Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 57.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hajduk 2010/11
Kora kaže...
vistma kaže...
Kora kaže...

Hahahahhahahahahahhhahahahhahha pušiona kupa!!!!! Hahahahhhahahahhahhahhahhahhahah

Kepec, aj spamaj u temu od "najhrvatskijeg kluba nastalog 1945.g od strane KPJ" Cool

Nije to spamanje, već ismijavanje, a neću u nekoj drugoj temi ismijavat "šegrta s mora" koji treba još puno pure jesti da bi se nadao ikakvom trofeju jednog dana. Eto ni ove godine ništa od trofeja hahaahha,

ajoj, "u nekoj drugoj temi"??? jak si mi navijač, a ne znaš ni osnove svoga velikoga komunističkog kluba

Također odzvonit će i Glavonji (čitaj mamiću) i Markoviću pa neće više biti tvojih "trofeja" 

Forza Vale!!!
15 godina
protjeran
vistma kaže...
Kora kaže...
vistma kaže...
Kora kaže...

Hahahahhahahahahahhhahahahhahha pušiona kupa!!!!! Hahahahhhahahahhahhahhahhahhahah

Kepec, aj spamaj u temu od "najhrvatskijeg kluba nastalog 1945.g od strane KPJ" Cool

Nije to spamanje, već ismijavanje, a neću u nekoj drugoj temi ismijavat "šegrta s mora" koji treba još puno pure jesti da bi se nadao ikakvom trofeju jednog dana. Eto ni ove godine ništa od trofeja hahaahha,

ajoj, "u nekoj drugoj temi"??? jak si mi navijač, a ne znaš ni osnove svoga velikoga komunističkog kluba

Također odzvonit će i Glavonji (čitaj mamiću) i Markoviću pa neće više biti tvojih "trofeja" 

Hahahhaha, varaš se ako misliš da ćeš mene isprovocirati sa tim kvazi-komunjarskim forama, boli me ona stvar za te tvoje i tuđe egzibicije

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

nema šanse da je ovaj datum rođenja na tvom profilu stvaran.

po ponašanju nebi ti dao ni 13 godina.

When you walk....thorugh the storm....hold your head up high...and dont be afraid of the dark....
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
vistma kaže...
Kora kaže...
vistma kaže...
Kora kaže...

Hahahhaha, varaš se ako misliš da ćeš mene isprovocirati sa tim kvazi-komunjarskim forama, boli me ona stvar za te tvoje i tuđe egzibicije

Nisu fore to je jednostavno na tvoju žalost ISITNA Plač

Forza Vale!!!
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Sve se vraća na staro i u normalu........Dinamo dominira u prvenstvu i kupu a Hajduk mu za leđima hvata prašinu hahahhah

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
A ti sa svojih 26 godina jos spamas po forumu i jebes svakoga u zdrav mozak umisto da uzmes neku zensku pa je ...

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Sve se vraća na staro i u normalu........Dinamo dominira u prvenstvu i kupu a Hajduk mu za leđima hvata prašinu hahahhah

Što si se prebacio na novu temu? Nemamo argumenata ili smo poniženi pa pokušavamo omalovažavati ime Hajduka? 

Uf 20:51 je, ajde u krpe sutra ti je škola! Poljubac

Forza Vale!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 20:51 (vistma).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
vistma kaže...
Kora kaže...

Bravo ispali smo iz kupa, i vi ste prosle godine...jel tko gleda tu tragediju, ja sam samo cuja da su ispali ? A steta ipak nece bit dupla kruna :(.

17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Poklepović više nije trener.

Umjesto njega momčad će privremeno vodit Joško Španjić

Izvor

World Championships: 7, GP started: 267, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,435
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Ma oni nisu normalni,otirali covika koji je zajedno s novom upravom diga hajduk u nebesa.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina

Možda za 200.godišnjicu osvoje naslov Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
protjeran
kostolomac kaže...

Možda za 200.godišnjicu osvoje naslov Cool

hahahhah , MOŽDA.

Et kako ti je to. Sve ide super, pobjeđuje se, pobijedi i jedno važno ime u europi, onda dođe prvi poraz u prvenstvu nakon ohoho vremena i poraz od prejakog protivnika i odma, ajmo dedice marš! Baš nas briga za sve što si napravio ovaj porazčić ti nemožemo oprostiti. Kod nas sve mora biti savršeno cijelu sezonu i moramo osvojit Erupa Ligu!   EPIC FAIL za ciiiiliiiiiii Split! hahahahha

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Tako je Kora... to se u Dinamu nikad nije dogodilo...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
protjeran
makimakimaki kaže...

Nismo mi ni prije igrali ništa bolje nego večeras. Ko je gleda gostovanja Hajduka sve mu je jasno. Protiv Uniree smo imali dosta sriće jer kod 1-0 su nam stativu pogodili, mogli smo ispast komotno, protiv Bukurešta ista priča ko i danas. Druga stvar je Hajduk na poljudu jer onda igrači daju 150% zbog atmosfere a gosti igraju 50% slabije isto tako zbog atmosfere. Al sve u svemu trener nevalja od samog početka, ne od danas. Fali nam 3-4 zamjene, i golman.

davno sam ja ovo reka, eto ga

15 godina
protjeran
makimakimaki kaže...
makimakimaki kaže...

Nismo mi ni prije igrali ništa bolje nego večeras. Ko je gleda gostovanja Hajduka sve mu je jasno. Protiv Uniree smo imali dosta sriće jer kod 1-0 su nam stativu pogodili, mogli smo ispast komotno, protiv Bukurešta ista priča ko i danas. Druga stvar je Hajduk na poljudu jer onda igrači daju 150% zbog atmosfere a gosti igraju 50% slabije isto tako zbog atmosfere. Al sve u svemu trener nevalja od samog početka, ne od danas. Fali nam 3-4 zamjene, i golman.

davno sam ja ovo reka, eto ga

I još onakav bahat , podcjenjuje svakog protivnika, Hajduk nikad nije igrao loše kad izgube, suci nas stalno kradu, nismo imali sreće.........daj đede jednom priznaj da ste bili LOŠI a ne se tako razbahatit još čovjek u godinama pomislio bi čovjek da ga život takog matorog nešta naučio

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

I još onakav bahat , podcjenjuje svakog protivnika, Hajduk nikad nije igrao loše kad izgube, suci nas stalno kradu, nismo imali sreće.........daj đede jednom priznaj da ste bili LOŠI a ne se tako razbahatit još čovjek u godinama pomislio bi čovjek da ga život takog matorog nešta naučio

ja stvarno nerazumin koji je tvoj problem, dođeš se tu nešto bahatit u temu o Hajduku kako nevalja i kako je loš klub, a ono ruglo od dinama za koje navijaš i tvrdiš da je super osvaja naslove zbog mafije i pokradenih utakmica i cila europa van se smije zbog toga, a vi se uzdignutih glava hvalite sa kupljenin rezultatima, najbrojniji grad u hrvatskoj nemože napunit ni pola stadiona na europskin utakmicama (toliko Hajduk napuni na domaćin) i onda je glavno doć na internet i pisat kako Hajduk nevalja, super van je klub i navijači, nema šta

15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Ja ću vrlo kratko. Simpatizer sam Hajduka.

Jel se namještaju utakmice u Hrvatskoj? Da, vrlo vjerojatno. Jel se Dinamu puštaju utakmice? Pa mislim da da, gledao sam ih popriličan broj gdje određene momčadi protiv Dinama igraju kriminalno, a protiv Hajduka idu na nož.

Ali, kakve veze ima Dinamo s tim da mi nemožemo pobijediti Osijeka, Splita, Karlovca? Da gubimo od Istre na poljudu? A tobože pucamo na Europu. A da ne govorim o sretnim pobjedama ove sezone, bilo ih je prilično. Smiješni smo. Koliko god Dinamo bio smiješan sa kupljenim utakmicama ili ne znam koliko godina bez proljeća u Europi, mi smo još smiješniji od njih.

16 godina
Hajduk 2010/11

@makimakimaki: istina al razlog je zato šta nemamo rješenja na klupi, nemože istih 11 igrača igrat par miseci bez prestanka, jednostavno je to nemoguće koliko god dobri oni bili

@kora: ne skrećen ja temu nego si ti doša ode provocirat i bit licemjeran, govorit da je Hajduk loš je glupo i licemjerno kad to kaže jedan dinamov navijač

16 godina
Hajduk 2010/11

@kora: a slušaj, neda mi se sa dicon raspravljat

@silence: kako si sad na tu temu doša da mi je znat al kad smo već kod toga to šta dinamo radi sa godinon osnutka je pre jadno i nepotrebno al eto, žele i oni 100 godina kad već nikakvu drugu povijest nemaju

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Kora kaže...

ja stvarno nerazumin koji je tvoj problem, dođeš se tu nešto bahatit u temu o Hajduku kako nevalja i kako je loš klub, a ono ruglo od dinama za koje navijaš i tvrdiš da je super osvaja naslove zbog mafije i pokradenih utakmica i cila europa van se smije zbog toga, a vi se uzdignutih glava hvalite sa kupljenin rezultatima, najbrojniji grad u hrvatskoj nemože napunit ni pola stadiona na europskin utakmicama (toliko Hajduk napuni na domaćin) i onda je glavno doć na internet i pisat kako Hajduk nevalja, super van je klub i navijači, nema šta

HUGE F***ING SIGNED :)

Kora kaže...
slimyyy kaže...
Kora kaže...

Samo činjenice pišem, znam, istina vas boli, a štaćeš.........btw šta sskrećeš temu na dinamo, tema je o hajduku i njegovom dugogodišnjem propadanju u nogometnu provaliju LOL

Internet hooligans strike again.

Ma nekako me uopce ne boli ovaj poraz od Istre, ako nista spustilo je sve na zemlju i pokazalo da se nije bas puno promjenilo u zadnjih pola godine. Ali moram priznat da sam ponosan sta navijam za Hajduk, bilo bi me SRAM da mi je Mamic predsjednik, neobrazovana seljacina koji nema ni k od kulture, nemas pojma koliko mi je drago da slavimo sto godina (ehrm pravih sto godina) osnutka hajduka. Tako da iako kojim slucajem potonemo u ovom ruglu od prvenstva/kupa...pa da ispadnemo u drugu ligu, opet znam da navijam za klub koji ima tradiciju i navijace koji ce ga izvuc iz govana.

Ali eto Kora ako dobivas erekciju tako da pises po temi tvog omrazenog kluba slobodno nastavljaj, iskreno tvoj LOL na kraju svake recenice ne uznemiruje nikog :) (bar se nadam) :D

Proleteri svih zemalja ujdeninite se!

Oh i da cestitam vam na sto godina. /sarkazam

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 12:41 (JackD).
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Lol, još nisam vidio nešto takvo da ti na svoj rođendan moraš platiti da ti netko dođe na rođendan tj da ga pozoveš, i to masne pare haha, koliko ono plaćate za Barcu? 3 milje eura? I doći će vam treća momčad Barcelone haha, dok će nama doć Tottenham (pa koliko god bili manje ime  u nogometu od Barce) besplatno, vidite morate i platit da vam netko dođe na rođendan, svi se klone tog vašeg ukletog kluba hahhah

Dinamo živi vječno
16 godina
Silence1488 kaže...

Pogledaj malo korin profil i svoj pa vidi ko je tu dijete..

vidia san mu profil al je on mentalno znatno mlađi od mene...

@kora: vidi se da nisi informiran uopće, Barca nama ne dolazi na proslavu rođendana, dolazi nan Sparta iz Praga, a sa Barcon je potpisan ugovor u kojen stoji da oni moraju zaigrat sa udarnon postavon

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Lol, još nisam vidio nešto takvo da ti na svoj rođendan moraš platiti da ti netko dođe na rođendan tj da ga pozoveš, i to masne pare haha, koliko ono plaćate za Barcu? 3 milje eura? I doći će vam treća momčad Barcelone haha, dok će nama doć Tottenham (pa koliko god bili manje ime  u nogometu od Barce) besplatno, vidite morate i platit da vam netko dođe na rođendan, svi se klone tog vašeg ukletog kluba hahhah

Pa vidis dok mi budemo uzivali u prvoklasnom nogometu i zvjezdama kao sto su Messi, Puyol, Iniesta itd. vi cete gledat klub iz sredine premier lige. Ne, na tvoju nesrecu, nece doc treca momcad, vec prva posto je odredeno klauzulom u ugovoru. Ma i da dode treca nismo mi jadnici koji slavimo nepostojeci rodendan. Dno dna slavit nesto nepostojece, hahaha a tuge. Kad vec imate tako ludu fantaziju zamislite da ste osvojili LP i proslavite i to usput. Dat ce bandijo koji miljuncic i za to.

15 godina
protjeran
JackD kaže...
Kora kaže...

Pa vidis dok mi budemo uzivali u prvoklasnom nogometu i zvjezdama kao sto su Messi, Puyol, Iniesta itd. vi cete gledat klub iz sredine premier lige. Ne, na tvoju nesrecu, nece doc treca momcad, vec prva posto je odredeno klauzulom u ugovoru. Ma i da dode treca nismo mi jadnici koji slavimo nepostojeci rodendan. Dno dna slavit nesto nepostojece, hahaha a tuge. Kad vec imate tako ludu fantaziju zamislite da ste osvojili LP i proslavite i to usput. Dat ce bandijo koji miljuncic i za to.

Baš će doć prva momčad lol, pitaj one likove gdje li ono je došla Barca negdje u Kinu proslaviti neku godišnjicu, došao od svih zvijezda samo Messi i to igrao prvih 15 minuta a ostali igrači nikad čuo, lol sad kad vam dođe neka peta momčad Barce. Btw taj klub iz "sredine Premier lige" igra u Ligi Prvaka, a sad čini se da po tvom i klubovi iz sredine ljestvice Premier lige idu u Ligu Prvaka, uh jbt kakav si ti stručnjak! hahhaha

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

Baš će doć prva momčad lol, pitaj one likove gdje li ono je došla Barca negdje u Kinu proslaviti neku godišnjicu, došao od svih zvijezda samo Messi i to igrao prvih 15 minuta a ostali igrači nikad čuo, lol sad kad vam dođe neka peta momčad Barce. Btw taj klub iz "sredine Premier lige" igra u Ligi Prvaka, a sad čini se da po tvom i klubovi iz sredine ljestvice Premier lige idu u Ligu Prvaka, uh jbt kakav si ti stručnjak! hahhaha

Usporedbe radi, i partizan igra u ligi prvaka.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

Pa vidis za razliku od nas Koreanci (mislim da je bilo tamo) nisu potpisali klauzulu u ugovoru, tako da ih je dobro za*ebalo.

CFR Cluj, Rubin Kazan, Zilina, Partizan, Auxerre svi oni igraju u LP, i da Tottenham nije bog zna kakav klub...samo sta ga ovdje svi dizu jer za njih igraju nasi. I usao je u LP jer je zamjenio jednog od "velike cetvorke" u Premier Ligi, tako da ubiti on je klub sa sredine tablice, u rangu Evertona, Aston Ville itd.

Ali opet nema veze tko nama dolazi i kako, bitno je to da za razliku od dinama mi imamo razloga ugostit nekog za nas stoti rodendan.

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Zašto su morali dat Špaci otkaz? Zato šta je izgubia od Istre? Nemože klub imat uspjeh ako se trener non stop minja

Sir Alex Ferguson prvih par sezona je bio jadan s Manchaster Unitedom, a sad, više od 20 godina vodi klub, i sve je ovojio!

15 godina
protjeran
JackD kaže...
Kora kaže...
JackD kaže...
Kora kaže...

Pa vidis za razliku od nas Koreanci (mislim da je bilo tamo) nisu potpisali klauzulu u ugovoru, tako da ih je dobro za*ebalo.

CFR Cluj, Rubin Kazan, Zilina, Partizan, Auxerre svi oni igraju u LP, i da Tottenham nije bog zna kakav klub...samo sta ga ovdje svi dizu jer za njih igraju nasi. I usao je u LP jer je zamjenio jednog od "velike cetvorke" u Premier Ligi, tako da ubiti on je klub sa sredine tablice, u rangu Evertona, Aston Ville itd.

Ali opet nema veze tko nama dolazi i kako, bitno je to da za razliku od dinama mi imamo razloga ugostit nekog za nas stoti rodendan.

Da, a ti si idiot u rangu idiota Svaguše.........

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Ohladi Kora

Ovo je HNL, ne vrijedi se prepirat oko njega

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Da, a ti si idiot u rangu idiota Svaguše.........

Ehrm, nop. Aha osta si bez argumenata, pa kao vecina kad ostane bez njih pocne vrijedat ? Pa amo polako da i ti shvatis. U Premier Ligi godinama vec konkuriraju isti klubovi za LP, ta famozna "velika cetvroka" (Arsenal, ManU, Chealse, Liverpool) trenutno je Liverpool ispa iz te cetvorke ali ga polako zamjenuje ManCity. I nemos mi reci da je Tottenham u jacini igrackog kadra blizu toj cetvorci. I nema veze sta igraju nasi tamo, taj klub nije toliko dobar kao sta ga predstavljaju nasi mediji, procitaj malo The Sun, Sky Sports itd. Pa pobogu Redknapp nezna ni sam sta bi sa sobom a kamoli da odredi tko cemu igrat u veznom redu. Svaka cast nasim ali budi realan, i pogledaj im malo formu uzasno osciliraju, a takvi klubovi ne opstaju lako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice