Novo pojačanje
http://www.marca.com/2013/05/29/en/football/spanish_football/1369848689.html
Nikad čuo za njega. Bumo vidli kaki je
Novo pojačanje
http://www.marca.com/2013/05/29/en/football/spanish_football/1369848689.html
Nikad čuo za njega. Bumo vidli kaki je

Na današnji dan, 3. juna 1892. godine, osnovan je i zvanično najbolji engleski klub svih vremena! Klub koji je 80-ih godina prošlog stoljeća stekao reputaciju nepobjedivog, te rekorder po broju osvojenih Ligi prvaka u Engleskoj!
18 puta nacionalni prvak Engleske!
7 puta osvajač najstarijeg nogometnog takmičenja na svijetu!
8 puta osvajač engleskog Liga kupa!
15 puta osvajač engleskog Superkupa!
5 puta prvak Starog kontinenta!
3 puta osvajač Kupa UEFA!
3 puta osvajač UEFA Superkupa!
Uprkos tome što važniju titulu nije osvojio već dugi niz godina, ovaj klub posjeduje jedne od najvjernijih navijača na svijetu, te jednog od najlojalnijih kapitena u svijetu nogometa svih vremena! Sretan 121. rođendan, Liverpool Football Club!
Dobro pa ne igramo u europi sljedeću sezonu, a i dresovi su originalni.
Nek samo navuku gaće do pupka i sve OK 
ovakve uzorke koji su na trbuhu je moja baka znala plesti na đemperima 
Riješili smo se i njega
http://www.hammersbalkan.com/ekskluzivnoandy-carroll-novi-stari-igrac-west-hama/
Evo dosao je i Luis Alberto, dosta sam zadovoljan s tom kupovinom, jos da dofuramo Mkhytriana (ili kak se vec pise), Mignolet 90% dolazi i Aspas. Jos ako zadrzimo Suarez valjda bi napokon sljedece godine mogli uloviti to je*eno top 4 mjesto koje cekam vec 4 godine. Fali mi, doprije 5 godina dok utorkom ili srijedom upalim na HRT-u (da, tada su prenosili i utorak i srijedu :) ) i cuti zvuk YNWA prije utakmice LP, kako mi to fali, neopisivo. Uostalom, mislim da imamo prejaku mladu momcad (meni je cak i najdrazi Suso kojeg Rodgers uopce nije igrao 2. polusezonu). Jos kada pomislimo da uz Susa (19 god) imamo Sterlinga (18 g.), Luis Alberto (20 god), Coutinho (20g), Wisdom (19 god), Borini (21 g), jos su tu nadolazeci klinci Coady i Ibe , pa cak i Sturridge ima samo 23 godine. I stvarno vidim kako nam se napokon smijesi bolja buducnost uz Brendana Rodgersa.
Odlična mlada ekipa. Ako ih zadržimo sve bit će odlično.
S armenijcem se nešto odužilo, ali htio bi da još uzmemo nekog kvalitetnog stopera jer u Skrtela i nemam povjerenja.
Ode i Jonjo Shelvey. Lijep broj nastupa je skupio 
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/138463-reds-confirm-shelvey-sale
Itko gledao tekmu protiv Prestona??4-0 nije lose za pocetak sezone.Kakvu godinu ocekujete,mislim da bi ove godine stvarno mogli uhvatiti Europu,vasa misljenja??YNWA :)
Iago, Cou 
Oni koji nisu gledali neka odu na http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=112969.24120 pa si pribave snimke
Ak ne dovoedemo nekog tko će igrat u prvih 11 očekujem da će biti isto sranje ko prošle godine. 6-7 mjesto. Ak mi budemo među prve 4 pozicije to je puka sreća. Ostale ekipe imaju kvalitetnije igrače i pojačale su se u odnosu na prošlu sezonu.
Ak ne dovoedemo nekog tko će igrat u prvih 11 očekujem da će biti isto sranje ko prošle godine. 6-7 mjesto. Ak mi budemo među prve 4 pozicije to je puka sreća. Ostale ekipe imaju kvalitetnije igrače i pojačale su se u odnosu na prošlu sezonu.
Uvijek nas yebu ta pojacanja,rijetko kad uzimamo zvucna pojacanja a ako i pokusamo odmah se umijesaju i ostali klubovi (citaj Tottenham) i mi pojedemo govno.
Ja sam za prošlu sezonu imao Velika očekivanja, no kako nije bilo previše sportske sreće, prošlo se je kao bos po trnju, što ne mora biti ove sezone!
Iskreno, nisam previše vjerovao u Brendona, no kroz neke od utakmica pokazao je da ima štofa u njegovom radu, pa još da Suarez nije toliko nestrpljiv, moglo bi se i unutar prvih pet, a sada ovako, ništa previše zvučno dovedeno, ista meta isto odstojanje.
Dok Big guzde ne istovare kamaru love za iduću sezonu, FC Liverpool će disati na škrge na račun stare slave, nažalost!!
ATJ Lučko
glavno pojačanje suarez! počeo je trenirat s prvom momčadi i ispričao se ekipi :)
glavno pojačanje suarez! počeo je trenirat s prvom momčadi i ispričao se ekipi :)
Kojeg nema na počeku sezone u ključnim utakmicama 
Ako dovedemo Williana i Cissokha možda ćemo imat i neke šanse za top 4. Jer sjetite se s kime smo prošle godine igrali u napadu do zime. Sterling, Suarez i Downing. Jedan je neiskusan, a drugi je panj. Tako da će ove sezone biti puno bolje.
Liverpool - Stoke City 1:0
Pao je čvrsti Stoke kojega je na zivotu drzao Begovic i naravno ogromna sreca.Strijelac jedinog pogotka je odlicno raspolozeni Sturridge koji se mogao zabiti i vise puta,ali sto je tu je Dominirali smo cijelim susretom i zasluzeno odnijeli tri boda,iako smo lako mogli ostati bez njih.Aggerova ruka u kaznenom prostoru na trenutak je protresla Anfield,no samo par trenutaka kasnije, veliko slavlje jer naš Mignolet brani i baca Stoke u ocaj.Odlicna igra,samo naprijed i daleko cemo dogurat.YNWA <3
Konačno da imamo dobar početak sezone. Vidim nastavila se dobra igra od kraja prošle sezone :)
Čini se da smo i Williana popušili
trebao je i on prije valencije u LFC....očito od williana ništa ode on u spurse....
HT 1:0 Zasada izgleda jako dobro.Utakmica je puna naboja i tenzija,hrpa žutih a uskoro bi moglo biti i crvenih.Uvalimo im jos jednoga i na konju smo,ali i ovako je odlicno.Na startu se odlijepit Manchestera bilo bi super ima jos 45 minuta i sve se moze promijenit.Sretno LFC i naravno sretan rođendan nasem Danielu,proslavi ga dostojno sa jos jednim pogotkom!! xD
Čestitke momci, lijepo je nakon dosta vremena vidjet i vas konkurentne u derbiju i na vrhu tablice. Još da prodate suareza ma navijao bi za vas skoro :)
Suarez će se morat potrudit za mjesto pored ovakvog Sturridge-a 
Da se mene pita ja bi se Suareza odavno riješio. Smeta mi tako ponašanje i simuliranje, ali to je moje mišljenje.