Al' da je glupo, je. To su mogli i prije 3 sata odraditi.
Pa prije bi reko da najviše odgovara Mercedesu i Hamiltonu. Jer da su se utrkivali i ovako završili Max bi prestigao Hamiltona u poretku, a ovako je samo smanjio razmak...
Bolje i to nego da se sve odgodi. I nisam fan niti jednog tima, ali mi je preko glave dominacije jednog te istog tima.
Najbolje da im daju VR kacige, joysticke u ruke i da daljinski upravljaju, tako će vozači biti najsigurniji...
Problem je što danas nijedan vozač nezna voziti po kiši, a ne da je toliko nemoguće...
BIlo je priče kada je Ferrari dobio 2Mbps vezu u Šumaherovo doba i priča da im daljinski voze bolid. Mislim 2002. ili 2004 godina, ali naravno od togan ništa.
Svi oni znaju znaju voziti po kiši, ali ne možeš voziti kroz maglu gdje ne vidiš 10 metara ispred.
koje mucice, ja vec 3 godine svaki dan odvozim 1 trku od 300km, bilo sunce, kisa (rijecke poplave) ili snijeg. jbg, posao ovisi o tome. dok oni sjede i cekaju da gospodin čarli im ponisti trku. al meni nitko nece radi poplave ponistit dan na poslu
Ti voziš kao onaj zeleni bager što je čistio vodu ili stazu.
Šta češ ako si primjerice drugi, niti spustiti gas jer znaš da ti protivnik diše za vratom niti pratiti prvog riskirajući da te prva bara izbaci.
Gledao sam Porše super kup malo prije.. Pa "obični" automobili voze se na onom SPA kao čamac po vodi.
Ne znam šta se dešava ovdje sa pojedinim kolegama... ili niste opšte pratili što se dešavalo pojma ili se pravite pametni da ne znate o čemu je riječ. Da se pustila utrka.. nakon ni manje od jednog kruga (dodaj i bonus da su guem bile hladene) uopće se ne bi znalo tko je u koga se zabio i gdje se tko u koju šikanu zabio.
Mislim, mi gledaoci ne bi znali. Timovi imaju svoju telemetriju.

AUDIOFIL