FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 432.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Liverpool
x18x05x kaže...

Iz aviona se vidjelo da je United pokraden i njihova loša igra se uklapa u sve to.

odmah si prebaci na 0.30!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Jel idete na ovakva okupljanja? Jer koliko vidim sad su u Splitu i nastojim ić na to kad neigra Hajduk kući

Mateo
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Suarez jos jednom pokazao da je daleko najbolji napadac u BPL! :)

3 gola i asistencija i Sturridge gol i asistencija,taj duo je sada 3. najbolji u BPL povijesti a jos ima 8 utakmica do kraja!

Samo do kraja nek nastave ovako,YNWA!

16 godina

Shearer je jučer u MOTD rekao kako će izgubit svoje 2. mjesto uskoro {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Zar nije Shearer prvi?S obzirom da se gleda sezona od 38 utakmica,bar je tako na ovoj slici koja je bila na BBC.

Skinut ce ga do kraja Suarez,a nadam se da ce i sa Sturridgem skinut rekord u kombinaciji golova!

16 godina
trolljegeren kaže...

Zar nije Shearer prvi?S obzirom da se gleda sezona od 38 utakmica,bar je tako na ovoj slici koja je bila na BBC.

Skinut ce ga do kraja Suarez,a nadam se da ce i sa Sturridgem skinut rekord u kombinaciji golova!

Pričam za najbolji duo.

14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
trolljegeren kaže...

Pričam za najbolji duo.

Moje isprike onda.

Znam da je nesto slicno bilo i za pojedinacne golove,ali da nadam se da ce oboriti sve rekorde skupa sa Sturridgem i on sam! Zasluzili su to

YNWA!

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Chelsea kiksao,sutra protiv kokosi utakmica stoljeca!!Can't wait {#}

EDIT: City takoder :)

Nobody Cares!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 21:03 (Square Enix).
15 godina
FC Liverpool

Vodimo 2-0 i odlično igramo. Samo tako nastaviti i prvi smo nakon ovog kola. YNWA.

17 godina
neaktivan
FC Liverpool

4:0. luda kuća. idemo dalje

14 godina
FC Liverpool

Nakon utakmice su prikazali raspored slijedjećih 6 zadnjih utakmica ove sezone, i ono što je NAJUOČLJIVIJE je činjenica da u 34 i 36 kolu doma dočekujemo Manchester City i Chelsea!

Ako uz ostale "lake" pobjede, pobjedimo Chelsea i makar odigramo neriješeno sa Manchester City-em, najvjerojatnije su dečki prvaci, YNWA {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ako budemo prvaci sva moja djeca će se zvat Brendan. Kad se samo sjetim prošle sezone i pljuvanja po BR-u, i evo 18 mjeseci poslije smo na prvom mjestu.

14 godina
FC Liverpool

Zabih napomenuti kako jedno kolo međusobnu utakmicu za ovu sezonu imaju i Chelsea i Manchster City, još kada bi tu utakmicu Chelsea pobijedio {#} ?!?!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Liverpool
Nasao sam na lfccro forumu zanimljiv podatak.Na danasnji dan prije tocno 50 godina Liverpool je na Anfieldu pobijedio Tottenham 3-1,preuzeo vrh i na kraju osvojio prvenstvo.Povijest se ponavlja {#}
Nobody Cares!
16 godina
ATJLučko kaže...

Zabih napomenuti kako jedno kolo međusobnu utakmicu za ovu sezonu imaju i Chelsea i Manchster City, još kada bi tu utakmicu Chelsea pobijedio {#} ?!?!

Neka bude X, nebi se ljutio. Napokon neko a da se ne zove Manchester ili Chelsea.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Opet lagana pobjeda protiv Tottenhama,totalno ih unistili!

Idemo dalje,YNWA!

16 godina
Square Enix kaže...
Nasao sam na lfccro forumu zanimljiv podatak.Na danasnji dan prije tocno 50 godina Liverpool je na Anfieldu pobijedio Tottenham 3-1,preuzeo vrh i na kraju osvojio prvenstvo.Povijest se ponavlja {#}

To sam ja objavio {#}

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Square Enix kaže...

To sam ja objavio {#}

i baaš si ponosan?

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Square Enix kaže...

To sam ja objavio {#}

Dakle ti si Dermonis,ja sam mislio da si Amon :)

Nobody Cares!
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

stvarno igraju najljepši nogomet i zaslužuju titulu. bit će neizvjesno do samog kraja, treba dobiti do kraja City i Chelsea što neće biti nimalo lako, a i ovi mali su uvijek opasni

16 godina

Poklopilo se da su na slični nickovi ovdje i tamo na LFCCRO {#}

Većina ljudi u UK želi da Liverpool osvoji titulu ove godine. Svi (osim fanova koji navijaju za druge konkurente za naslov) su oduševljeni igrama koje su naši momci pokazali ove godine. Vjerujem da se i može ovo privest kraju i osigurat trofej. Chelsea uz ligu igra i Ligu prvaka tako da im je to još veći teret, a ukoliko kojim slučajem prođu u sljedeću fazu natjecanja, igrat će s Liverpoolom taman između 2 utakmice LP. Man City ima još osam utakmica za odigrat i garant će kiksat barem na jednoj od njih. Jedva čekam kad nam City i Che dođu na Anfield. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 19:22 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ovakva situacija je bila za Liverpool na polovini sezone, tada nisu uspjeli održat prednost, radi Chelsea i Man Citya, sada će nadam se uspjeti. Inače sam navijač Cheslea, ali da Liverpool osvoji, ne bi žalio previše, pošto stvarno igraju lijep nogomet i pritom su 100% zagrijani svaku tekmu što je rijetkost, vrlo slična situacija kao i sa Atletico Madridom u španjolskoj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 19:11 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ovakva situacija je bila za Liverpool na polovini sezone, tada nisu uspjeli održat prednost, radi Chelsea i Man Citya, sada će nadam se uspjeti. Inače sam navijač Cheslea, ali da Liverpool osvoji, ne bi žalio previše, pošto stvarno igraju lijep nogomet i pritom su 100% zagrijani svaku tekmu što je rijetkost, vrlo slična situacija kao i sa Atletico Madridom u španjolskoj.

Istina,ali nisi naglasio da je Liverpool u te dvije utakmice pokraden.Onaj offside protiv Citya koji nije bio pa onda penal protiv Chelsea koji nije sviran (a sudio je Webb pa me ni ne cudi).

Super igraju i svi koji dolaze na Anfield imaju razloga strahovat,pogotovo uz ovakvu dobru igru.Nevjerovatno kako igraju odlicno!Skinuli su rekord!( 11 utakmica u sezoni gdje su zabili 4 ili vise).Suarez oborio rekord i prestigao Fowlera po broju golova,fantasticno!  YNWA!

Anything is possible for those who believe!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 23:26 (trolljegeren).
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

bitno je spomenuti to da su igrali u gostima, dok sada igraju doma, a Chelsea(7-4-5) i City(8-4-4) nisu baš toliko uvjerljivi kad igraju u gostima

14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
Đapa club kaže...

Istina,ali nisi naglasio da je Liverpool u te dvije utakmice pokraden.Onaj offside protiv Citya koji nije bio pa onda penal protiv Chelsea koji nije sviran (a sudio je Webb pa me ni ne cudi).

Super igraju i svi koji dolaze na Anfield imaju razloga strahovat,pogotovo uz ovakvu dobru igru.Nevjerovatno kako igraju odlicno!Skinuli su rekord!( 11 utakmica u sezoni gdje su zabili 4 ili vise).Suarez oborio rekord i prestigao Fowlera po broju golova,fantasticno!  YNWA!

Pobjeda je pobjeda, nebitno je sada što je bilo i tko je bio pokraden, te bodove nemogu vratiti, sada se samo moraju koncentrirat na te dvije nove utakmice.

hitmanovich kaže...
Đapa club kaže...

bitno je spomenuti to da su igrali u gostima, dok sada igraju doma, a Chelsea(7-4-5) i City(8-4-4) nisu baš toliko uvjerljivi kad igraju u gostima

Prebitne su to utakmice, tako da statistika ne igra tu preveliku ulogu. Liverpoolova prednost je ta što Chelsea igra LP pa će odmarat igrače ili će igrat sa istim iscrpljenim sastavom. Man City ima prednost što isto kao i Liverpool ne igra LP, ali mislim da Liverpool ima veče šanse protiv njih jer iako su izgubili prvu tekmu, igrali su tada jako dobro. Naravno teško je išta predvidjeti do tada, mislim da Liverpool ima jako težak put do kraja, ali sa ovakvom formom i fit ekipom mogu osvojiti naslov.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
trolljegeren kaže...
Đapa club kaže...

Pobjeda je pobjeda, nebitno je sada što je bilo i tko je bio pokraden, te bodove nemogu vratiti, sada se samo moraju koncentrirat na te dvije nove utakmice.

Istina,ali i u tim utakmicama su bili jako dobri,a sada te momcadi dolaze na Anfield,i Liverpool ima veliku sansu!

Iako prije pocetka sezone nitko se nije ni nadao ovome,ovo je ogroman uspjeh. 

15 godina
FC Liverpool

Uh teška utakmica, ali je 9. pobjeda za redom tu. Iduće kolo protiv City-a na Anfieldu. Najvažnija utakmica sezone, iako do kraja su sad sve važne. Bit će teško, ali vjerujem u pobjedu. Što vi očekujete?

14 godina
FC Liverpool

Ufrkao sam se paralelno gledajući utakmicu i Formula One utrku, i da nije bilo one gnjide Andy Carroll-a {#}, koji je evidentno ušao rukom visoko uzdignutom na golmana, i šunuo ga samo tako, psihički bi mi lakše uneredili te jazavce da se ono nije dogodilo na onakav način, makar u principu nemam ništa kontra njih, pa čak mi se čini da je Bilić i čini mi se Štimac igrao za "Čekićare", zar ne?!?!?

Uf, uh, da, slijedjeće utakmica je važna, ALI, ponavljam ALI, ako i ne pobijedimo, tu se nešto pita i Everton, koji je u zadnje četri Premiership domaće utakmice pobijedio Manchester City, neka ovu odigraju nerješeno, vjerujem sav FC Liverpool svijet presretan {#} !!!! 

Nekako se potajno nadam u +10 u seriji, pa neka se kuha grah u loncu.

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Jako vazna pobjeda protiv teskog protivnika.Oni su osigurali ostanak i na njima nije bio nikakav pritisak.
Prvi penal je cisti,a za drugi nisam siguran toliko ali svejedno gol West Hama nije ni trebao biti zbog ociglednog prekrsaja na Mignoletu.Pomocni je jos svirao ali glavnog je bas bilo briga...

9 pobjeda za redom,neporazeni u 2014 u BPL,fantasticna forma!
Utakmica sezone je slijedeca...neka daju sve od sebe pa sta bude bude,velika prednost jer igraju na Anfieldu! Moze to Liverpool osvojiti! YNWA!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 1:19 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Kakva tekma,u rangu one protiv Sunderlanda.Ne da mi je pao kamen,nego cijeli kamenolom sa srca.Tri su boda u dzepu,to je najvaznije,deveta pobjeda u nizu,san se nastavlja...

Nobody Cares!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice