Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 109.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Liga prvaka 2010/2011
Pero Dinamit kaže...
kingmedo kaže...
Pero Dinamit kaže...
kingmedo kaže...

Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.

O čemu ti?

Prije par godina kada je Barca osvojila sve što se može, baš svako natjecanje što nikome nikada nije uspjelo (mislim da tako brzo ni neće), to ne vrijedi? Nemoj pričati gluposti. I naravno da nije najbolja momčad svih vremena, to će se

Govorim o ovoj sezoni. Izjavite da je najbolja ekipa svih vremena, a nisu osvojili trostruku krunu.

dado8 kaže...
kingmedo kaže...

Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.

care care, trabunjas gluposti

Ti trabunjaš gluposti, daj pokaži mi taj kup koji su ove sezone osvojili.

Ja tebe stvarno ne kužim. Kakve veze ima ova sezona ako nisu osvojili Kup? Ne kužim. Šta je recimo Milan 80tih i 90tih sve osvajao svake godine? Isto kao i Real sa Puskasom? Baš svako natjecanje svake godine da bi na kraju bili proglašeni kao jedna od najboljih ekipa na svijetu svih vremena?

I nitko nije rekao da je najbolja ekipa svih vremena, daleko su od toga. O tome će se moći pričati tek za 10 i više god.

Tocno to, uvijek se uspjeh i moc jedne momcadi gledao (i gledat ce se) kroz prizmu generacije, bacat neke zakljucke na temelju jedne ili dvije sezone, ili jos bolje sr4t kao i neki ovdje da momcad nije velika jer nije osvojili usr4ni kup, u danasnjem modernom nogometu jednostavno nema smisla.

Danas nema vise ni teoretske sanse da (bez obzira na pare i potencijal) sastavis tim koji ce iz godine u godinu drobit sve predsobom i osvajat sve zivo - prezestok je tempo, prevelik broj utakmica, prevelik broj ozljeda, prevelik faktor srece... da bi takvo sto bilo moguce.

Za sadasnju Barceloninu momcad se vec sad slobodno moze konstatirat da idu uz bok najboljima svih vremena: Realom iz 50-ih sa Puskasom i Destafanom, Van Bastenovim Milanom, Ajaxom iz 90-ih, Carlosovim-Figovim-Zidanovim Realom...

Svaka cast Murihnu na trofejima ali iskljucivo se branit i igrat samo na kontre i to jos na domacem terenu pred 80 tisuca ljudi? igrat s desetoricom mesera i napuhanim sminkerom a Kaka, Benzema i Higuanin na klupi? cuvat nulu s posjedom lopte od 25% posto i jednom prilikom iz ofsajda?!? To je Real? to je nogomet? to je momčad od milijardu eura?!? 

Ne to nije Real, bar ne onaj na kojeg sam nekad volio... a vi pricajte sta hocete...

Kako god ove godine u finalu lige prvaka se konacno sastoju dvije momcadi koje zadnjih par igraju daleko najbolji nogomet, mozda na jednoj strani padne i petarda ali igrat ce se nogomet, a ovo jucer (prvo poluvrijeme pogotovo) bilo je sve samo ne to. AMEN

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Evo, kakve ovaj krimos daje izjave, tesko je uvijek kontrirati. :-D Zaboravlja kakve je odnose sa navijacima imao na otoku...

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Činjenica je da real nije taka loptu ni u prvom poluvremenu, dok su još svi bili na okupu.

http://about.me/antesirkovic
18 godina
kingmedo kaže...

Ti trabunjaš gluposti, daj pokaži mi taj kup koji su ove sezone osvojili.

Majstore, pa morali su nesto i osvojiti nakon sto su ulupali 300 mil. € i doveli najboljeg trenera na svijetu. Najbolje da ne osvoje nista  {#}.

Ali Mourinhu se divim, kad je uspio upravu i navijace reala zaslijepiti, da je to velik uspijeh, osvojen kup, wow. I da je u pitanju bilo koji drugi trener odavno bi mu mahali maramicama, ali ne on je genije. Sa 7 mesara, najtrofejniji klub na svijetu, na svom stadionu igra i ne sastane se s loptom. I onda su krivi suci, UNICEF itd... Da barca pocne tako igrati ja bih ih prvi popljuvao.

A jadni Mou se cak i zapitao poslije utakmice da mozda suci ne guraju Barcu sto nosi UNICEF na dresu... Poludio lik totalno.

p.s. Evo jedan citat: "ako poll kaze da je crveni,onda tu zavrsava svaka polemika. bar je on poznat da ne djeli lako crvene,pa ako treba i tri zuta ce prije dati."(svjetsko prvenstvo, Josip Simunic) {#}

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

zašto svi spominju finale barcelona-utd o.O kao i ja prije

možda mourinho napravi kakvo čudo na camp nou :)

by Cerina
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Objektivno gledajući - zaslužila je pobjedu. Slažem se s ovim gore, Messi si u zadnje vrijeme puno dozvoljava, trebao je žuti dobiti, ali neće mu sudac dati žuti kad mu njegov dres visi u dnevnom boravku iznad televizora. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

više mi se i ne prati ova tema, koji komentari i to sve, jadno!!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

JEL OVO ZA CRVENI?

KCB
16 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

JEL OVO ZA CRVENI?

Taj start je kostolomac čovječe, tako se uništavaju karijere. Svaki takav start mora biti crveni + 2-3 utakmice kazne. 

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
Can't find a better Jam!
15 godina
Prije dvije godine je osvojila peterostruku krunu. Sto je? Grozni ste, uzas na ovom forumu. Zlo mi je od ovakvih sto ne zele priznati da je sinoc Barca bila puno bolja ekipa. Gdje je Ronaldo? Real jucer nije igrao nogomet, igrala je Barcelona. Barca osvaja Ligu prvaka. Najdraze mi je kad pobijedi Real, to je posebna pobjeda, najposebnija. Jos ce ih sad dobro debelo isprazit na Camp Nou i ajde bok i Real i Mourinho i svi ti preseratori. fuj
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Evo i dokaza da nije bilo za crveni ;)

Bilo je za žuti jer je to opasna igra

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Ma nije bio za crveni, ali je trebao dobiti crveni jer je go*no...

Kakva je ono anketa na BOLu, hah {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Barca je jucer posteno pobjedila, to stoji.

Al' bas kao sto je netko naveo, nemogu ih smislit, i to jednim djelom zbog Busquetsa i Pedra. Pa ti misle da zato sto igraju za Barcu da su povukli boga za ku*ac.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Barca je jucer posteno pobjedila, to stoji.

Al' bas kao sto je netko naveo, nemogu ih smislit, i to jednim djelom zbog Busquetsa i Pedra. Pa ti misle da zato sto igraju za Barcu da su povukli boga za ku*ac.

Bas to!

I evo jedan odlican video :D

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Svi su se pobunili zbog tog crvenog, a onaj karton šta je Adebayor dobia je triba bit crvene boje.

16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Prije dvije godine je osvojila peterostruku krunu. Sto je? Grozni ste, uzas na ovom forumu. Zlo mi je od ovakvih sto ne zele priznati da je sinoc Barca bila puno bolja ekipa. Gdje je Ronaldo? Real jucer nije igrao nogomet, igrala je Barcelona. Barca osvaja Ligu prvaka. Najdraze mi je kad pobijedi Real, to je posebna pobjeda, najposebnija. Jos ce ih sad dobro debelo isprazit na Camp Nou i ajde bok i Real i Mourinho i svi ti preseratori. fuj

Ja sam ajmo reći navijač Reala iako ne neki zagriženi, ali ova Barcina ekipa igra nogomet. To je milina gledat. 5-0 pobjeda ove sezone je jedna od najboljih utakmica koje sam u životu gledao.

Mourinha "The special Five" i njegov stil ne podnosim.

15 godina
Sto nije bilo za crveni? Ma daj, molim te, s punom nogom, s cepovima prema igracevoj nozi. Nema veze sto je prvo udario loptu, na loptu je mogao ici drukcije, ne s cepovima, Sto je onaj konj napravio nasem Eduardu? Ne valjajte gluposti. Zivo mi se fucka za Real. Barca naprijed. Potpuno zasluzena pobjeda u maniri patuljka, kako ga vi zovete, Messija i njegovih hobita. Da je Messi krenuo od pocetka igralista prema Realovom golu, zabio bi gol jer su ovi toliko losi za ne povjerovati. Musterije su uvijek tu. Najprije ih je Ronaldinho vrtio ko majmune, sada Messi. Ronaldo nije jucer ni dobio loptu, osim onog jednog udarca na kraju prvog poluvremena. Kad nema s kim igrati. Nek dodje u Barcu. Ahaha, nece Barca takve igrace. Ona ima svoju igru. Zato idemo do finala. Viscaaa Barca!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
moderator
sirka666 kaže...

Svi su se pobunili zbog tog crvenog, a onaj karton šta je Adebayor dobia je triba bit crvene boje.

Trebao je Adebayor dobit izravni crveni,a zašto nije?

Ja mislim da to ni sudac nezna(onaj koji je proglašen najgorim sucem bundeslige,neznam kome je taj popušio da je dobio priliku sudit polufinale LP)

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...

Ja mislim da to ni sudac nezna(onaj koji je proglašen najgorim sucem bundeslige,neznam kome je taj popušio da je dobio priliku sudit polufinale LP)

Sudac je bia sranje i to stoji.

Da nije Pepe dobia crveni karton dobia bi ga Adebayor. Po meni je Adebayorov prekršaj gori i nesportskiji nego od Pepea, Pepe je samo iša na loptu, doduše možda malo više čepovima nego šta je trebalo, i zato se to zove nesportska igra i dobije se žuti karton.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
pirat kaže...

Sudac je bia sranje i to stoji.

Da nije Pepe dobia crveni karton dobia bi ga Adebayor. Po meni je Adebayorov prekršaj gori i nesportskiji nego od Pepea, Pepe je samo iša na loptu, doduše možda malo više čepovima nego šta je trebalo, i zato se to zove nesportska igra i dobije se žuti karton.

ako taj start nije za crveni ja neznam šta je... gledo sam utakmicu sa ujakom koji je završio trenersku akademiju i on je odma reko čisti crveni...

a i taj pepe, nemogu proć 2 utakmice da nedobije neki karton -.-

0_o
17 godina
neaktivan

Čisti crveni Pepea, ne znam čemu ova diskusija. Messi pokazao klasu, Ronaldo se nije vidio u gomili mesara. Mourinho igrao na nulu, vjerojatno bi i uspio da nije Pepe kretenko. Ovako je Real izgubio sve šanse za finale.

United-Barca, prilika za osvetu od prije par godina, United se digao u formi, u Barci dosta ljudi van forme (Pedro, Villa), dosta ozljeda... jedva čekam :D

Po meni je Mourinho napravio odličan posao u Realu ove sezone. Ovo mu je prva sezona tamo, pol momčadi novo i uspio je osvojiti trofej, u prvenstvu nije mogao ništa, i polufinale LP. Fenomenalna prva sezona. Iduće će Real bit puno opasniji, siguran sam da će Mourinho kupit par igrača po svom ukusu (stopera, defanzivnog veznog koji nije kreten ko Pepe) i onda će to bi jako opasan Real.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ne lazi nije BARCA osvoji peterostruku prije 2 godine {#}................................................................................................................................................................................................................................. nego Šesterostruku {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

A inace za crveni je najnormalnije da onaj ko navija za BARCU govori da je bio a onaj ko navija za real govori da nije bio {#}

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Svaka čast Barci, ali tu šesterostruku krunu im nikad neću priznat. Od 6 trofeja im je 3 donijela najveća pljačka sudaca u zadnjih 10 godina (polufinale LP protiv Chelsea). A bez LP ne bi bilo ni superkupa, ni svj prvenstva klubova.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
moderator
Luuka kaže...

Messi pokazao klasu,

Tek nakon 69. min,kad se riješio pepea...do onda nije mogao prdnut.

Al slažem se da real ima male šanse u uzvratu.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

koji im je šesti trofej... liga, španjolski kup, liga prvaka, super kup, svjetsko klupsko prvenstvo i što još??

0_o
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

koji im je šesti trofej... liga, španjolski kup, liga prvaka, super kup, svjetsko klupsko prvenstvo i što još??

Španjolski superkup, automatski i to dobivaš ako si prvak i imaš osvojen kup.

Nego, bilo bi vrime da pristanemo sa svađama, Miro će poludit kad vidi šta smo mu napravili od teme. {#}

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

nemam rijeci...

gledajte od 1:35 nadalje

LOL: Dmanz
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 14:38 (dmanz).
18 godina
sirka666 kaže...
Španjolski superkup, automatski i to dobivaš ako si prvak i imaš osvojen kup.

Negative {#}

Superkup igraju pobjednik lige i pobjednik kupa. Pošto je Barca bila pobjednik u oba natjecanja, igra protiv finalista kupa.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
18 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

ja sam sinoc gledao tekmu u bircu, i stvrdio sam da ovo nije prekrsaj za crveni, ali kad samd gledam, vidim da mu noga i dalje nastavlja ici prema igracu barce sa namjerom udaranja...

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice