FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Stjeran u kut kazes ? Ne... samo se ne zelim vrijedat... a svako vrijedanje se mora sankcionirat.

tipicni englezi, sta ocekujete.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Svoj svome. Ajde neka izdrže do produžetka.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
antimadridista kaže...
Možda malo off-topic, ali eto gledam malo Chelsea - PSG pa se smijem koliko ciganluka, ja sam mislio da se to događa samo u Španjolskoj kako su me neki ljudi u to uvjeravali. Lagani prekršaj na Oscaru, a 5-6 igrača Chelsea trči oko suca i nagovaraju ga da pokaže crveni dok se ovaj previja kao da mu je slomio nogu. Presveti englezi.

Nema to veze s Englezima vec s Mourihnom svaka njegova momcad to radi sjeti se samo RM za vrijeme njega Pepe polomi noge nekome i svi se prave ludi nista se nije dogodilo ili Arbeloa i Ramos provociraju cijelu utakmicu i nikome nista a njih netko krivo pogleda odma ih 10 trci na suca koda ce ga ubiti.

A utakmica je dno dna Chelsea ima igraca vise i dalje parikiraju autobus i onda krumpir iz prekida ko i uvijek jebem ti takav nogomet.

twice the pride double the fall
15 godina
Koliko je puta ovaj divljak Costa trebao dobit crveni karton. Da ih barem PSG hoće izbacit.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

eo 2:2 haha

15 godina
FC Barcelona
"Najbolja liga na svijetu" će vjerojatno imati 0 predstavnika u četvrtfinalu LP.

Premier liga je najbolji brend, najpopularnija liga. Ali najbolja liga nije već godinama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ajmoo jos jedan ciganski klub manje u LP.

Hvala Bogu pa ovo prelijepo natjecanje nece kvariti smrad od trenera sa svojim nogometom i onaj ulicar Costa kojeg treba suspendirati kao i Suareza sto je bilo.

Svaka cast Hazardu za klasu bolji od svih na terenu.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
antimadridista kaže...
"Najbolja liga na svijetu" će vjerojatno imati 0 predstavnika u četvrtfinalu LP.

Premier liga je najbolji brend, najpopularnija liga. Ali najbolja liga nije već godinama.

A i ti si počeo ispraljivati gluposti u zadnje vrijeme. 

Engleska već odavno nije najbolja liga, zna se da je to Bundesliga ili La liga. Kao da si još u 2010.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto, još jednom se potvrdilo da Chelsea što igra nema veze s nogometom, a kakav kadar igrača ima, Costa, Fabregas, Hazard, Cuadrado itd itd. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Tommy_123 kaže...

Eto, još jednom se potvrdilo da Chelsea što igra nema veze s nogometom, a kakav kadar igrača ima, Costa, Fabregas, Hazard, Cuadrado itd itd. 

Sreća pa PSG nema Ibru, Cavanija, Lavezzija, Mouru, Silvu i da ne nabrajam.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije bitno koliko su igraca kupili nego kako igraju...Igraju bunker sa vrhunskim igracima a OSG lagano 4-3-3 i tika taka cijelu utakmicu...

Ceka se izjava Special Onea.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nisu uspijeli napraviti neku izglednu šansu svih 90 minuta sa igračem više, da ne pričam kakve golove zabijaju, sve neki jazavi odbijanci, da Ibra nije dobio onaj kontroverzan crveni, to bi bilo riješeno još prije :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 0:02 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi: “Everyone gets to training an hour earlier, and I usually drink mate or wander around the training ground.”

Messi: “I play FIFA on Playstation against Barça or Argentina teammates. I wouldn't say I'm the king. There are a few who are good.”

Messi: “I'm not the sort of guy that goes around shouting and screaming in the dressing room before a game. I prefer to be calm.”

Messi: “Pressure helps me do things to the best of my ability. I like it. I don't feel any pressure because I enjoy what I'm doing.”

12 godina
protjeran
FC Barcelona

koga priželjkujete u sljedećm kolu lige šampiona

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Barca- Bayern

10 godina

PSG zasluzeno pobjedio. Chelsea teski jad sa igracem vise i sudjenjem u njihovu korist, bahati costa trebao dobit ne jedan nego pet crvenih, oscar odglumio za oscara. Bas mi je drago da su izgubili, zasluzili su. Hazard svjetska klasa, nikog mi ne bi bilo draze vidjet u Barceloni nego njega.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trebali bi probat dovest Verattia, lik je zvijerčina, samo će cijena biti sigurno paprena.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Verratti je zvijerka, užasno me podsjeća na Iniestu, s lakoćom se riješava igrača, milina za gledati.

14 godina
el.šef kaže...

PSG zasluzeno pobjedio. Chelsea teski jad sa igracem vise i sudjenjem u njihovu korist, bahati costa trebao dobit ne jedan nego pet crvenih, oscar odglumio za oscara. Bas mi je drago da su izgubili, zasluzili su. Hazard svjetska klasa, nikog mi ne bi bilo draze vidjet u Barceloni nego njega.

Dragi kolega, Chelsea nisu izgubili a PSG nisu pobijedili, na osnovu čega ste došli do takvog zaključka?! 

Chelsea je ispao a PSG prošao zbog pravila;"više postignutih golova u gostima", simple as that!!!!

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

joj daj si mira lučko, proljev sam dobio od tih tvojih "pametnih" konstatacija. dobro znamo na što je čovjek mislio nego ti uvijek moraš nešto "pametno" izvuć

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 14:00 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dragi kolega, Chelsea nisu izgubili a PSG nisu pobijedili, na osnovu čega ste došli do takvog zaključka?! 

Chelsea je ispao a PSG prošao zbog pravila;"više postignutih golova u gostima", simple as that!!!!

Dragi kolega, Chelsea nije izgubio, a PSG nije pobjedio

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
el.šef kaže...

Nemoj se sada bahatit. Svatko skuži na što je mislio, svoja pametovanja ostavi kod kuće.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
FC Barcelona

Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na  svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!

ATJ Lučko
17 godina
FC Barcelona

Znač Alves odlazi na ljeto u PSG i imat će €9 mil. plaću...

Fortune favours the brave
15 godina
Hyperion kaže...

Znač Alves odlazi na ljeto u PSG i imat će €9 mil. plaću...

demantirao je sve na svom Instagram profilu:

Alves: “You really believe what they say? I'm tired of listening to people talking shit. I love this club to death and I'd stay forever. If one day I have to go, I'll have the same balls that got me this far. I don't need anyone to talk for me.”

Legenda 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Valjda ćemo mi proći City bez problema.

Bitno da Alvesa prodaju sad na ljeto ili barem daju džabe, prošlo je njegovo vrijeme.
15 godina
FC Barcelona

Ali tko će ga zamijeniti? Ja se slažem da Alves nije ono što je bio, nije više toliko dobar kao prije ali i dalje je najbolji u Barci na svojoj poziciji. Ja sam vjerovao u Montoyu i želio sam da dobije šansu, ali sad kad je dobio šanse nekoliko puta, pokazao je da nije ta razina. A Barca ne može dovoditi nikoga do 2016 tako da bi skoro godinu dana ovisili o Montoyi i Douglasu ako se Alvesu ne produži ugovor.

Njemu moraju produžiti ugovor ako su veće napravili sranje sa zabranom dovođenja igrača. Mora ostati dok se ne nađe dostojna zamjena. Jer realno Dani je za Montoyu, a pogotovo za Douglasa još uvijek neki drugi svijet. Montoya nije na najbolji način iskoristio šanse koje je dobio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 18:15 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Alves je bio najbolji bek na svijetu 5 godina,televizija u boji za sve bekove na planeti i covjek koji zaluzuje vise postovanja od strane navijaca i Kluba.

Bio je sigurno najspremniji igrac na planeti trcao je cijelu utakmicu gore dole i naprijed i nazad igrao fantasticno i mislim da Barcelona nece imati vise takvog igraca ma toj poziciji.

Dugo cemo zaliti za Alvesom jer jedna od boljih opcija Danilo je potpisao za Real Madrid a po svemu sudeci drugih igraca nema.

Stoga se nadam ce ostati jos sezonu ili dvije dok se nerjesi situacija sa transferima i dok se neande adekvatna zamjena.

17 godina
Jel moze meni netko objasnit zbog kojeg konkretnog transfera Barca ima zabranu?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
protjeran
FC Barcelona

zbog transfera maldih igraca iz Koreje i Afrike.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice