tipicni englezi, sta ocekujete.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Nema to veze s Englezima vec s Mourihnom svaka njegova momcad to radi sjeti se samo RM za vrijeme njega Pepe polomi noge nekome i svi se prave ludi nista se nije dogodilo ili Arbeloa i Ramos provociraju cijelu utakmicu i nikome nista a njih netko krivo pogleda odma ih 10 trci na suca koda ce ga ubiti.
A utakmica je dno dna Chelsea ima igraca vise i dalje parikiraju autobus i onda krumpir iz prekida ko i uvijek jebem ti takav nogomet.
eo 2:2 haha
Ajmoo jos jedan ciganski klub manje u LP.
Hvala Bogu pa ovo prelijepo natjecanje nece kvariti smrad od trenera sa svojim nogometom i onaj ulicar Costa kojeg treba suspendirati kao i Suareza sto je bilo.
Svaka cast Hazardu za klasu bolji od svih na terenu.
A i ti si počeo ispraljivati gluposti u zadnje vrijeme.
Engleska već odavno nije najbolja liga, zna se da je to Bundesliga ili La liga. Kao da si još u 2010.
Eto, još jednom se potvrdilo da Chelsea što igra nema veze s nogometom, a kakav kadar igrača ima, Costa, Fabregas, Hazard, Cuadrado itd itd.
Eto, još jednom se potvrdilo da Chelsea što igra nema veze s nogometom, a kakav kadar igrača ima, Costa, Fabregas, Hazard, Cuadrado itd itd.
Sreća pa PSG nema Ibru, Cavanija, Lavezzija, Mouru, Silvu i da ne nabrajam.
Nije bitno koliko su igraca kupili nego kako igraju...Igraju bunker sa vrhunskim igracima a OSG lagano 4-3-3 i tika taka cijelu utakmicu...
Ceka se izjava Special Onea.
Pa nisu uspijeli napraviti neku izglednu šansu svih 90 minuta sa igračem više, da ne pričam kakve golove zabijaju, sve neki jazavi odbijanci, da Ibra nije dobio onaj kontroverzan crveni, to bi bilo riješeno još prije :)
Messi: “Everyone gets to training an hour earlier, and I usually drink mate or wander around the training ground.”
Messi: “I play FIFA on Playstation against Barça or Argentina teammates. I wouldn't say I'm the king. There are a few who are good.”
Messi: “I'm not the sort of guy that goes around shouting and screaming in the dressing room before a game. I prefer to be calm.”
Messi: “Pressure helps me do things to the best of my ability. I like it. I don't feel any pressure because I enjoy what I'm doing.”
koga priželjkujete u sljedećm kolu lige šampiona
Barca- Bayern
PSG zasluzeno pobjedio. Chelsea teski jad sa igracem vise i sudjenjem u njihovu korist, bahati costa trebao dobit ne jedan nego pet crvenih, oscar odglumio za oscara. Bas mi je drago da su izgubili, zasluzili su. Hazard svjetska klasa, nikog mi ne bi bilo draze vidjet u Barceloni nego njega.
Trebali bi probat dovest Verattia, lik je zvijerčina, samo će cijena biti sigurno paprena.
Verratti je zvijerka, užasno me podsjeća na Iniestu, s lakoćom se riješava igrača, milina za gledati.
PSG zasluzeno pobjedio. Chelsea teski jad sa igracem vise i sudjenjem u njihovu korist, bahati costa trebao dobit ne jedan nego pet crvenih, oscar odglumio za oscara. Bas mi je drago da su izgubili, zasluzili su. Hazard svjetska klasa, nikog mi ne bi bilo draze vidjet u Barceloni nego njega.
Dragi kolega, Chelsea nisu izgubili a PSG nisu pobijedili, na osnovu čega ste došli do takvog zaključka?!
Chelsea je ispao a PSG prošao zbog pravila;"više postignutih golova u gostima", simple as that!!!!
ATJ Lučko
joj daj si mira lučko, proljev sam dobio od tih tvojih "pametnih" konstatacija. dobro znamo na što je čovjek mislio nego ti uvijek moraš nešto "pametno" izvuć
Dragi kolega, Chelsea nisu izgubili a PSG nisu pobijedili, na osnovu čega ste došli do takvog zaključka?!
Chelsea je ispao a PSG prošao zbog pravila;"više postignutih golova u gostima", simple as that!!!!
Dragi kolega, Chelsea nije izgubio, a PSG nije pobjedio
Nemoj se sada bahatit. Svatko skuži na što je mislio, svoja pametovanja ostavi kod kuće.
Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!
ATJ Lučko
Znač Alves odlazi na ljeto u PSG i imat će €9 mil. plaću...
Znač Alves odlazi na ljeto u PSG i imat će €9 mil. plaću...
demantirao je sve na svom Instagram profilu:
Alves: “You really believe what they say? I'm tired of listening to people talking shit. I love this club to death and I'd stay forever. If one day I have to go, I'll have the same balls that got me this far. I don't need anyone to talk for me.”
Legenda 
Ali tko će ga zamijeniti? Ja se slažem da Alves nije ono što je bio, nije više toliko dobar kao prije ali i dalje je najbolji u Barci na svojoj poziciji. Ja sam vjerovao u Montoyu i želio sam da dobije šansu, ali sad kad je dobio šanse nekoliko puta, pokazao je da nije ta razina. A Barca ne može dovoditi nikoga do 2016 tako da bi skoro godinu dana ovisili o Montoyi i Douglasu ako se Alvesu ne produži ugovor.
Njemu moraju produžiti ugovor ako su veće napravili sranje sa zabranom dovođenja igrača. Mora ostati dok se ne nađe dostojna zamjena. Jer realno Dani je za Montoyu, a pogotovo za Douglasa još uvijek neki drugi svijet. Montoya nije na najbolji način iskoristio šanse koje je dobio.
Alves je bio najbolji bek na svijetu 5 godina,televizija u boji za sve bekove na planeti i covjek koji zaluzuje vise postovanja od strane navijaca i Kluba.
Bio je sigurno najspremniji igrac na planeti trcao je cijelu utakmicu gore dole i naprijed i nazad igrao fantasticno i mislim da Barcelona nece imati vise takvog igraca ma toj poziciji.
Dugo cemo zaliti za Alvesom jer jedna od boljih opcija Danilo je potpisao za Real Madrid a po svemu sudeci drugih igraca nema.
Stoga se nadam ce ostati jos sezonu ili dvije dok se nerjesi situacija sa transferima i dok se neande adekvatna zamjena.
zbog transfera maldih igraca iz Koreje i Afrike.