobio utakmicu?
Mislim da McGee nije ni sam svjestan toga :)
Koja ludilo tekma između Thundera i Wolvesa, ovakvo nešto može samo košarka pružiti.
Sad kad imaju Thunderi D Fisha mogu Westbrooka na SG-a premjestit.
Sad kad imaju Thunderi D Fisha mogu Westbrooka na SG-a premjestit.
To bi im bilo i najpametnije, jer mi je on više šuter nego play.
Pobjeda Bullsa i to na Božije davanje, šta su samo Raptorsi promašili u zadnjem napadu - pa to je nevjerovatno.
Pobjeda Bullsa i to na Božije davanje, šta su samo Raptorsi promašili u zadnjem napadu - pa to je nevjerovatno.
bio je faul Boozera, mislim da nisu zaslužili...
Pitanje, vecerasnji dvoboj OKC - Miami je po rasporedu u 8pm ET tj. 02.00 po nasem vremenu i tako svugdje stoji osim na Sportklubu njima prijenos pocinje tek u 03.00. Sad ko tu koga !?
Možda nisu svi satove pomakli.
Uf koje utakmice su jučer odigrane, šteta kaj nisam gledal 
Fenomenalne utakmice sinoć, pogotovo pobjede Hawksa i Thundersa.
Kakve nas samo tekme očekuju u play-offu ne smijem ni da zamislim.