lol 6:0 vec,jeste vidili apoel vodi :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
6:0 a još 20 min. do kraja utakmice. Možda im natovare 8-9 komada pa dinamo i ne bude toliko sramota u LP.
messieva petarda,prva u povijesti
prestrasno...pa nisu morali bas toliko poniziti...
Koja epic reakcija Guardiole kad je bayer dao gol. 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Imao je Štimac pravo kad je rekao da je samo pitanje koliko će Messi dati golova.
Messi > C. Ronaldo
Mislim da tu više nema rasprave.
Messi > C. Ronaldo
Mislim da tu više nema rasprave.
nije nikad ni bilo,bar za one koji gledaju objektivno na neke stvari.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
lol
Najbolji jesi, Leo Messi. :D
I btw. Leo Messi 3. najbolji strijelac lige prvaka u povijesti sa samo 24 godine.
Vrlo vjerojatno 2. do kraja sezone.
http://twitter.com/#!/WayneRooney/status/177501243822968833
Što je napisao nemogu vidjeti?
Što je napisao nemogu vidjeti?
Messi is a joke. For me the best ever. Kako ne mozes vidjeti?
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
i onda kad mi netko kaže da je Messi ima prevelike ocjene na FIFI,ja ovo što on radi u stvarnosti tamo nemogu napraviti nikako. 
Rivaldo (Twitter): "Nogomet više nije zanimljiv, uz dužno poštovanje prema svim drugim klubovima, ali Barcelona je iznad svih. Oni imaju sve, niko se s njima ne može usporediti. Čestitke Leu, čestitke svim igračima, Guardioli, kao i predsjedniku Rosellu. Barcelona je najbolja momčad na svijetu! Nikada neću zaboraviti taj klub, bilo mi je zadovoljstvo igrati 5 godina u tom klubu."
i Messiju fali još samo 7 golova da postane najbolji strijelac u povijesti kluba.
i jedna inforramcija: ovo što je Messi napravio danas,napravio je sa jakom glavoboljom. Prije utakmice je imao jaku glavobolju,kao i tijekom i nakon utakmice.
Ronaldo Luis Nazario de Lima (Twitter): "Sklonite djecu,ovo ne trebaju pročitati...Ovaj Messi igra baš j***čki!"
Svaka cast Messiju, lik radi sta hoce na terenu, najbolji je bez konkurencije. Cestitke od Rossonera. 
u jednom interviewu upita novinar Ronalda može li i on u jednoj utakmici zabiti 5 golova kao Messi.
Ronaldo odgovara:
"pa znate,teško da će se dogoditi da sudac dosudi 5 penala na jednoj utakmici,ali nikad se nezna."
Chuck Norris se poceo raspitivat tko je taj Messi :)
u jednom interviewu upita novinar Ronalda može li i on u jednoj utakmici zabiti 5 golova kao Messi.
Ronaldo odgovara:
"pa znate,teško da će se dogoditi da sudac dosudi 5 penala na jednoj utakmici,ali nikad se nezna."
E ovaj je dobar,dobro sam se nasmijao...
I onda ćete reći da ne provocirate realovce, da oni uvijek započinju svađu
Nego, svaka čast na rasturaljki i Messiju
Kako su failali u nastavljanju offside zamki jučer to je strašno, nakon 3 gola potpuno su se raspali. Kao i onaj golman, nakon 2 loba Messija golmanu je samopouzdanje palo na 0...lol
Ova utakmica je primjer što se desi uz raspoloženu barcu i neraspoloženu obranu druge ekipe.
Da total respect malom 5 golova rekord nije mala stvar.
A o obrani bayera nema se sta reci jucer ko da nisu dosli na tekmu 4 gola su dobili zbog loseg postavljnja offsidea sto ovi "spori" napdaci barce nisu znali iskoristiti(sarkazam)
EDIT
Vidim maloprije odredene osobe prozivaju me,mani se corava posla ja ne trolam i ta rijec je ko da proizlazi iz usta jednog klinca koji se uzbuduje ako nije po njegovom,100 ljudi sto cudi navikni se na razlicita stajalista i misljenja nije trolanje ako netko ne djeli misljenje koje ti imas....
Ronaldo odgovara:
Jel tebe taj Ronaldo toliko smeta i pati?
a pitam gluposti kad iz tvojih postova ocito da te smeta sto covjek igra nogomet,posalji mu mail reci nemoj vise igrat i zabijat ne volim gledat igraca koji zabija 50 golova po sezoni odma znam da se radi o nikakvome igracu pusti drugima da igraju,necemo igrat nogomet i zabijat golove tko je to vidio(bas mu tako posalji mozda te i poslusa nikad se nezna)