Po meni jedan od lošijih evenata.
Nurmagomedov odličan submission.
Pereira - Fialho dobra borba, ali i dalje je tu sa strane Pereire "puno" prometa malo koristi.
Moreno - Figueiredo, ne vidim kako je F. ovo dobio, ovo je u najgorem slučaju trebalo biti neriješeno, ali po meni pobjeda Morena. Još kad uzmemo da je Moreno prvak, a uvijek je bilo da izazivač mora pokazati više kako bi uzeo pojas. Bez veze. Inače sama borba je bila ok, ništa posebno kako komentatori na TV-u svršavaju i već je nazivaju instant klasikom i neki twitaju da je ovo bila najbolja borba u kategoriji ikada... je možeš misliti, ako je ovo bilo najbolje mogu slobodno prestati pratiti MMA. 
Ngannou - Gane, relativno dosadna i monotona borba za dva teškaša ovakvog kalibra. Moram priznati da mi je Francis izgledao poprilično nepripremljen. Drago mi je da je dobio radi Whitea, sad neka se koprca, Francis neće odustati od Boxa, Dana neće popustiti, mogli bi imati odlazak prvaka teške kategorije. Jonesa nećemo tako skoro vidjeti, ako se uopće više vrati. Stipu marginaliziraju od samog početka... Ostali u teškoj izuzev Ganea koji je upravo poražen su već potrošena roba i teška kategorija je u lošem stanju. Pobjeda Ganea bi im otvorila nove kombinacije.

AUDIOFIL