Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.690.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Drugi trening na istom linku kao na prethodnoj stranici.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
ja neznam kak to mozes/te gledat jedva da vremena vidim..a kad raspalim na full screen..upitam se sta gledam....
addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

Jbg u nedostatku boljeg i ovo je dobro+live timingCool.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
18 godina
neaktivan

EVO

EDIT:

evo sam primioo PM da video ne radi...međutim meni radi...koristim FF s osnovnim plug-inovima...

trebalo bi radit

What goes around, comes around!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 14:22 (beziljy).
17 godina
beziljy kaže...

EVO

EDIT:

evo sam primioo PM da video ne radi...međutim meni radi...koristim FF s osnovnim plug-inovima...

trebalo bi radit

Meni radi. Slika super, samo niš nerazumijem, al nema veze. THX

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina
neaktivan
dobio i ja sliku :)
18 godina
neaktivan
BlackM kaže...
beziljy kaže...

EVO

EDIT:

trebalo bi radit

Meni radi. Slika super, samo niš nerazumijem, al nema veze. THX

ne razumijem ni ja....dobra slika i zvuk F1 mi je dostaCool

17 godina
neaktivan

Whitmarsh na velika i mala zvona: Alonso ide u Ferrari

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Whitmarsh na velika i mala zvona: Alonso ide u Ferrari

A u Monzi Ferrari potpisuje ugovor sa Santanderom tako da Alonso+Santander=FerrariCool.

17 godina
neaktivan

Rezultati drugog treninga:

18 godina
F1-IVO kaže...

Rezultati drugog treninga:

Uuuu... Alonso jako dobar! Čini se da ona njegova priča kako bi se mogli u Valenciji boriti za podij ipak drži vodu!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Uh da! Vrijeme mu je jako blizu proslogodisnjeg Massinog vremena. Cool. Bit ce zanimljivo...

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
neaktivan

Prvo se treba visoko kvalificirati pa onda odvoziti trkuCool. Bar sam se nasmijao na drugom treningu kad su se Alonso i Nick sudarili.

18 godina

Predviđal sam Alonsa i Hamiltona kao najbrže, pogodil sam, s obje strane su prviCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
protjeran

To je auto sa 600kg, alonso je bio (pre)lagan.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
neaktivan

Treninzi ama baš ništa neznace, tko za tko je sta testiro i s kolko je goriva vozio... Kvalifikacije ce bit pravi pokazatel tko je gdje u poredku... Predviđam da ce RedBull biti najbrzi a onda iza njega, BGP,Mclaren,Ferrari,Renault,Toyota,Williams,STR,BMW,Force Indija

18 godina
fabijan654321 kaže...

To je auto sa 600kg, alonso je bio (pre)lagan.

Nije mogao biti toliko lakši da bude brži 0.774 sekunde. Mislim da se ne radi o (pre)velikoj razlici u težini. Renault je za ovu utrku pripremio novi aerodinamički paket pa vjerujem da barem pola Alonsove razlike u odnosu na Buttona leži u u tome!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 18:33 (cro_blue).
16 godina
protjeran

Očekujem da će biti 7-8 na kvalifikacijama.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
16 godina
neaktivan

F1IVO, mislim da mozes promijeniti ovaj potpis(ovo mozda se promijeni..) jer, nazalost nista od povratka kralja...

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

F1IVO, mislim da mozes promijeniti ovaj potpis(ovo mozda se promijeni..) jer, nazalost nista od povratka kralja...

Ja vjerujem u cudaCool.

18 godina
neaktivan

IDEMO kao i jučer Namigiva

EDIT:

Vettel je seljak

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 11:31 (beziljy).
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

Vettel je seljak

Na cemu temeljis svoju izjavu?

Evo rezultata treninga:

Sutil prvi:). Vjerojatno setup za kvalifikacije dok su ostali imali setup za trku. Badoer vjerojatno na setupu za trznicu.

18 godina
neaktivan

na temelju viđenog...mogao je odmah stat kad su vidjeli da mu curi ulje...ili što već...a ne se vozikat po pisti...a i kad se već vozio...mogao je van trkače putanje

17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

na temelju viđenog...mogao je odmah stat kad su vidjeli da mu curi ulje...ili što već...a ne se vozikat po pisti...a i kad se već vozio...mogao je van trkače putanje

Onda nije seljak vec je glupCool. Tako su i Pijanduru u McLarenu jedne godine upozorili iz boxa da stane jer mu je radilica napukla a frajer po gasu i unistio kompletnu masinu.

18 godina
neaktivan

ustvari...ispravit ću se....nije seljak...jer su ipak oni vrijedni...nego je seljačina, rednex, billyboy whatever...

ili glup...dođe na isto

EDIT:

Badoer se možda zbunio pa misli da je saftycar

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 12:22 (beziljy).
18 godina
neaktivan
beziljy kaže...

ustvari...ispravit ću se....nije seljak...jer su ipak oni vrijedni...nego je seljačina, rednex, billyboy whatever...

ili glup...dođe na isto

EDIT:

Badoer se možda zbunio pa misli da je saftycar

moze video na youtube toga..ja nemrem nac to..ili ako netko ima snimku :D

17 godina
neaktivan

Gotove kvalifikacije:

18 godina
neaktivan
mercedes is back :)

svaka cast hamiltonu...
17 godina
neaktivan

ovaj Badoer je stvarno sramota... morat ce ferrari pod hitno dovest nekoga drugoga iducu utrku... kad bi barem MS bio spreman :(

17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

ovaj Badoer je stvarno sramota... morat ce ferrari pod hitno dovest nekoga drugoga iducu utrku... kad bi barem MS bio spreman :(

Ma kazem ti...ima setup za trznicu. Bit ce bolje sutraCool.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice