FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 434.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Liverpool

"West Ham have made a club record move to sign Liverpool striker Andy Carroll.

The Hammers have offered a £17 million to bring the 23-year-old to Upton Park, although Carroll is not thought to be keen on the idea."

Treba ga riješit što prije.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 20:19 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Evo jedne slike našega kapetana

16 godina
FC Liverpool

"West Ham prepared to offer £36m package to bring Andy Carroll to Upton Park"

EDIT:

http://www.ftbpro.com/posts/mark.buckton/39832/andy-carroll-dropped-by-liverpool-on-his-way-to-london?ref=fb_post&team=Liverpool

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 19:09 (AmonZero).
16 godina
FC Liverpool

Liverpool-Gomel 3-0

Fali od Gerrarda gol, a možete ga vamo vidit

Bravo Borini

Nova krv

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/08/10/3297928/liverpool-to-treble-joe-allens-wages-and-pay-him-2m-signing

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 10:09 (AmonZero).
16 godina
FC Liverpool

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/stevie-interrupts-assaidi-medical

Čini se da samo ja "spamam" po temi.

Prognoza sutrašnje utakmice ?

Ja kažem 0-2

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Moglo bi bit 2:0 za Redse. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 17:51 (Praetorian1).
14 godina
FC Liverpool

Makar u duši i srcu volim najviše FC Liverpool, nisam tako veliki optimista glede sutrašnje utakmice, a još manje cijele sezone, možda sada ja pakljam, ali nekako predmnjevam još slabiju sezonu nego prošlu {#} {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Re: FC Liverpool
ATJLučko kaže...

Makar u duši i srcu volim najviše FC Liverpool, nisam tako veliki optimista glede sutrašnje utakmice, a još manje cijele sezone, možda sada ja pakljam, ali nekako predmnjevam još slabiju sezonu nego prošlu {#} {#} !!

Nisi jedini! 
I ja isto imam takvo mišljenje. 

17 godina
FC Liverpool

Meni je najviše žao Gerrarda. Takva igračina, a nikada nije osvojio Premiership. Ali je barem osvojio Ligu Prvaka.

16 godina
FC Liverpool

Tuga i jad. Ugasio TV, nemogu više gledat. 

Ovaj Suarez maši 2 puta prazan gol s 3 metra, stoperi preloši, a Gerrarda nisi ni čuo na utakmici.

17 godina
AmonZero kaže...

Tuga i jad. Ugasio TV, nemogu više gledat. 

i bolje ti je da ne gledaš, ovo je jad i bijeda u obrani. Trenutno je 3:0 {#}

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Prekino i ja gledat utakmicu, idem malo na zrak...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 17:43 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ne pamtim ovako los start sezone{#}

14 godina
FC Liverpool

Neću komentirati ništa, jer svako napisano slovo je jedan ubod iglom u živu otvorenu ranu, ali ću samo jednu stvar komentirati, a to je slijedjeće činjenica, ovaj "novi" trener, ma niti mu ime neznam, sigurno neće slavutu doček Nove Godine na klupi ovog kluba, cipela najranjie nakon četvrtog kola ako ne bude barem dvije pobjede, domaće i jedan gostujući remi, u što nikako ne vjerujem i.  {#} {#}

ATJ Lučko
17 godina
FC Liverpool

Mogao bi i prije početka 10. mj. dobit nogu, jer Liverpool ima dosta težak raspored sljedećih par utakmica, sljed tjedan protiv Citya doma, pa 2.9. Arsenal doma, pa 15.9. neugodno gostovanje kod Sunderlanda i onda 23.9. doma protiv Uniteda!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 19:59 (Balvan8).
15 godina
FC Liverpool

gledajte, njemu treba vremena i strpljenja, Liverpool je totalno promijenio sistem i način igre, a to sigurno ne ide preko noći. On je odličan trener, pokazao je to i u Swanseu, a nažalost navijači su ti koji će vjerojatno morati trpiti bolnih sezonu-dvije, ali mislim da je za sve najbolje da se njega pusti da radi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 20:35 (antimadridista).
16 godina
FC Liverpool

Hearts - Liverpool 

pol 0-0

Ovaj Sterling igra ko pas 94. godište, a mali prebija.

Borini 100% situacija u 45 min i pogodi stativu. Mogo je pitat golmana u koji će kut {#}.

17 godina
16 godina

Gerrard Allen i Sahin sredina, napad Suarez i Sterling i ko bog

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Gerrard Allen i Sahin sredina, napad Suarez i Sterling i ko bog

Ne znam za vas ali meni je puno bolji od Allen-a Charlie Adam, a problem kod njega je brzina, jer je jako spor.

14 godina
FC Liverpool

Evo gledam utakmicu protiv Manchester City-a, i Škrtel da prvi gol, ma htio sam ga izljubiti na ekranu, da bi onda u 80 minuti taj kreten debilni, idiot mamlazni, tudum nepodojeni napamet vratio Reini loptu - poklon za Teveza i 2 : 2, a taman da smireno se utakmica privede kraju, osvoje Velika tri boda protiv jednog Manchester City-a, sada drž gaće i za jedan bod pored takvog kretena nedo***enog {#}!!!!

Ma neka mi samo još netko nešto dobro i lijepo kaže za ovu BUDALU nad budalama, ustvari, nazvat njega budalom je uvreda za prave budale, ovo {#} je nešto za nemoguće opisati dok god bude postojalo svijeta i vijeka, debilčina jedna kretenska!!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo gledam utakmicu protiv Manchester City-a, i Škrtel da prvi gol, ma htio sam ga izljubiti na ekranu, da bi onda u 80 minuti taj kreten debilni, idiot mamlazni, tudum nepodojeni napamet vratio Reini loptu - poklon za Teveza i 2 : 2, a taman da smireno se utakmica privede kraju, osvoje Velika tri boda protiv jednog Manchester City-a, sada drž gaće i za jedan bod pored takvog kretena nedo***enog {#}!!!!

Ma neka mi samo još netko nešto dobro i lijepo kaže za ovu BUDALU nad budalama, ustvari, nazvat njega budalom je uvreda za prave budale, ovo {#} je nešto za nemoguće opisati dok god bude postojalo svijeta i vijeka, debilčina jedna kretenska!!!!

Relax take it easy,bice dobro ako uopce osvojimo taj bod.

16 godina
FC Liverpool

Ima tko link neki s sažetkom i golovima ?

Nisam gledo utakmicu danas, morao sam ić bodrit svoj domaći klub {#}

EDIT:

nwm našao

LINK

O moj bože....škrtel {#}

Vidim Sterling je bio u prvom sastavu

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:10 (AmonZero).
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ima tko link neki s sažetkom i golovima ?

Nisam gledo utakmicu danas, morao sam ić bodrit svoj domaći klub {#}

EDIT:

nwm našao

LINK

O moj bože....škrtel {#}

Vidim Sterling je bio u prvom sastavu

Škrtel...prvo heroj, a poslije tragičar. Čudno je da Liverpool protiv jakih timova igra dobro, a protiv slabijih uvijek podbace. Da, Sterling je igrao. Mislim da će od njega nastati prava igračina...

16 godina
FC Liverpool

Khmmm... pogle ko je u team of week

Kad sam ga vidio kako igra prošli tjedan protiv Hearts-a odma me oduševio.

On mi je sada jedan od najdražih igrača. {#}

15 godina
FC Liverpool

mali Sterling će biti veliki igrač, gledao sam i ja utakmicu jučer i stvarno me iznenadio, rugao se sa Toureom po toj lijevoj strani, a tek mu je 17 godina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Opet ja, ti i Škrtel! {#} 
Da Škrtel je pogrješio 100% ali di je zadnji igrači, di je čuvar Teveza? Tako bi i ja odigrao jer je tu zadnji igrač MORAO BITI! Ako ste igrali nogomet u nekom klubu, onda sve znate! 
Evo ja pišem ljepo o njemu, vjeruj kako god ovo izgledalo, tu je trebao biti igrač gdje je uputio loptu (Liverpool-ov) 

14 godina
FC Liverpool

Ma makar je iz INDEX.HR nekom omraženog blog site-a, ovo je ćok ćok lijepa vijestica, kako o Stevenu Gerrardu tako i o Nuri Sahinu, posudbi na godinu dana iz Real Madrida u FC Liverpool!

U pozitivnom kontekstu se spominju i Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho, a meni iskreno, teško bi bilo vidjeti SG bilo gdje osim u Liverpool-u, no dobro, osim možda u Real Madridu!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/gerrard-ostao-vjeran-svom-liverpoolu-zvali-su-me-ferguson-i-mourinho-ali-sam-im-rekao--ne-/634696.aspx

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Liverpool- Arsenal

14:30

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
Cerina15 kaže...

Liverpool- Arsenal

14:30

Očekujem zanimljiv derbi... Moglo bi tu biti svašta.

0_o
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice