Super je što je Liverpool osvojio, ali tako se mučit protiv Cardiffa užas. Treba se nešto mijenjat u klubu pod hitno.
mislim da Kenny nije kriv nego uprava kluba.njih treba mijenjat.
Super je što je Liverpool osvojio, ali tako se mučit protiv Cardiffa užas. Treba se nešto mijenjat u klubu pod hitno.
Ma treba pljunuti dobru lovu za pojačanja i biti će rezultata!
Slažem se s vama, ali nije Cardiff mačji kašalj. Nije on bezveze dogurao do finala. A uostalom to je i čar što se u Engleskoj skoro može svatko sa svakim nositi, pogotovo ako su motivirani kao Cardiff da osvoje Carling kup i idu u Europu.
Slažem se s vama, ali nije Cardiff mačji kašalj. Nije on bezveze dogurao do finala. A uostalom to je i čar što se u Engleskoj skoro može svatko sa svakim nositi, pogotovo ako su motivirani kao Cardiff da osvoje Carling kup i idu u Europu.
Pa da, taj Carling kup je prilika za manje klubove da dođu do europe.
Pljunuli su oni opaku lovu za ovu sezonu, samo kaj su kupili smeća. Nije u lovi stvar, stvar je u skautingu i ostalome kaj tu ide. Carroll 35 milja, Henderson 20ak, pa to su smiješne cifre. Downing i Adam su odlični igrači, smao ih nikak nejde u Liveru, a jedini odličan potez se pokazuje Enrique. Jako loše se poslovalo, iako se gomila love potrošila.
Pljunuli su oni opaku lovu za ovu sezonu, samo kaj su kupili smeća. Nije u lovi stvar, stvar je u skautingu i ostalome kaj tu ide. Carroll 35 milja, Henderson 20ak, pa to su smiješne cifre. Downing i Adam su odlični igrači, smao ih nikak nejde u Liveru, a jedini odličan potez se pokazuje Enrique. Jako loše se poslovalo, iako se gomila love potrošila.
Suarez je pravi potez! Odličan je.
ali meni stvarno nije jasno,otkud 35 milijuna za Carrola? on mi ni u Newcastle-u nije izgledao ko neki igrač koji bi toliko vrijedio.
Sad su svi opalili drvlje i kamenje po njemu,ali mislim da je u cijeloj toj situaciji on najmanje kriv jer realno ne vrijedi ni blizu toliko,ali nije on kriv što je plaćen tolike novce.
Da, Suarez je odličan igrač, al brzo će on iz Engleske ako nastavi kak je krenuo.
A Englezi su općenito precjenjeni, i za Jonesa i Younga je United dao previše, o Carrollu i Hendersonu da ne pričam.
Pa da, koliku su lovu dali za Carolla, ja sam očekivao da će biti extra. Ali dobro ako to tek dolazi neka, samo da dođe. Iako po meni Liverpool ima odličnu obranu (Johnson, Carragher, Škrtel i lijevo Enrique), vezu (Gerrard, Maxi, Rodriguez, Adam, Henderson i još par) i u napadu Suarez, Caroll kad proradi i Kuyt. Ne znam koga bi tu još mogli dovesti.
Možda jednog dobrog veznog?
Pa da, koliku su lovu dali za Carolla, ja sam očekivao da će biti extra. Ali dobro ako to tek dolazi neka, samo da dođe. Iako po meni Liverpool ima odličnu obranu (Johnson, Carragher, Škrtel i lijevo Enrique), vezu (Gerrard, Maxi, Rodriguez, Adam, Henderson i još par) i u napadu Suarez, Caroll kad proradi i Kuyt. Ne znam koga bi tu još mogli dovesti.
Možda jednog dobrog veznog?
Maxi je odigro valjda 3 dobre tekme otkad je na toku, Henderson je promašaj, al ajde mlad je, još ima vremena. Kuyt je koristan igrač, al nije killer kakvog Liver treba. Gerrard je dosta pao zadnjih godinu, dvije, ozljede su ga dosta unazadile, a i više nije mladić. Liver ima par finih igrača oko kojih bi se moglo gradit, ali premalo match winnera, a igra je kriminalno loša, bez ikakve ideje, na tom se zapravo najviše treba radit.
Što se tiče samog igračkog kadra, malo je tu jako kvalitetnih ljudi. Koliko bi tih igrača moglo igrat u Unitedu, Cityju, Chelseau, pa čak i Arsenalu ili Tottenhamu? Reina, Suarez, Lucas i Kuyt su korisni, Agger nije loš, i tu bi još upali Enrique, Johnson i Gerrard. Ostalo jad i bijeda, na razini kluba iz sredine ljestvice, daleko od Lige Prvaka i borbe za naslov.
Dobili lovu za Torresa, iskoristili je nikako. Velim, Adama i Downinga još shvaćam, bili su sjajni prošle sezone, ali Carroll i Henderson... joj joj
Suarez je pravi potez! Odličan je.
suarez mi se sviđa kao igrač ali kao osoba .Zar mu je potreba vrijedat protivnicke igrace na rasnoj osnovi.
ali meni stvarno nije jasno,otkud 35 milijuna za Carrola? on mi ni u Newcastle-u nije izgledao ko neki igrač koji bi toliko vrijedio.
Sad su svi opalili drvlje i kamenje po njemu,ali mislim da je u cijeloj toj situaciji on najmanje kriv jer realno ne vrijedi ni blizu toliko,ali nije on kriv što je plaćen tolike novce.
Ma to je oprana lova na njemu ko i na mnogim igračima.
25min, Liverpool - Arsenal 1:0 Autogol
Kuyt-u obranio penale
EDIT: 31.min 1:1
EDIT2: 90+ 1:2
jbg
Ajmo Liverpool isprsi se i u sljedećem prelaznom roku dovedi prave igrače.
Baš nesretan poraz, bolji od Arsenala cijelu tekmu i onda ovi zabe iz 3 napada 2 gola. Ne znam kaj se radi naa treninzima Livera, ali finishing, korneri i penali se sigurno ne rade.
Sunderland - Liverpool 1:0
Sva sreća pa nisam gledao tekmu.
Evo ovdje gol imate: http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?162209
Ja neznam šta se dešava s Liverpoolom. Nisam gledao tekmu da me ne zaboli glava.
Ja neznam šta se dešava s Liverpoolom. Nisam gledao tekmu da me ne zaboli glava.
Od finala cupa nisam ni gledao Liverpool. Bezveze se živciram i razočaram pogotovo protiv ovih "malih" klubova kod kojih uvijek lako gube bodove.
2:0 STEVEN GERRARD!!!!
Liverpool - Everton 3:0
Hatrrick Stevena Gerrada!
Ma LEGENDA, baš sam sretan sad.
Dobili smo u četvrtfinalu F.A. Cupa Stoke City 2:1 i tako prošli u polufinale!!!
Gledao sam utakmicu,Liverpool je zasluženo pobijedio. Ali htio sam se osvrnuti na taj Stoke City,oni igraju najzaostaliji nogomet u Engleskoj,totalna katastrofa za gledanje. Samo nabijanje i nabacivanje na glavu Croucha,ništa drugo. Znate što je to kad im je glavna zvijezda u momčadi Delap koji rukom nabacuje iz auta u 16m. Iako su dobro pozicionirani na ljestvici u Premier Ligi i takva igra je očito djelotvorna,nisu loša momčad,ali su katastrofa za gledanje.
Isto ko i Grčka, samo što Grci igraju bunker. Po meni odvratan nogomet za gledat, ali očito uspješan.
Možda su igrači dobili gripu. Šalu na stranu, nešto se pod hitno treba mijenjat u klubu.