FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 432.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Liverpool
Mislim da je danas stvarno potrebno čudo da liverpool ne pobjedi, fale ključni igrači, mislim da će čak Kalas igrati stopera, vidjet ćemo kak će se mlad i relativno neiskusan momak snaći sa Suarezom.

16 godina
Re: FC Liverpool

Danas dolazi naslov. Baš šugavo od Chelsea što to rade.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
FC Liverpool

Umjesto da danas bude fešta, zbog NAJISKUSNIJEG, dva tjedna strahovanja {#}!!!!

Što reći na taktiku Mourinha, ovako bi mogao osvojiti i Ligu Prvaka, vrlo vjerojatno!

ATJ Lučko
17 godina
FC Liverpool

The Special One {#}

Fortune favours the brave
16 godina
neaktivan
Tako to radi najbolji trener na svijetu. Cijeli tjedan igra psihološke igre, govori kako će poslat 2. ekipu na teren, nama raste samopouzdanje i u mislima smo već razvalili Chelsea. A Jose nama pripremio autobus i 2 komada.
15 godina
neaktivan

to je mourinho...najbolji takticar danasnjice

But in the end i have to fall to lose it all
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo da i ja prokomentiram danasnji "praznik nogometa".Bijesan sam ko pas i trebat ce mi stvarno dugo dok mi se zivci smire.Sto se tice Mourinhove "taktike",nemam komentara.Stvarno je unistio nogomet.Mogu razumijeti i bilo je ocekivano da ce postaviti dvokatni bus u sesnaesterac.Ali koji k***c onako oduzima vrijeme.Muka mi je kad vidim kako se valjaju po terenu ili kad onaj Azpiliciuleta deset minuta izvodi aut.I sutra ce mi pi*dit kako je Mourinho naj naj i slicne gluposti.Druga stvar je Brendanova taktika.Stvarno ne znam koji *urac je srljo ko muha bez glave.Bio nam je dovoljan i X,a on po svom starom "planu A".Bilo je samo pitanje vremena,kada ce nam se ovo dogoditi.Svaku utakmicu igrali smo na foru da napad zabije vise nego sto obrana primi.I jbg danas dode Mou postavi svoj poznati bunker i eto vraga.Najvise mi je zivaca digao onaj Johnson.Konstantno d*ka po lopti,ide nesto kao driblat,zabija se u igrace ufff.Moram priznat da me steglo oko srca kad sam gledao kako se Stevie muci.Sve u svemu,s(p)retna pobjeda plavaca.Dva kola prije kraja sve je jos otvoreno,ali nazalost ovim porazom nismo vise krojaci svoje sudbine.Nadam se da ce nas braca sa Goodisona pogurati,a mi hladne glave do 6 bodova.

Nobody Cares!
15 godina
Square Enix kaže...

Evo da i ja prokomentiram danasnji "praznik nogometa".Bijesan sam ko pas i trebat ce mi stvarno dugo dok mi se zivci smire.Sto se tice Mourinhove "taktike",nemam komentara.Stvarno je unistio nogomet.Mogu razumijeti i bilo je ocekivano da ce postaviti dvokatni bus u sesnaesterac.Ali koji k***c onako oduzima vrijeme.Muka mi je kad vidim kako se valjaju po terenu ili kad onaj Azpiliciuleta deset minuta izvodi aut.I sutra ce mi pi*dit kako je Mourinho naj naj i slicne gluposti.Druga stvar je Brendanova taktika.Stvarno ne znam koji *urac je srljo ko muha bez glave.Bio nam je dovoljan i X,a on po svom starom "planu A".Bilo je samo pitanje vremena,kada ce nam se ovo dogoditi.Svaku utakmicu igrali smo na foru da napad zabije vise nego sto obrana primi.I jbg danas dode Mou postavi svoj poznati bunker i eto vraga.Najvise mi je zivaca digao onaj Johnson.Konstantno d*ka po lopti,ide nesto kao driblat,zabija se u igrace ufff.Moram priznat da me steglo oko srca kad sam gledao kako se Stevie muci.Sve u svemu,s(p)retna pobjeda plavaca.Dva kola prije kraja sve je jos otvoreno,ali nazalost ovim porazom nismo vise krojaci svoje sudbine.Nadam se da ce nas braca sa Goodisona pogurati,a mi hladne glave do 6 bodova.

Popi*dia sam na to. To sam primjetio i protiv Atletico Madrida. Sramota da od prve minute oni to rade. Ajde kad se zadnjih 10 minuti odugovlači je ok jer svi to rade, ali ovo je previše. Johnson je totalno bezopasan prema naprijed, a ni defenzivno nije nešto. Ne znam kad je odigrao nešto dobro. Lucas također. Sakho isto nije odigrao nešto. Iako nije skrivio nešto posebno, svaki je*eni balun je oni Demba Ba uhvatia. Vidi se da će tu treba dovest bar 3 dobra igrača i još bolje posložit obranu za iduću sezonu. Nadam se da ćemo dobit preostale 2 utakmice pa što bude. Žao mi je kapetana, ali se nadam da će ipak na kraju dignuti taj trofej.

13 godina
FC Liverpool

Malo zayebancije vezano za tekmu, nemojte se ljutiti. Što reći, Mou je najveći troll u povijesti ove igre. Nisam nikad čuo nekog trenera da ovako hvali momčad koja je dva puta prešla centar odnosno da toliko diže obranu u nebesa.

Iako sam neutralan, najviše mi je žao Gerrarda. Bila bi šteta da ode u mirovinu bez iti jednog naslova prvaka Engleske.

GIF

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 0:11 (pr0n_addict).
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Mislim da statistika dovoljno govori za sebe.Istina Chelsea je pobijedio iz greske Liverpoola,bez toga nisu nista napravili.Liverpool ih je nadigrao totalno.Mourinho moze biti takticar i sve ali je licemjeran i to mi se nikako ne svida kod njega.
Samo mi je zao Gerrarda jer nije zasluzio da se njemu to dogodi.
Sta je tu je,i dalje je Liverpool prvi,i dalje postoji nada;mala ali postoji.
Ja sam ponosan na klub i na igrace koji su ove sezone dali sve od sebe i sa punom slabijom klupom od dosta momcadi su trenutno 1. 
YNWA! 

Suarez izabran za najboljeg igraca ove sezone,potpuno zasluzeno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 1:40 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Mislim da statistika dovoljno govori za sebe.Istina Chelsea je pobijedio iz greske Liverpoola,bez toga nisu nista napravili.Liverpool ih je nadigrao totalno.Mourinho moze biti takticar i sve ali je licemjeran i to mi se nikako ne svida kod njega.
Ja sam ponosan na klub i na igrace koji su ove sezone dali sve od sebe i sa punom slabijom klupom od dosta momcadi su trenutno 1. 
YNWA! 

Moras biti realan i priznati da osim +70% posjeda i dvadesetak suteva(od kojih su dobar dio Gerrardovi dalekometni pokusaji) nismo imali apsolutno nista.Mogli smo i mi silovat loptu na svojoj polovici i natjerati njih da se otvore,jer ponavljam,bio nam je dovoljan i x,ali nismo.Brendan je jos mlad i ima dosta jos da nauci.Nazalost jucer je upravo on ispao smijesan,ali jbg idemo dalje keep the faith YNWA !!!

Nobody Cares!
17 godina
FC Liverpool

Evo da se javim kao Chelsea navijac.

Svaki respect Liverpoolu pogotovo Gerardu, jedan od  drazi mi je igraca i stvarno mi je zao sto je on pogrijesio, ali eto...

Sto se tice Mourinha i taktike, ja nisam za tu taktiku, ali ne znam sta pojedinci ocekuju, da ide napadati bez pravog napadaca?

On i sam zna da nema sanse tako, ovo je igra kojom moze proci i u Liga Prvaka. I normalno da ce tako i igrati.

Sto se tice jucerasnje tekme, kako sam rekao frendu koji navija za Liverpool, Chelsea jucer nije dobio utakmicu nego je Liverpool izgubio, ruku na srce, ali moglo se pametnije odigrati.

Za kraj, kad vec Chelsea nece osvojiti prvenstvo od srca se nadam da ce to biti Liverpool, najvise zbog Gerarda.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
FC Liverpool

Totalna dominacija.

0:2 s bunkerom. Šta bi bilo da su htjeli igrati.

Đose da je htio mogao je dobiti 0:10.

14 godina
MrDD kaže...

Totalna dominacija.

Ma iz kojeg si ti filma ispao?!?!?!?!? Bez obzira koliko mi se kao faca dopada lik i djelo Mourinha, FC Liverpool je ispred svega, a da je "danas" Chelsea prihvatio igrati igru, izgubio bi samo tako, ali, broj "utakmica u nogama" je presudio svoje, nažalost.
ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
MrDD kaže...

Totalna dominacija.

Ma iz kojeg si ti filma ispao?!?!?!?!? Bez obzira koliko mi se kao faca dopada lik i djelo Mourinha, FC Liverpool je ispred svega, a da je "danas" Chelsea prihvatio igrati igru, izgubio bi samo tako, ali, broj "utakmica u nogama" je presudio svoje, nažalost.

Chelsea je prihvatio i odigrao igru samo tako. S B-momčadi u gostima poraziti budućeg prvaka (City može kiksati protiv Evertona) može samo Đose.

Mali Thomas Kalas je pojeo Kanibala Suareza.

Kapetanu Geradu je noga klecnula kad je vidio onu akciju koju je odigrao Demba.

Schwarzer uz 23 šuta FC Liverpoola skoro nezaposlen na golu.

Torres i Willian - ovo će biti u budućim knjigama kao školski primjer kontre.

16 godina
FC Liverpool

B- momčad koja ako se gleda vrijednost svakog igrača vrijedi više od Liverpoolove prve. Bitch pls.

I ovo što su zabili za 0-2 to je bilo i za očekivat kada ti se stoperi nalaze na 20-25m od protivničkog gola i ideš na sve il ništa.

Ovo što si rekao da bi pobijedili 0-10 da su htjeli igrat je čista glupost i čovjek koji prati i razumije se u nogomet nebi izjavio takvu idiotsku stvar.

Ako nemaš ništa pametno za reć prestani provocirat u ovoj temi i odi u temu namjenjenu za tvoj klub i piši tamo kolko te volja i šta te volja.

@ontopic

Jbg izgubili. Chelsea taktički bolje odigrao i prektički bez greške (ako se gleda da nisu primili gol). Da se Gerrard nije poskliznio završilo bi 0-0 ili bi Liv pobijedio jer se Chelsea nebi toliko povukao na rezultatu 0-0. Bilo je prilika koje su se morale kvalitetnije iskoristit, al jbg šta je tu je. Ostalo je još 3 kola, još je sve otvoreno, treba odigrat do kraja i nadat se da će City kiksat protiv neke od 3 ekipa koje su im ostale. Dream on

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
14 godina
neaktivan
Square Enix kaže...
trolljegeren kaže...

YNWA! 

Moras biti realan i priznati da osim +70% posjeda i dvadesetak suteva(od kojih su dobar dio Gerrardovi dalekometni pokusaji) nismo imali apsolutno nista.Mogli smo i mi silovat loptu na svojoj polovici i natjerati njih da se otvore,jer ponavljam,bio nam je dovoljan i x,ali nismo.Brendan je jos mlad i ima dosta jos da nauci.Nazalost jucer je upravo on ispao smijesan,ali jbg idemo dalje keep the faith YNWA !!!

Pa u jednu ruku i je istina,ali da nije bilo one nesretne greske,sigurno bi rekao da smo ih nadigrali jer Chelsea sigurno ne bi zabio gol.No bilo kako bilo nista jos nije gotovo.

Naravno kriva je i taktika bila.Bezveze smo srljali a dovoljan je i X bio.

@MrDD mislis da je u redu doci ovdje i ovako pljuvat po Liverpoolovom igracu?Taj Suarez je ove sezone cudesan.Nije bez razloga osvojio nagradu za najboljeg igraca lige!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 1:06 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ajde dečki osvojite tu lige.Ako je itko zaslužio osvojiti, onda je to Liverpool.Barcin sam fan, ali uz nju mi je Liverpool sa Arsenalom jedan od dražih klubova i stvarno navijam za vas do kraja da osvojite tu ligu.Ovome Mourinhu se po*erem na glavu sa njegovim retardiranim taktikama.Pobijedite sad ove dvije i dignite taj trofej! {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

placem...{#}

Nobody Cares!
15 godina
Square Enix kaže...

placem...{#}

I ja, bogami ko Suarez, al kaj je s obranom 3 gola primit u 10 minuta, pa onom Škrtelu i Johnsonu bi glavu s ramena skinuo...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
15 godina
FC Liverpool

Nevjerojatno, nikad nisam vidio jednu momčad da je doslovno poklonila prvenstvo na sličan način. Prošlo kolo odlučila greška Gerrarda a ovo danas.... Neshvatljivo. Šteta za propuštenom prilikom i mislim da ju neće više imati tako ubrzo. 

16 godina
FC Liverpool

Sezona je bila fenomenalna ! 
Cilj odlaska u LP ostvaren sve ostalo što su dečki postigli je bonus. Moglo se i do trofeja, ali 11 pobjeda zaredom je ipak bio limit. Da stvar bude još bolja sve ovo se postiglo sa samo 15 igrača koje je BR rotirao tokom cijele sezone te ga treba još jednom pohvalit što je napravio od tako malog kadra igrača. Igrač sezone gospodin Luis Suarez.

Jedva čekam sljedeću sezonu. YNWA

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
16 godina

Više sreće iduće sezone.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Cestitke Cityu na osvojenoj tituli,Liverpool je sam prosuo bodove,a i tanka klupa+neuigrana obrana je rezultirala da su 2.

Svejedno odlicna sezona Liverpoola jer se nitko nije nadao da ce se boriti za titulu.Jos kad pogledas koliko su druge momcadi trosile a Liverpool je ispred njih,stvarno veliki uspjeh.Uz jos par pravih pojacanja slijedece sezone se mogu opet boriti za titulu. YNWA!
Svaka cast Rodgersu koji zna sta radi,odlican trener.

15 godina
FC Liverpool

Što mislite možemo li zadržati Suareza ako krenu ponude nakon Svjetskog? Već u prvoj utakmici sinoć je briljirao.

16 godina
Keops kaže...

Što mislite možemo li zadržati Suareza ako krenu ponude nakon Svjetskog? Već u prvoj utakmici sinoć je briljirao.

Da.

LOL EUNE: slinA
13 godina
neaktivan
FC Liverpool
Nobody Cares!
15 godina
FC Liverpool

Bit će zanimljiv ovaj prijelazni rok. Siguran sam da ima klubova koji će se boriti za njega, ali će morati duboko potegnuti iz džepa misle li ga uzeti.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Pitam se koji qurac će nam panj Lovren {#}

I ovako imamo panjeve i sad još jedan dolazi, a muko moja i takva drljava obrana...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Pitam se koji qurac će nam panj Lovren {#}

I ovako imamo panjeve i sad još jedan dolazi, a muko moja i takva drljava obrana...

Ni ja isto neznam zašto ga kupuju. Nije ništa bolji od ovih stoepra što sad imamo.

LOL EUNE: slinA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice