FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

mislim da dobijamo shitya 3-1

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Lahoz sudi Clasico. Sudio 2 puta, oba puta Real dobio. (*penal izvan 16m!) Sudio 1-1 protiv Atletica kada je Messiju ponistio gol. Trebat ce dati 150% za dobiti ovo...
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve ostalo je povjest :)

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Sretan 27. rođendan nasem Ivanu Rakiticu!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real presmješno izgleda na terenu protiv Schalkea, mi ako pravo uđemo u utakmicu raskomadat ćemo ih.. al nekako nevjerujem

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sredine im nema, obrana je kritična, ako su primili 3 od Schalkea, moraju i od nas, ako ćemo biti pravi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko god oni bezveze igraju, protiv nas su uvijek u formi, ili se mi jednostavno bojimo uć u utakmicu kak spada

12 godina
FC Barcelona

ma i da je suprotna situacija, el classico je motivacija do neba, tako da je uvijek sve otvoreno

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Obrana Reala je propuh teski...

Nevidim nacina da Suarez Messi i Neymar nedaju barem 2 gola.

E sad cemo vidit koliko ce nasi kiksati u obrani jer ni oni nisu previse sigurni ali su bolji od Realovih barem zasada.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, malo kad Piquea uhvati pa počne davat njima lopte, mada ne griješi tolko ove sezone, samo da maschea na stopera ne stavi ili radi neki eksperiment, kao prošli Clasico.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Real je prosle godine imao vise srece nego pamet isto kao i danas.BVB i promasivanje prazne branke od MKhytiaryana i ostalih poluigraca kad BVB imala 10 ozlijedenih igraca.

Pa onda Atletico i gol u 90. minuti...

Danas ih je sudac pogurao kao sto je bilo i dosada cijele sezone gdje ostecuju protivnike cistim golovima iz zaledja.Sere mi se kako novine i mediji sute o tome ali ipak je to ''kraljevski klub''...

Vec prognoziram da ce za protivnika dobiti Leverkusen ili Porto kao sto i svake godine dobivaju najgore protivnike.Toliko o tome.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Real je prosle godine imao vise srece nego pamet isto kao i danas.BVB i promasivanje prazne branke od MKhytiaryana i ostalih poluigraca kad BVB imala 10 ozlijedenih igraca.

Danas ih je sudac pogurao kao sto je bilo i dosada cijele sezone gdje ostecuju protivnike cistim golovima iz zaledja.Sere mi se kako novine i mediji sute o tome ali ipak je to ''kraljevski klub''...

Vec prognoziram da ce za protivnika dobiti Leverkusen ili Porto kao sto i svake godine dobivaju najgore protivnike.Toliko o tome.

Di ih je to danas sudac poguro ? Ajde molim te mi reci...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Benzema gol iz zaledja.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Benzema gol iz zaledja.

Sta se nije lopta odbila od protivnickog igraca ? 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

nebih znao negledam Real vise odkad je Barca 1. .

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

nebih znao negledam Real vise odkad je Barca 1. .

Ali znas da ih je sudac pokro... bravo. Real se gleda zbog naseg Luke, a ne zato jer volis Barcu... 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odakle njemu više imalo srama doć na ovaj forum i pisat gluposti nakon šta ga posere svak

11 godina
protjeran

Ja sam Srbin.

15 godina
FC Barcelona

Vidi ovih realovaca što ih boli istina pa tu došli u ovu temu pisati gluposti.

4 komada od Schalkea na domaćem terenu, a u zadnjoj minuti Pepe mora glumiti dvaput u maniri najboljeg holivudskog glumca da ukrade malo vremena i spasi ih sramote 

Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je to bio Busquets. Treći svjetski rat.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 12:36 (antimadridista).
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

4 komada od Schalkea na domaćem terenu, a u zadnjoj minuti Pepe mora glumiti dvaput u maniri najboljeg holivudskog glumca da ukrade malo vremena i spasi ih sramote 

Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je to bio Busquets. Treći svjetski rat.

Realovce nesmatram uopce kompetentnim za razgovor o nogometu jer prvo kad navijas za taj klub moras imati nekih problema,vjerovatno fizicke naravi jer zbog svoje izkompleksiranosti navijaju za Ronalda i svaki njegov gol je njihov uspijeh u zivotu.Da jos kazem,nikad nisam upoznao nekog starijeg od 18 godina a da navija za Real osim ovakvih slucajeva podvojene licnosti koje sam naveo gore.

Pod podvojena licnost smatras mene, jer ti sa svojim visoko kvotirajucim znanjem o nogometu znas da ja navijam za Real. Jel vidis na kojoj si ti granici apsurda da smatras navijace drugog kluba bezvrijednim i da navijaju za igraca a ne za klub... ne znam zasto ti onda Messia dizes u nebesa a ne barcelonu. Pretpostavljam da prema tvojiem nacinu razmisljanja, pisanja i opcenitog ponasanja u ovoj temi spadas u ove ispod 18. godina pa niti ne znam cemu vrijedas ostale. 

Dok sam ja navijo za Milan i pratio Milan ti nisi znao sta je lopta a kamoli sta je Barcelona... zato se nauci postivat tuda misljenja i prekini vrijedat oko sebe... jer ako napises idiotizam da im je sudac pomogo a utakmicu nisi gledo, jer eto navijas za drugi klub, onda se sa tobom ne vrijedi raspravljat oko nogometa i dogadanja u istom...  steta pogledat Luku kako ulazi nakon 3 mjeseca neigranja, samo pokazuje kakva si osoba. 

Navijac se smatra netko tko postuje ostale klubove, njihove uspjehe, igrace. Ja kao navijac Milana bi trebo mozda mrziti Zanettia jer je iz Intera i proveo karijeru u Interu, Pirla jer je otiso u Juventus ( protjeran doslovno ). Zbog takvih trupala kao sta si ti nastaju ovdje svade, prepirke... jer ti kao i ovaj antimadridista ( takoder nick sve govori ) ne znate normalno komunicirat. Vi niste navijaci, vi ste obicni fanboy ekipica koja nista ne drugo ne postuje, a sve sta je kontra je mrznja. Najveci dometi su vam usporedivanje Messia i Ronalda... vadenje statistika i ostalih nebitnih gluposti. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani igra El Clasico 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dap, samo Eibar propušta.

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

Realovce nesmatram uopce kompetentnim za razgovor o nogometu jer prvo kad navijas za taj klub moras imati nekih problema,vjerovatno fizicke naravi jer zbog svoje izkompleksiranosti navijaju za Ronalda i svaki njegov gol je njihov uspijeh u zivotu.Da jos kazem,nikad nisam upoznao nekog starijeg od 18 godina a da navija za Real osim ovakvih slucajeva podvojene licnosti koje sam naveo gore.

Pod podvojena licnost smatras mene, jer ti sa svojim visoko kvotirajucim znanjem o nogometu znas da ja navijam za Real. Jel vidis na kojoj si ti granici apsurda da smatras navijace drugog kluba bezvrijednim i da navijaju za igraca a ne za klub... ne znam zasto ti onda Messia dizes u nebesa a ne barcelonu. Pretpostavljam da prema tvojiem nacinu razmisljanja, pisanja i opcenitog ponasanja u ovoj temi spadas u ove ispod 18. godina pa niti ne znam cemu vrijedas ostale. 

Dok sam ja navijo za Milan i pratio Milan ti nisi znao sta je lopta a kamoli sta je Barcelona... zato se nauci postivat tuda misljenja i prekini vrijedat oko sebe... jer ako napises idiotizam da im je sudac pomogo a utakmicu nisi gledo, jer eto navijas za drugi klub, onda se sa tobom ne vrijedi raspravljat oko nogometa i dogadanja u istom...  steta pogledat Luku kako ulazi nakon 3 mjeseca neigranja, samo pokazuje kakva si osoba. 

Navijac se smatra netko tko postuje ostale klubove, njihove uspjehe, igrace. Ja kao navijac Milana bi trebo mozda mrziti Zanettia jer je iz Intera i proveo karijeru u Interu, Pirla jer je otiso u Juventus ( protjeran doslovno ). Zbog takvih trupala kao sta si ti nastaju ovdje svade, prepirke... jer ti kao i ovaj antimadridista ( takoder nick sve govori ) ne znate normalno komunicirat. Vi niste navijaci, vi ste obicni fanboy ekipica koja nista ne drugo ne postuje, a sve sta je kontra je mrznja. Najveci dometi su vam usporedivanje Messia i Ronalda... vadenje statistika i ostalih nebitnih gluposti. 

nisam mislio na tebe ako te to tjesi.Da si razumio moj tekst znao bi o cemu pricam.A to je o fanovima Cristiana Ronalda.

Kad je Messi najbolji onda je najbolji,proslu utakmicu Suarez bio daleko bolji sto sam i napisao.Ja sam objektivan kad je Barca u pitanju.

Sto si pratio Milan pratio si,taj klub se gasi odkad je dosao kraj mafiji i namjestanju.Tko kaze da ja nepostujem tudje igrace.Jer bi trebao postovati Pepea koji je 3 puta simulirao u 90. minuti ? Ili jednog Ronalda koji je toliko odvratamdok slavi golove da vidis toliku mrznju koju pokazuje prilikom slavlja?

Tko god prati nogomet zna da je Messi bolji od Ronalda tako da se n jih dvojica nemogu usporedjivati.Jedan je klasa a drugi je marketiski proizvod Reala koji na pola sezone ima vise penala nego svi klubovi La Lige zajedno.

A to sto se tice Modrica nezanima me,jer i veci igraci su bili ozlijedeni pa nije stvorena tolika medijska paznja o hrvatskoj Mesiji koji je dosao uskrsnuti igru ''velikog kraljevskog'' kluba koji je pokrao ove sezone vise klubova nego sto ima pravih navijaca na tribiniama.

12 godina
FC Barcelona

pa šta se sve ja neću načitat, sad su svi navijači reala navijači ronalda, onda su svi navijači barcelone navijači messija hahahahaahhaha

15 godina

Opet dobi karton zbog Šime. jao meni..

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
Zbog mene.... ili zbog svog "zrelog" pisanja? Hmmm... lako naci krivca u nekom drugom, nisam te ja tjerao vrijedat.

Inace, kakvu tekmu ocekujete sa Citiem? Najgore je od svega sta ce Citi u pocetku krenut smireno, a ako do 60min ne zabiju gol bit ce mlataranja ili jos gore ozljeda.
15 godina
Zbog tvog tužakanja modovima. Čim se nađeš stjeran u kut odmah prijavljuješ. No nema veze.
15 godina
FC Barcelona
Možda malo off-topic, ali eto gledam malo Chelsea - PSG pa se smijem koliko ciganluka, ja sam mislio da se to događa samo u Španjolskoj kako su me neki ljudi u to uvjeravali. Lagani prekršaj na Oscaru, a 5-6 igrača Chelsea trči oko suca i nagovaraju ga da pokaže crveni dok se ovaj previja kao da mu je slomio nogu. Presveti englezi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Je izgledalo je ostro, a onda na replayu vidis da je Ibra povukao nogu... to sudac treba vidjeti, zuti karton. Za PSG sam, ali tesko ce gol zabiti.
Real eyes realize real lies...
15 godina
Još kao i dobar sudija. Sudio mnoga finala i da crveni umjesto žutog.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice