Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.
O čemu ti?
Prije par godina kada je Barca osvojila sve što se može, baš svako natjecanje što nikome nikada nije uspjelo (mislim da tako brzo ni neće), to ne vrijedi? Nemoj pričati gluposti. I naravno da nije najbolja momčad svih vremena, to će se
Govorim o ovoj sezoni. Izjavite da je najbolja ekipa svih vremena, a nisu osvojili trostruku krunu.
Najbolja ekipa svih vremena bi osvojila trostruku krunu, a Barcelona nije. Kakva je to onda najbolja ekipa svih vremena? Možda trenutno, ali svih vremena definitivno ne.
care care, trabunjas gluposti
Ti trabunjaš gluposti, daj pokaži mi taj kup koji su ove sezone osvojili.
Ja tebe stvarno ne kužim. Kakve veze ima ova sezona ako nisu osvojili Kup? Ne kužim. Šta je recimo Milan 80tih i 90tih sve osvajao svake godine? Isto kao i Real sa Puskasom? Baš svako natjecanje svake godine da bi na kraju bili proglašeni kao jedna od najboljih ekipa na svijetu svih vremena?
I nitko nije rekao da je najbolja ekipa svih vremena, daleko su od toga. O tome će se moći pričati tek za 10 i više god.
Tocno to, uvijek se uspjeh i moc jedne momcadi gledao (i gledat ce se) kroz prizmu generacije, bacat neke zakljucke na temelju jedne ili dvije sezone, ili jos bolje sr4t kao i neki ovdje da momcad nije velika jer nije osvojili usr4ni kup, u danasnjem modernom nogometu jednostavno nema smisla.
Danas nema vise ni teoretske sanse da (bez obzira na pare i potencijal) sastavis tim koji ce iz godine u godinu drobit sve predsobom i osvajat sve zivo - prezestok je tempo, prevelik broj utakmica, prevelik broj ozljeda, prevelik faktor srece... da bi takvo sto bilo moguce.
Za sadasnju Barceloninu momcad se vec sad slobodno moze konstatirat da idu uz bok najboljima svih vremena: Realom iz 50-ih sa Puskasom i Destafanom, Van Bastenovim Milanom, Ajaxom iz 90-ih, Carlosovim-Figovim-Zidanovim Realom...
Svaka cast Murihnu na trofejima ali iskljucivo se branit i igrat samo na kontre i to jos na domacem terenu pred 80 tisuca ljudi? igrat s desetoricom mesera i napuhanim sminkerom a Kaka, Benzema i Higuanin na klupi? cuvat nulu s posjedom lopte od 25% posto i jednom prilikom iz ofsajda?!? To je Real? to je nogomet? to je momčad od milijardu eura?!?
Ne to nije Real, bar ne onaj na kojeg sam nekad volio... a vi pricajte sta hocete...
Kako god ove godine u finalu lige prvaka se konacno sastoju dvije momcadi koje zadnjih par igraju daleko najbolji nogomet, mozda na jednoj strani padne i petarda ali igrat ce se nogomet, a ovo jucer (prvo poluvrijeme pogotovo) bilo je sve samo ne to. AMEN

.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

................................................................................................................................................................................................................................. nego Šesterostruku