ja sam imao formulu 1 za pc zvala se F1 1998-1999-2000-2001-2002 i 2007
Nema veze ova tema sa time! Pročitaj naslov i postove teme pa onda postaj komentare. Ovaj je ovdje potpuno nepotreban...
ja sam imao formulu 1 za pc zvala se F1 1998-1999-2000-2001-2002 i 2007
Nema veze ova tema sa time! Pročitaj naslov i postove teme pa onda postaj komentare. Ovaj je ovdje potpuno nepotreban...
Alonso vozi na parama hahahha prije 10-og kruga će u box
Button je valjda na 8. mjestu jer je težak... Ne ide mu u zadnje vrijeme... Svejedno, fingers crossed za BGP!
Eto i slike Masse nakon udara:
ides eeee jadan masa e bas mi ga je zao ni imo srece prosle god evo ni ove i sada mu se to desi inace ne navijam za ferrari cak stovise mrzim ih ali ovo hmmmm ako se vrati (a nadam se da hoce) onda mozda budem naviao sada za njema malo al samo njega ne za momcad premda njega za to boli briga haha.....citam da je u nekoj vrsti kome i da ce se danas probuditi et sto covijek nema srece
Ajme meni,jutros čujem kako su ga noćas priključili na aparate za disanje, da mu je stanje stabilno ali i kritično.
Baš mi ga je žao. Premda nisam njegov fan, njeg kao vozača, ali ima veliko srce.
Ajme meni,jutros čujem kako su ga noćas priključili na aparate za disanje, da mu je stanje stabilno ali i kritično.
Baš mi ga je žao. Premda nisam njegov fan, njeg kao vozača, ali ima veliko srce.
O Bože dragi, to je krajnje kritično stanje onda! :(
Nisam mislil da bi moglo biti tak loše, videl sam da je na nosilima bil pri svijesti i prmil se za glavu...a sad mu se stanje znači pogoršalo.
Samo da ne dojde još do nekakve upale.
Žal mi je čovjeka
Drž se Massa
bio je u umjetnoj komi.. možda zbog toga..
Prije no što Međunarodna automobilska federacija odobri neku kacigu, ista se mora podvrgnuti velikom broju različitih testova simulacije sudara. Za vrijeme takozvanog ‘testa penetracije’ šiljati metalni predmet težine 3 kg pada s visine od tri metra na kacigu koja ne smije napuknuti. Također se testira sigurnosno prilijeganje kacige. Opterećen s 38 kg, remen ispod brade se ne smije rastegnuti više od 30 mm. Vizir se bombardira projektilima koji se kreću brzinom od oko 500 km/h. Točke udara ne smiju biti dublje od 2,5 mm. Posljednje, ali ne i najmanje važno, kaciga se 45 sekundi izlaže plamenu temperature 800 °C u požarnom testu. Tijekom tog perioda, temperature unutar kacige ne smiju prijeći 70°C.
Sad mi nije jasno kako ga je povrijedila ikako? Nije valjda opruga išla većom brzinom od 500 km/h - ja znam da je i on brzo išao ali nakon ovoliko testiranja nije trebao biti ovako povrijeđen..
vizir nije puknuo, ko što se vidi i na slici.. da ga je opruga kresnula kroz vizir bio bi na mjestu mrtav.
ovak je dobio nagnječenje oko oka, i to veliko nagnječenje.. a od samog udarca i mase opruge je i lubanja dobila svoje 
Massa nije kriticno nego mu je inducirana umjetna koma koja je u operacijama toga tipa nuzna. Nemojte nasjedat pricama kako se bori za zivot i da je jako kriticno!
jučer na treningu je masi izleti komad barčelove formule pa nije mogao zaviti i zabio se u zid
jučer na treningu je masi izleti komad barčelove formule pa nije mogao zaviti i zabio se u zid
ma nemoj zezat, aj pročitaj par gornjih posteva
No shit Sherlock! Nisam znao... Hvala na tako brzoj obavijesti...
masa je stabilno 
http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1040:ferrari-massa-je-stabilno-nakon-operacije&catid=34:najnovije-vijesti&Itemid=54
dobro dosta o "težini" 
utrku vodi decku u mercedesu i nadam se pobjedi
da i jaako mi je zao alonsa
Renault podhitno mora otpustiti one nesposobnjakoviće iz Alonsovog tima. Sramota što su napravili. Čovjek osvoji pole position i ovi mu upropaste cijelu utrku.. 
Renault podhitno mora otpustiti one nesposobnjakoviće iz Alonsovog tima. Sramota što su napravili. Čovjek osvoji pole position i ovi mu upropaste cijelu utrku.. 
kikso je onaj s lizaljkom jer ju je dignuo prije neg je ovaj pričvrstio gumu... stvarno šteta
a jebote ja baš prestao gledati formulu prije par mjeseci otkad je Brawn počeo dobivat svaku utrku a sad je sve neizvjesnije
Cestitke Pussycat boyu na pobjedi. Pijanac je danas izvukao maksium iz bolida i strategije. Brawnovci slabo a jel netko vidio BMW?
a jel netko vidio BMW?
gle fakat 
man of the day je flavio koji se pokupio doma prije kraja xD
Cestitke Pussycat boyu na pobjedi. Pijanac je danas izvukao maksium iz bolida i strategije. Brawnovci slabo a jel netko vidio BMW?
hahahah stalno pokusavam smislit nadimke za vozace ali ovaj je jedan od najzesci!!!!
Žao mi je samo Alonsa što mu onako upropastiše utrku. Pussycat boyu čestitke... 
Renault suspendiran sa VN Europe koja ce se voziti u Valenciji. Navodno zbog otpadanja kotaca sa njegovog bolida. Ma ovi suci su postali nepodnosljivi vise!
Renault suspendiran sa VN Europe koja ce se voziti u Valenciji. Navodno zbog otpadanja kotaca sa njegovog bolida. Ma ovi suci su postali nepodnosljivi vise!
Evo, žalili su se. Malo mi je glupa ova suspenzija. Čini se da FIA od muke više ne zna što bi sa sobom. 
Strašno nešto šta ovi sudci rade.... ko da su ovi u Renaultu htjeli da otpadne kotač, WTF pa to je slučajna nesreća na kakve se računa kad se vozi F1.
Bezvezna odluka. To sad glume nešt zbog Masse. Jest opasno kad neki dio otpadne, ali to se oduvijek događalo i uvijek će se događati.
Napokon pobjeda Hamiltona i McLarena, sam da je bar Vettel osvojio par bodova da bude napetija borba za prvaka
Bezvezna odluka. To sad glume nešt zbog Masse. Jest opasno kad neki dio otpadne, ali to se oduvijek događalo i uvijek će se događati.
Istina.
Ista stvar bila je i prije nekoliko godina u Monzi, kad je nakon sudara krhotina s bolida usmrtila jednog radnika kraj staze...
Također su jedno vrijeme "ludovali" o zaštiti da bi se nakon izvjesnog vremena situacija stišala.
Ista stvar i sad, dogodilo se Massi, neko mora za to platiti, u ovom slučaju ni kriv ni dužan Alonso, i opet sve 5 za mjesec-dva.
Do sljedećeg incidenta...