"West Ham have made a club record move to sign Liverpool striker Andy Carroll.
The Hammers have offered a £17 million to bring the 23-year-old to Upton Park, although Carroll is not thought to be keen on the idea."
Treba ga riješit što prije.
"West Ham have made a club record move to sign Liverpool striker Andy Carroll.
The Hammers have offered a £17 million to bring the 23-year-old to Upton Park, although Carroll is not thought to be keen on the idea."
Treba ga riješit što prije.
"West Ham prepared to offer £36m package to bring Andy Carroll to Upton Park"
EDIT:
http://www.ftbpro.com/posts/mark.buckton/39832/andy-carroll-dropped-by-liverpool-on-his-way-to-london?ref=fb_post&team=Liverpool

Liverpool-Gomel 3-0
Fali od Gerrarda gol, a možete ga vamo vidit
Bravo Borini
Nova krv
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/08/10/3297928/liverpool-to-treble-joe-allens-wages-and-pay-him-2m-signing
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/stevie-interrupts-assaidi-medical
Čini se da samo ja "spamam" po temi.
Prognoza sutrašnje utakmice ?
Ja kažem 0-2
Moglo bi bit 2:0 za Redse.
Makar u duši i srcu volim najviše FC Liverpool, nisam tako veliki optimista glede sutrašnje utakmice, a još manje cijele sezone, možda sada ja pakljam, ali nekako predmnjevam još slabiju sezonu nego prošlu
!!
Makar u duši i srcu volim najviše FC Liverpool, nisam tako veliki optimista glede sutrašnje utakmice, a još manje cijele sezone, možda sada ja pakljam, ali nekako predmnjevam još slabiju sezonu nego prošlu
!!
Nisi jedini!
I ja isto imam takvo mišljenje.
Meni je najviše žao Gerrarda. Takva igračina, a nikada nije osvojio Premiership. Ali je barem osvojio Ligu Prvaka.
Tuga i jad. Ugasio TV, nemogu više gledat.
Ovaj Suarez maši 2 puta prazan gol s 3 metra, stoperi preloši, a Gerrarda nisi ni čuo na utakmici.
Tuga i jad. Ugasio TV, nemogu više gledat.
i bolje ti je da ne gledaš, ovo je jad i bijeda u obrani. Trenutno je 3:0 
Prekino i ja gledat utakmicu, idem malo na zrak...
Ne pamtim ovako los start sezone
Neću komentirati ništa, jer svako napisano slovo je jedan ubod iglom u živu otvorenu ranu, ali ću samo jednu stvar komentirati, a to je slijedjeće činjenica, ovaj "novi" trener, ma niti mu ime neznam, sigurno neće slavutu doček Nove Godine na klupi ovog kluba, cipela najranjie nakon četvrtog kola ako ne bude barem dvije pobjede, domaće i jedan gostujući remi, u što nikako ne vjerujem i.

Mogao bi i prije početka 10. mj. dobit nogu, jer Liverpool ima dosta težak raspored sljedećih par utakmica, sljed tjedan protiv Citya doma, pa 2.9. Arsenal doma, pa 15.9. neugodno gostovanje kod Sunderlanda i onda 23.9. doma protiv Uniteda!
gledajte, njemu treba vremena i strpljenja, Liverpool je totalno promijenio sistem i način igre, a to sigurno ne ide preko noći. On je odličan trener, pokazao je to i u Swanseu, a nažalost navijači su ti koji će vjerojatno morati trpiti bolnih sezonu-dvije, ali mislim da je za sve najbolje da se njega pusti da radi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Hearts - Liverpool
pol 0-0
Ovaj Sterling igra ko pas 94. godište, a mali prebija.
Borini 100% situacija u 45 min i pogodi stativu. Mogo je pitat golmana u koji će kut
.
I na kraju je završio u Liverpoolu.
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuVllVFVlVTWUqHLK&tmpl=coranto_eng_news
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuVllVFVlVTWUqHLK&tmpl=coranto_eng_news
Gerrard Allen i Sahin sredina, napad Suarez i Sterling i ko bog
Gerrard Allen i Sahin sredina, napad Suarez i Sterling i ko bog
Ne znam za vas ali meni je puno bolji od Allen-a Charlie Adam, a problem kod njega je brzina, jer je jako spor.
Evo gledam utakmicu protiv Manchester City-a, i Škrtel da prvi gol, ma htio sam ga izljubiti na ekranu, da bi onda u 80 minuti taj kreten debilni, idiot mamlazni, tudum nepodojeni napamet vratio Reini loptu - poklon za Teveza i 2 : 2, a taman da smireno se utakmica privede kraju, osvoje Velika tri boda protiv jednog Manchester City-a, sada drž gaće i za jedan bod pored takvog kretena nedo***enog
!!!!
Ma neka mi samo još netko nešto dobro i lijepo kaže za ovu BUDALU nad budalama, ustvari, nazvat njega budalom je uvreda za prave budale, ovo
je nešto za nemoguće opisati dok god bude postojalo svijeta i vijeka, debilčina jedna kretenska!!!!
Evo gledam utakmicu protiv Manchester City-a, i Škrtel da prvi gol, ma htio sam ga izljubiti na ekranu, da bi onda u 80 minuti taj kreten debilni, idiot mamlazni, tudum nepodojeni napamet vratio Reini loptu - poklon za Teveza i 2 : 2, a taman da smireno se utakmica privede kraju, osvoje Velika tri boda protiv jednog Manchester City-a, sada drž gaće i za jedan bod pored takvog kretena nedo***enog
!!!!
Ma neka mi samo još netko nešto dobro i lijepo kaže za ovu BUDALU nad budalama, ustvari, nazvat njega budalom je uvreda za prave budale, ovo
je nešto za nemoguće opisati dok god bude postojalo svijeta i vijeka, debilčina jedna kretenska!!!!
Relax take it easy,bice dobro ako uopce osvojimo taj bod.
Ima tko link neki s sažetkom i golovima ?
Nisam gledo utakmicu danas, morao sam ić bodrit svoj domaći klub 
EDIT:
nwm našao
O moj bože....škrtel 
Vidim Sterling je bio u prvom sastavu
Ima tko link neki s sažetkom i golovima ?
Nisam gledo utakmicu danas, morao sam ić bodrit svoj domaći klub 
EDIT:
nwm našao
O moj bože....škrtel 
Vidim Sterling je bio u prvom sastavu
Škrtel...prvo heroj, a poslije tragičar. Čudno je da Liverpool protiv jakih timova igra dobro, a protiv slabijih uvijek podbace. Da, Sterling je igrao. Mislim da će od njega nastati prava igračina...
Khmmm... pogle ko je u team of week
Kad sam ga vidio kako igra prošli tjedan protiv Hearts-a odma me oduševio.
On mi je sada jedan od najdražih igrača. 
mali Sterling će biti veliki igrač, gledao sam i ja utakmicu jučer i stvarno me iznenadio, rugao se sa Toureom po toj lijevoj strani, a tek mu je 17 godina.
!!!!
Opet ja, ti i Škrtel!
Da Škrtel je pogrješio 100% ali di je zadnji igrači, di je čuvar Teveza? Tako bi i ja odigrao jer je tu zadnji igrač MORAO BITI! Ako ste igrali nogomet u nekom klubu, onda sve znate!
Evo ja pišem ljepo o njemu, vjeruj kako god ovo izgledalo, tu je trebao biti igrač gdje je uputio loptu (Liverpool-ov)
Ma makar je iz INDEX.HR nekom omraženog blog site-a, ovo je ćok ćok lijepa vijestica, kako o Stevenu Gerrardu tako i o Nuri Sahinu, posudbi na godinu dana iz Real Madrida u FC Liverpool!
U pozitivnom kontekstu se spominju i Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho, a meni iskreno, teško bi bilo vidjeti SG bilo gdje osim u Liverpool-u, no dobro, osim možda u Real Madridu!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/gerrard-ostao-vjeran-svom-liverpoolu-zvali-su-me-ferguson-i-mourinho-ali-sam-im-rekao--ne-/634696.aspx
Liverpool- Arsenal
14:30
Liverpool- Arsenal
14:30
Očekujem zanimljiv derbi... Moglo bi tu biti svašta.