Koja tekma, vodimo 3:1. Suarez
Kakva dva slobodnjaka, neviđeno.
Jedan na silu, jedan na tehniku. Oba su vrhunska.
Koja tekma, vodimo 3:1. Suarez
Kakva dva slobodnjaka, neviđeno.
Jedan na silu, jedan na tehniku. Oba su vrhunska.
Po koji put mi ove sezone ispaštamo zbog grešaka u obrani? Odigramo kao momčad odlično i svi su puni nade, ali se onda dogodi propust u obrani i primimo jeftin gol.
Pod hitno moramo neke kvalitetne stopere dovest i bočnog igrača jer ovako više neće ići. Svi daju zadnji atom snage i onda sve padne u vodu zbog obrane.
Danas Zenit i nije baš ozbiljno prijetio, ali jedna greška nas je stajala prolaza. Svaka čast Suarezu na ona dva pogotka.
Slažem se, obranu treba pojačat pod hitno.
Malo su pali tamo nakon 60 min al OK je. Opet Suarez trpa ko blesav i ona oni meni tamo pišu po novinama RVP igrač godine u premier ligi
.
EDIT:
http://www.ftbpro.com/xposts/101greatgoals.liverpool/124551/brendan-rodgers-called-his-side-sensational-after-wigan-0-4-liverpool?ref=facebook&team_id=10
EDIT:
danas protiv spuurrsssaaa

Opet odličan Liverpool, sam nek tako nastave.

Opet odličan Liverpool, sam nek tako nastave.
oprosti al danas nije bio toliko odličan....ovja put je presudila čista sreća, dobro su se dečki držali ali jednostavno spursi su kontrolirali tekmu...ali 3 boda su tu :)
Baš i nismo pravo odigrali. Kod 2-1 sam već mislio da ćemo izgubit, ali pogotkom Downinga se vratila nada. I onda kad je Stevie zabio za 3-2 jedva čekaš da tekma završi, jer smo svi vidjeli kako smo protiv Man C. i Arsenala lako prepustili vodstvo. Ali sve je dobro prošlo i uz malo sreće 3 boda su tu.
Jako LOŠE danas. Muka mi je kad vidim onog Downinga i Škrtela na terenu 
nakon 3 pobjede slijedi poraz...šteta....everton opet ispred i bježe 3 boda...
Vrati li se ne gine vam relegation. klik
Amonzero citat: "Malo su pali tamo nakon 60 min al OK je. Opet Suarez trpa ko blesav i ona oni meni tamo pišu po novinama RVP igrač godine u premier ligi . "
Znam da mi to nije pametno pisat u ovoj temi, al treba bit rečeno, smeće od čovjeka kakvo je Suarez ne zaslužuje nikakvu nagradu. Jedino veće smeće od njega je onaj divljak barton.
Oni bi u europu, a ne mogu pobijedit west ham i reading sramota.
Golmanu reading-a svaka čast. Ne pamtim kad sam vidio tako izvrsne intervencije na golu. Dečko je odličan, stvarno FENOMENALNO !
Suarez odvratan. Prodat ga sad na ljeto i gotovo. Sramota ! 
Suarez odvratan. Prodat ga sad na ljeto i gotovo. Sramota ! 
A kad sam ja to rekao par postova poviše... Najveće smeće koje je igralo nogomet.
Ima jedna velika razlika, ovaj je glumac i agresivni kreten i vidiš mu na licu da je izvan terena običan cigan, dok za pepea suigrači kažu da je super osoba i ekstra miran čovjek izvan terena.
a stvarno, nemožeš ovakvu glupost reći.
I da, Pepe je ista stvar kao Suarez, što koga boli ona stvar kakav je van terena kad se na terenu tako ponaša. I to da je Pepe dobra osoba van terena, kao da ga ti poznaš pa znaš kakav je. Možda je i Suarez dobra osoba van terena, samo sve radi za pobjedu svoje ekipe, ali to što radi se ne smije opravdavati i spadaju u istu kategoriju.
a stvarno, nemožeš ovakvu glupost reći.
I da, Pepe je ista stvar kao Suarez, što koga boli ona stvar kakav je van terena kad se na terenu tako ponaša. I to da je Pepe dobra osoba van terena, kao da ga ti poznaš pa znaš kakav je. Možda je i Suarez dobra osoba van terena, samo sve radi za pobjedu svoje ekipe, ali to što radi se ne smije opravdavati i spadaju u istu kategoriju.
Dobro pretjerujem jer me tip nervira, al ono što on radi nema veze sa "rađenjem svega za pobjedu svoje ekipe". I u banalnim situacijama kad vode, stalno lupka ljude šakom laktom i izaziva sukobe.
"I'm sad for what it happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!"
LS
EDIT:
"I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting."
EDIT2:
"For my unacceptable behaviour yesterday, the club has fined me today. I have asked the club to donate the money to the Hillsborough Family Support Group for the inconvenience I have created to the Liverpool fans and to Ivanovic."
bilo je i gorih igrača od njega što se tiče ponašanja...samo neka grize otjerat će sve moguće ponude i ostat će gdje treba :)
Jedna prigodna 
http://i.minus.com/iyQIdUanXewGw.gif
EDIT:
EXCLUSIVE: Liverpool would be willing to offload controversial striker Luis Suarez if a foreign club were to bid £40 million or above, reveals chief correspondent Wayne Veysey.
Jedna prigodna 
http://i.minus.com/iyQIdUanXewGw.gif
EDIT:
EXCLUSIVE: Liverpool would be willing to offload controversial striker Luis Suarez if a foreign club were to bid £40 million or above, reveals chief correspondent Wayne Veysey.
to ako naprave počinit će samoubojstvo...
ako za Bale-a traži 1000 mil...mrtvo ladno 80 mil za sukija....
Tony Barrett: "Luis Suárez is considering his future in English football after being left “shocked and disappointed” at a ten-match.
U jednu ruku bih htio da ode, baš da vidim kako bi se snašli bez njega, a u drugu ne, zato jer je igračina i bori se na terenu.
Žao mi je da je do svega toga došlo. Ako ostane do kraja može postat legenda, ali zbog ove gluposti koju je napravio, to je upitno.
Trgam se na ovo