NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 740.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

Rasturaona Bullsa.

Nego brine me Rose, stvarno nema sreće s ozljedama.

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Da, ove sezone je previše puta bio povrijeđen. Valjda će biti zdrav kad krene play-off.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
Na NBA.com je pisalo Did not play - coachs decision.
17 godina
neaktivan
NBA liga

Rose ima ozljedu prepona i nemoze trcat, a Tibs ga ne zeli forsirat.

Jeli tko gleda preporodene Knickse, navodno su Melo i Amaree poceli igrat obranu, morat cu ih pogledat da vidim na sta to lici sad.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
NBA liga

Grizzlies sign guard Gilbert Arenas

14 godina
neaktivan
NBA liga

ovi me Lakersi samo razočaravaju, evo izgubiše od Rocketsa...

ima sada za vikend zanimljivih utakmica sa meni odgovorajućim terminom, u subotu u 01.30 SA - Dallas, u subotu 20.00 Memphis - Clippers(meni nezanimljiva utakmica, ali sigurno ću baciti oko) i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 14:34 (stone).
17 godina
neaktivan
stone kaže...

... i u ponedeljak u 03.00 Oklahoma - Miami

Ali neigraju u 02.00 ? Bar mi tako kaze NBA Game Time app na mobu.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
JackD kaže...
stone kaže...

u 2 je tekma, da

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
JackD kaže...
stone kaže...

u 2 je tekma, da

Moguce da je u 03.00 u subotu se vrijeme vraca na ljetno racunanje vremena a amerima je to bilo prije koji tjedan.

14 godina
neaktivan
NBA liga

u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D

14 godina
neaktivan
NBA liga
Fisher dogovora ugovor u Oklahomi!!!!
Lets Rooooooooooooock
17 godina
neaktivan
stone kaže...

u 03.00 počinje prenos na sport klubu gdje gledam, zato ću i gledati jer ne da mi se u pola noći paliti komp i tražiti streamove :D

Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".

Ma bit ce SopCast streamova za OKC - MIA, ja sam jucer gledao MIA - PHX na odlicnom streamu. Jedini problem je tko ce docekati 03.00, da je u 02.00 ajde jos nekako.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ma ja izbjegavam Sportklub sto vise mogu, zivciraju me komentatori. Neku vecer sam gleda Miami - Orlando, komentator je blebeta totalne nebuloze, u kadru je Howard a on govori "i evo nam Dwayna Wadea..".

ima dosta fula, ali navikao sam na njih, pa tako kad pogriješe ne nerviram se nego se smijem, ali npr. na areni sport sam pogledao jednom špansku košarku, užas komentator, tačnije nisu svi, nego samo taj, pa čovjek samo melje, melje i melje, ali odoh ja u off topic...

inače, zanimljiva će biti utakmica, mnogi nagoviještavaju ova dva tima u finalu, ali vidjet ćemo...

15 godina
neaktivan
NBA liga

Jel se meni čini ili je McGee dobio utakmicu?

17 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da McGee nije ni sam svjestan toga :)

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
NBA liga

0 Folira se
12 Ne folira se
1 Nisam siguran
Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 15:32 (Top Bugovac).
15 godina
neaktivan

Koja ludilo tekma između Thundera i Wolvesa, ovakvo nešto može samo košarka pružiti.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sad kad imaju Thunderi D Fisha mogu Westbrooka na SG-a premjestit.

14 godina
neaktivan
NBA liga

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Sad kad imaju Thunderi D Fisha mogu Westbrooka na SG-a premjestit.

To bi im bilo i najpametnije, jer mi je on više šuter nego play.

15 godina
NBA liga

Strašna ozljeda Pietrusa jučer,slomio je vrat. Neka se što prije oporavi :(

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 16:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Strašna ozljeda Pietrusa jučer,slomio je vrat. Neka se što prije oporavi :(

Štrašno, živ sam se naježio. Brz oporavak mu želim.

15 godina
NBA liga
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Pobjeda Bullsa i to na Božije davanje, šta su samo Raptorsi promašili u zadnjem napadu - pa to je nevjerovatno.

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Pobjeda Bullsa i to na Božije davanje, šta su samo Raptorsi promašili u zadnjem napadu - pa to je nevjerovatno.

bio je faul Boozera, mislim da nisu zaslužili...

17 godina
neaktivan
NBA liga

Pitanje, vecerasnji dvoboj OKC - Miami je po rasporedu u 8pm ET tj. 02.00 po nasem vremenu i tako svugdje stoji osim na Sportklubu njima prijenos pocinje tek u 03.00. Sad ko tu koga !?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Možda nisu svi satove pomakli.

15 godina
NBA liga

Uf koje utakmice su jučer odigrane, šteta kaj nisam gledal {#}

15 godina
neaktivan

Fenomenalne utakmice sinoć, pogotovo pobjede Hawksa i Thundersa.

Kakve nas samo tekme očekuju u play-offu ne smijem ni da zamislim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 9:43 (Linkosaan).
14 godina
neaktivan
NBA liga

gledao sam svaki put jednom na dan, od danas gledam po 2x na dan :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice