ne bih htio da se Stipe bori protiv Jonsa, to ce ga samo jos vise udaljiti od borbe za pojas, osim ako to ne bude borba za pojas, ne interm nego champ.
Jon pobjeduje kada ne odraduje kamp, kada je nemotiviran, kada je noc prije borbe nadrogiran i pijan ko letva, a znamo kakav je kada je motiviran, discipliniran i fokusiran, nezaustavljiv i nema sanse da ga itko pobijedi
potpuno mi je jasno koji je Jones ljakse i sta radi i kako se ponasa, ali isto tako mi je jasno i kakav je u kavezu, nitko mu nije ni blizu, pojest ce i Stipu i bilo koga drugog koga stave pred njega.
voljeli ga ili mrzili Jon Jones je jedinstveni primjerak borca kakvog nije bilo niti prije niti ce biti poslje njega, nitko nikad kao Jones
ovo sa stimulansima je prezvakano vec 100 puta, kaznjen je i oduzet mu je pojas svaki put kad su ga uhvatili u prekrsaju, koga briga
svi su nadopani, samo neke uhvate neke ne, tko god misli drugacije je naivan, recimo Kamaru i Izzy, cisti ko suze a 
ne znam da li znate da je granica omjera testosterona u odnosu na epitestosteron u UFC-u 6:1, dok je za Olimpijce na primjer 4:1, normalan covjek ima 1:1
Alistar je imao 14:1 kada su ga uhvatili 
svi oni uzimaju, neki pametnije do granice, neki riskantnije, neke uhvate neke ne, a i sami stereoidi nisu vise fora, sada se rokaju i sa neuro PED 

AUDIOFIL