Drugi trening na istom linku kao na prethodnoj stranici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbg u nedostatku boljeg i ovo je dobro+live timing
.
EDIT:
evo sam primioo PM da video ne radi...međutim meni radi...koristim FF s osnovnim plug-inovima...
trebalo bi radit
Meni radi. Slika super, samo niš nerazumijem, al nema veze. THX
EDIT:
evo sam primioo PM da video ne radi...međutim meni radi...koristim FF s osnovnim plug-inovima...
trebalo bi radit
Meni radi. Slika super, samo niš nerazumijem, al nema veze. THX
ne razumijem ni ja....dobra slika i zvuk F1 mi je dosta
Whitmarsh na velika i mala zvona: Alonso ide u Ferrari
Whitmarsh na velika i mala zvona: Alonso ide u Ferrari
A u Monzi Ferrari potpisuje ugovor sa Santanderom tako da Alonso+Santander=Ferrari
.
Uh da! Vrijeme mu je jako blizu proslogodisnjeg Massinog vremena. Cool. Bit ce zanimljivo...
Prvo se treba visoko kvalificirati pa onda odvoziti trku
. Bar sam se nasmijao na drugom treningu kad su se Alonso i Nick sudarili.
Predviđal sam Alonsa i Hamiltona kao najbrže, pogodil sam, s obje strane su prvi
To je auto sa 600kg, alonso je bio (pre)lagan.
Treninzi ama baš ništa neznace, tko za tko je sta testiro i s kolko je goriva vozio... Kvalifikacije ce bit pravi pokazatel tko je gdje u poredku... Predviđam da ce RedBull biti najbrzi a onda iza njega, BGP,Mclaren,Ferrari,Renault,Toyota,Williams,STR,BMW,Force Indija
To je auto sa 600kg, alonso je bio (pre)lagan.
Nije mogao biti toliko lakši da bude brži 0.774 sekunde. Mislim da se ne radi o (pre)velikoj razlici u težini. Renault je za ovu utrku pripremio novi aerodinamički paket pa vjerujem da barem pola Alonsove razlike u odnosu na Buttona leži u u tome!
Očekujem da će biti 7-8 na kvalifikacijama.
F1IVO, mislim da mozes promijeniti ovaj potpis(ovo mozda se promijeni..) jer, nazalost nista od povratka kralja...
F1IVO, mislim da mozes promijeniti ovaj potpis(ovo mozda se promijeni..) jer, nazalost nista od povratka kralja...
Ja vjerujem u cuda
.
Vettel je seljak
Na cemu temeljis svoju izjavu?
Evo rezultata treninga:
Sutil prvi:). Vjerojatno setup za kvalifikacije dok su ostali imali setup za trku. Badoer vjerojatno na setupu za trznicu.na temelju viđenog...mogao je odmah stat kad su vidjeli da mu curi ulje...ili što već...a ne se vozikat po pisti...a i kad se već vozio...mogao je van trkače putanje
na temelju viđenog...mogao je odmah stat kad su vidjeli da mu curi ulje...ili što već...a ne se vozikat po pisti...a i kad se već vozio...mogao je van trkače putanje
Onda nije seljak vec je glup
. Tako su i Pijanduru u McLarenu jedne godine upozorili iz boxa da stane jer mu je radilica napukla a frajer po gasu i unistio kompletnu masinu.
ustvari...ispravit ću se....nije seljak...jer su ipak oni vrijedni...nego je seljačina, rednex, billyboy whatever...
ili glup...dođe na isto
EDIT:
Badoer se možda zbunio pa misli da je saftycar
ustvari...ispravit ću se....nije seljak...jer su ipak oni vrijedni...nego je seljačina, rednex, billyboy whatever...
ili glup...dođe na isto
EDIT:
Badoer se možda zbunio pa misli da je saftycar
moze video na youtube toga..ja nemrem nac to..ili ako netko ima snimku :D
svaka cast hamiltonu...
ovaj Badoer je stvarno sramota... morat ce ferrari pod hitno dovest nekoga drugoga iducu utrku... kad bi barem MS bio spreman :(
ovaj Badoer je stvarno sramota... morat ce ferrari pod hitno dovest nekoga drugoga iducu utrku... kad bi barem MS bio spreman :(
Ma kazem ti...ima setup za trznicu. Bit ce bolje sutra
.