FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Liverpool
Praetorian1 kaže...

Koja tekma, vodimo 3:1. Suarez{#}

Kakva dva slobodnjaka, neviđeno.

Jedan na silu, jedan na tehniku. Oba su vrhunska.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Po koji put mi ove sezone ispaštamo zbog grešaka u obrani? Odigramo kao momčad odlično i svi su puni nade, ali se onda dogodi propust u obrani i primimo jeftin gol.

Pod hitno moramo neke kvalitetne stopere dovest i bočnog igrača jer ovako više neće ići. Svi daju zadnji atom snage i onda sve padne u vodu zbog obrane.

Danas Zenit i nije baš ozbiljno prijetio, ali jedna greška nas je stajala prolaza. Svaka čast Suarezu na ona dva pogotka.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Slažem se, obranu treba pojačat pod hitno.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Što reći o današnjoj utakmici? Udobno se smjestit i uživat.

16 godina
FC Liverpool

Malo su pali tamo nakon 60 min al OK je. Opet Suarez trpa ko blesav i ona oni meni tamo pišu po novinama RVP igrač godine u premier ligi {#}

EDIT:

http://www.ftbpro.com/xposts/101greatgoals.liverpool/124551/brendan-rodgers-called-his-side-sensational-after-wigan-0-4-liverpool?ref=facebook&team_id=10

EDIT:

ajd da i man utd bude barem jednom pokraden. Sad znaju kak je drugima protiv kojih su igrali  

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 10:40 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

danas protiv spuurrsssaaa

16 godina
FC Liverpool

{#}

Opet odličan Liverpool, sam nek tako nastave.

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

{#}

Opet odličan Liverpool, sam nek tako nastave.

oprosti al danas nije bio toliko odličan....ovja put je presudila čista sreća, dobro su se dečki držali ali jednostavno spursi su kontrolirali tekmu...ali 3 boda su tu :)

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Baš i nismo pravo odigrali. Kod 2-1 sam već mislio da ćemo izgubit, ali pogotkom Downinga se vratila nada. I onda kad je Stevie zabio za 3-2 jedva čekaš da tekma završi, jer smo svi vidjeli kako smo protiv Man C. i Arsenala lako prepustili vodstvo. Ali sve je dobro prošlo i uz malo sreće 3 boda su tu.

16 godina
FC Liverpool

Jako LOŠE danas. Muka mi je kad vidim onog Downinga i Škrtela na terenu {#}

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

nakon 3 pobjede slijedi poraz...šteta....everton opet ispred i bježe 3 boda...

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Vrati li se ne gine vam relegation. klik 

Amonzero citat: "Malo su pali tamo nakon 60 min al OK je. Opet Suarez trpa ko blesav i ona oni meni tamo pišu po novinama RVP igrač godine u premier ligi . "

Znam da mi to nije pametno pisat u ovoj temi, al treba bit rečeno, smeće od čovjeka kakvo je Suarez ne zaslužuje nikakvu nagradu. Jedino veće smeće od njega je onaj divljak barton.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:32 (cecenac).
16 godina
FC Liverpool

Oni bi u europu, a ne mogu pobijedit west ham i reading sramota.

Golmanu reading-a svaka čast. Ne pamtim kad sam vidio tako izvrsne intervencije na golu. Dečko je odličan, stvarno FENOMENALNO !

16 godina
FC Liverpool

kasnim malo {#}

with KOP {#}

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 1:31 (Flying Dutchman).
16 godina
FC Liverpool

Suarez odvratan. Prodat ga sad na ljeto i gotovo. Sramota ! {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
17 godina
FC Liverpool

Evo video, ako netko nije vidio, neznam koji vrag se njemu mota po glavi 

koliko vidim nije mu to prvi puta, grizo je on i u Ajaxu

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 19:12 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Suarez odvratan. Prodat ga sad na ljeto i gotovo. Sramota ! {#}

A kad sam ja to rekao par postova poviše... Najveće smeće koje je igralo nogomet.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
FC Liverpool
Suarez jest igračina, ali što ti mora biti u glavi da ideš ugristi igrača na terenu, i to mu još nije prvi put? sličan je kao Pepe, obojica vrhunski igrači na svojim pozicijama, ali za ponašanje nezna čovjek što bi rekao.

što se tiče utakmice, Liverpool je bio možda i bolji od Chelsea iako su tako kasno izjednačili, uvijek primaju nekakve jeftine golove...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Suarez jest igračina, ali što ti mora biti u glavi da ideš ugristi igrača na terenu, i to mu još nije prvi put? sličan je kao Pepe, obojica vrhunski igrači na svojim pozicijama, ali za ponašanje nezna čovjek što bi rekao.

Ima jedna velika razlika, ovaj je glumac i agresivni kreten i vidiš mu na licu da je izvan terena običan cigan, dok za pepea suigrači kažu da je super osoba i ekstra miran čovjek izvan terena.

15 godina
cecenac kaže...
 i vidiš mu na licu da je izvan terena običan cigan

a stvarno, nemožeš ovakvu glupost reći.

I da, Pepe je ista stvar kao Suarez, što koga boli ona stvar kakav je van terena kad se na terenu tako ponaša. I to da je Pepe dobra osoba van terena, kao da ga ti poznaš pa znaš kakav je. Možda je i Suarez dobra osoba van terena, samo sve radi za pobjedu svoje ekipe, ali to što radi se ne smije opravdavati i spadaju u istu kategoriju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 20:53 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

a stvarno, nemožeš ovakvu glupost reći.

I da, Pepe je ista stvar kao Suarez, što koga boli ona stvar kakav je van terena kad se na terenu tako ponaša. I to da je Pepe dobra osoba van terena, kao da ga ti poznaš pa znaš kakav je. Možda je i Suarez dobra osoba van terena, samo sve radi za pobjedu svoje ekipe, ali to što radi se ne smije opravdavati i spadaju u istu kategoriju.

Dobro pretjerujem jer me tip nervira, al ono što on radi nema veze sa "rađenjem svega za pobjedu svoje ekipe". I u banalnim situacijama kad vode, stalno lupka ljude šakom laktom i izaziva sukobe.

16 godina
FC Liverpool

"I'm sad for what it happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!"

LS

EDIT:

"I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting."

EDIT2:

"For my unacceptable behaviour yesterday, the club has fined me today. I have asked the club to donate the money to the Hillsborough Family Support Group for the inconvenience I have created to the Liverpool fans and to Ivanovic."

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 15:40 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

bilo je i gorih igrača od njega što se tiče ponašanja...samo neka grize otjerat će sve moguće ponude i ostat će gdje treba :)

16 godina
FC Liverpool

Jedna prigodna {#}

http://i.minus.com/iyQIdUanXewGw.gif

EDIT:

EXCLUSIVE: Liverpool would be willing to offload controversial striker Luis Suarez if a foreign club were to bid £40 million or above, reveals chief correspondent Wayne Veysey.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 16:59 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Jedna prigodna {#}

http://i.minus.com/iyQIdUanXewGw.gif

EDIT:

EXCLUSIVE: Liverpool would be willing to offload controversial striker Luis Suarez if a foreign club were to bid £40 million or above, reveals chief correspondent Wayne Veysey.

to ako naprave počinit će samoubojstvo...

15 godina
FC Liverpool
ali stvarno nezgodna situacija, to je ipak daleko najbolji igrač u ekipi, baš se pitam kako bi izgledali bez njega. 40 milijuna jest dobra lova, ali mislim da s time novcem ni probližno nebi pokrili njegov učinak na terenu.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ali stvarno nezgodna situacija, to je ipak daleko najbolji igrač u ekipi, baš se pitam kako bi izgledali bez njega. 40 milijuna jest dobra lova, ali mislim da s time novcem ni probližno nebi pokrili njegov učinak na terenu.

ako za Bale-a traži 1000 mil...mrtvo ladno 80 mil za sukija....

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Tony Barrett: "Luis Suárez is considering his future in English football after being left “shocked and disappointed” at a ten-match.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

U jednu ruku bih htio da ode, baš da vidim kako bi se snašli bez njega, a u drugu ne, zato jer je igračina i bori se na terenu.

Žao mi je da je do svega toga došlo. Ako ostane do kraja može postat legenda, ali zbog ove gluposti koju je napravio, to je upitno.

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Trgam se na ovo {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice