Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 57.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Sto se ugovora i placanja Barci tice, ugovor je tajan, nitko ne zna sto u njemu pise. Škpekuliralo se i o tome da iz Barcine skole dolaze igrači u Hajduk na posudbu da se afirmiraju na stalnu igru. Tko to zna sto je "budaletina" Svaguša smislio. Vrijeme ce pokazati.

Hajduk živi vječno, Bog i nitko više!

16 godina
RE: Hajduk 2010/11
Sonny kaže...

Sto se ugovora i placanja Barci tice, ugovor je tajan, nitko ne zna sto u njemu pise. Škpekuliralo se i o tome da iz Barcine skole dolaze igrači u Hajduk na posudbu da se afirmiraju na stalnu igru. Tko to zna sto je "budaletina" Svaguša smislio. Vrijeme ce pokazati.

Hajduk živi vječno, Bog i nitko više!

cili ugovor je tajan al je javnosti odma rečeno kako u njemu stoji uvjet da Barca nastupi sa udarnin sastavon ili ništa od utakmice

15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Evo,pocelo je

Omg kakava je ovo slika
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan

Digitalna...

{#}

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Ma katastrofa.barem je 16:9 ali je ovo neprihvatljivo

P.s. Smotan li je ovaj sharbini,sta ga ne potiraju.drugi put je zasra
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Ma katastrofa.barem je 16:9 ali je ovo neprihvatljivo

P.s. Smotan li je ovaj sharbini,sta ga ne potiraju.drugi put je zasra

Anus aharbini je daleko najdebilniji igrač Hajduka. Zadnjih 20 min su se stavili, prije toga nitko ne trči, samo stoje kao pijuni... 0 bodova. Ibričić me je razočara, a najtužnije je kad je golman najbolje ocjenjen igrač...

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Je*eš momčad u kojoj je golman najbolji....

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11
Uopce nisu imali ideju kako igrat... niti su ikako igrali...

Ibricic i Anas se "zabiju" u onaj kut i tamo nesto "oce-nece", nikako da nabaci loptu, napravi nesto... bezvezna igra... puno losije su igrali kuci nego u St. Petersburgu...

Pod hitno se neke stvari trebaju srediti!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

U St. Petersburgu su po meni igrali odlično i čak bi se usudio reć da su bili i bolji od Zenita, ali u Splitu je bilo katastrofa, sramota baš, tribali smo uletit u teren i prikopat cili Poljud.

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
Hajduk 2010/11

ovo je stvarno sramota, cilu obranu triba potirat, od Maloče koji nikako da uspije izbacit balun koji leti prema njemu do Buljata kojemu je ovo već 3. skrivljeni penal u Euro ligi, a za Vučevića neman riči, igrat povućeno na Poljudu je sramota i razočaranja za sve navijače Hajduka, al svejedno ćemo proć!

15 godina
protjeran
JackD kaže...
Kora kaže...

Da, a ti si idiot u rangu idiota Svaguše.........

Ehrm, nop. Aha osta si bez argumenata, pa kao vecina kad ostane bez njih pocne vrijedat ? Pa amo polako da i ti shvatis. U Premier Ligi godinama vec konkuriraju isti klubovi za LP, ta famozna "velika cetvroka" (Arsenal, ManU, Chealse, Liverpool) trenutno je Liverpool ispa iz te cetvorke ali ga polako zamjenuje ManCity. I nemos mi reci da je Tottenham u jacini igrackog kadra blizu toj cetvorci. I nema veze sta igraju nasi tamo, taj klub nije toliko dobar kao sta ga predstavljaju nasi mediji, procitaj malo The Sun, Sky Sports itd. Pa pobogu Redknapp nezna ni sam sta bi sa sobom a kamoli da odredi tko cemu igrat u veznom redu. Svaka cast nasim ali budi realan, i pogledaj im malo formu uzasno osciliraju, a takvi klubovi ne opstaju lako.

EPIC FAIL. Tvoj ljubljeni Man City je izgubio u četvrtak od Lech Poznana, 14-o plasirane ekipe Poljske lige (od 16 klubova) a igrali su sa najjačom postavom (mislim da jedino Tevez nije igrao) dok je Tottenham s igračem manje stigao na 4:3 protiv EUROPSKOG PRVAKA i umalo izjednačio a potom POBIJEDIO EUROPSKOG PRVAKA i apsolutno ga nadigrao u sljedećoj utakmici, dok je naš Luka bio jedan od najboljih na terenu, molim te ne trkeljaj dalje gluposti i nerealnosti samo se sramotiš, iskren savjet dajem.

@Brzi molim te nemoj se ni ti sramotit govoreći da je Hajduk bio bolji od Zenita u Rusiji, ma dajte ljudi evo iskreno je i Bilić rekao koliko je bolji Zenit od Hajduka. Pa Barcelona ili Real bi ih unakazila bemti, trebaju ti klinci još puno pure jesti da bi znali kako se igra u europi. Bolje da su prije utakmice malo gledali Dinamo da se malo nauče kako se igra u europi

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 0:43 (Kora).
15 godina
Prodajem kosilicu marke BULJAT

Prodajem kosilicu marke BULJAT. Kosi sve u 16. 

Informacije na broj: 032-156-864

If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Moze se dobiti AEKA i onda u Briselu ici na prolaz

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

Da, a ti si idiot u rangu idiota Svaguše.........

Ehrm, nop. Aha osta si bez argumenata, pa kao vecina kad ostane bez njih pocne vrijedat ? Pa amo polako da i ti shvatis. U Premier Ligi godinama vec konkuriraju isti klubovi za LP, ta famozna "velika cetvroka" (Arsenal, ManU, Chealse, Liverpool) trenutno je Liverpool ispa iz te cetvorke ali ga polako zamjenuje ManCity. I nemos mi reci da je Tottenham u jacini igrackog kadra blizu toj cetvorci. I nema veze sta igraju nasi tamo, taj klub nije toliko dobar kao sta ga predstavljaju nasi mediji, procitaj malo The Sun, Sky Sports itd. Pa pobogu Redknapp nezna ni sam sta bi sa sobom a kamoli da odredi tko cemu igrat u veznom redu. Svaka cast nasim ali budi realan, i pogledaj im malo formu uzasno osciliraju, a takvi klubovi ne opstaju lako.

EPIC FAIL. Tvoj ljubljeni Man City je izgubio u četvrtak od Lech Poznana, 14-o plasirane ekipe Poljske lige (od 16 klubova) a igrali su sa najjačom postavom (mislim da jedino Tevez nije igrao) dok je Tottenham s igračem manje stigao na 4:3 protiv EUROPSKOG PRVAKA i umalo izjednačio a potom POBIJEDIO EUROPSKOG PRVAKA i apsolutno ga nadigrao u sljedećoj utakmici, dok je naš Luka bio jedan od najboljih na terenu, molim te ne trkeljaj dalje gluposti i nerealnosti samo se sramotiš, iskren savjet dajem.

@Brzi molim te nemoj se ni ti sramotit govoreći da je Hajduk bio bolji od Zenita u Rusiji, ma dajte ljudi evo iskreno je i Bilić rekao koliko je bolji Zenit od Hajduka. Pa Barcelona ili Real bi ih unakazila bemti, trebaju ti klinci još puno pure jesti da bi znali kako se igra u europi. Bolje da su prije utakmice malo gledali Dinamo da se malo nauče kako se igra u europi

Da ponovimo gradivo. Tottenham OSCILIRA uzasno u svojoj igri, je dobili su Intera doma, doduse da nije bilo Garetha Balea na San Siru bi ostalo 4:0. Ali nema veze slusaj ti prasicka ipak on zna sve o nogometu. Nadalje kad je Luka zadnji put odigra odlicnu utakmicu, iskreno ja se nesicam kad, nije bitno ipak ce momak otic u Barcelonu za 40 i kusur milja, Corluka ne igra, Kranjcar na klupi, Pletikosa (iskreno nije mi jasno zasto su njega doveli uz dva golamana ali ok). To su samo nasi igraci. ManCity nije moj ljubljeni klub, mrzim taj umjetni izrod od kluba, ali je cinjenica da ce on zamjenit Liverpool, i kakve veze ima sta su izgubili od Lech Poznana...Dinamo je spusija od PAOK-a jel itko to ocekivao nakon Villarreala ? 

Svi smo vise shvatili da si iskompleksiran, pretpostavljam zato sto ti starci nedaju da ides gledat dinamo, svi nam je jasno da mrzis hajduka, i da naporan si...nitko te nije zva, nitko te nije pita da das svoje (ne)strucno misljenje u vezi hajduka, tako da aj sinko vrati se u temu o dinama i radi i pisi sta god hoces.

Mislim da cu pogledat opet utakmicu protiv PAOK-a, sigurno cu nesto naucit.

I evo ti gledaj i placi:

- Kad vam ovakav podvig uspije onda mi se javi, al bez da Maminjo kesira evre.

15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Ma jelda? Uh, al si informiran "nogometni stručnjače" od papira! Bemti, Ćorluka neigra zato što je ozlijeđen, Kranjčar neigra zato što jednostavno je ovaj Bale trenutno u nevjerojatnoj formi, a Pletikosu su doveli zato da bi bio rezerva, Gomes je prvi golman, Cudicini nije produžio ugovor i na kraju sezone ide u mirovinu a Alnwick je premlad golman da bi mogao ga Redknapp u vatru odmah gurnuti, dok je Pletikosa u najboljim godinama za golmana. "Nesićaš" se kad si zadnji put vidio luku da je odigrao odličnu utakmicu? Pa kad si ga sigurno  jednom i gledao, kao i ako si uvrh glave odgledao 5 utakmica nekog kluba iz Premier Lige, zato i jesi tako neinformiran i sramotiš se tu kao ti si neki "nogometni stručnjak". Ja i mnogi drugi smo vrlo objektivni i to ne govorimo zato što je naš, ali Luka je svjetska klasa i igračina, to nije zato što je naš nego zato što je to činjenica, kao npr što je činjenica da ti znaš o nogometu kao o brisanju stražnjice, tj u prijevodu jako malo. Evo još jednom te zamoljavam da više ništa nepišeš, svaka tvoja rečenica je još jedna u nizu mnogobrojnih blamiranja.

On topic-nevjerojatno ali istina je da je Hajduk u boljoj situaciji za prolazak dalje nego Dinamo, koji paradoks

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ma jelda? Uh, al si informiran "nogometni stručnjače" od papira! Bemti, Ćorluka neigra zato što je ozlijeđen, Kranjčar neigra zato što jednostavno je ovaj Bale trenutno u nevjerojatnoj formi, a Pletikosu su doveli zato da bi bio rezerva, Gomes je prvi golman, Cudicini nije produžio ugovor i na kraju sezone ide u mirovinu a Alnwick je premlad golman da bi mogao ga Redknapp u vatru odmah gurnuti, dok je Pletikosa u najboljim godinama za golmana. "Nesićaš" se kad si zadnji put vidio luku da je odigrao odličnu utakmicu? Pa kad si ga sigurno  jednom i gledao, kao i ako si uvrh glave odgledao 5 utakmica nekog kluba iz Premier Lige, zato i jesi tako neinformiran i sramotiš se tu kao ti si neki "nogometni stručnjak". Ja i mnogi drugi smo vrlo objektivni i to ne govorimo zato što je naš, ali Luka je svjetska klasa i igračina, to nije zato što je naš nego zato što je to činjenica, kao npr što je činjenica da ti znaš o nogometu kao o brisanju stražnjice, tj u prijevodu jako malo. Evo još jednom te zamoljavam da više ništa nepišeš, svaka tvoja rečenica je još jedna u nizu mnogobrojnih blamiranja.

On topic-nevjerojatno ali istina je da je Hajduk u boljoj situaciji za prolazak dalje nego Dinamo, koji paradoks

Haha jak si ko pile ka kaki, nema sta. Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ? Ne umanjujem nijhov uspjeh, ali ga ti se*es da boli, Luka je odlican igrac, ali nije svjetska klasa. Carli je dobar ali u zadnje vrijeme nije na nivou, ozljeda nisam cuo. Pletikosa je trenutno na posudbi dali ce ostat ili nece je pod upitnikom. Kranjcar ce otici i osobno bi htjeo da ode u Liverpool.

Premier Liga mi je najdraza i nju pratim uz Bundesligu najvise, ali stas pricat ipak sam u razgovoru sa tipom koji sve zna.

Ali to sta je hajduk u boljoj poziciji nije paradoks, mi ne prosipamo bodove. Nemoj se meni molit, ovo je tema 'Hajduk', a koliko sam upucen ti ga mrzis, ako ti smetam slobodno se skupi i prestani pisat po temi.

Edit: Evo ti o cemu pricam da Tottenham pretjerano OSCILIRA...dobivaju Europske Prvake a gube od Boltona 4:2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:31 (JackD).
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Ali on  se i dalje nastavlja sramotiti........., ma ti si izgubljen slučaj, nema tebi pomoći. Ostaješ na marginali normalnosti. Vidim da si nepresušan izvor lupetanja gluposti i ponekad nesnosne (ne)inteligencije. Zašto nemožeš biti normalan?

Dinamo živi vječno
17 godina
moderator
Hajduk 2010/11

Tema je Hajduk i držite se nje! Ako želite analizirati neke druge klubove - otvorite novu temu ili pišite u teme koje su već otvorena (za te klubove)!

Vrijeđanje zaboravite, ako ne želite kartoniranje!

...
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ali on  se i dalje nastavlja sramotiti........., ma ti si izgubljen slučaj, nema tebi pomoći. Ostaješ na marginali normalnosti. Vidim da si nepresušan izvor lupetanja gluposti i ponekad nesnosne (ne)inteligencije. Zašto nemožeš biti normalan?

Si opet osta bez argumenata ? Ajde vrijedaj slobodno. Dosta je bilo off topica, neda mi se natezat s tobom. Bolton!

Inace, nadam se da ce Vucevic napravit nesto s ovom momcadi, u smilsu da ce je dignut moralno jer momci znaju i mogu igrat nogomet i to su pokazali vise puta. AEK mora past na poljudu i onda su nam vrata sirom otvorena za proljece.

16 godina
Hajduk 2010/11

ma triba se hitno nać novog trenera i to nekoga stranog tipa Reja koji je stvarno dovea momčad u red i naravno na prijelaznon roku dovest pojačanja, također strana jer u domaćoj ligi nema nikoga ko bi pomoga Hajduku

15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11
Sve dok SPLIT kao grad upravlja Hajdukom nema tu kruha. Evo cito sam sto i jest ziva istina Kerum oce prodat 30% dionica koje vrijede 75 milijuna kuna i nista ne ulozit u klub sto se tice dovodenja igraca ili da podigne vrijednost kluba.

Jedino bi bilo dobro da hajduk za 100tu godinu osvoji naslov HNLa ove sezone i dozivi proljece u Europi.

Problem u Hajduku i jesu igraci, trebalo bi dovest nesto igraca, fali nam Srdan Andric jako ali eto i on ce uskoro moci na teren. Fali nam igraca poput Ibricica ili mladog Vukusica, takodjer i obrana nije nesto posebno ali su se popravili kakvi su bili
16 godina
neaktivan
Boom kaže...
Sve dok SPLIT kao grad upravlja Hajdukom nema tu kruha. Evo cito sam sto i jest ziva istina Kerum oce prodat 30% dionica koje vrijede 75 milijuna kuna i nista ne ulozit u klub sto se tice dovodenja igraca ili da podigne vrijednost kluba.

Jedino bi bilo dobro da hajduk za 100tu godinu osvoji naslov HNLa ove sezone i dozivi proljece u Europi.

Problem u Hajduku i jesu igraci, trebalo bi dovest nesto igraca, fali nam Srdan Andric jako ali eto i on ce uskoro moci na teren. Fali nam igraca poput Ibricica ili mladog Vukusica, takodjer i obrana nije nesto posebno ali su se popravili kakvi su bili

Ma fali nama klupa, iz obrane treba maknut Vejica, i dovest jos kojeg stopera. I fali nam jedan pravi napadac, vuki je odlican ali ga hebe grada tijela, nizak je.

A slusaj Kerumu i gradu splitu je u interesu da prodaju dinoice, oni ne zaraduju bog zna sta na hajduku, vise gube. HNL mogu osvojit, a za Europu di puklo da puklo, sanse su nam dobre da odemo u sljedeci krug, samo hoce li igraci to znat iskoristit.

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Kakve su šanse da Hajduk prođe u europskoj ligi?

Ja mislim da treba dobiti doma AEK s tin da Zenit dobije Anderlecht? Zenit možda i pusti, pošto je osigurao prolazak

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Hajduk ima sve u svojim nogama ako pobijedi AEK sa 2 gola razlike jer mu je onda dovoljan samo remi kod Anderlechta neovisno o Zenitu.

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Bit će teško, ali ne i nemoguće

Jedino mi je žao šta je Špaco otišao

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
16 godina
Hajduk 2010/11

e sad da je stanje u Hajduku onakvo kakvo je bilo prije nego šta su Špacu potirali bia bi 99% uvjeren da ćemo dobit AEK al ovako san malo skeptičan

17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Sad je utakmica koja moze "spasiti" sezonu, pobjeda nad AEKom je korak blize prolasku skupine

15 godina
protjeran
zlo kaže...

Sad je utakmica koja moze "spasiti" sezonu, pobjeda nad AEKom je korak blize prolasku skupine

Kako misliš spasiti sezonu?! Šta ti misliš pošto je prvenstvo gotovo i kup, da ako se prođe skupina da je sezona spašena? Po čemu? Zato što ste prošli skupinu? Kakve to veze ima? Pa nećete osvojiti Europa Ligu.............isse kakvi zaključci........

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

Kako misliš spasiti sezonu?! Šta ti misliš pošto je prvenstvo gotovo i kup, da ako se prođe skupina da je sezona spašena? Po čemu? Zato što ste prošli skupinu? Kakve to veze ima? Pa nećete osvojiti Europa Ligu.............isse kakvi zaključci........

ti nisi baš najpametnija osoba jel tako? pa ako prođemo skupinu to automatski znači brdo para, od samog plasmana, sponzora pa sve do prodaje ulaznica i veći rejting na ljestvici

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
Kora kaže...

ti nisi baš najpametnija osoba jel tako? pa ako prođemo skupinu to automatski znači brdo para, od samog plasmana, sponzora pa sve do prodaje ulaznica i veći rejting na ljestvici

Lol, ma ko priča o parama. Znači vama je spas sezone to malo para?! Alaj se jeftino prodajete.......

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice