Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.683.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Vraća se McLaren, hvala Bogu...

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 15:45 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

Vidim da mali Jaime zaostaje samo 8 desetinki za momcadskim kolegom Buemijem sto je za decka kojemu je to prvi put da vozi F1 bolid odlican rezultat. U svakom slucaju nadam se i vjerujem da ce bit uspjesniji od protjeranog Bourdaisa (ovo protjeran zvuci kao da je na forumu dobio crnjakaBelji se).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
F1-IVO kaže...

Vidim da mali Jaime zaostaje samo 8 desetinki za momcadskim kolegom Buemijem sto je za decka kojemu je to prvi put da vozi F1 bolid odlican rezultat. U svakom slucaju nadam se i vjerujem da ce bit uspjesniji od protjeranog Bourdaisa (ovo protjeran zvuci kao da je na forumu dobio crnjakaBelji se).

Istina, ne zaostaje tak puno, ali druga je priča prazna staza a druga kad je tucet dva njih na stazi i stišču te sa svih strana..!! Svejedno, želim mu puno sreće!! Dosta je bilo vozaća u zadnjih par godina, posebno ovih mlađih koji su dolazili ali i brzo odlazili, a u taj kontekst po meni spada i Bourdais....nije ostavio traga, bolje da dođu nove nade, pa se pojavi netko poput hamiltona i stvarno napravi sezonu super zanimljivom!!  Napokon i McLaren dolazi do zraka, prvi i drugi trening to  potvrđuju, Ferariji ipak malo slabiji od onoga što su najavljivali ali su pri vrhu.....stara garda is coming backNamigiva

16 godina
protjeran

meni bmw nikako ne ide u glavu ako moze mclaren raditi toliki napredak zasto oni nemogu

jako volim dejana s bug foruma.
18 godina

Pa kaj je Massi???

Da ga nije "trefilo" - samo je ravno otišel bez ikakvih pokušaja skretanja...?!!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Otpao je dio sa Barrichellovog bolida i udario Massu u kacigu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Otpao je dio sa Barrichellovog bolida i udario Massu u kacigu.

Vidia san bilo je maloprije na TV.

17 godina
neaktivan

Live timing je u komi. Nezna se ni tko je na poleu. Strasno!

Proradio live timing:

Nazalost najvise me zanima kako je Baby. Nadam se da nije jako ozbiljno. Dosta mi je ozljeda glave (poginuo Henry Surtees u F2Plač).

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 15:31 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

pa šta je ovo sa formulama, donedavno sam smatrao bolid formule najsigurnijim vozilom poćenito (pogotovo nakon kubice u kanadi) a san najprije u 2. nedavno guma ubila vozača i sad opet masa dobio "po glavi", nastavi li se ovo ovako bojim se da će uvesti redizajn na kompletne bolide i da će se nečin ukolnit ona "rupa" na bolidu, ako je to uopće izvedivo!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Bolid F1 je siguran ali ne i 100%. Uvijek ima sanse da nesto krene naopako i eto vraga. Ja samo cekam vijesti o Felipeu. Drugo me trenutno ne zanima.Mršti se

18 godina

Njemci su rekli da ima malu ogrebotinu na glavi/vratu i da je dobro. Sad je trenutno u bolnici (odvezen helicem). I sutra nece voziti.

...iskustvo je zbir naših razočarenja...
17 godina
neaktivan

udara.

18 godina
neaktivan

Ima li vijesti o Massi? :(

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ima li vijesti o Massi? :(

Nesluzbene informacije govore o puknucu arkade i nesto sa lijevim okom ali to jos nije potvrdjeno:(

17 godina
neaktivan

Felipe je živ i na pregledima u bolnici. a barichelu je otpao amortizer sa bolida zadnji i pogodio massu u kacigu. istraga traje i "netko" će odgovarat za taj incident ( vjerovatno neki mehaničar od brawna ). a u vezi bolida i sigurnosti, nagadja se da će od sljedeće sezone raditi kabine za vozaće na bolidu da se ovakvo nešto ne dogodi ponovno. 2 puta u mjesec dana mislim da je dovoljno da se zamisle. ili treba još netko nastradat?!

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan

Eto i slike Masse nakon udara:

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

uf... nisam mislio da je tako gadno, samo da mu oko ostane čitavo

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
18 godina
F1-IVO kaže...

Izgleda gadno, samo da nema težih povreda oka - živaca

Još je imal i "sreće", kaj bi bilo da ga je udarilo malo dolje lijevo? :(

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
18 godina

Grozno...

Stravično...

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ovo je definitivno gore nego što sam očekivao

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
F1-IVO kaže...

dobro je mis da mu oku, nije ništa... čovjeće kako je probilo kacigu...

sva sreća da nije išlo na vizir

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina

kaj je da je, kacige yebeno drže.. ipak je to brzina i feder je metalni..

17 godina
neaktivan

Na ovom

se bolje vidi opruga. Jos jedna slika Felipea:

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 16:33 (F1-IVO).
18 godina

kak mi je zao :/

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Prije no što Međunarodna automobilska federacija odobri neku kacigu, ista se mora podvrgnuti velikom broju različitih testova simulacije sudara. Za vrijeme takozvanog ‘testa penetracije’ šiljati metalni predmet težine 3 kg pada s visine od tri metra na kacigu koja ne smije napuknuti. Također se testira sigurnosno prilijeganje kacige. Opterećen s 38 kg, remen ispod brade se ne smije rastegnuti više od 30 mm. Vizir se bombardira projektilima koji se kreću brzinom od oko 500 km/h. Točke udara ne smiju biti dublje od 2,5 mm. Posljednje, ali ne i najmanje važno, kaciga se 45 sekundi izlaže plamenu temperature 800 °C u požarnom testu. Tijekom tog perioda, temperature unutar kacige ne smiju prijeći 70°C.

Sad mi nije jasno kako ga je povrijedila ikako? Nije valjda opruga išla većom brzinom od 500 km/h - ja znam da je i on brzo išao ali nakon ovoliko testiranja nije trebao biti ovako povrijeđen..

The blue screen of death is the best game I've ever played.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 17:49 (kemal_r).
17 godina
neaktivan

Felipe ima ostecenje kosti lubanje (zbog koje mora na operaciju) i potres mozga.

17 godina
neaktivan
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Vizir se bombardira projektilima koji se kreću brzinom od oko 500 km/h.

Sad mi nije jasno kako ga je povrijedila ikako? Nije valjda opruga išla većom brzinom od 500 km/h - ja znam da je i on brzo išao ali nakon ovoliko testiranja nije trebao biti ovako povrijeđen..

Projektili sigurno nisu veliki kao ova opruga. I drugačije je kada jedno tijelo udara u drugo (koje je stacionarno - pretpostavljam kako se kaciga ne giba tijekom testova), nego kada se oboje kreću po kolizijskoj putanji jedan ususret drugome. I još vizir nije jednako otporan kao i sama kaciga.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 18:50 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan

ja sam imao formulu 1 za pc zvala se F1 1998-1999-2000-2001-2002 i 2007

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice