Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.680.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
ivan1998 kaže...

ja sam imao formulu 1 za pc zvala se F1 1998-1999-2000-2001-2002 i 2007

Nema veze ova tema sa time! Pročitaj naslov i postove teme pa onda postaj komentare. Ovaj je ovdje potpuno nepotreban...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 22:31 (doktor1).
18 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Alonso vozi na parama hahahha prije 10-og kruga će u box

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
18 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Button je valjda na 8. mjestu jer je težak... Ne ide mu u zadnje vrijeme... Svejedno, fingers crossed za BGP!

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto i slike Masse nakon udara: 

ides eeee jadan masa e bas mi ga je zao ni imo srece prosle god evo ni ove i sada mu se to desi inace ne navijam za ferrari cak stovise mrzim ih ali ovo hmmmm ako se vrati (a nadam se da hoce) onda mozda budem naviao sada za njema malo al samo njega ne za momcad premda njega za to boli briga haha.....citam da je u nekoj vrsti kome i da ce se danas probuditi et sto covijek nema srece

You will never walk alone
17 godina
neaktivan

Ajme meni,jutros čujem kako su ga noćas priključili na aparate za disanje, da mu je stanje stabilno ali i kritično.

Baš mi ga je žao. Premda nisam njegov fan, njeg kao vozača, ali ima veliko srce.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
18 godina
Smooth Operator kaže...

Ajme meni,jutros čujem kako su ga noćas priključili na aparate za disanje, da mu je stanje stabilno ali i kritično.

Baš mi ga je žao. Premda nisam njegov fan, njeg kao vozača, ali ima veliko srce.

O Bože dragi, to je krajnje kritično stanje onda! :(

Nisam mislil da bi moglo biti tak loše, videl sam da je na nosilima bil pri svijesti i prmil se za glavu...a sad mu se stanje znači pogoršalo.

Samo da ne dojde još do nekakve upale.

Žal mi je čovjeka

Drž se Massa

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
18 godina
neaktivan
ufff covjece stvarno je massa dobro dobio :( Nadam se da bu sve dobro...
eXtreme overclocker
18 godina
Smooth Operator kaže...

bio je u umjetnoj komi.. možda zbog toga..

18 godina
kemal_r kaže...

Prije no što Međunarodna automobilska federacija odobri neku kacigu, ista se mora podvrgnuti velikom broju različitih testova simulacije sudara. Za vrijeme takozvanog ‘testa penetracije’ šiljati metalni predmet težine 3 kg pada s visine od tri metra na kacigu koja ne smije napuknuti. Također se testira sigurnosno prilijeganje kacige. Opterećen s 38 kg, remen ispod brade se ne smije rastegnuti više od 30 mm. Vizir se bombardira projektilima koji se kreću brzinom od oko 500 km/h. Točke udara ne smiju biti dublje od 2,5 mm. Posljednje, ali ne i najmanje važno, kaciga se 45 sekundi izlaže plamenu temperature 800 °C u požarnom testu. Tijekom tog perioda, temperature unutar kacige ne smiju prijeći 70°C.

Sad mi nije jasno kako ga je povrijedila ikako? Nije valjda opruga išla većom brzinom od 500 km/h - ja znam da je i on brzo išao ali nakon ovoliko testiranja nije trebao biti ovako povrijeđen..

vizir nije puknuo, ko što se vidi i na slici.. da ga je opruga kresnula kroz vizir bio bi na mjestu mrtav.

ovak je dobio nagnječenje oko oka, i to veliko nagnječenje.. a od samog udarca i mase opruge je i lubanja dobila svoje Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 12:30 (nixass).
17 godina
neaktivan

Massa nije kriticno nego mu je inducirana umjetna koma koja je u operacijama toga tipa nuzna. Nemojte nasjedat pricama kako se bori za zivot i da je jako kriticno!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

jučer na treningu je masi izleti komad barčelove formule pa nije mogao zaviti i zabio se u zid

18 godina
neaktivan
ivan1998 kaže...

jučer na treningu je masi izleti komad barčelove formule pa nije mogao zaviti i zabio se u zid

ma nemoj zezat, aj pročitaj par gornjih posteva

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
18 godina
neaktivan
ivan1998 kaže...

No shit Sherlock! Nisam znao... Hvala na tako brzoj obavijesti...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan

masa je stabilno Osmijeh

http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1040:ferrari-massa-je-stabilno-nakon-operacije&catid=34:najnovije-vijesti&Itemid=54

17 godina

dobro dosta  o "težini" Izlanuo se

utrku vodi decku u mercedesu i  nadam se pobjedi

da i jaako mi je zao alonsa

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
18 godina
neaktivan

Renault podhitno mora otpustiti one nesposobnjakoviće iz Alonsovog tima. Sramota što su napravili. Čovjek osvoji pole position i ovi mu upropaste cijelu utrku.. Viče

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Renault podhitno mora otpustiti one nesposobnjakoviće iz Alonsovog tima. Sramota što su napravili. Čovjek osvoji pole position i ovi mu upropaste cijelu utrku.. Viče

kikso je onaj s lizaljkom jer ju je dignuo prije neg je ovaj pričvrstio gumu... stvarno šteta

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
16 godina
neaktivan

a jebote ja baš prestao gledati formulu prije par mjeseci otkad je Brawn počeo dobivat svaku utrku a sad je sve neizvjesnije

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 15:12 (dncrmt).
17 godina
neaktivan

Cestitke Pussycat boyu na pobjedi. Pijanac je danas izvukao maksium iz bolida i strategije. Brawnovci slabo a jel netko vidio BMW?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
F1-IVO kaže...

a jel netko vidio BMW?

gle fakat Smijeh

man of the day je flavio koji se pokupio doma prije kraja xD

18 godina
neaktivan
Svaka cast Hamiltonu i Mercedsu, ponovo su na vrhu :D vrlo zanimljiv vikend :)
eXtreme overclocker
17 godina
F1-IVO kaže...

Cestitke Pussycat boyu na pobjedi. Pijanac je danas izvukao maksium iz bolida i strategije. Brawnovci slabo a jel netko vidio BMW?

hahahah stalno pokusavam smislit nadimke za vozace ali ovaj je jedan od najzesci!!!!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
17 godina
neaktivan

Eto i potpunih rezultata:

18 godina

Žao mi je samo Alonsa što mu onako upropastiše utrku. Pussycat boyu čestitke...  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Renault suspendiran sa VN Europe koja ce se voziti u Valenciji. Navodno zbog otpadanja kotaca sa njegovog bolida. Ma ovi suci su postali nepodnosljivi vise!

18 godina
F1-IVO kaže...

Renault suspendiran sa VN Europe koja ce se voziti u Valenciji. Navodno zbog otpadanja kotaca sa njegovog bolida. Ma ovi suci su postali nepodnosljivi vise!

Evo, žalili su se. Malo mi je glupa ova suspenzija. Čini se da FIA od muke više ne zna što bi sa sobom.   Neodlučan

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina

Strašno nešto šta ovi sudci rade....   ko da su ovi u Renaultu htjeli da otpadne kotač, WTF pa to je slučajna nesreća na kakve se računa kad se vozi F1.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
18 godina

Bezvezna odluka. To sad glume nešt zbog Masse. Jest opasno kad neki dio otpadne, ali to se oduvijek događalo i uvijek će se događati.

...something diabolic
18 godina

Napokon pobjeda Hamiltona i McLarena, sam da je bar Vettel osvojio par bodova da bude napetija borba za prvaka

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
18 godina
Lovac kaže...

Bezvezna odluka. To sad glume nešt zbog Masse. Jest opasno kad neki dio otpadne, ali to se oduvijek događalo i uvijek će se događati.

Istina.

Ista stvar bila je i prije nekoliko godina u Monzi, kad je nakon sudara krhotina s bolida usmrtila jednog radnika kraj staze...

Također su jedno vrijeme "ludovali" o zaštiti da bi se nakon izvjesnog vremena situacija stišala.

Ista stvar i sad, dogodilo se Massi, neko mora za to platiti, u ovom slučaju ni kriv ni dužan Alonso, i opet sve 5 za mjesec-dva.

Do sljedećeg incidenta...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice