FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 424.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Liverpool!
Praetorian1 kaže...

Neznam šta se dešava s Liverpoolom. Imaju igrače, trener mi se čini dobar, ali jednostavno nejde. 

Budimo realni - nemaju igrače ;-)

Henderson i Carroll su veći promašaji, Adam igra na momente, al ni blizu igara koje je davao za Blackpool, ista stvar s Downingom. Kuyt i Maxi su oduvijek smeća. Jedini ko valja su Gerrard koji je već jako dugo van utakmica i Suarez koji je kažnjen i nema ga još dugo. Obrana još kak tak, al sve ostalo jad i bijeda.

35 milja za najlošijeg napadača lige, strašno :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
FC Liverpool!

Nemoj tako...i Torres se bori za tu titulu {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
14 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Budimo realni - nemaju igrače ;-)

Henderson i Carroll su veći promašaji, Adam igra na momente, al ni blizu igara koje je davao za Blackpool, ista stvar s Downingom. Kuyt i Maxi su oduvijek smeća. Jedini ko valja su Gerrard koji je već jako dugo van utakmica i Suarez koji je kažnjen i nema ga još dugo. Obrana još kak tak, al sve ostalo jad i bijeda.

35 milja za najlošijeg napadača lige, strašno :D

Kuyt je odličan! Za ostale se slažem!

AmonZero kaže...

Nemoj tako...i Torres se bori za tu titulu {#}

Torres je svoje napravio u Liverpoolu! Skidam mu kapu, kao i svaki pošteni navijač Liverpoola.
To što ga ne ide u zadnje vrijeme ( zadnja godina u Liverpoolu) i sada u Chelseu nije razlog da ga se "pljuva" .

17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Torres je svoje napravio u Liverpoolu! Skidam mu kapu, kao i svaki pošteni navijač Liverpoola.
To što ga ne ide u zadnje vrijeme ( zadnja godina u Liverpoolu) i sada u Chelseu nije razlog da ga se "pljuva" .

nebih se složio. prošlo bi pola sata utakmice a da nečuješ njegovo ime a i realizacija mu nije bila bolja strana, cca od 5 šansi jednom bi dao gol.

Liverpool1892 kaže...

Kuyt je odličan!

s ovim se slažem. kuyte je uvik bio dobar. puno odradi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 23:59 (Harold).
16 godina
neaktivan
Luuka kaže...
 Kuyt i Maxi su oduvijek smeća. Jedini ko valja su Gerrard koji je već jako dugo van utakmica i Suarez koji je kažnjen i nema ga još dugo. Obrana još kak tak, al sve ostalo jad i bijeda.

E ovo za Kuyta ti je tolika glupost da neznam šta da ti sad kažem a da te ne izvrjeđam ko Mamić onog novinara za Božić 2010. Pa Kuyt se toliko daje i trudi da je to nevjerojatno. Liverpool bez Kuyta nebi bio jednako kvalitetan, Kuyt je jedan od boljih igrača Liverpoola.

15 godina
FC Liverpool!
Meni nikako nije jasno što oni rade sa tim kupovinama zadnjih nekoliko godina. Pa ne vjerujem da oni nemogu dovesti neko jako,već dokazano pojačanje,uvijek neke koji su na tragu dokazivanja,a za njih daju masne pare. Nadam se da će se vratiti u one stare dane kad su harali Europom,pa da opet zaigraju sa mojom Barcom na Anfieldu i da se čuje zajednička pjesma navijača kao na ovom videu:
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Harold kaže...
Liverpool1892 kaže...

nebih se složio. prošlo bi pola sata utakmice a da nečuješ njegovo ime a i realizacija mu nije bila bolja strana, cca od 5 šansi jednom bi dao gol.

Sjeti se prije par godina kada smo završili 2 na tablici. Tko je bio u super formi? Tko je davao "nemoguće" golove. ( sjećam se jednog sa ruba 16m. kad je leđima okrenut prema golu dao gol. Torres!
Ovo što si napisao, se slažem za zadnju godinu. Sada kada ga ne ide treba ga samo kritizirati, ma da!! Njegovo vrijeme je prošlo. 

17 godina
neaktivan
FC Liverpool!

@Liverpool1892
ma uvijek mi je išao na živce iz gore navedenih razloga. preplaćen i uvijek se spominjao među najperspektivnijim, najskupljim napadačima a misli da nije toliko vrijedio. imao je on fantastičnih golova i driblinga ali sveukupno trebalo je više se truditi i više toga realizirati. što se tiće kupovine, kao što reće antimadridista,  neznam koji je njima vrag. zadnjih godina oni nemogu ni ove zadnje sa tablice pobjediti. ako neznaju kupovati igrače, neznam neka igraju football manager ili nešto slično

15 godina
Harold kaže...

@Liverpool1892
ma uvijek mi je išao na živce iz gore navedenih razloga. preplaćen i uvijek se spominjao među najperspektivnijim, najskupljim napadačima a misli da nije toliko vrijedio. imao je on fantastičnih golova i driblinga ali sveukupno trebalo je više se truditi i više toga realizirati. što se tiće kupovine, kao što reće antimadridista,  neznam koji je njima vrag. zadnjih godina oni nemogu ni ove zadnje sa tablice pobjediti. ako neznaju kupovati igrače, neznam neka igraju football manager ili nešto slično

Da, Football Manager će im pomoći, u to sam siguran {#}

Svako malo mislim da će nakon jedne ili više dobrih partija napokon krenuti i da će biti opet oni stari, ali onda izgube ili ostanu neriješeno protiv onih koji su im prije bili kante za napucavanje. Nemaju kontinuiteta i bojim se da će i ove godine ostati bez Lige prvaka, a bez njih mi je Liga prvaka manje zanimljiva! 

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
14 godina
FC Liverpool!

Za nove članove foruma i mlade ljude koji će željeti naučiti nešto o jednom od klubova iz društva "NAJ" na svijetu, a imalo reklame blogeru {#} !!!!

LINK; http://lfc-anfield.bloger.hr/post/navijacke-pjesme/12547247.aspx

ATJ Lučko
14 godina
FC Liverpool!

Trenutno se igra prvo poluvrijeme uzvratne utakmice između Liverpoola-a i Manchester City-a, trenutni je rezultat 0:1 za goste, pomalo zasluženo, fenomenalnim bomba golom izvan 16 metara.

Liverpool je imaoa barem tri četri kvalitetne prilike, ali nema sreće, i meni se ne sviđa što igra i onaj Škrtel jer on zna zahebat stvar često, ALI EVO PENALA ZA LIVERPOOL {#}!!

Huuuraaaaaa 1:1 41 minuta prvog poluvremena {#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool!

Super, izvijesti kraj utakmice{#}

14 godina
FC Liverpool!

Igra se 75 minuta utakmice, rezultat je 2:2, Džeko za 1:2, Craig Belamy za 2:2, utakmica je TAKO DOBRA, ovako se ne igra niti u Premiershipu, i da, za Manchester City ne igra Mario Balotteli ali igra Kuhn Augero, nadam se da sam dobro napisao, ko nisam, najte mi što zamjeriti!

ATJ Lučko
15 godina
FC Liverpool!

Liverpool je u finalu!!!

Ostalo je 2:2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 22:42 (sako9800).
14 godina
FC Liverpool!

Ukratko; utakmica je bila fenomenalno urnebesno dobra, da je Liverpool-u ušlo makar pola, pobijedio bi a makar 4:2, ovako, bilo je dobro i dosta 2:2, i sada, da ovonije bila utakmica Curling kup, da je bila utakmica FA kupa, ma nema veze, i bori se i gine na utakmici, ali i veselje nakon odigranog, biti dio gledatelja na Enfieldroad stadionu i slušati "You’i never walk alone" NEPROCIJENJIVO {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Ukratko; utakmica je bila fenomenalno urnebesno dobra, da je Liverpool-u ušlo makar pola, pobijedio bi a makar 4:2, ovako, bilo je dobro i dosta 2:2, i sada, da ovonije bila utakmica Curling kup, da je bila utakmica FA kupa, ma nema veze, i bori se i gine na utakmici, ali i veselje nakon odigranog, biti dio gledatelja na Enfieldroad stadionu i slušati "You’i never walk alone" NEPROCIJENJIVO {#} !!!! 

Uh, ja sam se cijeli naježio!!! Ako budem ikad mogao, otić ću na jednu utakmicu da vidim kako je to uživo. Stvarno predobro!

16 godina
neaktivan
FC Liverpool!

I ja bi volio otić na utakmicu Liverpoola, baš bi bilo super.

14 godina
FC Liverpool!

U tijeku je utakmica 4 kola FA kupa na 4141 kanalu MAX TV-a i nakon 30 minuta 1 poluvremena, FC Liverpool vodi Manchester Uniteda 1:0, kratko izvješće; utakmicu sudi izvrstan sudac Mark Halsey, Manchester United je imao jednu veliku priliku kada je pogođena stativa gola Reine, gol za Liverpool je klasičan engleski, nabacivanje iz kornera na glavu najvišeg igrača i to je to, uz malo veliku grešku golmana Manchester Uniteda, više se bavio igračima u petercu nego što je pazio na loptu.

Jedna opaska, zbog povrede na prošloj utakmici Premiershipa protiv Arsenala, u ovoj utakmici ne igra Wayne Rooney, jedna mala olakšica za Liverpool danas {#}!! 

Fuck; Jin Sun Park izjednačava na 1:1, greška GLUPE {#} STUPIDE {#} ŠKRTELA, ja mrzim tog kretena!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool!

Kuyt !!!!!!!

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Fuck; Jin Sun Park izjednačava na 1:1, greška GLUPE {#} STUPIDE {#} ŠKRTELA, ja mrzim tog kretena!!!! 

Kod gola ništa nije mogao on napraviti, to što ga mrziš, nemoraš ga okrivljavati! 
Škretel je potreban Liverpoolu i jako je dobar.

14 godina
Liverpool1892 kaže...
ATJLučko kaže...

Kod gola ništa nije mogao on napraviti, to što ga mrziš, nemoraš ga okrivljavati! 

Ali kako ga možeš braniti kada je masu puta zanitao svoj klub i u Premieshipu i u Ligi Prvaka, ma nekoliko puta previše, na samo njemu svojstvene načine1

I ne mrzim ja njega kao čovjeka, jer je vjerojatno dobar dečko, ali kao spodobu koja ne zna svoj zadatak u obrani, u svom šesnaestercu, gdje vrlo često napravi glupost i pol, a sada ti reci da nisam u pravu {#} ??!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Liverpool1892 kaže...
ATJLučko kaže...

Ali kako ga možeš braniti kada je masu puta zanitao svoj klub i u Premieshipu i u Ligi Prvaka, ma nekoliko puta previše, na samo njemu svojstvene načine1

I ne mrzim ja njega kao čovjeka, jer je vjerojatno dobar dečko, ali kao spodobu koja ne zna svoj zadatak u obrani, u svom šesnaestercu, gdje vrlo često napravi glupost i pol, a sada ti reci da nisam u pravu {#} ??!!

Ajde ti meni reci kako je on danas kriv za Gol? Išao je blokirati Parka, Park dobio prije loptu opuco i eto gola, Škrtel ništa nije mogao.
I ne vrijedi mi se sada raspravljati kad ćeš ti jedno te isto tepsti non-stop 

14 godina
FC Liverpool!
ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool!
16 godina
neaktivan
FC Liverpool!

Suarez se odbio rukovat s Evrom. E Suarezu mućko đubre odlazi iz Liverpola i prestani bacat ljagu na klub.

A Evri bi poručio da se ne obazire na seljačinu Suareza.

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Suarez se odbio rukovat s Evrom. E Suarezu mućko đubre odlazi iz Liverpola i prestani bacat ljagu na klub.

Nije kulturno, ali u potpunosti ga razumijem (Suareza).
Da sam nepravedno optužen ni ja nebih pružio ruku! 

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad je kao Evra nešto bolji, isto sranje samo drugo pakovanje. Voli i on da provocira, pogledaj samo slavljenakon utakmice.

Ja bih obojicu kaznio pa nek drugi put dobro razmisle kako će se ponašati pred publikom i navijačima! 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
FC Liverpool!

Ali Suarez je propalica i bez Evre, šta sve lik radi. Pokazuje navijačima srednji prst. Kad ga neki igrać sruši, psuje mu sve živo. I to on radi još prije nego je došao u Liverpool. Ja da sam trener meni ta seljačina više nebi zaigrala. Ja ne osporavam njegovu igračku kvalitetu. Ali ponašanje mu je na razini 15 godišnjaka.

I da se razumijemo Liverpool mi je najdraži klub. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 12:34 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

Slažem se da je Suarez propalitet, ali opet ponavljam - iz sve ove afere Evra je ispao kao fin, čestit lik, a Suarez kao moron i debil! Možeš misliti!

Evra voli provocirati i duga je lista njegovih budalaština, sjećam se dobro SP-a i kazne koju je dobio zbog ponašanja.

Jako je ružno da javnost nekoga percipira kao dobrg ili lošeg, a ne zna činjenice. Po meni su obojica podjednako kriva i definitivno su zaslužila identičnu kaznu. Po ponašanju su nedostojni da nose dresove takva dva kluba i jednio još mogu reći - nek ih je stid!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
FC Liverpool!

nemojte misliti da je Evra nevinašce i da za ništa nije kriv. Gdje je dokaz da je Suarez vrijeđao Evru? istu stvar je napravio Terry pa nije dobio nikakvu kaznu,barem zasad,samo zato što je Englez.
Jeste vidjeli jučer poslije utakmice kako je Evra provocirao Suareza namjerno,unosio mu se u lice i slavio?

nije li malo čudno kako poslije svega Suarez neće pružiti ruku Evri,vjerujem da ga je vrijeđao,da bi mu se ipričao i pružio mu ruku.

Isto tako je čudno kako Evra sada pruža ruku Suarezu,pa da je mene tako jako vrijeđao kako Evra navodi,mislim da bi se gadio pogledati mu u lice,a ne pružiti mu ruku.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 15:12 (antimadridista).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice