Takticki Enrique opet sj*o tekmu,a greske Piquea i Brava su samo pridonijele...uvodi igrace koji nista nisu donijeli igri,trebo je Maschea uvest,i ne vadit Neymara,bezveze popusili 3 boda...sad treba svaku tekmu dobit do kraja,Realu ce ovo biti velika prilika,ne bi me cudilo da spusimo prvenstvo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj Rakiticu ti bi u ovoj Sevilli skupa sa Inestom grijao klupu.Ocajni su do bola prodao bih obojicu 30 miliona.Hvala Iniesti za sve sto je naopravio ali nakon 2 godine da nmozes odigrati dobru utakmicu a vec godinu dana nema gol ili asistenciuju.
luis enrique smeće i cirkusant
Do prije 3 tjedna vam je bio odličan, odma kiks pa svalit sve na njega...
luis enrique smeće i cirkusant
Do prije 3 tjedna vam je bio odličan, odma kiks pa svalit sve na njega...
ja sam jedini pljuvao po rakiticu,ali naravno pohvalio sam ga kad je jednom ili dva puta slucajno asistirao.
Zabloko mi stream pa nisam vidio kako smo primili gol...Vidio samda je nak kontra bila ali tko je izgubio loptu???
Zabloko mi stream pa nisam vidio kako smo primili gol...Vidio samda je nak kontra bila ali tko je izgubio loptu???
Shakira..
Xavi je trenutno klasa za Rakitica i Iniestu,ne znam sta im se desava,ali ovo ne lici ni na sta... Sad Valencia pa kasnije Atletico,tesko da moyemo sa ovakvom igrom da pobedimo
Shakira..
sta je napravio?isao driblati ili krivo dodao?Ako moze malo opsirnije
Shakira..
sta je napravio?isao driblati ili krivo dodao?Ako moze malo opsirnije
Primio loptu na centru i išao dodati i frajer mu presjekao i u 3 dodavanja gol.
Ma Raketa je prespor jos ne znam ni kad sam ga zadnji put vidio da je igraca preso, zna on na trenutke bljesnut ali nije to to. Nikad on meni nije bio za Barcu ali treba mu dat da odigra jos sezonu pa da vidimo. Enriqe mi nikad nece biti jasan radi sve obrnuto covjek, treba mjenjat stvari pod hitno zbog gluposti gubimo bitne bodove.
Pogrijesili igraci koji zadnjih par mjeseci igraju/brane odlicno Pique i Bravo,nema veze,ne treba ih pljuvat odmah,po meni je vecu gresku Enrique napravio,sto nije prepoznao da ekipa ne igra dobro od 1.primljenog gola,krive zamjene napravio i to je to...stvarno steta,ako sad opet prokockaju prvenstvo onda stvarno ne znam...sto je najgore sad dolazi i PSG tu ce se puno potrositi a treba i ligu igrati izmedu,bit ce jako tesko,Atletico u gostima,Valencia doma,Espanoyl...
Ako se nešto ne promjeni bit će ovo još jedna sezone bez trofeja. Igra je očajna, igrač u najboljoj formi od vezni igrača sjedi na klupi, bravo Enrike, bravo!!
bas, svi pljuju odma po raketi i enriqeu a kao bravu se onak nesto smije dogodit il pique koji zadnje tekme rasturio sad fejla i zbog 2 greske koje se rijetko dogode sve se svaljuje na nekog treceg?
dajte molim vas malo razmisljajte,ok vruci ste al dogodi se,mozda real kiksa koju il mi odigramo ostale bolje i bude sve ok.
i ja navijam za barcu i ovakvu igru iz prvog djela mi ne pretvorimo u pobjedu..uzas
inace,pljuvajte po sukiju,dns 2x promasio 3-1 i pobjedu...
&Black_Sheep
ali zalosno je sto je ova majmuncina napravio vec nekoliko puta istu pogresku,protiv sociedada je glavne igrace ostavio na klupi,danas je najboljeg igraca stavio na klupu u 70.min....
bas, svi pljuju odma po raketi i enriqeu a kao bravu se onak nesto smije dogodit il pique koji zadnje tekme rasturio sad fejla i zbog 2 greske koje se rijetko dogode sve se svaljuje na nekog treceg?
dajte molim vas malo razmisljajte,ok vruci ste al dogodi se,mozda real kiksa koju il mi odigramo ostale bolje i bude sve ok.
i ja navijam za barcu i ovakvu igru iz prvog djela mi ne pretvorimo u pobjedu..uzas
inace,pljuvajte po sukiju,dns 2x promasio 3-1 i pobjedu...
rakitic je rupetina od igrača,a enrike je psihicki bolesnik.
Sto sad sve na Enriquea,covek uopste nije kriv,Sevilla je dominirala celo drugo poluvreme,sta ce Neymar da radi,pametan potez da se uvde Xavi da smiri igru,jer ovi drugi ocigledno ne znaju,morao je da izvede nekog napadača,Messija sigurno nece,a izmedju Suareza i Neymara,izabrao je Neymara i to je to,nisu se dovoljno borili sami su zakomplikovali situaciju,nervirao sam se do sad,ali kad vidim da njima nije toliko stalo da se bore da sačuvaju rezultat,sto bih
Enriqe vec duze vremena radi gluposti i neke glupe kombinacije, samo smo se do sada nekako i provlacili jadnim igrama. Znalo se da cemo morat kiksat kad tad, ali ovo..
I Suki isto, pa čiste 3 šanse je imao, ok događa se ali u ovakvoj tekmi, to se mora zabiti, se u svemu solidna tekma ali bezveze popušena 2 boda, nemamo pravo na kiks a idemo u goste atleticu i valencia doma nam dolazi, bilo bu veselo.
A da je stavio Xavija od početka svejedno bi pregovarali, nemojte sad svi bit pametni.
Muče se protiv Celte a ta ista Celta primi gol u 24 sec od Raya. Još ako nas Valencia dobije, što nije nemoguće. Ode naslov pa pa.
Evo ovako...Neznam sto da napisem poslije ovakvog propusta od 2-0 a protivnik nije centar presao...Stvarno sramota.ž
Luis Enrique nista nije kriv jer je vidio da su se raspali izvadio je Neymara jer ipak da su zarzali 3 boda bio bi car...
Bravo-Spasavao nas je cijelu sezonu danas je kiksao...Moralo se kad tad desiti...
Alves odavno bolju utakmicu nije odigrao osim onog zadnjeg pokusaja kad je razbio izlog Ramón Sánchez Pizjuán svojim pokusajem u 92. minuti
Alba-Solidan nista protiv njega
Pique-Dobar cijelu utakmicu osim onog kiksa kojeg nisam ni vidio
Mathieu-Standardno odlican
Rakitic - losija verzija mene dok sam igrao na pasnjacima po selendrama gdje nemaju kosilice nego puste koze na teren.Znaci na takvoj je razini on odigrao danas a i cijelu sezonu.Lik se bruka iz utzakmice u u takmicu.
Iniesta - Dajte ga Unitedu prodajte ako nemate novaca da kupite kvalitetnog igraca,ovo je grozno da je vezni red najgori dio Barce
Busqets - Dobar.Mirnoca.Nema mu se sto reci.
Messi - uvijek dobar ali kad igras sa Neymarom i Suarezom koji imaju dodavanja u razini Olica i Jelavica onda znas kakve ces sanse dobiti od njih
Suarez - Katastrofa.2 prazne branke promasio,1 volej sa 6 metara promasio .... Dodavanje za Iniestu u prvom dijelu (ubio ga pasom kako bi se reklo a covjek u gol sansi)
Neymar - Danas je bio dobar.Nema mu se sto prigovoriti....
Jos uvijek smo na +2 boda to nas moze tjesiti.Budite sigurni da ce Real kiksati kao i mi...Bolje da izgubis bodove protiv Sevilla nego Deportiva i to kuci.Znalo se da ce biti tesko ali da ce sami sebe pokopati e to je vec nesto drugo.
U srijedu PSG ako se nevaram a onda protic Valencije kuci.
Evo ovako...Neznam sto da napisem poslije ovakvog propusta od 2-0 a protivnik nije centar presao...Stvarno sramota.ž
Luis Enrique nista nije kriv jer je vidio da su se raspali izvadio je Neymara jer ipak da su zarzali 3 boda bio bi car...
Bravo-Spasavao nas je cijelu sezonu danas je kiksao...Moralo se kad tad desiti...
Alves odavno bolju utakmicu nije odigrao osim onog zadnjeg pokusaja kad je razbio izlog Ramón Sánchez Pizjuán svojim pokusajem u 92. minuti
Alba-Solidan nista protiv njega
Pique-Dobar cijelu utakmicu osim onog kiksa kojeg nisam ni vidio
Mathieu-Standardno odlican
Rakitic - losija verzija mene dok sam igrao na pasnjacima po selendrama gdje nemaju kosilice nego puste koze na teren.Znaci na takvoj je razini on odigrao danas a i cijelu sezonu.Lik se bruka iz utzakmice u u takmicu.
Iniesta - Dajte ga Unitedu prodajte ako nemate novaca da kupite kvalitetnog igraca,ovo je grozno da je vezni red najgori dio Barce
Busqets - Dobar.Mirnoca.Nema mu se sto reci.
Messi - uvijek dobar ali kad igras sa Neymarom i Suarezom koji imaju dodavanja u razini Olica i Jelavica onda znas kakve ces sanse dobiti od njih
Suarez - Katastrofa.2 prazne branke promasio,1 volej sa 6 metara promasio .... Dodavanje za Iniestu u prvom dijelu (ubio ga pasom kako bi se reklo a covjek u gol sansi)
Neymar - Danas je bio dobar.Nema mu se sto prigovoriti....
Jos uvijek smo na +2 boda to nas moze tjesiti.Budite sigurni da ce Real kiksati kao i mi...Bolje da izgubis bodove protiv Sevilla nego Deportiva i to kuci.Znalo se da ce biti tesko ali da ce sami sebe pokopati e to je vec nesto drugo.
U srijedu PSG ako se nevaram a onda protic Valencije kuci.
Ozbiljno, bruka se cijelu sezonu ? Nisam vidio da se brukao u LP, niti zadnjih par kola... danas je odigrao katastrofalno pa ajmo oplest po njemu. Smijesan si.
Neymar Jr against Sevilla : Goals 1, Assists 1, Shots 2, Key Passes 5, Dribbles 6.
Vadi ga ti slobodno...
Dobro, smirite se, pa nisu tolike srece da se u svakoj utakmici dogodi ono sto se danas dogodilo Bravu ili Piqueovo pogresno dodavanje... Sevilla je neporazena doma oko godine dana.. Igrali smo dobro, 2 kiksa su nas kostala 3 boda, jbg, dogodi se... Nije sad da su bili bez ideje cijelu utakmicu, znalo se sta se radi... Lucho je uradio krive izmjene, to je cinjenica, ali Xavi je pokazao da moze jos... Treba se okrenuti PSGu, to je sad bitnije... Sevilli doma dolazi Real, ako budu igrali kao danas, mogli bi im uzeti sve
Osim bljeskova nekih u pojedinim takmicama vidi se da Rakitic trenutno nije igrac za Barcu.Spor neokretan i unosi nemir u ekipu sa svojim krivim dodavnjima.
Nekazem da nece biti klasa kad se potpuno uklopi i sta ja znam sve,ali trenutno kaska za vecinom.Jednostavno se to vidi.
Slikaj se Rakiticu slikaj neces jos dugo u Barci.kad dode Pogba neces znati sto je utakmice i prvih 11.
Nasao sam snimku na FB i sad vidim tko je kriv za golove.
1. gol Seville.
Nabacuje se sa njihove desne strane.Pique cisti loptu i izlazi van 16 metara sto rade svi igraci i izalze na prvog najblizeg igraca.Iniesta ostao kao liber iza Piquea i Mathieua i kad je ovaj Banega primio loptu bio je jedno 12 metara udaljen od njega.Covjek se namjestio i pogodio.
2.gol Sevilla
Pique kirvo dodaje i nista svi se vracaju koliko mogu.I kad je Alex Vidal ubacivao na drugu stativu Pique umjesto da bude u liniji sa Mathieuom on je metar ispred njega i normalno da je to proslo.Inace ta loopta da je bio u liniji ili iza njega nebi prosla taman da je Ter Stegen bio stoper.Moj Pique 2 veliek greske u 15 sekundi
Boixus da li ti uopce pratis Serie A?
Pogba nije igrac od 80 mil. €. Mlad je i neozbiljan. Vrhunski je tehnicar, zna sto treba i def je u top 5 veznjaka, ali nekad radi takve gluposti kao Balotelli da je to strasno. Serie A je propala liga i on tamo kao i Brozovic igra nogomet vanserijski odnosno na vrhuncu forme, ali ja od njega recimo ne ocekujem da bude jednako dobar u Primeri.
Njegov najveci problem je nekonstantnost, nekad ima po 50-60 90% dodavanja, a nekad zbog njega popuse gol od ekipe tipa Genoa.
Verratti je po meni dosta bolji, ali eto...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Takodjer se slazem da je Verratti potrebniji...Ni ja nebih dao tolike novce za njega ali kad su svi navrli na njega pa sam napisao kao primjer.
Za 80 miliona mozes dovesti Verratia i Vietta ili Dybalu
Real eyes realize real lies...
Real eyes realize real lies...