FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...

Mislis na fabregasa, henrya,sancheza, villu,mascherana,ibrahimovica,alvesa,abidala itd

sta njih su doveli u barcu za litru vode i kilu kruha?

barca ima to sta ima zbog dobre skole koja je proizvela fenomenalne igrace al sve to ne bi bilo dovoljno da ne kupuju igrace i oni.

Svi ti igrači nisu ključni za igru, a mogli su ih priuštit. Dok je Real od 2006 do 2011 potrošio nemalenu svotu novaca.

15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
carcharodon kaže...

Mislis na fabregasa, henrya,sancheza, villu,mascherana,ibrahimovica,alvesa,abidala itd

sta njih su doveli u barcu za litru vode i kilu kruha?

barca ima to sta ima zbog dobre skole koja je proizvela fenomenalne igrace al sve to ne bi bilo dovoljno da ne kupuju igrace i oni.

eto vidiš kako ti gledaš samo ono drugu stranu,a ne onu pohvalnu što se tiče Barce. U Barceloni igraju trenutno dva najbolja vezna igrača svijeta,a ono što je najljepše iz svega toga je to što su iz vlastite škole nogometa,isto tako i jedan od najboljih stopera na svijetu,također iz valstite škole. Šlag na tortu je najbolji igrač svijeta. Pored tih velikana ti meni nabrajaš Mascherana i Abidala. Pa što Barca ne smije kupovati igrače? pa naravno da škola ne može proizvesti svu jedanaestoricu,ali kao škola nogometa je daleko najbolja u Europi. Ovakav nogomet igrati sa 7 ili 8 igrača iz vlastite škole u prvih 11 je san za druge klubove,ali nažalost po njih,san koji će im se teško ostvariti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran
FC Barcelona

Rekao bih da je ove godine LP odlučujuća, onaj koji je osvoji može sa pravom reći da je najbolji.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
17 godina
Floda kaže...

Rekao bih da je ove godine LP odlučujuća, onaj koji je osvoji može sa pravom reći da je najbolji.

Zanči ako kojim slučajem APOEL osvoji LP onda su oni najbolji?

16 godina
Balvan8 kaže...
Floda kaže...

Da.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
protjeran
Balvan8 kaže...
Floda kaže...

Tko dalje dogura u LP, ili je osvoji(govorim za usporedbu Reala i Barce) će samim ti dokazati da je bolji od onog drugog.Ako misliš da APOEL može u 2 utakmice dobiti Barcu ili bilo koji drugi ozbiljiniji klub i osvojiti LP  onda će u teoriji biti najbolji ali budimo realni.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ufff, al ga lupetas...

The only thing I put before me is do re.
16 godina
antimadridista kaže...

eto vidiš kako ti gledaš samo ono drugu stranu,a ne onu pohvalnu što se tiče Barce. U Barceloni igraju trenutno dva najbolja vezna igrača svijeta,a ono što je najljepše iz svega toga je to što su iz vlastite škole nogometa,isto tako i jedan od najboljih stopera na svijetu,također iz valstite škole. Šlag na tortu je najbolji igrač svijeta. Pored tih velikana ti meni nabrajaš Mascherana i Abidala. Pa što Barca ne smije kupovati igrače? pa naravno da škola ne može proizvesti svu jedanaestoricu,ali kao škola nogometa je daleko najbolja u Europi. Ovakav nogomet igrati sa 7 ili 8 igrača iz vlastite škole u prvih 11 je san za druge klubove,ali nažalost po njih,san koji će im se teško ostvariti.

Iza njihove škole ja bih možda svrstao onu Ajaxa ;)

btw sorry za offtopic

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 22:03 (Jack Sparrow).
17 godina
Floda kaže...

Tko dalje dogura u LP, ili je osvoji(govorim za usporedbu Reala i Barce) će samim ti dokazati da je bolji od onog drugog.Ako misliš da APOEL može u 2 utakmice dobiti Barcu ili bilo koji drugi ozbiljiniji klub i osvojiti LP  onda će u teoriji biti najbolji ali budimo realni.

Ti si rekao da ko osovji LP ove godine je najbolji, znači ti već unaprijed znaš da će Barca i Real biti u finalu, premda je u igri još 14 klubova. U nogometu je sve moguće, pa čak i da APOEL osvoji LP (naravno jako teško, gotovo nemoguće), pogledaj recimo Arsenal, svi su ih odbacivali, ali oni trenutno vode 3:0 protiv Milana i ima još 20min do kraja.

15 godina
protjeran
Balvan8 kaže...
Floda kaže...

Ti si rekao da ko osovji LP ove godine je najbolji, znači ti već unaprijed znaš da će Barca i Real biti u finalu, premda je u igri još 14 klubova. U nogometu je sve moguće, pa čak i da APOEL osvoji LP (naravno jako teško, gotovo nemoguće), pogledaj recimo Arsenal, svi su ih odbacivali, ali oni trenutno vode 3:0 protiv Milana i ima još 20min do kraja.

Napisao sam da tko dalje dogura ILI osvoji LP da će time dokazati da je najbolji, nauči čitati dečko.
15 godina
FC Barcelona

vidjet će se tko je bolji kad se opet sastanu međusobno,nema potrebe za raspravu sad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 23:03 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Katalonski SPORT danas, izgleda da se nema namjeru više šutjeti
WAR BREAKS OUT

Barça do not put up with this anymore

1. Boycott to the Federation. Barça will not attend to the meeting today, when the stadium holding the Copa final will be decided, in protest
2. They demand the same criteria for everybody. They asked the Referees Committee and Competition Committee for a list with the rules.
3. They want justice. The club defends Pique and will appeal against the red card

još par zanimljivosti o suđenju i savezu:

- jose angel jimenez, glasnogovornik saveza: "Why complaint against Pique? We act depending on the media impact of statements."
"Mourinho insulting ref at parking, statements Ramos, Casillas, Xabi, Arbeloa? Can't remember if we filed complaint in those cases"

jel vi možete zamisliti ovakve odgovore od jedne službene osobe vrhovnog nogometnog tijela u Španjolskoj?

Jimenez je inače posebno zanimljiv i po tome što je, pazite sad, član FALANGI, političke organizacije sljednice Francovih fašista(kakav stav spram Katalonije i Baskije imaju fašisti, to valjda znate):
http://www.falange-espanola.com/vinoespanolviejaguardia06.htm
u sredini na drugoj slici, u tekstu u predzadnjem pasusu.

a znate li tko je Carlos Davila Megia?
bivši Španjolski sudac, kojeg je godinu nakon šta je prestao suditi uposlio Florentino Perez u Real. Znate za što je zadužen? za suce- on se brine za sve oko sudaca koji sude Realove utakmice.

ja sam naveo još neke činjenice, a sad vi izvedite zaključke. je li "se dogodi", ili nije slučajno...

Kopirano sa barca-balkan foruma...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 23:56 (antimadridista).
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Katalonski SPORT danas, izgleda da se nema namjeru više šutjeti
WAR BREAKS OUT

Barça do not put up with this anymore

1. Boycott to the Federation. Barça will not attend to the meeting today, when the stadium holding the Copa final will be decided, in protest
2. They demand the same criteria for everybody. They asked the Referees Committee and Competition Committee for a list with the rules.
3. They want justice. The club defends Pique and will appeal against the red card

još par zanimljivosti o suđenju i savezu:

- jose angel jimenez, glasnogovornik saveza: "Why complaint against Pique? We act depending on the media impact of statements."
"Mourinho insulting ref at parking, statements Ramos, Casillas, Xabi, Arbeloa? Can't remember if we filed complaint in those cases"

jel vi možete zamisliti ovakve odgovore od jedne službene osobe vrhovnog nogometnog tijela u Španjolskoj?

Jimenez je inače posebno zanimljiv i po tome što je, pazite sad, član FALANGI, političke organizacije sljednice Francovih fašista(kakav stav spram Katalonije i Baskije imaju fašisti, to valjda znate):
http://www.falange-espanola.com/vinoespanolviejaguardia06.htm
u sredini na drugoj slici, u tekstu u predzadnjem pasusu.

a znate li tko je Carlos Davila Megia?
bivši Španjolski sudac, kojeg je godinu nakon šta je prestao suditi uposlio Florentino Perez u Real. Znate za što je zadužen? za suce- on se brine za sve oko sudaca koji sude Realove utakmice.

ja sam naveo još neke činjenice, a sad vi izvedite zaključke. je li "se dogodi", ili nije slučajno...

Kopirano sa barca-balkan foruma...

Napravili ste vi ljepu priču od toga, malo ste sve to prenapuhali.Ne mogu oni zabraniti Mourinhu da on nebude na parkingu, mislim to je slobodna zemlja, isto kao što nemogu zabraniti Realovim igračima da daju svoje izjave.Glavno da vi sve dignete na noge zato što vam se jednu sezonu loše sudi, jadni ste.
14 godina
FC Barcelona

Baš mi je drago da se žale i da se ne prave više gospoda...

14 godina
Cordas kaže...

A što su ako nisu gospoda,koliko su ih puta suci ove sezone zakidali,a koliko realu pomagali,nisu dizali buku oko toga.Ajd da su samo suci,a oni nekažnjavani primitivni faulovi od strane Reala. Sigurno nisu kao oni divljaci iz kako se kaže "Kraljevskog kluba"

14 godina
Tomy Lee kaže...
Cordas kaže...

Veča su gospoda od reala

15 godina
Cordas kaže...

koji si ti primitivac sa takvim razmišljanjem.

Znači Barcu mogu j*bati koliko hoće,oni moraju šutjeti,inače nisu gospoda. Pa ja se čudim kako su i izdržali ovoliko,to je već čudo. Kad si prije vidio da se iz Barce pričalo o sucima? Dok s druge strane onaj neznam uopće kako bi ga nazvao na vašoj klupi s*ere po sucima i kad je dosuđeno sve kako treba,a kamoli da nedaj Bože ne dosude kakvu pogrešku na račun Reala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 12:33 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
Cordas kaže...

koji si ti primitivac sa takvim razmišljanjem.

Znači Barcu mogu j*bati koliko hoće,oni moraju šutjeti,inače nisu gospoda. Pa ja se čudim kako su i izdržali ovoliko,to je već čudo. Kad si prije vidio da se iz Barce pričalo o sucima? Dok s druge strane onaj neznam uopće kako bi ga nazvao na vašoj klupi s*ere po sucima i kad je dosuđeno sve kako treba,a kamoli da nedaj Bože ne dosude kakvu pogrešku na račun Reala.

Vidim ti si očito neki IQ manijak, prosuđuješ me primitivcem na osnovu jednog posta. Ti si ili isfrustriran mojim postovima ili nekim stvarima iz svog života, al' čovječe sve što kažem stoji.

Prvo ih dižete u nebesa da su gospoda i nikad se ne žale, sad ih dižete u nebesa jer se žale jer je krajnje vrijeme. Da, neka se žale, to je njihovo pravo i baš me briga za to, ali daj se malo skulirajte i prestanite me vrijeđat što god napišem jer pisat ću dok ne kršim pravila foruma, a jako rijetko ih kršim.

Peace bro, ili me ostavi na miru ili se prestani ****  (ubaci neku vulgarnu riječ po izboru) na moje postove...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 19:21 (Cordas).
15 godina
FC Barcelona

Ljudi, večeras nam igra Barca. Ajde dosta prepirki. Vi Realovci se pokupite iz teme jer vidite da kad dođete samo dolazi do svađa. Ajmo raspravljat o večerašnjoj tekmi.

15 godina
Tomy Lee kaže...
Cordas kaže...

A što su ako nisu gospoda,koliko su ih puta suci ove sezone zakidali,a koliko realu pomagali,nisu dizali buku oko toga.Ajd da su samo suci,a oni nekažnjavani primitivni faulovi od strane Reala. Sigurno nisu kao oni divljaci iz kako se kaže "Kraljevskog kluba"

Pa Real u ovo vrijeme ne zaslužuje titulu kraljevskog kluba, žive na staroj slavi...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vcrs po pobjedu...

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:27 (ExE123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

OPA nema me u temi, a frustrirani GLADIMUDANI opet napadaju. Ova tema bi se mogla preimenovati u imena par forumaša tipa cordas, floda itd..i naravno "najvećeg parazita" trollanja carchorodona.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:31 (Đapa club).
16 godina
Intel&ATI kaže...

Pa Real u ovo vrijeme ne zaslužuje titulu kraljevskog kluba, žive na staroj slavi...

{#} koja glupa izjava, real se uopče radi toga ne naziva kraljevskim klubom. Real na španjolskim znači kraljeski, a tu titulu(kraljevski) mu je dodijelio tadašnji kralj pa ga radi toga zovu kraljevskim klubom.

Pa to znam čak i ja koji pratim više talijansku ligu od španjolske.

Da nebude offtipic.

Danas očekujem barem 3 komada u mreži Leverkusena{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:36 (Jack Sparrow).
15 godina
Cordas kaže..

Vidim ti si očito neki IQ manijak, prosuđuješ me primitivcem na osnovu jednog posta. Ti si ili isfrustriran mojim postovima ili nekim stvarima iz svog života, al' čovječe sve što kažem stoji.

Prvo ih dižete u nebesa da su gospoda i nikad se ne žale, sad ih dižete u nebesa jer se žale jer je krajnje vrijeme. Da, neka se žale, to je njihovo pravo i baš me briga za to, ali daj se malo skulirajte i prestanite me vrijeđat što god napišem jer pisat ću dok ne kršim pravila foruma, a jako rijetko ih kršim.

Peace bro, ili me ostavi na miru ili se prestani ****  (ubaci neku vulgarnu riječ po izboru) na moje postove...

prosuđujem te na temelju više postova i stojim pri svome mišljenju,stalno prcaš i podj*bavaš ovdje i nikako da prestaneš.

Gledaj ti svoj Real,imaš temu o njemu,i nemoraš na svaki naš post odgovarati i govoriti kako se igrači "prave gospodom" i slično.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

leo {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teško je opisat riječima kako igra Messi...genijalac.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 21:34 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona
razmišljam da odsad pa u svim sljedećim utakmicama uopće ne govorim o Messiju,samo uzaludno trošenje riječi.
Iniesta opet fenomenalan,već 3.utakmicu zaredom na vrhunskoj razini,nezaustavljiv. Pedro željan igre,gola,čak je cijeli stadion skandirao njegovo ime pred kraj poluvremena,nadam se da će zabiti i on do kraja.
16 godina
FC Barcelona

Od sada u svim kladionicama kvota da će Messi dat gol 1.01 {#}

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
Opravdana kvota, hat-trick.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice